Nijedan flejm nije opravdan. Ako imaš nešto za reći, onda to veliš bez nekakvih atributa tipa rageanje, vrijeđanje i sl. Nije da ti život ovisi o lol-u. Ako netko faila top, veliš da uzme def poziciju, pokuša ne feedati više i da dolaziš pomoći. A ne "You noob idiot retard fucking feed koga god tttt" i sl.
Najžalosnije je to što se ja actually živciram kada me netko flejma, a to su obično takvi nolife luzeri totalno nevrijedni bilo kakvog obraćanja i replyanja na njegove provokacije. Npr moj mali šogor, lik ima 16 godina i dva plivadončeka, kad mi počne flejmati, jednostavno mu slijedeći dan polomim ono malo života što mu je ostalo u riti. Kad bi bar mogao tako bilo koga od tih kompleksaša online...
Bas to ogromna je razlika kad nekome napises "Hej buddy, listen try to play bit more deff, don't focus Blitz go for Cait next time, hej don't check that bush head first it's not safe" umjesto O M F G you F A I L, you so stupiddd, omg I quit now, look at your build DON'T BUILD ZEAL FIRST YOU IDIOT. I da je u pravu da stvarno failam ovaj drugi mi samo dodatno dize pritisak svojim pametovanjem i sranjem. Zato takve kretene prvo upozoris a onda nabacis na ignore i prijavis za verbal harrasment.
Anzulolz lazes! sjeti se rage na Harisa ili Scara po TS-u a, a, a?
trollanje na TS-u je dopusteno , govorimo ingame