Ima nas 8 već sad spremnih, tek je 22:00h, jednu možeš do 23h :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ufffff j*bate...nema me 5 dana i odmah haos xD
Ima nas 8 već sad spremnih, tek je 22:00h, jednu možeš do 23h :P
nemogu sad, al kad se sjetim proslog ljeta xD no lifanje uz mmorpg-ove po 3 dana ne spanja xD cant wait xD

1350 ELO EUW . trazim neku ekipicu
add me : ajdeopetmeban
ja bi se isto priključil tom egzibicijskom gameu :D
javite ak bude nekaj od toga...
neki me imaju dodanog na lolu pa mogu i tam
Da li se isplati kupit Kassadina?
Definitivno ne ako igraš ranked, u 99% partija je banan.
Definitivno ne ako igraš ranked, u 99% partija je banan.
Vrlo rijetko...
ako mislis ozbiljno s njim igrat onda je odgovor ne. zasto? zato sto je banan u 90% matcheva, na nizem elu vjerojatno jos i vise...
EDIT: preduhitrio me covjek...
Jel must have imat working mic za te vaše custom 5v5?
Ja bi mogao jednu u petak s vama ako planirate i onda igrati.
btw. Ne igram bas previše, sad nisam već 2 tjedna igrao (I guess) tako da ne očekujete previše.
btw. Ne igram bas previše, sad nisam već 2 tjedna igrao (I guess) tako da ne očekujete previše.
Nah, odigrali smo jednu, ekipe random, kak se posloži u custom kad uđeš, samo malo se rasporedili, bilo je zabavno dok se Jax nije nafeedao
sutra planiramo isto valjda.
nije bas da to igramo cesto , to tek tako nekad odigramo , mozemo se dogovorit neki dan da svi dodemo jer smo sad igrali sa 3 lika bas koja nisu bili sa bug foruma , u tocnu uru da netribamo cekat po ure da ovaj jede , ovaj uci , ovaj pomaze materi prat sude i tako koga zanima scar je opet izgubia od mog tima
Count me in kurve, doslo je vrijeme da i ja odigram koju za dobra stara vremena :)
count me,ja mogu tacno kad kazete,osim ako mi neiskljuce net narawno
znaci ovaj alex ich ima 530cs-a u 40 minuta, najveci farmer ikad, lik je u 20 minuta imo 280 cs-a pa nije normalan fraer haha, kak su rastavili sypher
znaci ovaj alex ich ima 530cs-a u 40 minuta, najveci farmer ikad, lik je u 20 minuta imo 280 cs-a pa nije normalan fraer haha, kak su rastavili sypher
kaj fakat?
Ovo je nemoguće da ima baš toliko puno, prije bi rekao 230-240 u 20 min i 450 u 40 minuta ali inače su on i Darien najbolji farmeri i to je još jedna dodatna kvaliteta M5-a- ako te ne rasuju odmah na početku nekom brutalnom taktikom, bolje ti njih rasuj što prije jer će se prebrzo nafarmati...
Ovo je nemoguće da ima baš toliko puno, prije bi rekao 230-240 u 20 min i 450 u 40 minuta ali inače su on i Darien najbolji farmeri i to je još jedna dodatna kvaliteta M5-a- ako te ne rasuju odmah na početku nekom brutalnom taktikom, bolje ti njih rasuj što prije jer će se prebrzo nafarmati...
http://www.lolstatistics.com/player/eu/19315465
Zadnji game, kad zbrojis neutralne i normalne 526cs..

http://www.lolstatistics.com/player/eu/19315465
Zadnji game, kad zbrojis neutralne i normalne 526cs..
Baš mu gledam profil i vidim da mu je avg npr za ad carria oko 180/200 cs po igri, za ap mida 150/180. I dalje je to visiko, ali nije ništa ne realno poput 250 cs u 20min, to jedino ako imaš idealne uvjete.... ne odeš u bazu niti te netko genka, niti si zoniran, tj. afk farm
Bok ekipa, dogurao i ja do 30 lvl-a sa svojim njubskim mejtovima :D
Nisam se još okušao u rankedu, a preferiram ap carry mid il ad carry.
Zanima me: kako s Vayne što efikasnije lejnati, koje rune, iteme, spellove?
Često se nađem u situaciji da u lane fazi ne nafarmam dovoljno da bi bio pravi carry za tim.
Koliko sam skužio jedino što mi pomaže, u slučaju da teško counteram protivničkog carrya je dobar support na lejnu.
btw slobodno dodajte, na eastu sam, replik91

Drugi champion s jednim skinom na dan izlaska RIOT stedi resurse.
El zna netko kad ce sezona bit gotova? jedan frend mi reko u 6. mejsecu negdje... pa pitam vas za misljenje
El zna netko kad ce sezona bit gotova? jedan frend mi reko u 6. mejsecu negdje... pa pitam vas za misljenje
finale season 2 u 12 mjesecu
Ako je suditi po prvoj sezoni...ne prije travnja 2013.
Moguce je da ce promjeniti sustav za ovu sezonu.
Dečki imali ode neka grupica, ranked teams clan da treba junglera :)... Ali s 1000 elo nažalost ili duo tako nešto slično, ali naravno ozbiljne teamwork playere ne neke failove...:)
Bok ekipa, dogurao i ja do 30 lvl-a sa svojim njubskim mejtovima :D
Nisam se još okušao u rankedu, a preferiram ap carry mid il ad carry.
Zanima me: kako s Vayne što efikasnije lejnati, koje rune, iteme, spellove?
Često se nađem u situaciji da u lane fazi ne nafarmam dovoljno da bi bio pravi carry za tim.
Koliko sam skužio jedino što mi pomaže, u slučaju da teško counteram protivničkog carrya je dobar support na lejnu.
btw slobodno dodajte, na eastu sam, replik91
najbitnije ti je ali ono NAJ nauciti se kretati sa vayne,jer u slucaju da to neznas,mozes ih spasavati umjesto da ih ubijas,a kretanje ces steci samo igrom,znaci nemoj odma u ranked,makar 10 gejmova,isto tako ako te alistar supporta,to moze bit God like il epic fail,tj da obadvoje tjerate od sebe umjesto da ubijate jbg nisam bas najbolje napisao,al skontat ces o cemu se radi