Lik jučer izabra AD carryja i ima 2-14 na rankedu, i onda mene optužuje da san ga ja ks-a 8 puta a ja ima samo 2 killa (ukupno 5) dok san bio s njim na laneu.
Kakvih sve trollova i nubova ima...
Lik jučer izabra AD carryja i ima 2-14 na rankedu, i onda mene optužuje da san ga ja ks-a 8 puta a ja ima samo 2 killa (ukupno 5) dok san bio s njim na laneu.
Kakvih sve trollova i nubova ima...
Probao Hecarima... po meni ništa posebno niti zabavan za igrat. Najkorisniji spel je kada baci nekog u svoje ili pod turret ostali napadai su po meni prejadni. Ulti jedino efektno izgleda. Srećom nisam ga kupio jer bih požalio
Eto, slažem se u potpunosti. Totalno nezanimljiv lik i dosadan za igrati.
Kada dolazi Varus?
Kada dolazi Varus?
sutra ili peksutra
Kada dolazi Varus?
kad i patch
Kada dolazi Varus?
kad i patch
No shit Sherlock! Btw pitam zato što još nema champion spotlighta ni ničeg pa ono...
Kada dolazi Varus?
kad i patch
No shit Sherlock! Btw pitam zato što još nema champion spotlighta ni ničeg pa ono...
A spotlight bi moga sutra
Heh, treba znati tempirati kada izgubit match :D
evo dokaza,covjek pobjedi ranked,izgubi normal,cause of n00bs
Kada dolazi Varus?
kad i patch
Patch je vec bio,Varus je u igri...samo ga nemozes jos kupiti.
Je li moren refundati skin? Na koji mali poslati i što triba napisati uopće?
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
I ti si sada neka faca?
Manje vise jesam,nego sa gotovo 250 winova moras nauciti sta je unique passive, tj moras malo citati sta koji item/skill rade i onda se cudim kada kasnije neko ko ima 1000 winova moze tak lose igrati i neznati neke osnove
Inače sam level 22 i imam 104 wina
ima li tko bolji prijedlog za zadnji item?
ja sam mislio kupit bloodthirstera
GA
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
I ti si sada neka faca?
Manje vise jesam,nego sa gotovo 250 winova moras nauciti sta je unique passive, tj moras malo citati sta koji item/skill rade i onda se cudim kada kasnije neko ko ima 1000 winova moze tak lose igrati i neznati neke osnove
a sta je sa slikom 113-127? u cant lie us mister,no u cant
Zna li neko nekog championa do 1350IP da ima brz attack i da je jak..??
I ti si sada neka faca?
a sta je sa slikom 113-127? u cant lie us mister,no u cant
Da mislio sam da imas ukpuno gotvo 250 odigranih partija do tada bi valjda to trebao nauciti...
@ogi219
Teemo,Master Yi,valjda na takve mislis...?
Kada dolazi Varus?
nenadaj se toliko varusu,al sad ozb,tesko ga je igrati,jer se long range shotovi relativno lako izbjegnu,a cini mi se da je jedan od najsporijih heroja u citavoj igri,tako da ako nemas izrazen filing "sad bi me mogli genkati" nemoj ga ni uzimati,ja vec vidim kennena kao countera,a njemu kad sad 2-3 killa,ne samo da varus nece moc nista,neg kennen postaje zvijer,zivotinja,vukodlak itd
@ogi219
Da je brz u napadu... kao teemo ali ne teemo jer ga imam vec..
@ogi219
Jax, Yi, Trnyda?
@ogi219
Jax, Yi, Trnyda?
a bgt kakav je to savjet trynda? netrolajte covjeka
uzmi jaxa,udyra,xina bi ja preskocio,gp ima tonu dmga al nije brz ko yi,mada njegov q jede male ruzne yordle
Da li se može dobit trajni ban u ligi? Imao sam 24-satni ban kada sam krenio igrat zbog leave-a pa nisam ni znao da se to ne smije, a sada sam dobio ban od 3 dana zbog vrjeđanja i omalovažavanja... pa me zanima da li ima neki trajni ban ovo ono...
Da li se može dobit trajni ban u ligi? Imao sam 24-satni ban kada sam krenio igrat zbog leave-a pa nisam ni znao da se to ne smije, a sada sam dobio ban od 3 dana zbog vrjeđanja i omalovažavanja... pa me zanima da li ima neki trajni ban ovo ono...
hahahahahaha kralju !!
Da ako leavaš oš jedan puta ili vrijeđaš bannat će te zauvijek. Zato pazi šta radiš.
Da ako leavaš oš jedan puta ili vrijeđaš bannat će te zauvijek. Zato pazi šta radiš.
Šta je 3. ban for life?
Bitch please,ja dobio ban od 12 dana,svaki put kada te banaju povecati ce ti trajanje bar mislim,nisam siguran da li postoji permanent ban.