League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

koji su najbolji heroji za pocetnike, igro sam s asheom, gravesom i katarinom

graves mi se cini najbolji, pa ashe i na kraju katarina.

pa ako vam nije problem napisite koji su heroji najbolji za pocetnike i sta mi je najbolje za kojeg heroja koristit

hvala

ja bi ti preporucio blitzcranka (dosta zabavan,a kad se stelnes igrati puno toga ces moci uraditi za ekipu) nidalee,dosta zabavan champ,pogotovo kad igras solo top,nije tak za mid jer nemas prostora za spear i ograniceno ti je kretanje,al na topu je predobra,a i mozes svakog stici i svakom pobjeci jer preskace zidove,i na kraju onog koga svi mrze,a opet svi vole teemu,mali prco,mozes toliko iznervirati protivnika i na kraju shroom shroom {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Htio bih igrati za neku ekipu, koji su aktivni i naravno trebaju clana.

npr za go4lol il tak nes. Naravno ts3, skype, i zabava.

Ak me ocete probat IGN: pat4k

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
DeepStick kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
agent47thehitman kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

Pozz, 

imam jedan problem u vezi LoL-a

skino sam igru odavde http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload 

pokreno exe file, odabro mjesto instalacije, instaliro i odigro tutorial, ugasio komp, danas ga upalio i nema LoL-a

skinem ga danas opet instaliram sve isto, odem u my computer i nema instalacijeske mape od lol-a

dali netko zna u cemu je problem, sad ako opet iskljucim lol morat cu ga opet skidat i instalirat

znali itko?

da nemas neki cleaner il nesto? zasto jednostavno ne prebacis na stick i tako imas portable lol (loltable ne?)

imam ccleaner, al cisto sumnjam da je zbog njega, nemam usb preko 2 gb

molim pomoc, eo vec po treci put instaliram igru(2 gb mi se skida)

dali netko zna u cemu je problem, sve noramlno radi samo nema instalacijeske mape od lola, i jednom kad ugasim igru moram opet skidat i instalirat.

i da, kad sam uso u igru nisam mogo koristit lijevi i desni klik misa, nisam nista mogo, kao da je mis crko, al normalno radi

molim vas, treba mi pomoc, ako treba jos podataka, samo recite sta vas zanima, rado cu ih nadopisat,

hvala

moj savjet ti je, skini igru jos jednom, stavi je na neki usb i po mogucnosti nemoj instalirati na C: neg instaliraj na neku drugu particiju i neces biti daleko od zgoditka da je instaliras na USB ako je dovoljno velik (ili ako imas neki prijenosni hard disk). instaliraj neki dobar antivirusni program (Avast, Microsoft Security Essentials u slucaju da imas originalne windowse etc.). obavezno skeniraj komp, ocisti komp od smeca, tmp folder, defragmentiraj disk. ako nista od toga ne pomogne, na pamet nemam pojma ali znam da ce reinstalacija windows sigurno rijesit problem ;) nadam se da sam ti pomogao kad vec nitko drugi nece ;)

to sam mu i ja savjetovao? ja lijepo kazem po 3 put da ima neki cleaner koji cisti to sam,i da mora skontati koji je,a najbolje ce skontati tak sto ce reinstal windows,neinstalirat uopce te gluposti jer nepomazu (ove free verzine i tako) neg lijepo windows,drivere,eventualno antivirus,sve sto ti netreba neistaliras,jer ces samo pokvarit sistem u nadi da ces ga popravit jer 10tine u istu svrhu nemogu raditi odjednom

http://www.piriform.com/ccleaner

13 godina
League Of Legends

Evo poslušao malo vaše savjete s buildom (osim fantoma) i dobar rezultat... late game - 10 killova u par minuta.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
guls kaže...

Evo poslušao malo vaše savjete s buildom (osim fantoma) i dobar rezultat... late game - 10 killova u par minuta.

Nije mi jasno kako netko može tako užasno failati sa Vayne. -.-'

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
KingNothing kaže...
guls kaže...

mozda zato jer 14 level i koristi surge na AD champa!

League of Legends Nick (WEST): hRay
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
guls kaže...

Mozda zato sto Vayne nije jednostavna za igrat? 15-16 level, nemozes nista vise ocekivati od njih.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 21:31 (puma_vkci).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Sto fali nunuu kao supportu? Oni su izgubili jednostavno zato sto su igrali mid game team, parriju nisu htjeli zavrsit na vrijeme, bojali su se diveati sa baronom i velikom prednoscu i to je to... I njima i Dignitasu fali muda da zavrse partiju sto brze mogu, dignitasu se to nije osvetilo jer su imali preveliku prednost. Sutra m5 lako osvaja finale, volio bih da grijesim ali sutra ce ih ganjati po sumici i bit ce to gg.

Nunu kao suportu puno fali i nemože biti dobar suport. Njevog att speed je jedini dobar skill na njemu (a i to je tako tako pošto u 80% partija svi timovi imaju barem 2 champa koji imaju dash i koji direktno idu na ad carry-a i + exhaust na ad carry-a), znači u teamfightovima opet useless. Na lvl 30 se nikad njegov ulti neče do kraja ostvarit, snow je jedino dobar dok se nekog lovi, a i sad kad su mu podigli cd je tako tako. Mislio neko da sam noob ili ne ali alistar je najlošiji suporter (uz karmu). Blitz i leona ga jako šišaju, a da negovorim o ostalim suportovima tipa sona jana..... Da je CLG umjesto nuna uzeo sonu bi druga priča bila. Flash + aoe stun = GG (pošto su imali večinom single target skille i low dmg output {udyr, ahri, cait i chogath}. Nunu kao suport može proć jedino kod onih koji su se prvi puta upoznali s lolom i načinom na koji se igraju takve igre.

To je moje skromno mišljenje od kojih sam zajedno sa dotom i honom odigrao sigurno preko 3500 partija, pa sad vi pišite što želite.

15 godina
neaktivan
noodle kaže...
Blizek kaže...
Sto fali nunuu kao supportu? Oni su izgubili jednostavno zato sto su igrali mid game team, parriju nisu htjeli zavrsit na vrijeme, bojali su se diveati sa baronom i velikom prednoscu i to je to... I njima i Dignitasu fali muda da zavrse partiju sto brze mogu, dignitasu se to nije osvetilo jer su imali preveliku prednost. Sutra m5 lako osvaja finale, volio bih da grijesim ali sutra ce ih ganjati po sumici i bit ce to gg.

Nunu kao suportu puno fali i nemože biti dobar suport. Njevog att speed je jedini dobar skill na njemu (a i to je tako tako pošto u 80% partija svi timovi imaju barem 2 champa koji imaju dash i koji direktno idu na ad carry-a i + exhaust na ad carry-a), znači u teamfightovima opet useless. Na lvl 30 se nikad njegov ulti neče do kraja ostvarit, snow je jedino dobar dok se nekog lovi, a i sad kad su mu podigli cd je tako tako. Mislio neko da sam noob ili ne ali alistar je najlošiji suporter (uz karmu). Blitz i leona ga jako šišaju, a da negovorim o ostalim suportovima tipa sona jana..... Da je CLG umjesto nuna uzeo sonu bi druga priča bila. Flash + aoe stun = GG (pošto su imali večinom single target skille i low dmg output {udyr, ahri, cait i chogath}. Nunu kao suport može proć jedino kod onih koji su se prvi puta upoznali s lolom i načinom na koji se igraju takve igre.

To je moje skromno mišljenje od kojih sam zajedno sa dotom i honom odigrao sigurno preko 3500 partija, pa sad vi pišite što želite.

Nunu bad champion? Empire disagrees. 

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
16 godina
neaktivan
noodle kaže...
Blizek kaže...

Nunua kao supporta nisu baš rijetko igrali na turniru, pa upravo ga m5 dosta favorizira, W je kao prvo strašan buff, kasnije imaš dovoljno CDR-a da držiš to na 2 champa, dakle povećaš dmg svog tima i to jako. Imaš grudu i ulti koji usporavaju AS i movemend speed od protivnika te Q koji služi kao backup smite. Nunu nije tipičan support, ali je definitivno viable.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
League Of Legends

kad se igra finale? u kolko sati?

0 0 hvala 0
17 godina
NoDiggity kaže...

14:55 sutra

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
14 godina
Unimatrix 007 kaže...
NoDiggity kaže...

jel to zicer?

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
neaktivan
noodle kaže...
Blizek kaže...

uz određene champione nunu je predobar support,att speed buff,slow i to što smanji att speed protivniku daju veliku prednost u   lane u određenim situacijama. Problem je što je on kasnije pratkički beskoristan. Alistar je daleko od najlošijeg supporta,alistar je jedan od boljih supportova. Isto tako zavisi o protivnicima i championom kojeg igraš al combo tristana + alistar,pa čak i ali+ vayne protiv određenih comboa je izuzetno močna. A da ne govorim o ultu koji ga čini besmrtnim na par sekundi što već u lane fazi a i kasnije možete biti izvrsno za tankanje turreta i sl. Leona i nije baš nešto,dobra je sa corkijem i mf al inače ima dosta korisnijih. Janna je definitivno trenutačno jedna od najboljih supporta,sona također. Problem je što takve supporte je prelagano ubiti u early game ako ne paze. Viđam često da protivnici imaju taric-graves na botu i ak moja sona dovoljno ne pazi i taric ju stuna ona umre u pol sekunde. Sve u svemu svaki support zavisi o tome sa kim i protiv koga igraš.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
KKristijan kaže...
Unimatrix 007 kaže...
NoDiggity kaže...

jel to zicer?

Mislim da je u 15.55 zbog toga jer smo mi  GMT+2

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam ja rekao da je nunu loš cham, ja sam rekao da je nunu najlošiji suporter uz karmu. Nunu kao jungler je solidan ( slow + buff). Ja velim za njegov ulti da je praktički beskoristan. Jedino uz zhony-u bi koliko toliko prošao, ali pošto je suporter normalno da nefarma pa si taj item nemože priuštit. Od recimo 100 ultija možda će oko 5-10 proć do kraja i napraviti full dmg. Ili bude umro prije ili ga bude neko stunal/kbal/silence.... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od kad smo mi +2? Finale počinje u 14:55 po Hrvatskom vremenu.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1902322

Community requested champion zvuči kao support. Možda i Urf. Možda je Urf novi support.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
KKristijan kaže...
Unimatrix 007 kaže...
NoDiggity kaže...

jel to zicer?

Mislim da je u 15.55 zbog toga jer smo mi  GMT+2

mi smo +1 :)

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
noodle kaže...

Nisam ja rekao da je nunu loš cham, ja sam rekao da je nunu najlošiji suporter uz karmu. Nunu kao jungler je solidan ( slow + buff). Ja velim za njegov ulti da je praktički beskoristan. Jedino uz zhony-u bi koliko toliko prošao, ali pošto je suporter normalno da nefarma pa si taj item nemože priuštit. Od recimo 100 ultija možda će oko 5-10 proć do kraja i napraviti full dmg. Ili bude umro prije ili ga bude neko stunal/kbal/silence.... 

Kao prvo Zonya prekida svaki chanel ukljucujuci i nunujev ult.

Kao drugo, nemora nunu ultat na otvorenom gdje ga svi vide , ako uđe u brush protivnici ne vide da on ulta i to obicno dopusta nunu da chanela do 80%  (minimalno)

Trece...nije samo dmg kod ulta bitan...bitna je ogroman slow i panika koju uzrokuje. Previse puta sam vidio da protivnicki AD carry burna flash da bi se maknuo iz mojeg ulta ili da protivnicka ekipa baca 2,3 CCa samo na mene...

da si gledao TSM vs Curse vidio bi kako je nunu štitio Kog mawa.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 13:03 (Lord Nofak).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pala prva penta s Warwickom

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

što reći,najlaksi match ikad 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
noodle kaže...

toliko se po toj karmi pljuje,ima da je kupim samo zbog toga,nesmatram da je losa,nego teska pa ljudi tak pricaju o njoj

13 godina
neaktivan
League Of Legends

alaj sam se pošteno nasmijal kad sam pročital da je alistar najlošiji support uz karmu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Wayne kaže...

alaj sam se pošteno nasmijal kad sam pročital da je alistar najlošiji support uz karmu {#}

di si to procitao?

14 godina
League Of Legends

14:56, zas se ne igra ?

Kakve su ovo pi*darije u deranju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 15:02 (KKristijan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A jeste nestrpljivi... Stvarno mislite da će u minutu početi...
14 godina
League Of Legends

15:12 je već aaaaaaa{#}

Inače od 14:55 je broj gledatelja skočio za otprilike 40000  :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 15:14 (KKristijan).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

nemogu vjerovat koliko ovi rusi mogu biti ruzni {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice