League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
null kaže...

ova fiora je jadnija od yoricka kad je bio izdan! jesus.

Da, prejadna je. Jucer kao jungler na putu prema topu vidin  da kreće gank na solo top fioru. Pokušavan stić, pomoć, napravit nešto. Za boga miloga, gankat će mi frenda. Dok san ja stiga, samo je announcer reka double kill. Đubre je moglo pričekat da pokupin assist.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Zbog škole je*ene ne mogu CLG vs. M5 gledat, faking šit. :/

Barem stignem pogledat sva 3 meča Dignitas vs. aAa.

You are not the only one. Same thing here. Nadajmo se da će neki " GeneralWiser " wannabe channel na jutubu uploadat igru {#} ugl. medijska blokada(lol forumi, ova tema) dok ne pogledam meč 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
protjeran
entertainer kaže...
KingNothing kaže...

You are not the only one. Same thing here. Nadajmo se da će neki " GeneralWiser " wannabe channel na jutubu uploadat igru {#} ugl. medijska blokada(lol forumi, ova tema) dok ne pogledam meč 

to se igra u 9 ujutro??

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
agent47thehitman kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

Pozz, 

imam jedan problem u vezi LoL-a

skino sam igru odavde http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload 

pokreno exe file, odabro mjesto instalacije, instaliro i odigro tutorial, ugasio komp, danas ga upalio i nema LoL-a

skinem ga danas opet instaliram sve isto, odem u my computer i nema instalacijeske mape od lol-a

dali netko zna u cemu je problem, sad ako opet iskljucim lol morat cu ga opet skidat i instalirat

znali itko?

da nemas neki cleaner il nesto? zasto jednostavno ne prebacis na stick i tako imas portable lol (loltable ne?)

imam ccleaner, al cisto sumnjam da je zbog njega, nemam usb preko 2 gb

molim pomoc, eo vec po treci put instaliram igru(2 gb mi se skida)

dali netko zna u cemu je problem, sve noramlno radi samo nema instalacijeske mape od lola, i jednom kad ugasim igru moram opet skidat i instalirat.

i da, kad sam uso u igru nisam mogo koristit lijevi i desni klik misa, nisam nista mogo, kao da je mis crko, al normalno radi

molim vas, treba mi pomoc, ako treba jos podataka, samo recite sta vas zanima, rado cu ih nadopisat,

hvala

moj savjet ti je, skini igru jos jednom, stavi je na neki usb i po mogucnosti nemoj instalirati na C: neg instaliraj na neku drugu particiju i neces biti daleko od zgoditka da je instaliras na USB ako je dovoljno velik (ili ako imas neki prijenosni hard disk). instaliraj neki dobar antivirusni program (Avast, Microsoft Security Essentials u slucaju da imas originalne windowse etc.). obavezno skeniraj komp, ocisti komp od smeca, tmp folder, defragmentiraj disk. ako nista od toga ne pomogne, na pamet nemam pojma ali znam da ce reinstalacija windows sigurno rijesit problem ;) nadam se da sam ti pomogao kad vec nitko drugi nece ;)

15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
entertainer kaže...
KingNothing kaže...

to se igra u 9 ujutro??

Da, pa u Njemačkoj je. U 9 i u 12.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dignitals u finalu. Voyboy rješio oba dvije partije.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Zašto su promijenili raspored mečeva?

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeepStick kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...
agent47thehitman kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

Pozz, 

imam jedan problem u vezi LoL-a

skino sam igru odavde http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload 

pokreno exe file, odabro mjesto instalacije, instaliro i odigro tutorial, ugasio komp, danas ga upalio i nema LoL-a

skinem ga danas opet instaliram sve isto, odem u my computer i nema instalacijeske mape od lol-a

dali netko zna u cemu je problem, sad ako opet iskljucim lol morat cu ga opet skidat i instalirat

znali itko?

da nemas neki cleaner il nesto? zasto jednostavno ne prebacis na stick i tako imas portable lol (loltable ne?)

imam ccleaner, al cisto sumnjam da je zbog njega, nemam usb preko 2 gb

molim pomoc, eo vec po treci put instaliram igru(2 gb mi se skida)

dali netko zna u cemu je problem, sve noramlno radi samo nema instalacijeske mape od lola, i jednom kad ugasim igru moram opet skidat i instalirat.

i da, kad sam uso u igru nisam mogo koristit lijevi i desni klik misa, nisam nista mogo, kao da je mis crko, al normalno radi

molim vas, treba mi pomoc, ako treba jos podataka, samo recite sta vas zanima, rado cu ih nadopisat,

hvala

moj savjet ti je, skini igru jos jednom, stavi je na neki usb i po mogucnosti nemoj instalirati na C: neg instaliraj na neku drugu particiju i neces biti daleko od zgoditka da je instaliras na USB ako je dovoljno velik (ili ako imas neki prijenosni hard disk). instaliraj neki dobar antivirusni program (Avast, Microsoft Security Essentials u slucaju da imas originalne windowse etc.). obavezno skeniraj komp, ocisti komp od smeca, tmp folder, defragmentiraj disk. ako nista od toga ne pomogne, na pamet nemam pojma ali znam da ce reinstalacija windows sigurno rijesit problem ;) nadam se da sam ti pomogao kad vec nitko drugi nece ;)

to sam mu i ja savjetovao? ja lijepo kazem po 3 put da ima neki cleaner koji cisti to sam,i da mora skontati koji je,a najbolje ce skontati tak sto ce reinstal windows,neinstalirat uopce te gluposti jer nepomazu (ove free verzine i tako) neg lijepo windows,drivere,eventualno antivirus,sve sto ti netreba neistaliras,jer ces samo pokvarit sistem u nadi da ces ga popravit jer 10tine u istu svrhu nemogu raditi odjednom

17 godina

Gledao sam sada M5 vs. CLG omfg šta radi M5... to je brutalno. Irelia je imala 0/3 i kada je došla na visoki level bila je brutalna, Urgot s svojim combom više od pola helta oduzme Vayne  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
League Of Legends

Sad M5 u bedu haha, ova ashe fula apsolutno svaku strijelu :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

Moscow 5 <3 ko mi je ono reko da ne stavljam kucu na njih? {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovi rusi....

svaka riječ suvišna

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma daj... oupce nisu zasluzeno winali :S

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
protjeran
Tkalle kaže...

fanboy stfu

13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

I tvoja izjava je bazirana na.... ?

17 godina
League Of Legends

Hahhaa, pobijedili na kraju? Moral sam iti jest, nisam stigel pogledati kraj, a Hotshot se počel zezati s Cho prema kraju :D 

0 0 hvala 0
15 godina
Tkalle kaže...

Meni je Sait naj streamer, HSGG drugi, CLG mi je u top 3 teama pa mi takva recenica nije ni pala na pamet... Spusili su jer nisu taktiku ni malo promjenili, svi vec znaju da HSGG ce split-pushat i ovi su to iskoristili...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
League Of Legends

Hahha, tonz of damage :D 

0 0 hvala 0
15 godina

to sam mu i ja savjetovao? ja lijepo kazem po 3 put da ima neki cleaner koji cisti to sam,i da mora skontati koji je,a najbolje ce skontati tak sto ce reinstal windows,neinstalirat uopce te gluposti jer nepomazu (ove free verzine i tako) neg lijepo windows,drivere,eventualno antivirus,sve sto ti netreba neistaliras,jer ces samo pokvarit sistem u nadi da ces ga popravit jer 10tine u istu svrhu nemogu raditi odjednom

nebi je mogao ni na usb instalirat jer mi avast nije dozvoljavao, problem je bio sto nisam pokreno instalaciju u noraml modu nego u nekom safe modu.

najlakse je rec rainstall windowsa, to je fascinantno da na forumu cim ima netko malo veci problem svi predlazu reinstal windowsa, a kod mene je bila prakticki banalna stvar samo sto nisam obraco pozornost na to.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

Moscow 5 <3 ko mi je ono reko da ne stavljam kucu na njih? {#}

Ja sam rekao. Izgleda da si bio u pravu, iako sam obrazložio da je m5 daleko više pokazao ali da nebi otpisivao CLG. Prvu partiju je CLG failao, a drugu su prvenstvarno izgubili zbog picka (nunu), HS-a kojeg su 2x uhvatili i njihove taktike koja je uvijek ista.

13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Hahha, tonz of damage :D 

fali jos kurwa i to stronk {#}

inaci mi je phreak gadan,nez sto

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me sutrašnji fajt izmeđi Alexa i Scarr-e. Po meni 2 najbolja mid igrača.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sto fali nunuu kao supportu? Oni su izgubili jednostavno zato sto su igrali mid game team, parriju nisu htjeli zavrsit na vrijeme, bojali su se diveati sa baronom i velikom prednoscu i to je to... I njima i Dignitasu fali muda da zavrse partiju sto brze mogu, dignitasu se to nije osvetilo jer su imali preveliku prednost. Sutra m5 lako osvaja finale, volio bih da grijesim ali sutra ce ih ganjati po sumici i bit ce to gg.
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

evo, iso sam prvi put isprobat galia, na pocetku sam malo feedo i nije mi neki game bio, al za prvi put ok, a na kraju mi niko nista nije mogo :)

HINT: pogledajte vrijeme!!

:/ :/
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

koji su najbolji heroji za pocetnike, igro sam s asheom, gravesom i katarinom

graves mi se cini najbolji, pa ashe i na kraju katarina.

pa ako vam nije problem napisite koji su heroji najbolji za pocetnike i sta mi je najbolje za kojeg heroja koristit

hvala

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LUNAT1C kaže...

evo, iso sam prvi put isprobat galia, na pocetku sam malo feedo i nije mi neki game bio, al za prvi put ok, a na kraju mi niko nista nije mogo :)

Kako netko može takve gluposti buildat na 30. levelu?!

Najviše mi je onaj double GA upao u oči.

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
League Of Legends

A 4 kapice na vladimiru i bez cipelica :D 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

ev to je to trollanje o kome ja pricam kakvi samo buildovi strasni {#}

igleda kao puzzle gledaj sad kad vladimirova 3 rabadona nestanu i dobije 90 score {#}

cek sad samo d3vil kad dodje da ih brani (nemam nista protiv decka)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 17:57 (agent47thehitman).
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
LUNAT1C kaže...

ev to je to trollanje o kome ja pricam kakvi samo buildovi strasni {#}

igleda kao puzzle gledaj sad kad vladimirova 3 rabadona nestanu i dobije 90 score {#}

cek sad samo d3vil kad dodje da ih brani (nemam nista protiv decka)

Buildovi zbilja jesu preloši, ali imaš 20 poraza više od pobjeda, pa tako loši buildovi nisu čudni... ti jedini imaš dobar build, iako mogao si uzeti neki bolji item od lich banea.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

Strasni buildovi {#}

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice