onaj osjećaj kad igraš supporta, imas do 15-ete minute P stone , bootse i 2500 golda, i kad moj ad carry ima 8 killova ili više i cijeli team owna i onda ti nestane struje i popušiš leave.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
onaj osjećaj kad igraš supporta, imas do 15-ete minute P stone , bootse i 2500 golda, i kad moj ad carry ima 8 killova ili više i cijeli team owna i onda ti nestane struje i popušiš leave.
Odakle si? I meni ista stvar sinoć -.-
djaba se jadas,ovdje ce te docekati oni sto ce reci kako si i ti troll i tak,meni je uvijek tako bilo,ja nisam strpljiv sa takvim likovima,odma psujem cim vidim kud build vodi,cim vidim 2 zeala odma znam da je gg i predajem se,i do sad sam mozda samo 2 puta bio u krivu od takvih 250 partija
nije mi jasno sto se igra lol preko lvla 30 ako se nece nastojati postati bolji igrac,pokusati shvatiti sta to zapravo znaci build,i da neki item u nekoj situaciji nemoze biti upotrebljen.hah kad se samo sjetim tih xinova sa 3 phantom dencera,ah ta ljepota
Nemoj ovo shvatit kao uvredu ali nadam se da mi matchmaking NIKAD nece dati "elitistu" kao sto si ti. "odma psujem cim vidim kud build vodi,cim vidim 2 zeala odma znam da je gg i predajem se" Cim ti vidis nesto sto ne spada u tvoje vidjenje "kvalitetnog builda" pocnes da seres, pametujes i trollas i ti kao nastojis biti bolji igrac? Postuj druge, udjeli im savjet da budu bolji sigurno ih nece potaknut na bolji gameplay tvoje sranje i pametovanje popraceno s xy psovki, ako su oni losi nemoj se predat budi ti "pro" pa ih carry do pobjede umjesto da odmah potezes na surrender? Odigrao si pisljivih 250+/- partija i ko da si popio svu pamet svjeta nije ni cudo sto si bananiran. . .
ne ja sam odigrao 800 partija a 250 sam dobio takve gdje pocinje build sa 2 zeala,uostalom dokazi mi suprotno ajd me pobjedi sa takvim buildom? nemojmo se zavaravat,nisam ja pro al buildat znam i svejstan sam sta pricam,kao sti ti rekoh dokazi mi suprotno,razuvjeri me
http://de.twitch.tv/esltv_event
Ovaj ATN je joke :D
support fiddle ftw :D
Nikad se ne isplati predavati rano osim ak je rezultat nekih 0/20 ili slično :D
Baš prošlu rundu ja igral s Malphiteom na topu protiv poppy, imal score 0/2 nakon dvadeset minuta i naravno pokrenul surrender, mid se još držal kak tak, dok bot bio h bedu, a naš jungler uydr ko da je bio mutav sve ganke uprskao. Al onda sam ja gankao 2 puta mid zahvaljujući teleportu, pa annie dobila par killova prednosti, i onda gank bot pa se graves malo nafeedao i imali smo 2 carry s dosta dobrim itemima i na kraju pobijedili, a ja završio sa scorem 4/2/14 ili tak nešto. U puno situacija ak je early game fail ne znači automatski poraz ili ak itemi nisu kompletni.
al kad kupis 2 phantom dencera,dva puta si blizi da izgubis
zagorje.
tko vam je najdrazi champion
sta mislite od 2 warmoga na nautliusa? nebi da kvarim nekom igru a probao bi ga full tank sa tonom hpea
OMFG šta je Fnatic napravio u ovom meču... predobar meč
OMFG šta je Fnatic napravio u ovom meču... predobar meč
dva baron steala :D kaže cynade pro-skill
sta mislite od 2 warmoga na nautliusa? nebi da kvarim nekom igru a probao bi ga full tank sa tonom hpea
ne znam kolko ti se to isplati, jer jednostvano ak imaš tonu hp-a to znači da nemaš armora, mr-a, ad-a ili ap-a nečeg ti fali...zato više nema full tankova u sadašnjoj meti, uvijek neki bruiseri s dosta hp-a ali i s mnogo damage-a i sustaina..ili jednostavno puno itema za supportanje svojeg teama..kaj se tiče nautilusa može se igrati na bilo koj način pa se može igrati i kao bruiser pa možeš ić atmogs, frozen mallet pa čak i wit's end...eto ako sam imalo pomogel u odabiru ;)
Ja san ga gradia Rod of Ages, Abysal Scepter, Frozen Heart, Merc Threads. Iako san zadnje vrime iša na emblem of valor, pa heart of gold. Pa 2 dorans ringa, pa sklopit locket of iron solari. Dalje ovisno o situaciji,
jel mi triba defense il damage.
Ja san ga gradia Rod of Ages, Abysal Scepter, Frozen Heart, Merc Threads. Iako san zadnje vrime iša na emblem of valor, pa heart of gold. Pa 2 dorans ringa, pa sklopit locket of iron solari. Dalje ovisno o situaciji,
jel mi triba defense il damage.
eto, meni se taj build svakako sviđa
nez evo kontam reko atmu x1, warmog x2 ,banshee x1, trinity x1 i cipelice za cd reduction to bi mu dalo 3165 hpa, i onda se molis da neko nekupi bloodrazor i da nije kog maw =)
mozda bi bolje bilo ap tank frozen heart x1, archangle x1, rod of ages x1, lich bene x1, crystal scepter x1 i cipelice cd ili magic penetration
nez evo kontam reko atmu x1, warmog x2 ,banshee x1, trinity x1 i cipelice za cd reduction to bi mu dalo 3165 hpa, i onda se molis da neko nekupi bloodrazor i da nije kog maw =)
mozda bi bolje bilo ap tank frozen heart x1, archangle x1, rod of ages x1, lich bene x1, crystal scepter x1 i cipelice cd ili magic penetration
izbaciš 1x warmogs, ubaciš frozen heart (dobiš cdr), i umjesto cdr bootsi merc treads ito je super build
(i mislim da da 2x warmogsa i banshee daju više od 3165hp-a :/ )
da potvrdim:
http://img805.imageshack.us/img805/721/naut.jpg
Pozz,
imam jedan problem u vezi LoL-a
skino sam igru odavde http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload
pokreno exe file, odabro mjesto instalacije, instaliro i odigro tutorial, ugasio komp, danas ga upalio i nema LoL-a
skinem ga danas opet instaliram sve isto, odem u my computer i nema instalacijeske mape od lol-a
dali netko zna u cemu je problem, sad ako opet iskljucim lol morat cu ga opet skidat i instalirat
znali itko?
da nemas neki cleaner il nesto? zasto jednostavno ne prebacis na stick i tako imas portable lol (loltable ne?)
imam ccleaner, al cisto sumnjam da je zbog njega, nemam usb preko 2 gb
molim pomoc, eo vec po treci put instaliram igru(2 gb mi se skida)
dali netko zna u cemu je problem, sve noramlno radi samo nema instalacijeske mape od lola, i jednom kad ugasim igru moram opet skidat i instalirat.
i da, kad sam uso u igru nisam mogo koristit lijevi i desni klik misa, nisam nista mogo, kao da je mis crko, al normalno radi
molim vas, treba mi pomoc, ako treba jos podataka, samo recite sta vas zanima, rado cu ih nadopisat,
hvala
zagorje.
Haha pričaj mi o tome, ja živim na selu udaljenom od malo većeg naselja nekih kilometar dva, a žice od struje su 3 hrđavi droti, napon koji bi trebal biti 220 je negde oko 170, a kad malo jači veter puše žice su jedino ke drži stupe da se ne hruše tak da neznaš ke lošije xd
@ post gore, neznam stari kak ti pomoći, nisam čul za takve probleme još, niti sam ih imao tak da sam bez ideje, probaj pitati support, objasniti im detaljno situaciju.
@ post gore, neznam stari kak ti pomoći, nisam čul za takve probleme još, niti sam ih imao tak da sam bez ideje, probaj pitati support, objasniti im detaljno situaciju.
vec sam je 3 put instaliro, prije instalacije stanje na hdd je 51 gb, nakon istalacije je 46gb, kad stisnem x na lolu, stanje na hdd se vrati na 51 gb.
dali mogu nesto preko torrenta skinut jer ovaj auto installer izgleda ne funkcionira
zagorje.
Haha pričaj mi o tome, ja živim na selu udaljenom od malo većeg naselja nekih kilometar dva, a žice od struje su 3 hrđavi droti, napon koji bi trebal biti 220 je negde oko 170, a kad malo jači veter puše žice su jedino ke drži stupe da se ne hruše tak da neznaš ke lošije xd
koji dio zagorja ?
vec sam je 3 put instaliro, prije instalacije stanje na hdd je 51 gb, nakon istalacije je 46gb, kad stisnem x na lolu, stanje na hdd se vrati na 51 gb.
dali mogu nesto preko torrenta skinut jer ovaj auto installer izgleda ne funkcionira
https://support.leagueoflegends.com/home
Pogledaj ovdje dal možda ima ke sličnoga, ak ne, onda imaš gore na vrhu, sumbit a request pa tamo popuni što treba i opiši što ti se događa i pitaj dal znaju rješenje jer ovak neznam što drugo možeš.
@ armen, ja sam između Zaboka i Krapine, Sveti Križ Začretje.
@ armen, ja sam između Zaboka i Krapine, Sveti Križ Začretje.
Ja sam mislio da si negdje u 3 pm kak ti to predstavljas... Kad ono ti tu blizu... Autom cca 40min od Zg-a, mozda i manje, ovisi ko vozi...
On topic: Nemam nis za rec xD
http://de.twitch.tv/esltv_event
Ovaj ATN je joke :D
Dobili su sada Fnatic i uvalili ih u one deep shit.
EDIT: Sve o ovoj partiji je rekao ovaj troll Hotshot smile nakon partije xD.
U Začretju si kupujem kopačke al nema veze xD
Mrzim dok ownamo early game, a onda svi ulaze sami 4 vs 1 (SAMI SE ZALETE), i kad kažem da igramo def, obranimo zadnji tower, onda ne, onda kazu da to idemo zavrsit, ovi dobiju ace i bg.
danas imo jedan od najzanimljivijih gameova u zadnje vrijeme. Igramo 4v5 od početka,mf dc-a odma. Janna solo bot :D beskorisno,nidalee feeda privih 15 min 1-5 na topu al dobar morde + par mojih gankova i nekak smo se nafeedali. Naffedali su se i njihova tristana i shen i na kraju uspijemo pobijedit 4v5 :D:D,praktički 3v5 jer janna baš i nije bila od neke koristi
U Začretju si kupujem kopačke al nema veze xD
Mrzim dok ownamo early game, a onda svi ulaze sami 4 vs 1 (SAMI SE ZALETE), i kad kažem da igramo def, obranimo zadnji tower, onda ne, onda kazu da to idemo zavrsit, ovi dobiju ace i bg.
Sigurno u Rosesu :D
Strongtoni, ja sam 2km od Začretja, al Elektra čika vrijedi tu :D
Uhu, prikupil skoro 8000 IP Nautilus here I come
http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/ems_x_quali/
jos je malo do pocetka, prijavite svoju ekipu i kroz ems kvalifikacije za hrvatsku izborite svoje sanse za sudjelovanje u EMS-u
Fali muških supportova :D
http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/ems_x_quali/
jos je malo do pocetka, prijavite svoju ekipu i kroz ems kvalifikacije za hrvatsku izborite svoje sanse za sudjelovanje u EMS-u
To sad u 8 počinje? ima stream kakav?
zagorje.
koji dio zagorja ?
bedekovčina