League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...
Ner0 kaže...
NoDiggity kaže...

vidili ste lika koji streama i sad je lik super, zadnjih 6 mjeseci nisam vidio da ga itko igra lik nije nista posebno i sta sad sta ga bufaju, idalje ce bit takav kakav je

zasto je on useless? zato jer ga ne vidis na streamovima? niko nije reka da je super a olaf nikad nije bia los izbor {#}

ti nerazumijes, ja kazem da nije nista posebno samo se bezveze dize hype oko tog buff-a 

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan

predobro izgleda :)

LoL EU: ProFromZagreb
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može preporuka za novog champa ?

unaprijed hvala {#}

Ahri it is then, hvala na preporuci

5 Galio
2 Kassadin
4 Malzahar
14 Ahri
6 Gankplank
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:34 (DariusXX).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Dat french accent so sexehhh <3

Shazbot !
17 godina
hari85 kaže...
AmonZero kaže...

Dat french accent so sexehhh <3

Sound umiranja ko da ima "tvrdu stolicu" pa stenje. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Možda i ima 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ovako, ja san liku da svoj user i pass i ispalo je da me zajeba (minjalo smo se nesto), prominija je mail na svoj i sad san izgubija acc.

Jel mogu ikako priko supporta to rijesit? 

Napisa san in vec poruku.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Evo ovako, ja san liku da svoj user i pass i ispalo je da me zajeba (minjalo smo se nesto), prominija je mail na svoj i sad san izgubija acc.

druze stvarno mi je zao,nadam se da ces ga vratiti,ako treba napisat cu i ja poruku kao znam te i znam da je tvoj acc,ako moze sta pomoci

15 godina
neaktivan
League Of Legends

poslat cu in i slike sa paypala, kako sam kupovao rp

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sumnjam da ce RIOT ista napraviti, to je nazalost iskljucivo tvoja greska :'(.
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jebiga, znan

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mi smo prijatelju uspili vratit acc, isto mu se dogodilo, da je account jer je mislija da moze dobit free rp, samo nek neko za tebe napise supportu ticket i to je to

moras naravno sve fino objasnit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aw... zao mi je.. al verojatno ti nebudu vratili.. to inace nikad ne radi jedino ak znas toga lika iz pravog zivota... tak popusis acc lagano..

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 17:00 (Tkalle).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

bili ste na eastu? mislili ste kako ste dozivljeli najgore sa cesima i poljacima? sada imate potpuno istu sansu da dozivite sve to na westu,ovaj put u ulozi su francuzi i italijanci {#}

nez ja bih uveo filter,da mogu iskljucit odredjenu naciju jer ovo stvarno nema smisla,prvo nedaju mi junglat 1-7 rammus,drugo troll pickovi,sto je najgore nisu u stanju genkati sa rammusom i taricom,700+ partija,nemogu da shvatim,meni nesto kad neide ja odustanem i trazim se u necemu drugom,gubiti toliko vrijeme a nebiti u stanju izvesti obican gank,nebiti u stanju wardati a igrati supporta stvarno zahtjeva igranje necega manje komplikovanog,nesto kao cod,il mozda potrudit se pa pogledati poneki video,vidjeti neki build,neuzimati thornmail a nemati ni bootse rank 2

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Kada je meni tako bilo pitali su me za stari email,stari pass,username,ingame name i ip.I posto sam sve znao i vidjeli da je 98% gameova odigrano sa toga ip-a sto sam im poslao vratili su mi account.Tako bi i tebi trebalo biti.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

bili ste na eastu? mislili ste kako ste dozivljeli najgore sa cesima i poljacima? sada imate potpuno istu sansu da dozivite sve to na westu,ovaj put u ulozi su francuzi i italijanci {#}

nez ja bih uveo filter,da mogu iskljucit odredjenu naciju jer ovo stvarno nema smisla,prvo nedaju mi junglat 1-7 rammus,drugo troll pickovi,sto je najgore nisu u stanju genkati sa rammusom i taricom,700+ partija,nemogu da shvatim,meni nesto kad neide ja odustanem i trazim se u necemu drugom,gubiti toliko vrijeme a nebiti u stanju izvesti obican gank,nebiti u stanju wardati a igrati supporta stvarno zahtjeva igranje necega manje komplikovanog,nesto kao cod,il mozda potrudit se pa pogledati poneki video,vidjeti neki build,neuzimati thornmail a nemati ni bootse rank 2

Ima jedan puno bolji filter, a to je da, ako nikad nisi dobivao reporte ili vrlo rijetko ( jer uvijek se nađu idioti koji će te reportat radi gluposti ), onda nemožeš igrati sa ljudima koji su već dobili dosta reporta i/ili banova.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tice ovog prebacivanja na east..poslao sam poruku adminu odg.mi je da treba moj summoner name ja sam mu odg i kaze da sam dodan na popis da bi nakon 4 dana tj danas meni dosao mail da dugo ne odgovaram na request da ako sam zainteresiran za prijelaz i dalje da im posaljem summoner name!!! Ko je tu lud?! {#}

Dal se neko prebacivao od vas i imao slicnih problema ili??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
agent47thehitman kaže...

Ima jedan puno bolji filter, a to je da, ako nikad nisi dobivao reporte ili vrlo rijetko ( jer uvijek se nađu idioti koji će te reportat radi gluposti ), onda nemožeš igrati sa ljudima koji su već dobili dosta reporta i/ili banova.

vjerovatno je da jesam,jbg naljutim se kad vidim 2 inf. edgea moram poludit il kad dobijem tenka koji neuzme nista magic ress. a njima u timu 3 ap,svi mi mozemo imat losu partiju,al znaju se granice toga 

15 godina
neaktivan
Lantomin kaže...

Što se tice ovog prebacivanja na east..poslao sam poruku adminu odg.mi je da treba moj summoner name ja sam mu odg i kaze da sam dodan na popis da bi nakon 4 dana tj danas meni dosao mail da dugo ne odgovaram na request da ako sam zainteresiran za prijelaz i dalje da im posaljem summoner name!!! Ko je tu lud?! {#}

Samo treba strpljenja...prijavilo ih se više od 150 summonera, tako da im duplikacija rada oko summoner namea bila zagarantirana.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Čekajte, što se može prebacivat acc sa westa na n/a ili obrnuto???

BTW jel ima netko RP kodove ili sl.., jel netko možda ima za mjenjat ili prodat?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lantomin kaže...

Admin ima puno zahtjeva, pa ne stigne sve popamtit, ali mislim da trebas kada se regas na esl(ako nisi), pod gameaccount upisat svoj username.

13 godina
neaktivan
Lantomin kaže...

Što se tice ovog prebacivanja na east..poslao sam poruku adminu odg.mi je da treba moj summoner name ja sam mu odg i kaze da sam dodan na popis da bi nakon 4 dana tj danas meni dosao mail da dugo ne odgovaram na request da ako sam zainteresiran za prijelaz i dalje da im posaljem summoner name!!! Ko je tu lud?!  {#}

Lud je onaj ko pise prvi ticket bez da je registriran na stranicu i bez summoner namea i nakon toga radi potpuno novi ticket gdje stavi summoner name i na kraju ocekuje kako bi mi trebali telepatijom znat da je to ista osoba napisala.

eto nadam se da smo i to rascistili :)

al bez brige, ima bisera koji su i po 4-5 ticketa poslali. mozda da se malo mucne glavnom bi shvatili da niste jedini na svijetu, da ako se napise jedan ticket da se onda na isti taj i odgovara i tako dalje.

ako smo ti napisali da si na popisu, znaci da si na popisu.

13 godina
neaktivan
ESL.hr kaže...
Lantomin kaže...

Lud je onaj ko pise prvi ticket bez da je registriran na stranicu i bez summoner namea i nakon toga radi potpuno novi ticket gdje stavi summoner name i na kraju ocekuje kako bi mi trebali telepatijom znat da je to ista osoba napisala.

eto nadam se da smo i to rascistili :)

al bez brige, ima bisera koji su i po 4-5 ticketa poslali. mozda da se malo mucne glavnom bi shvatili da niste jedini na svijetu, da ako se napise jedan ticket da se onda na isti taj i odgovara i tako dalje.

ako smo ti napisali da si na popisu, znaci da si na popisu.

Ma sve u redu znam da je tu brijeg summonera za obradit i sve da se pomota al ipak pitao sam da slucajno nisam šta krivo napravio i propustio priliku,ja sam se i registrirao na esl i sve..sad samo čekam znači.  :)))

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se može nekako obrisat acc?

LoL nick: Dunac

0 0 hvala 0
15 godina
Shazbot !
13 godina
neaktivan
Dunac kaže...

Jel se može nekako obrisat acc?

zar nije bolje nekom poklonit?

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ovakav je game je obicaja u 8 ujutro {#} , matchmaking? 

EU West:slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 9:02 (Anzulolz).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice