League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.671
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nikako rece lik za yi i xina LoL

Mozda jer ih neznas igrati to je vec drugi par carapa{#}

ta dva champa ako dobiju 2 kila u prvih 10 min racunaj na 15 do kraja partije bar je moj slucaj takav to su dva pushera i s njima se konstanto siluje nema cekanja push push u win{#}

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
carcharodon kaže...

Nikako rece lik za yi i xina LoL

Mozda jer ih neznas igrati to je vec drugi par carapa{#}

ta dva champa ako dobiju 2 kila u prvih 10 min racunaj na 15 do kraja partije bar je moj slucaj takav to su dva pushera i s njima se konstanto siluje nema cekanja push push u win{#}

Yi mozda da, Xin - Nikako.

Ja kad vidim Xina u rankedu protiv mene radujem se free winu.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
17 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Yi mozda da, Xin - Nikako.

Ja kad vidim Xina u rankedu protiv mene radujem se free winu.

+1

Xin čak i da na neku foru dobije kil-dva, zaostaje za drugim champovima. A Yi, nema tog boga da taj efektivno ganka, čak i s ultijem. Jesu oni pubstomperi u low lvl normal gejmovima al kasnije su sranje.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:52 (Septah).
17 godina
League Of Legends

Zake Xin nebi bio dobar ganker, ima odlican gap closer, i knock up koji radi bolestan damage na squishije i to na niskim levelima, ja s njim kad idem jungle uzmem smite i ghost, s ghostom stignem koga hocu napast, s Q ga bacis u zrak i dereš pod ghostom s normal attack dok je W aktivan, i kad ozbiljno počne bjezat lik uloviš ga s E. Nema toga boga da pobjegne ak lane koji gankas ima i malo pojma što raditi, naravno mislim na tvoj par. Kad nabije dosta ad Q radi stvarno bolestan damage, sjećam se kad sam igral s MF, bil prilično nafidan, dok je xin imal 2,3 killa manje od mene, sa Q me bacio na 20 % hp dok nisam niti stigao reagirati. Tak da, makar ljudi govore da je noob champ, i dosadan za igrat, meni je nekad prezabavno s njim, jer ga ljudi podcjene. 

Makar me zivcira kad ljudi idu full AD sa Xinom, ja ga uvijek idem tanky, lampaš, pa frozen mallet su mi startni, a dalje po potrebi dal treba bolje tanky ili na AD. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 18:32 (tommy2103).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Zake Xin nebi bio dobar ganker, ima odlican gap closer, i knock up koji radi bolestan damage na squishije i to na niskim levelima, ja s njim kad idem jungle uzmem smite i ghost, s ghostom stignem koga hocu napast, s Q ga bacis u zrak i dereš pod ghostom s normal attack dok je W aktivan, i kad ozbiljno počne bjezat lik uloviš ga s E. Nema toga boga da pobjegne ak lane koji gankas ima i malo pojma što raditi, naravno mislim na tvoj par. Kad nabije dosta ad Q radi stvarno bolestan damage, sjećam se kad sam igral s MF, bil prilično nafidan, dok je xin imal 2,3 killa manje od mene, sa Q me bacio na 20 % hp dok nisam niti stigao reagirati. Tak da, makar ljudi govore da je noob champ, i dosadan za igrat, meni je nekad prezabavno s njim, jer ga ljudi podcjene. 

on je prejednostavan i tacka

14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja i prijatelj se zaminili jedan game za acc, mene izbaci kad počne loading i sad se ne mogu reconnectat, kad sam prvi put pokuša pisalo je nešto ka da imam 3.

leave, može li mi neko pomoć

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 18:41 (duNY0).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://de.twitch.tv/esltv_studio1

Finale go4lol monthly with guru

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Makar me zivcira kad ljudi idu full AD sa Xinom, ja ga uvijek idem tanky, lampaš, pa frozen mallet su mi startni, a dalje po potrebi dal treba bolje tanky ili na AD. 

Sorry ali xin je outclassan u jungli,jednostavno se nemoze natjecati s ostalim junglerima.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
tommy2103 kaže...

Sorry ali xin je outclassan u jungli,jednostavno se nemoze natjecati s ostalim junglerima.

makar su mi dragi kad se sretnemo u jungli,ja udyr,on zaskoci baci me u zrak,ode gotovo pola hpa i taman misli da vodi,ja bear stun,tiger i onda skonta da cu ga ubit pocne bjezat {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Guru malo teže puši od ovih...

vorpen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ris kaže...

Mah u zadnjih 14 dana igraju loše...i sad jos igraju na smurfovima(mrkiii AS ryze)

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
exGBT je vrlo jak tim, mislim da ga mozemo slobodno smatrati pod top timom.
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
ris kaže...

Mah u zadnjih 14 dana igraju loše...i sad jos igraju na smurfovima(mrkiii AS ryze)

Da, ali zato dominiraju na Hrvatskom polju....

vorpen
16 godina
League Of Legends

http://clgaming.net/redtracker/topic/29300/?p=1

Patch notes

Sviđa mi se olaff buff i prepravljen ulti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako se radujem tom buffu,ovako je mrcina a kamoli nakon tog buffa...uhh bit ce sranja na bojistu xD

LoL nick: Dunac
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Patch notes

omfg pa taj je i vak op i jak,gdje ce njega buffat?

13 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
AmonZero kaže...

Patch notes

omfg pa taj je i vak op i jak,gdje ce njega buffat?

ma slažem se.. Olafu apsolutno ništa ne fali

a sad dobija dodatni dmg,pffff

opet ćemo viejdti Olafa u svakom gejmu

16 godina
neaktivan
League Of Legends

nemojte budalit olafa nitko pametan neigra lik je usless u teamfightovima ok je za trolanje ili dominion to sta se ga bufat nis ne vrijedi kad ga teemo countera kad god oces =/ captain teemo!!

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 14 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.guru-gaming.org/tv/

stream finala loosersa i zatim veliko finale CRO4LOL-a #7

1 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

nemojte budalit olafa nitko pametan neigra lik je usless u teamfightovima ok je za trolanje ili dominion to sta se ga bufat nis ne vrijedi kad ga teemo countera kad god oces =/ captain teemo!!

Cool story bro {#}{#}{#}

17 godina
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
tommy2103 kaže...

makar su mi dragi kad se sretnemo u jungli,ja udyr,on zaskoci baci me u zrak,ode gotovo pola hpa i taman misli da vodi,ja bear stun,tiger i onda skonta da cu ga ubit pocne bjezat {#}

A znam, al ipak meni ga je zato zabavno igrat, al dobro, ja junglam u normal s njim inače, pa tamo se ne primijeti tolko razlika, i još kad niko se nezna pripremit za gank, nek svi pushaju do towera, onda neprijateljski jungler dojde, pobije ih, pa sam ja kriv što ništa ne gankam, mah :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
Keiichi kaže...

Kako je mundo smece od championa pa to je strasno.... odigrao ga sad uzas... protiv 4 ignitea ulty je beskorisan... ne dila nikakav dmg osim sto trci okolo i slowa pomalo .... doslovno partiju protivnicku je kerijao cc i wukong nista drugo... koji je igrao AD i bio je vise tenky nego ja s resist i hp itemima... stvarno mi se riot gadi s bruiserima jer su s vi do reda ovi novi tako op da je to uzasno...

a vidiš tu sam sebi proturječiš, nesviđa ti se kako ima dosta tanky heroja koji rade dobar dmg, a buniš se da mundo ne radi nikakav dmg sa full tank buildon {#} istina mundo nije baš koristan u 5v5 kad je u teamu puno CC-a ili par ignite-a, ali inače ako se dobro odigra može kasnije bit nezaustavljiv, uostalon njegov Q radi veliki dmg čak i sa full tank buildon jer skalira sa protivnikovin HP-on, a na 3v3 je mundo najjači, vjerojatno i najbolji heroj za tu mapu, kad san tek počea igrat LoL igra san isključivo 3v3 di su mundo, trynda i master yi uvik stvarali probleme, u zadnje vrime san sa cyberon i harison odigra par 3v3 ranked partije di su očito svi noviji igrači pa niko nezna da se "mora" bannat ili pickat mundo, svaki put bi ga uzea i doslovno ih razara sa njin, pre jak je na toj mapi, a još ako par killova na početku nezaustavljiv je već u nakon 10-15 min

15 godina
Ner0 kaže...

http://www.own3d.tv/video/254965/Top_Lane_Olaf_Carry_By_Dyrus

Shazbot !
13 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

vecu glupost nisam cuo dugo u lolu...

LoL nick: Dunac
14 godina
protjeran
Dunac kaže...
Ner0 kaže...

i ti pricas svakakve gluposti ;)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

riot namjesta partije 21 win strike u 2 dana i danas 6 zaredom izgubljenih {#} nista pocet se ozbiljno prihvatit rankeda 

btw chuck norris jos nijednu nije izgubio sa random ljudima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Dunac kaže...
Ner0 kaže...

i ti pricas svakakve gluposti ;)

vidili ste lika koji streama i sad je lik super, zadnjih 6 mjeseci nisam vidio da ga itko igra lik nije nista posebno i sta sad sta ga bufaju, idalje ce bit takav kakav je

Vrane nebom šestare
13 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
NoDiggity kaže...

vidili ste lika koji streama i sad je lik super, zadnjih 6 mjeseci nisam vidio da ga itko igra lik nije nista posebno i sta sad sta ga bufaju, idalje ce bit takav kakav je

zasto je on useless? zato jer ga ne vidis na streamovima? niko nije reka da je super a olaf nikad nije bia los izbor {#}

EU West:slimyyy
15 godina
neaktivan
nemoj te mi mundu dirat, lik radi dovoljno damagea i sa full tank buildom, i pfc da ce bit kralj 3v3 kad 3 lika nemogu ubit mundu u mid-late gameu ^^
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pa ljudi govore da ne postoji elo hell {#}

EU West:slimyyy

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice