League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj kako mi ova Ahri paseeeeee pa to je uzas :D prezabavan mi je champ :D jedino koji team dobijam pa to je za porezat se... jax s dodge bootsama protiv annie, malphita, soraka (ap)   i akali -_-" onak tolko CCa i on uzme fakin dodge -_-" whyyyy god

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FQphkQBYNBs

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends

to su i meni napravili nedavno u razredu dok sam spavao pod povijesti -.-'

LoL EU West - KingNothing666
17 godina
League Of Legends

Sad me je neki klinac Coka081 podsjetio zasto sam otisao s Nordic East, ne zbog Rusa, ne zbog Poljaka nego zbog Balkanaca. Klinac je s nasih prostora i najradije bih ga nasao i opalio mu par samara. Prijatelj s kojim inace igram ima nick Tomo, ovaj ga je som odmah po zavrsetku loading screen-a zasuo sa salvom provjerenih psovki od glup si, jeb** ti m***u etc etc bez ikakve provokacije. Nakon tog je kao Nasus s Doran Blade pushao TOP protiv Irelia pa kad su ga ona i Lee zabili ko zadnjeg idi** se namjerio na mene s istim stilom psovki. SS nezna da uopce postoji,a od pomaganja kada njih 5 pusha mid vaznije je farmanje Q u TOP lane. Naravno surrener je bio popracen s jos vise psovki i uvreda.

Balkanci su idiot* (cast izuzetcima)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Lord Nofak kaže...

OK

E si ti čuo da sam ja dio ekipe koja je 2 puta bila treceplasirana na Cro4LoLu i koja je bila prvoplasirana na MOBA.hr što nas svrstava u top 5 ekipa u Hrvatskoj.

I da smo bili 8. na GO4LOLu mislim sam je bilo više od 100 prijavljenih ekipa?

I da sam nagradam (pošteno) zaradio  +5000 RP-a nije 30K, ali bit će.

Di je tvoja ekipa?

{#}

samo san te tia pitat kakve to veze ima kad na tin turnirima bude možda 4-5 ekipa lol, mi smo se išli prijavit i odaziv je katastrofalan, čak ni na ESL-u nismo mogli nać team koji bi igra protiv nas...

šta se tiče easta i westa ima razlike, west je dosta "normalniji" i primjeti se, to van mogu reč jer san igra LoL na sva 3 servera, doduše najmanje na US al svejedno east je najgori od svih...

i za kraj stvarno ste više dopiizdili sa tin RP-on, ponašate se ka nacionalni heroji jer ste to napravili, niti ste hakirali, niti ste napravili ništa vridno hvale, meni je iskreno drago šta niko nije popija ban al stvarno prestanite više pričat o tome jer to niko neželi slušat, fala 

15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

OK

E si ti čuo da sam ja dio ekipe koja je 2 puta bila treceplasirana na Cro4LoLu i koja je bila prvoplasirana na MOBA.hr što nas svrstava u top 5 ekipa u Hrvatskoj.

Di je tvoja ekipa?

{#}

Dao bi dukat da ti vidim match history ili jedan game kako igras.Ili ako si na westu samo reci nick

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 23:29 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel može netko napisat koje masteries i rune su najbolje za jungle Alistara te jungle route., ak je netko možda pratio nekog od streamera ili sam pokušao ovo.

Ty.

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

OK

Di je tvoja ekipa?

{#}

samo san te tia pitat kakve to veze ima kad na tin turnirima bude možda 4-5 ekipa lol, mi smo se išli prijavit i odaziv je katastrofalan, čak ni na ESL-u nismo mogli nać team koji bi igra protiv nas...

šta se tiče easta i westa ima razlike, west je dosta "normalniji" i primjeti se, to van mogu reč jer san igra LoL na sva 3 servera, doduše najmanje na US al svejedno east je najgori od svih...

i za kraj stvarno ste više dopiizdili sa tin RP-on, ponašate se ka nacionalni heroji jer ste to napravili, niti ste hakirali, niti ste napravili ništa vridno hvale, meni je iskreno drago šta niko nije popija ban al stvarno prestanite više pričat o tome jer to niko neželi slušat, fala 

http://www.esl.eu/hr/#/hr/lol/5on5/cro4lol_cup3/database/members/*/

kolko je to ekipa?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...

OK

Di je tvoja ekipa?

{#}

Dao bi dukat da ti vidim match history ili jedan game kako igras.Ili ako si na westu samo reci nick

Evo ti,a mogu ti i replay poslat ako oces.

BTW:ja nebi dao ni lipu za tvoj match history.

two camels in a tiny car
16 godina

bilo ih je toliko i kad smo mi igrali ali zato niko nije bia aktivan, odigrali smo jednu jedinu partiju i pobjedili i to je bilo to, niko drugi nije tija igrat niti je iko bia aktivan

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

bilo ih je toliko i kad smo mi igrali ali zato niko nije bia aktivan, odigrali smo jednu jedinu partiju i pobjedili i to je bilo to, niko drugi nije tija igrat niti je iko bia aktivan

ne, ti mislis na ladder. To nitko nije bio aktivan, ovo je na CUP sistem, sa loser bracketom. Igra se 3 dana(uto, sri, cet), i vecinom se prijavi dosta momcadi, tako da je odaziv dobar, a mogo bi biti bolji.

16 godina
Pinc kaže...

ne, ti mislis na ladder. To nitko nije bio aktivan, ovo je na CUP sistem, sa loser bracketom. Igra se 3 dana(uto, sri, cet), i vecinom se prijavi dosta momcadi, tako da je odaziv dobar, a mogo bi biti bolji.

aha, nisan baš upućen u to, e to je bia ladder kad smo mi igrali i apsolutno niko nije bia aktivan pa smo odustali...

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

O cemu ti pričaš...to nije ladder

To je TURNIR.

Get ur f*cking facts wright.

To sve ide ko po loju u 3 dana se odigra...sve tekme se igraju poslije 8 navecer i ako ne igras izbacen si.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:26 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Well Sir kada cijelu noc igras sa pijancima,koji su tek dosli sa pijanke sta mislis kako ce proci?Imao sam 9 defetova za redom,u tih 9 gameova 4 leavera,puko net itd itd.I nisu me zanimali scoreovi nego ostali statsovi itd.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
Lord Nofak kaže...+

To je TURNIR.

To sve ide ko po loju u 3 dana se odigra...sve tekme se igraju poslije 8 navecer i ako ne igras izbacen si.

jesan reka da se ne razumin šta si drzak? bilo je kako je bilo i niko nije bia aktivan od 19 ili 20 ekipa, apsolutno niko

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...

Well Sir kada cijelu noc igras sa pijancima,koji su tek dosli sa pijanke sta mislis kako ce proci?Imao sam 9 defetova za redom,u tih 9 gameova 4 leavera,puko net itd itd.I nisu me zanimali scoreovi nego ostali statsovi itd.

Nisam rekao da imaš loš match history nego da me ne zanima tvoj match history.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...+

To je TURNIR.

jesan reka da se ne razumin šta si drzak? bilo je kako je bilo i niko nije bia aktivan od 19 ili 20 ekipa, apsolutno niko

Nisam vidio da je moj timski kolega već objasnio...ja se ispričavam.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan

Trebaju mi dobri champovi za solo que!

2 Gangplank + Morde
4 Renekton
2 Nocturne
24 Vayne
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Što sam ja jedini od svih koji većinu partija dobiva normalne ljude na Eastu {#}? Možda je to zato jer igram većinom normal u kojem imam vrlo visok ELO i često naletim na ljude koji su u top 100 na EU-NE serveru, ali evo jučer sam se usudio igrat ranked ( 1430 ELO ) i nije bilo nekog strašnog ragea iako je partija na kraju bila jako gusta. Neznam, možda trebam stalno igrati ranked u kontinuitetu da vidim kako ljudi rageaju ili je to možda i zato što meni ne smetaju mnoge stvari koje si igrači međusobno govore, pa vrlo brzo zaboravim na to ( osim kad moj RL frend počne rageati, a to je stalno, onda poludim ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Nećeš valjda biti ko ovi lumeni koji se hvale exploitom...hehehe ko riskira taj profitira hehehe -.-

QQ

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Hey...nisi jedini ja takve likove dobivam svaki dan...najbolje je dok dobiješ lika koji igra AP yi- ili faila 0/9 na midu s kennenom i onda vidiš da je on 1650 elo a ti si 1500.

Ali ja ne pišem bedaste postove o tome na ovom forumu.

I ne branim ih samo mi se ne sviđaju predrasude o Poljacima,Rusima i Brazilcima.

Ček ček ček ček, ti si se nama NASRAO svega ovdje kako je tvoja ekipica među top 5, kako si ti ovo kako si ti ono, kako nas pljuješ ovdje jer ti si kao neki uzor, a elo ti je 1500?

{#}{#}

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...

Hey...nisi jedini ja takve likove dobivam svaki dan...najbolje je dok dobiješ lika koji igra AP yi- ili faila 0/9 na midu s kennenom i onda vidiš da je on 1650 elo a ti si 1500.

Ali ja ne pišem bedaste postove o tome na ovom forumu.

I ne branim ih samo mi se ne sviđaju predrasude o Poljacima,Rusima i Brazilcima.

Ček ček ček ček, ti si se nama NASRAO svega ovdje kako je tvoja ekipica među top 5, kako si ti ovo kako si ti ono, kako nas pljuješ ovdje jer ti si kao neki uzor, a elo ti je 1500?

{#}{#}

Pogledaj ELO za tjedan dana.

{#}{#}{#}{#}{#}

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}

Daj mi nick i baš ću ga pratit svakih sat vremena.

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}

Daj mi nick i baš ću ga pratit svakih sat vremena.

LordNofak

two camels in a tiny car
16 godina
D3ViL kaže...
...

Balkanci su idiot* (cast izuzetcima)

U potpunosti se slažem !

Najjače mi je kad budu još dvojica premade pa misle da su najbolji u team-u (a zapravo su najgori) i onda meni psuju mater i takve stvari zato što sam kao "ja" kriv što oni tako loše igraju game.

Sada kada vidim u champion selectu likove s nekim "našim" nickovima, samo šutim i ignoriram ih kada me ispituju nešto. Neželim se prepirat cijeli game sa djecom od 10 godina.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
League Of Legends

http://imgur.com/a/v37jF

Dat mf  <3

btw 3 v 3 Solo queue soontm

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:06 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

http://imgur.com/a/v37jF

Dat mf  <3

btw 3 v 3 Solo queue soontm

Pantheon {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
League Of Legends

Power jungle carry with da blind monk !^^

http://www.2shared.com/file/QMmm-pB_/Lee_singa_carry.html

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Power jungle carry with da blind monk !^^

http://www.2shared.com/file/QMmm-pB_/Lee_singa_carry.html

gg lee ,  won the game :D...da nije bilo prva 3 killa bilo bi teze :D

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
15 godina
League Of Legends

Posto se nedavno netko kurčio s CS u   odredenoj minuti gamea  ;) (240 in 26 mins fuck yeah ahahah ) 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 17:52 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
ja sam danas u 16 minuta imao 150, s morganom, jel to valja kaj? lvl 22 sam
Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice