League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koja spora hebena debela pticurina,nemoze mrdnuti 3 metra za pentu.Svaki put na nju uzmem boots of swiftness ali jednom u godini napravim iznimku i dogodi se nered. {#}

Fat Owl Fat Owl
LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

nazalost pocelo se dogadjat ono cega sam se bojao,sa nordic esta su poceli poljaci i cesi dolazit.jucer jedan ez u timu,sumnjao sam da je poljak sto se kasnije ispostavilo kao istina,prvo je ukrao pentu od mog premeda gankplanka,ultajuci cim se stvorio na spawnu,da bi kasnije i moju quadru sa talonom,gdje sam mu lijepo napisao molim te pusti da ubijem,prvo radi quadra drugo radi stacka od onog malog zutog maca,i dok sam ga ja vrijedjao sasvim zasluzeno dodje sivir exhaust i ubije me a zatim i njega i ispusha i oni tako pobjede.kako potez jednog retarda moze unistit citavu igru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Koja je ovo igra koju GG igra ?

http://www.own3d.tv/live/13574/CLG_HotshotGG
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
dmanz kaže...
Koja je ovo igra koju GG igra ?

http://www.own3d.tv/live/13574/CLG_HotshotGG

Diablo 3 ?

LoL EU : pr1mus
17 godina
agent47thehitman kaže...

nazalost pocelo se dogadjat ono cega sam se bojao,sa nordic esta su poceli poljaci i cesi dolazit.jucer jedan ez u timu,sumnjao sam da je poljak sto se kasnije ispostavilo kao istina,prvo je ukrao pentu od mog premeda gankplanka,ultajuci cim se stvorio na spawnu,da bi kasnije i moju quadru sa talonom,gdje sam mu lijepo napisao molim te pusti da ubijem,prvo radi quadra drugo radi stacka od onog malog zutog maca,i dok sam ga ja vrijedjao sasvim zasluzeno dodje sivir exhaust i ubije me a zatim i njega i ispusha i oni tako pobjede.kako potez jednog retarda moze unistit citavu igru

Haha, ovdje si ti kriv što si pisao dok je trebalo igrati i dali ste Sivir 2 free killa i pobjedu... a to što je Ezreal uzel 2 killa nije presudilo rundi sigurno. I danas se KS često dešava, al nije to toliko bitno jer jedan dobije kill, drugi assistove, na kraju krajeva sve ostaje u timu. Sjebanije je samo ako support pokrade par early game killova od carryja, ali i to se nadoknadi farmom.

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
17 godina
League Of Legends

Inace nisam podnosio jungle dok nisam kupio Skarnera. Sad prvo sto napisem je "I jungle", prezabavno svaki ulty je 95% zagarantovan kill i jako zabavno za igrat. A da ne spominjem besplatni skin he he he

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=243078

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Inace nisam podnosio jungle dok nisam kupio Skarnera. Sad prvo sto napisem je "I jungle", prezabavno svaki ulty je 95% zagarantovan kill i jako zabavno za igrat. A da ne spominjem besplatni skin he he he

Kako si dobio besplatni Skarner skin?? Želim ga xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends
tak da je exploitao rp kad se to moglo
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
D3ViL kaže...

Ti si jednom koristio exploit,  ja sam vise od 50k Rpa nabavio :D

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
D3ViL kaže...

30k ovdje! Žalim momci, ko riskira profitira :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
hari85 kaže...
D3ViL kaže...

30k ovdje! Žalim momci, ko riskira profitira :)

daj jedno 1000 il te prijavlujem {#} sala svaka cast

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

Kakve veze ima to što je lik Poljak?

Stvarno mi je smiješno to da ljudi smatraju da su Rusi,Poljaci i Brazilci loši igrači i da samo trollaju.

A Španjolci,Švabi i Francuzi,koji odbijaju govoriti ikoji drugi jezik osim svojeg, su sjajni igrači?

I hočeš mi reći da oni nemaju pravo prebaciti si iz jedne regije u drugu a ti to pravo ne samo da imaš nego smatraš da je rezervirano samo za tebe?

I još jedna stvar "Kill steal" NE POSTOJI u timskoj igri...ako ti napadaš nekog na midu i možeš ga ubiti sam a dođe ti jugnler i on uzme kill to donosi

više golda za ekipu nego da ti sam uzmeš killa on ne dobi ni assist.

I on tebi nije morao pustitni quadru a niti tvojem prijatelju pentu(smatram da ju je slucajno uzeo).

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ne ne nisi ti shvatio,ja smatram da se oni imaju pravo prebacit,ali zasto riot  neuvede filter da ja izbacim igrace sa njihovim ipom.sto se tice igraca vecinom su loshi iz te regije,uopste negledaju na team kao cjelinu,nego kad dodje prilika da se ugrabi koji kill oni to rade.zapravo ez je fidao na pocetku sa 1-7 da bi kasnije zbog silnih kranja kilova imao gotovo kao i ja,koji sam citao vrijeme trudio se pomoci topu i botu.zapravo mi smo cijelu ekipu pobili i on se fleshao da ukrade moj kill,a i od druga sa gpakom je ultao,a vidio je da bi ga moj drug ubio.ja se bojim da ti nisi igrao lol dovoljno dugo na eastu,pa da se zasitis njihove klasicne uvrede kurwa,gdje cak i kad vrijedjaju nisu u stanju smisliti nesto malo pametnije od tog

0 0 hvala 0
15 godina
agent47thehitman kaže...

ne ne nisi ti shvatio,ja smatram da se oni imaju pravo prebacit,ali zasto riot  neuvede filter da ja izbacim igrace sa njihovim ipom.sto se tice igraca vecinom su loshi iz te regije,uopste negledaju na team kao cjelinu,nego kad dodje prilika da se ugrabi koji kill oni to rade.zapravo ez je fidao na pocetku sa 1-7 da bi kasnije zbog silnih kranja kilova imao gotovo kao i ja,koji sam citao vrijeme trudio se pomoci topu i botu.zapravo mi smo cijelu ekipu pobili i on se fleshao da ukrade moj kill,a i od druga sa gpakom je ultao,a vidio je da bi ga moj drug ubio.ja se bojim da ti nisi igrao lol dovoljno dugo na eastu,pa da se zasitis njihove klasicne uvrede kurwa,gdje cak i kad vrijedjaju nisu u stanju smisliti nesto malo pametnije od tog

Ja vise vidim poljaka koji znaju igrati nego sto vidim naprimjer njemaca. Ne razumijem poentu te diskriminacije i generalizacije.

Shazbot !
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

Previše tražiš. To je matchmaking, ne možeš ti tu ništa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

hh

Igram LoL odkad je BETA izašla ne US nakon godinu dana sam se prebacio na EU i sad igram vise od godinu dana na EU serveru...i od prvog dana server splita igram na EASTu.

Kakav filter?

O čemu ti pričaš...zašto bi riot ili itko izbacivao igrače na temelju regije?

Onda bi po tome i tebe trebali izbaciti jer je tebi, po geografiji, mjesto na Eastu....a po skill da ne pričam gdje spadaš.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
League Of Legends

a otkud ti znas kako ja igram? volim to kad me vrijedjaju,dokazuje koliko covjek zapravo vrijedi sam sebi

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

a otkud ti znas kako ja igram? volim to kad me vrijedjaju,dokazuje koliko covjek zapravo vrijedi sam sebi

Kako znam?

Skill je usko povezan s inteligencijom.

I da da da ja sam loš čovjek,al to ne mijenja činjenicu da ti prije pisanja onog post nisi uključio mozak.

Daj razmisli malo prije nego što napišeš nešto.

Nećeš valjda biti ko ovi lumeni koji se hvale exploitom...hehehe ko riskira taj profitira hehehe -.-

Pa mislim stvarno GJ ono ali fakat GJ.

I btw nemam ništ protiv tebe osobno...samo me taj tvoj post razljutio.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao neko ko je igra na Eastu i na Westu, kao i prije server splita. Regionalni filter ne znači ništa. Debila ima svugdi. Srea san ih svih nacionalnosti, al još iman traume od njemačke djece. A šta se govora engleskog jezika tiče, mislin da čak tu istočni blok bolji. Srea san masu Španjolaca, Francuza i Talijana koji pojma engleski nisu imali. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Lord Nofak kaže...

Nećeš valjda biti ko ovi lumeni koji se hvale exploitom...hehehe ko riskira taj profitira hehehe -.-

U be jelly kid? {#} E jesi cuo da sam odradio exploit dobio 30000 RP-a, nisam dobio ban a od svega su mi maknuli samo 2 (dva) skin-a. Al sam "lumen" ono fakat jeba te led fakat ono bas. . .

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:00 (D3ViL).
16 godina
D3ViL kaže...
Lord Nofak kaže...

U be jelly kid? {#} E jesi cuo da sam odradio exploit dobio 30000 RP-a, nisam dobio ban a od svega su mi maknuli samo 2 (dva) skin-a. Al sam "lumen" ono fakat jeba te led fakat ono bas. . .

J*bote što se dosadni sve s tim rpom...

U jelly, u mad , reportat ću te, prošo sam nekažnjeno  itd itd

Ak nemate šta pameno reći bolje onda šutite. Ovih zadnjih 20 stranica sami spamovi.

Ko neka djeca se ponašate... {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Lord Nofak kaže...

OK

E si ti čuo da sam ja dio ekipe koja je 2 puta bila treceplasirana na Cro4LoLu i koja je bila prvoplasirana na MOBA.hr što nas svrstava u top 5 ekipa u Hrvatskoj.

I da smo bili 8. na GO4LOLu mislim sam je bilo više od 100 prijavljenih ekipa?

I da sam nagradam (pošteno) zaradio  +5000 RP-a nije 30K, ali bit će.

Di je tvoja ekipa?

{#}

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

Kako znam?

I da da da ja sam loš čovjek,al to ne mijenja činjenicu da ti prije pisanja onog post nisi uključio mozak.

slusaj necu da pametujem tu,nisam neka igracina,nemam neke uber scorove al ljuti me sto ispade da ih ti branis.kako cu ja pobjedit u team fightu kad mi dodje ashe kao danas sa 5 doran swordova,sta ce mi takav igrac u ekipi,jesam ja zasluzio to,koji sam i kad sam poceo igrati sjeo i citao guidove,gledao klipove.ne nisam,oni mi trace vrijeme,necu reci dragocjeno,ipak su to video igre,ali ja zbog takvih moram izgubiti po 20 minuta.ni ranked neigram,iz tog razloga sto znam da nisam dovoljno spreman.nemam ja nista protiv ceha i poljaka,ali me ljute prvo sto uopce neslusaju sta im se kaze,i na svaku tvoju kazu stara kurwa,i jednostavno pukne ti film,jos kad se pojave wooden pciasi,pa sam vec iznerviran i prije nego partija pocne

15 godina
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...
,jos kad se pojave wooden pciasi,pa sam vec iznerviran i prije nego partija pocne

Znaci sad su ljudi krivi jer nemaju love za neki "uber" PC?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

Kako znam?

slusaj necu da pametujem tu,nisam neka igracina,nemam neke uber scorove al ljuti me sto ispade da ih ti branis.kako cu ja pobjedit u team fightu kad mi dodje ashe kao danas sa 5 doran swordova,sta ce mi takav igrac u ekipi,jesam ja zasluzio to,koji sam i kad sam poceo igrati sjeo i citao guidove,gledao klipove.ne nisam,oni mi trace vrijeme,necu reci dragocjeno,ipak su to video igre,ali ja zbog takvih moram izgubiti po 20 minuta.ni ranked neigram,iz tog razloga sto znam da nisam dovoljno spreman.nemam ja nista protiv ceha i poljaka,ali me ljute prvo sto uopce neslusaju sta im se kaze,i na svaku tvoju kazu stara kurwa,i jednostavno pukne ti film,jos kad se pojave wooden pciasi,pa sam vec iznerviran i prije nego partija pocne

Hey...nisi jedini ja takve likove dobivam svaki dan...najbolje je dok dobiješ lika koji igra AP yi- ili faila 0/9 na midu s kennenom i onda vidiš da je on 1650 elo a ti si 1500.

Ali ja ne pišem bedaste postove o tome na ovom forumu.

I ne branim ih samo mi se ne sviđaju predrasude o Poljacima,Rusima i Brazilcima.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends
kaj fali ap yi? =D
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lord Nofak kaže...

E si ti čuo da sam ja dio ekipe koja je 2 puta bila treceplasirana na Cro4LoLu i koja je bila prvoplasirana na MOBA.hr što nas svrstava u top 5 ekipa u Hrvatskoj.

I da smo bili 8. na GO4LOLu mislim sam je bilo više od 100 prijavljenih ekipa?

I da sam nagradam (pošteno) zaradio  +5000 RP-a nije 30K, ali bit će.

Di je tvoja ekipa?

{#}

Nisam cuo al upravo procitah, lijepo je da ima kvalitetnih ljudi koji postizu rezultate u igri svaka cast, mozda "ce da budes i na televizor"! {#}

Sto se tice mene, "moja ekipa" ne postoji, imam par forumasa na frends listi kao scarface, slimmy, wierdek s kojima mozda odigram normal svakih par tjedana, cisto casual. Moj "nelegalni" nacin stjecanja RP-a mi je dobrodosao, jer niti imam volje a ni vremena da "farmam" IP, pa sam sebi fino nakupovao skinova/champova i super.

A dali sam zbog tog sto se hvalim ovdje i trollam pomalo "lumen" ili ne me cisto zaboli moja cjenjena pozadina, ako ti smeta posluzi se tipkicom /ignore.

Sto se tice matchmakinga, nitko, pa ni mi nismo "profici" koji svaku partiju igraju 111% kvalitetno, ivjerovatno (kao i ja) svoje gluposti, gafove i lose igranje lakse previdite i lakse je optuziti onog glupog Svabu. Za "besplatnu" igru, imamo veliku bazu igraca i solidan matchmaking sistem u igri smo za par sekundi, uvjek se moze reportat (koliko to pomaze je upitno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 21:07 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

do kada su se mogli dobiti besplatni rp ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad sam dobio partiju u kojoj smo izgubili 6 tornjeva u 10 minuta i inhibitor u 20. Zašto? Protivnici su nas jako podcijenili, diveali su bezveze, par puta smo ih lijepo sačekali i riješili jednog-dvojicu dok nisu svi došli, na kraju smo ih tako raznijeli koj barona i lux je igrala fantastično. Ali najvažnije od svega je da nitko nije rageao, jbg na početku nam je kombinacija ogromne nesreće i isto tako velikih gluposti skoro izgubila partiju u manje od 20 minuta. Ali nitko nije rageao, svi smo normalno igrali i na kraju nas je to spasilo. Zato evo još jednom kažem, ne rageajte, ma kako teška situacija bila. Rageanjem nitko nikome ne pomaže, samo se sebi odmaže.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice