- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala dečki!!!
Jako me privlači ovaj Kog' Maw... Mislim da je jedan od "boljih"...
I Udyr također...
Definitivno moraš probati Akali i Warwicka jedni meni od boljih heroja...Nego sry na offtopicu. kad smo vec kod dote znam nekad zaigrati sa frendom i sad neznam kojeg heroja odabrati jer sam onak početnik inače sam igral sa Barom al' mi je dosadil...Hvala! :D
Kog je ok, moztes ga igrat ko hibrida(ad i ap), ad, ap...
Udyr je jungler, jako je tesko na pocetnim lvlima ga igrat, ja ti predlazem za pocetak ranged heroje
I da spomenuo si da nikad nisi igro supporta, ovdje to ne prolazi, moras u kasnijim lvlima znat igrat ad carrya, ap carrya, junglera, tenka i support pa ti je bolje da od pocetka pocnes...
Imas u mom potpisu nick, dodaj me i objasnit cu ti jos toga bitnoga
EDIT: Prouci ovo, ovo je jako korisno(btw: tu mozes gledat buildove za champove koje igras), to je dovoljno za sad, poslje cemo na malo naprednije stvari krenut xD
Kog je ok, moztes ga igrat ko hibrida(ad i ap), ad, ap...
Udyr je jungler, jako je tesko na pocetnim lvlima ga igrat, ja ti predlazem za pocetak ranged heroje
I da spomenuo si da nikad nisi igro supporta, ovdje to ne prolazi, moras u kasnijim lvlima znat igrat ad carrya, ap carrya, junglera, tenka i support pa ti je bolje da od pocetka pocnes...
Imas u mom potpisu nick, dodaj me i objasnit cu ti jos toga bitnoga
EDIT: Prouci ovo, ovo je jako korisno(btw: tu mozes gledat buildove za champove koje igras), to je dovoljno za sad, poslje cemo na malo naprednije stvari krenut xD
Hvala Vam još jednom, tebi pogotovu na malo opšrinijem objašnjenu i pomoći...
Nego što su to carryji i jungleri? Koja im je uloga?
Dakle, misliš one ranged heroje kao sa lukom i strijelom?
Još nešto, dali se u igri levela sam tvoj "profil" ili isključivo likovi sa kojima igraš, dakle da se oni levelaju?
jel zna neko zasto na akali prvo svi bace q skill a onda ult??
a ne ult i onda q skill....
Na drugom linku(mobafire) ti je objasnjeno sve kaj si pito :)
A za edit: lvlas profil(1-30), nakon partije dobitvas iskustvo, a bas u samoj igri lvlas od 1 do 18(Znaci ko u doti samo nema stat lvlanja nego samo spellove)
EDIT: Dino zato jer AA nakon ultija ima jaci dmg zbog q, a nemas vremena bacit q poslje ulte jer ti najvjerovatnije pobjegne protivnik
A za edit: lvlas profil(1-30), nakon partije dobitvas iskustvo, a bas u samoj igri lvlas od 1 do 18(Znaci ko u doti samo nema stat lvlanja nego samo spellove)
EDIT: Dino zato jer AA nakon ultija ima jaci dmg zbog q, a nemas vremena bacit q poslje ulte jer ti najvjerovatnije pobjegne protivnik
Thanks bro! You're my man from now on for LoL! :D
jel zna neko zasto na akali prvo svi bace q skill a onda ult??
a ne ult i onda q skill....
Zato sto jednostavno bacis q cekas cd na prvoj ult i vrati ti se 40 energije i onda opet q mos. Lagano spustis nekog na pola hp-a
to sam si ja mislio,al se mi sad nije dalo pisat sta ja mislim :D
fala
Ovo me podjesa na scarov rage kad ja igram nekog pushera tipa yia ili shaca . xD ja mu kazem def tower a on inicira teamfight ^^
Edit : Evo jos jednog primjera scarovih principa i nacina igranja xDddddddddddddd
Ovo me podjesa na scarov rage kad ja igram nekog pushera tipa yia ili shaca . xD ja mu kazem def tower a on inicira teamfight ^^
Edit : Evo jos jednog primjera scarovih principa i nacina igranja xDddddddddddddd
hahaha BAŠ ON!

Ili možda neko treći? Mora junglati.
15 | Xin |
---|---|
11 | Lee |
3 | Nocturne |
http://www.solomid.net/guides.php?g=2633&c=198431310368759
Evo ja sam iz dosade počeo pisati guide za Kog'Mawa na solomidu. Nije niti izbliza dovršen,a i najvjerojatnije ću ga ostaviti da bude privatan, tj. da ćete ga sami vi moći pogledati prelo linka i da neće biti javan. Pa ako tko hoće komentirati i/ili pomoći mi, neka slobodno kaže.
Evo ja sam iz dosade počeo pisati guide za Kog'Mawa na solomidu. Nije niti izbliza dovršen,a i najvjerojatnije ću ga ostaviti da bude privatan, tj. da ćete ga sami vi moći pogledati prelo linka i da neće biti javan. Pa ako tko hoće komentirati i/ili pomoći mi, neka slobodno kaže.
Zašto na Absolute core imaš Sorcs shoes, a na kraju u full build berserkers?
Zašto na Absolute core imaš Sorcs shoes, a na kraju u full build berserkers?
Greška :)
jel imo itko od vas neke mega lagove danas ?
izgubio jednu normal od lagova, imo 0/0/0 cijelo vrijeme bio zaljepljen za turret :S
a vs. ai sam imo 7/7/9, samo izgubim kontrolu nad likom :S
Novo glasanje jer sam dodao jos 2 champa. Za gankplanka nemam crit rune.
3 | Gangplank |
---|---|
6 | Xin |
4 | Lee |
14 | Nocturne |
To kralju!!! Baš mislim sa Kogom početi igrati prvo... :))
Ovo je samo theoryxrafting,a i guile nije ni izbliza gotov. On je prilagođen za novi patch koji još nije na EU
Mislim da nisi shvatio, ovdje imas samo 10 random champova svaki tjedan koje mozes igrat, ostale moras kupit...
A Blizek kaj mislis o Hextech gunblade na Kogicu?
Mislim da nisi shvatio, ovdje imas samo 10 random champova svaki tjedan koje mozes igrat, ostale moras kupit...
A Blizek kaj mislis o Hextech gunblade na Kogicu?
Ček, ček...
Znači postoje championi s kojima se uvijek može igrati, a druge moram platiti novcem koji zaradim... (pravim novcem)?
Trynd rework sad ce koristit rage ala renekton
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=951916
Ček, ček...
Znači postoje championi s kojima se uvijek može igrati, a druge moram platiti novcem koji zaradim... (pravim novcem)?
Ne.
Svakih tjedan dana se promijeni tih desetak FREE championa. Uvijek su različiti i oni su ti free za taj tjedan samo.
One koje kupiš preko IP-a (bodova zarađenih kroz igranje) ili RP-a (bodova kupljenih pravim novcem) možeš igrati kad god želiš, odnosno, otključani su ti zauvijek.
Ček, ček...
Ne.
Svakih tjedan dana se promijeni tih desetak FREE championa. Uvijek su različiti i oni su ti free za taj tjedan samo.
One koje kupiš preko IP-a (bodova zarađenih kroz igranje) ili RP-a (bodova kupljenih pravim novcem) možeš igrati kad god želiš, odnosno, otključani su ti zauvijek.
Hvala!
To mi se i ne čini kao neki problem...
Pozz ljudi imam jedan problem kad udem u match u lolu igrica mi se odma zagasi pokusam oped da se reconnectam ali nista oped me izbaci pa jel moze ko pomoci unaprijed hvala.........
Igra mi je onako, solidna.... ja je uglavnom igram kada nemam sta radit sljedecih 45 minuta pa onda igram LoL, stim da se s vremenom uzivim u igru i tako se ne micem jedno 2-3 sata :)