- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima :) namjeravam sada kupiti nešto RP-a pa bi kupio jednog "skupljeg" champa, pa bih molio preporuku. Jako mi se sviđa Karthus, kakvo je vaše mišljenje o njemu i koliko je teško igrati s njim?
Uopče se nežalim. Volim Riota zbog ip boosta. Hehe...
Došao sretan s faksa, sad ću do 1h ujutro igrat LOL kad ono prvo piše da nisam spojen na internet, pa kad su to riješili onda piše da moram čekat 40 min. FFS
HAHAH premocno cekam 40 min que i pise 1 min pa pise 37 haaahaahah xD
HAHAH premocno cekam 40 min que i pise 1 min pa pise 37 haaahaahah xD
Meni sad pise 3h -.-
nick mi Gaguza, tko god je trazio...
Pa to te ja pitam...
Bit će IP Boosta opet 4 partije...
Ti se zalis?
nemoj se niti ti žalit, :P
ne znam stvarno sta se sa Riotom desava danas, valjda ce to brzo popravit...
Pa to te ja pitam...
Bit će IP Boosta opet 4 partije...
Ti se zalis?
Ja sam jaci
hahahah opasno xD ja sam zapravo vec uso al sam ovo sliko, povjesni trenutak xD....sad jos samo fali da veceras ne igram a doso ranije kuci da bacim koju rundu =/
Ja sam cekao,i docekao sam,ali opettt,iako udjete,necete moci igrati,tako da ce biti "DOUBLE FAIL",kao i kod mene :d Server je toliko pun,da nece da pokrene normal game :D
Da, a ono kaj sam dosad primjetil je odlična stvar, jedan naš leava, i mi si ostali podjelimo njegove iteme. Jučer sam dobio od lika item za 5000 golda.... lol, a toliko ni sam nisam skupil do onda.... i fakat onda 4 mogu protiv 5 sa jačim itemima. Balans je ovdje bolji nego u LoL-u.... nadam se da će jednom RIOT to uvest i u LoL, da kad netko ode da se njegov gold i itemi dijele.
Da, a ono kaj sam dosad primjetil je odlična stvar, jedan naš leava, i mi si ostali podjelimo njegove iteme. Jučer sam dobio od lika item za 5000 golda.... lol, a toliko ni sam nisam skupil do onda.... i fakat onda 4 mogu protiv 5 sa jačim itemima. Balans je ovdje bolji nego u LoL-u.... nadam se da će jednom RIOT to uvest i u LoL, da kad netko ode da se njegov gold i itemi dijele.
Hmm..koliko vidim HoN je na neki nacin bolji, ali je dosta tezi za pocetnike
Hmm..koliko vidim HoN je na neki nacin bolji, ali je dosta tezi za pocetnike
Točno tako....
Kaj se tiče LoL-a, evo pokrenuo sam ga, piše da čekam sat i pol i za 2 min, ostalo još 3 minute, i sad sam ušao.... al neznam dal će htjet startat....
Sad opet moram DotA-u instalirat...
Jao kad opet pocne Nevermore unstavat sve pred sobom *.* (ofc dok serveri seru na LoLu xD)
Zast ja nisam dobio IP boost?! :(
Niko ga bije dobio, samo se nadamo jednom :)

nisi skontao da je zajebancija,lol
Hahaha 1EXP. Tako je meni falio 1 IP da kupim novog lika.
pa to je ismijavanje onih likova koji su govorili da su mu spellovi OP, takvi su mi najdraži, vide opis spella pa kažu OP, odakle ti izlaze
http://eu.leagueoflegends.com/news/new-skins-upcoming-patch
novi skinovi najvise mi se shacov svida ;)
EDIT : WTF ! TWITCH FREE HAAHHAHA
Kupje neko skinove? ili ima nekva caka kao što sam čitao? Nisam ništa isprobavao da nedobijem ban.
pozdrav svima :) namjeravam sada kupiti nešto RP-a pa bi kupio jednog "skupljeg" champa, pa bih molio preporuku. Jako mi se sviđa Karthus, kakvo je vaše mišljenje o njemu i koliko je teško igrati s njim?
Dobar je on samo sto je ekstra squishy ako nemas dobrog tenka iza tebe gotov si , Ima ogroman aoe dmg i jos onu ultu stvorenu za rage ^^