Sad ih je 12
Sad ce SSD-ovci doc do izrazaja.
Ne. Bitno je kad se pocnes spajati. Ucitavanje moze trajati i 10 godina :)
moraju doterat vozila na smotru i iscrtati točkice na poligonu kao u vojarnama da se zna gdje tko stoji
na koji znak vičemo prisežem ??
ma oni već igraju,vidim da ticketi padaju
Vec ih je 12 gore misli da cemo mi dobit koru od banane
samo da me moj laptop ne izda i da učita prije nekog drugog, da imam mjesto na serveru
Vec ih je 12 gore misli da cemo mi dobit koru od banane
Kome se vec izlizala tipka F5?
dado je pobio sve sa c4
Password za server je letmein.
Kad se spojite, dođite do hangara na C, nemojte pucat, nemojte ulazit u vozila i nemojte skidati zastave. Molim lijepo.
Password za server je letmein.
Kad se spojite, dođite do hangara na C, nemojte pucat, nemojte ulazit u vozila i nemojte skidati zastave. Molim lijepo.
ts neki ??
TS server
176.9.115.92
na dnu soba bf3 slikanje, pass isto kao i za server - letmein
I jesmo uspili?
Slikano kolko je bilo moguće, niste baš bili totalno kul, bar pojedinci al jebiga. :)
Bitno da smo ulovili.
Slikano kolko je bilo moguće, niste baš bili totalno kul, bar pojedinci al jebiga. :)
Bitno da smo ulovili.
evo samo da ti kazem da si konj! pomicem avion da imamo pozadinu bar kakvu takvu, ti me banas nakon sta ga nastelam. koji je tvoj problem?
Bitno da smo ulovili.
Očekivano je bilo da će se nać netko iznimno mudar i dizat s c4 -.-
Necu uopce komentirat...
kaboooooooom
:D
, zaboravio sam snimiti kolko kilova sam dobio
kaboooooooom
24, moronu jedan
kaboooooooom
24, moronu jedan
znam, samo serem bezveze ^^
Bitno da smo ulovili.
Koliko traje razvijanje?
kaboooooooom
2 minute nakon, još su se odbrojavali killovi :D
Rambo tag:)
Ne igram BF3, ali sam osjetio potrebu da prokomentiram ove pojedince iznad - vi ste kreteni.
Treba restartati rundu, tako da svi ovi koji su vrijedno skupljali kilove na mucki nacin dobiju jedna veliki crnacki ku*ac :).
WOW, odlicne slike
Zasto vi koji ste slikali niste uklonili svoje oruzje?
evo nešto sam i ja uslikao :)
Of toppic;
molim te moš li mi objasnit kako imaš taj žuti HUD, imena squadmateova i indikatore?
Često to već duže vrijeme viđam po netu i uvijek sam mislio da su konzole u pitanju..
Zar ne bi trebalo biti klasično zeleno..?
Fala.