Pozz ekipo... Evo planiram si uzeti neku od ovih 3-ju igara ali nezz koju... što mi preporučujete... Homefront, Crysis 2 ili Medal of Honor 2010 ? Sve igre mi se cine fenomenalne ali fakat nezz kaj bi.. :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ati Readon HD 4850 1 gb
Intel Dual-Core E6500 2.93
4 gb rama ddr2
Crysis 2 multiplayer je futuristicka kopija CoD-a.
Homefront ima zanimljiv nacin igre(skupljanje onih bodova sa kojima se kupuju vozila itd)
Medal of Honor nisam igrao
Crysis 2 definitivno, ja sam igrao na takvom radeonu ga išao je perfektno.
i da.. zaboravil sam rec.. kad idem narucit preko base hosta kaze da nema nekoga modula? kaj je to
Homefront si nemoj uzimati jer igra nije takva kakvom ju svi prikazuju. Prvo jako je kratka, drugo uopće nemaš nikakve iterakcije sa okolinom, npr. sa drva ti visi guma na špagi ali se ona ponaša kao da je betonski zid, ne možeš ju pomaknuti, meci ne prolaze kroz nju. Druge dvije igre su ti 10 puta bolje.
Homefront si nemoj uzimati jer igra nije takva kakvom ju svi prikazuju. Prvo jako je kratka, drugo uopće nemaš nikakve iterakcije sa okolinom, npr. sa drva ti visi guma na špagi ali se ona ponaša kao da je betonski zid, ne možeš ju pomaknuti, meci ne prolaze kroz nju. Druge dvije igre su ti 10 puta bolje.
kampanju sam odigro piratsku... sada si mislim uzet da mogu igrat multiplayer :D