Koju igricu odabrati?

poruka: 99
|
čitano: 16.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Koju igricu odabrati?

jest upavu si sa 6100 kad gledam gore fps mi je 10

a sa ati x 1650 pro ccccccccccccc.

iskooo
17 godina
Koju igricu odabrati?

Ma kako možeš uspoređivat. Ako si pokrenuo sa tom integriranom na 5 FPS-a sigurno se nisi naigro. Pa nećeš igrat igru gledajuću u nebo da dobiješ 5 FPS više!!

Gdje su sve borbe, kada se poveća broj neprijatelja na mapi, tenkovi, auti, pa posle oni snježni laveli gdje igra uspori da je to strašno...

Ja sam na staroj 7900 GTX igrao na medium i bilo je igrivo, a x1650 je osjetno slabija od 7900 GTX!

Moći ćeš pokrenut, ali kao šta sam napiso od Crysisa sa low grafikom i fizikom nećeš vidjet niti pola slova C.

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:13 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

razumjem uvjerit cu se kada je kupim to ce biti za par dana

pa cu vam reci kako ide ipak hvala ti na svemu..

iskooo
17 godina
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Obje sam igre prešao, i mogu reć da je COD5 puno bolji.Crysis warhead nije ništadrugo nego obični crysis koji nastavlja gdje je stao.

Sta brbljas bezveze i glupiras se?

Da si igro Crysis Warhead znao bi da se prica ne nastavlja nego da ide paralelno s onom iz jedinice samo iz perspektive Psychoa.

U drugom postu si reko da je igra neoptimizirana.

Si ti normalan?

Crysis je jedna od najoptimiziranijih igara ikad. Nijedna druga igra nema takvu grafiku i fiziku. Grafika igre je jos uvijek next-gen i budi sretan sta ju mozes pokrenuti uopce.

Warhead ima nekih drugih problema kao sto je besmisleno napucavanje i sve je puno eksplozija bez razloga, puno skriptiranih scena i nema onoga da se sve desava iz prvog lica ko u Crysisu tako da mi se igra uopce ne svidja al nemres rec da je igra neoptimizirana i rec da si ju preso i onda ovako pogrijesit i rec da se prica nastavlja.

Meni se cini da ju ti nisi ni instalirao a kamoli preso, nego si procito nekog drugog debila na nekom drugom forumu i sad samo prenosis njegova misljenja.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:24 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Obje sam igre prešao, i mogu reć da je COD5 puno bolji.Crysis warhead nije ništadrugo nego obični crysis koji nastavlja gdje je stao.

Da si igro Crysis Warhead znao bi da se prica ne nastavlja nego da ide paralelno s onom iz jedinice samo iz perspektive Psychoa.

Si ti normalan?

Crysis je jedna od najoptimiziranijih igara ikad. Nijedna druga igra nema takvu grafiku i fiziku. Grafika igre je jos uvijek next-gen i budi sretan sta ju mozes pokrenuti uopce.

Warhead ima nekih drugih problema kao sto je besmisleno napucavanje i sve je puno eksplozija bez razloga, puno skriptiranih scena i nema onoga da se sve desava iz prvog lica ko u Crysisu tako da mi se igra uopce ne svidja al nemres rec da je igra neoptimizirana i rec da si ju preso i onda ovako pogrijesit i rec da se prica nastavlja.

Meni se cini da ju ti nisi ni instalirao a kamoli preso, nego si procito nekog drugog debila na nekom drugom forumu i sad samo prenosis njegova misljenja.

WRONG! ako high end hardver 1,5 godinu nakon izlaska na nekim rezama pokreće igricu na >50fps, onda igrica baš i nije optimizirana jer samo pogledaj neke novoizašle hitove i vidit ćeš da crysis nema nešto bolju grafiku ali zato ima itekako bolje zahtjeve za hardverom

the sims 3 je jedna od najoptimiziranijih igara ikad

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
16 godina
Koju igricu odabrati?

Al se ti simsi nemogu uspredit sa crysisom nikako...i UT je isto jako optimiziran grafe ga na svemu max vrte i preko 200fps-a...a to što kažete da igre su blizu crysisa,možda jesu ali nisu dostigle njegov level a kamoli ga prešišale.A čekajte kad dođe crysis 2 opet će(nadam se)napravit odličan hit koji će pokazat svu svoju raskoš i dobro oznojit 5870 i gt300 grafe sa dx11Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

A ti komentiraš post star godinu dana Smijeh

U diskusiju sa tipom koji je protjeran sa foruma..

dotore1
17 godina
crazy_luđak kaže...
Psiho246 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Si ti normalan?

WRONG! ako high end hardver 1,5 godinu nakon izlaska na nekim rezama pokreće igricu na >50fps, onda igrica baš i nije optimizirana jer samo pogledaj neke novoizašle hitove i vidit ćeš da crysis nema nešto bolju grafiku ali zato ima itekako bolje zahtjeve za hardverom

the sims 3 je jedna od najoptimiziranijih igara ikad

Wrong tebi.

Nijedna igra nije ni blizu fotorealizmu kakav je u Crysisu.

Probam svaku noviju igru i siguran sam da nema nijedne.

Crysis je ispred svog vremena sto se grafike tice, a ne neoptimiziran.

- Psiho246
17 godina
doktor1 kaže...
Psiho246 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

A ti komentiraš post star godinu dana Smijeh

U diskusiju sa tipom koji je protjeran sa foruma..

Haha, urnebes. Nisam ni skuzio.

Prije nisam vidio ovu temu pa sam po defaultu zakljucio da je nova. Smijeh

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice