Kako da uradim overclock XFX 7950GT

poruka: 19
|
čitano: 1.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi nece mi overclock nikako...Riva tuner sam pokusao i kada kliknem ok nista...samo vrati na pocetno stanje... Please!!!

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta ovo ima veze za PC Igre?

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako da uradim overclock XFX 7950GT

Nisam gledao gdje pravim temu sry :))

Trky
17 godina

Evo pogledaj ovdje možda bude jasnije:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala care pokusacu... ;)

Trky
17 godina
protjeran

Ako ništa od toga neuspije skini ovaj programLINK LINK samo pojaćaj vent na 100% stisni prvo auto pa 100% pa apply i onda idi malo po malo s klokanjem moja preporuka! sada sam ga probao na drugom kompu gdje je nVidia i radi super program

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 0:26 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok care pokusacu!!! hvala unaprijed... a mozes li mi pomoci imam neki star komp na poslu pa sam mislio da mu overclock uradim procesora jel jel los previse! a u biosu nema opcije da uradim procesor....

Trky
17 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

Ok care pokusacu!!! hvala unaprijed... a mozes li mi pomoci imam neki star komp na poslu pa sam mislio da mu overclock uradim procesora jel jel los previse! a u biosu nema opcije da uradim procesor....

Ahaaa ako je iz 2002 godine onda imaš speed cpu tako nešto i stišći + i onda bi ti se trebalo dizat i spremiš tako i ja imam komp iz 2002 godine inaće na 1110mhz sada je na 1700mhz

15 godina
neaktivan

Celeron 2.0 proc. radi na 248 RAM-a  hp rp5000.... ajd javi ako mozes nema to nigdje da ga dignem steka mi na pokeru na fb a MEGABIT mi net na poslu pa mi usporava i to jer je los komp! jel moze sta da se napravi???

Trky
15 godina
neaktivan

Kralju ne moze mi cak ni taj program pomoci... jos na to sve sam okacio na grafiku ogroman cooler i sada ne mogu da je overclock :(

Trky
17 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

Celeron 2.0 proc. radi na 248 RAM-a  hp rp5000.... ajd javi ako mozes nema to nigdje da ga dignem steka mi na pokeru na fb a MEGABIT mi net na poslu pa mi usporava i to jer je los komp! jel moze sta da se napravi???

Imaš neki speed tamo šta ja znam glavno ima prije speed cpu trebalo bi i fino + stiščeš dok nedođeš do tamo otprilike s npr.100 na 150 evo sada se zabavljam nVidiom loše se ponaša na win 7 na klokanju kod mene sad u ovom gdje je inače hd 5770 je ova nVidia i neke šare po ekranu daje max temperatura na FurMark je 70 minimum 44 test oko 15 minuta traje

15 godina
neaktivan

Riva tuner mi je najlaksa za odraditi to... a evo jbg nece i gotovo... radio sam i sa nekim programima jos i nista... da ne povjerujes :(

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako je taj Celeron iz 2002. god. nećeš ga uspjet natjerat svega 200Mhz maximalno. A i to je toliko staro računalo da se nikakav OC neisplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

Riva tuner mi je najlaksa za odraditi to... a evo jbg nece i gotovo... radio sam i sa nekim programima jos i nista... da ne povjerujes :(

Ja klokam grafu s Precision on mi daje za vent da ga na max stavljam a riva ne tako da je on mi najdraži!

15 godina
neaktivan

Ma ja brate u pravu si jos da mi rikne ovdje da moram raditi mjesec dana za dz :)) hehe... a imas li ti rjesenje za grafiku da dignem malo...juce instaliram GTA IV i kada igram crne kocke neke mi se prave dok igram... texture se mjesaju... Igrao sam GTA IV bez problema na 8500GT a na ovoj mi manje steka ali je taj problem.. moze da se odkloni problem...na dosta igara mi je tako.... :\

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

Ma ja brate u pravu si jos da mi rikne ovdje da moram raditi mjesec dana za dz :)) hehe... a imas li ti rjesenje za grafiku da dignem malo...juce instaliram GTA IV i kada igram crne kocke neke mi se prave dok igram... texture se mjesaju... Igrao sam GTA IV bez problema na 8500GT a na ovoj mi manje steka ali je taj problem.. moze da se odkloni problem...na dosta igara mi je tako.... :\

Ćuj meni je sad s ovim klokanjem počele se u desktopu teksture mješat sve se pomješalo crtice i šta ti ja znam je bilo svašta nešta a samo sam pokrenio onaj windows ocjenjivanje sustava!

15 godina
neaktivan

A na kojoj grafici si uradio overclock??? 

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

A na kojoj grafici si uradio overclock??? 

nVidia 8600GT na Win 7 radi probleme uzeo iz trećeg kompa da vidim kako če se ponašat ocana na win 7 i kad ono radi probleme! a na trećem kompu je win xp rai sve ok,neču tamo 7 stavljat to mi zbog mobitela nekih kad idem novi software stavljat pa zato

15 godina
neaktivan

Joj poludjecu od ove grafike...bacicu je sa petog sprata!!! aaaaa :))))

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice