Moram priznat da sve slabije igram ovo... odradim daily, najviše brawl igram ako su zabavni, to je to.
Nove promjene su super, nema više duplića dok ne skupiš SVE karte istog tipa (jednom kad imaš SVE common *2, možeš poćet dobivat dupliće, isto za rare, epic i legendary - leg samo 1), s time da se unutar istog paketića ne može otvarati više od jednog dupliča, nema više classic packova sa 3 tracka u jednom.
TO je OGROMAN boost, da mi je ovo bilo u prošloj ekspanziji ne bih dobio 3* Sargeant Sally od 5 legendi.
Ono što je i dalje problem je što cca svaka 4 mjeseca dođe ekspanzija, koliko ja računam, to je 120-130 dana * 50 golda u prosjeku, (recimo da to uključuje i kad dobiješ watch to learn koji se izjednači sa 2* play a friend ili 100golda questom ili nečim) tj oko 6000-6500 golda između ekspanzija, ako ćemo optimistično gledat na sve skupa, što bi sa "no duplići" politikom teoretski moglo biti dovoljno da se sa f2p accountom mogu napravit 1-2 t1 decka.
E, sad... pričekat ću ekspanziju da vidim je li moj minijaturni rast entuzijazma opravdan ili je to samo lažna nada...
Ono što me smeta je što uvijek i stalno igram protiv istih deckova, a wild ne mogu igrat, jer sam dosta toga dissenchanto kad je došao standard, nadajući se da će mi ekstra dust pomoć... brzo se istopio, standard ne mogu pratit, za wild mi uvijek neka karta fali... sve više i više, pritišče me ta ekonomija i uvijek sam ljut, pogotovo kad igram protiv "mostly golden" deckova... rijetki su, ali naleti se na njih i onda si mislim "gubim od tebe jer mi fali koja karta, a ti iako igraš sa pokojom greškicom, uspiješ izvuč pariju na card worth"...
Osim arene... al tamo si ili mage ili gubiš. Ok, paladin isto može super proć, a i sreća pomaže, tj random povremeno.