Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 660.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Moram priznat da sve slabije igram ovo... odradim daily, najviše brawl igram ako su zabavni, to je to.

Nove promjene su super, nema više duplića dok ne skupiš SVE karte istog tipa (jednom kad imaš SVE common *2, možeš poćet dobivat dupliće, isto za rare, epic i legendary - leg samo 1), s time da se unutar istog paketića ne može otvarati više od jednog dupliča, nema više classic packova sa 3 tracka u jednom.

TO je OGROMAN boost, da mi je ovo bilo u prošloj ekspanziji ne bih dobio 3* Sargeant Sally od 5 legendi.

Ono što je i dalje problem je što cca svaka 4 mjeseca dođe ekspanzija, koliko ja računam, to je 120-130 dana * 50 golda u prosjeku, (recimo da to uključuje i kad dobiješ watch to learn koji se izjednači sa 2* play a friend ili 100golda questom ili nečim) tj oko 6000-6500 golda između ekspanzija, ako ćemo optimistično gledat na sve skupa, što bi sa "no duplići" politikom teoretski moglo biti dovoljno da se sa f2p accountom mogu napravit 1-2 t1 decka.

E, sad... pričekat ću ekspanziju da vidim je li moj minijaturni rast entuzijazma opravdan ili je to samo lažna nada...

Ono što me smeta je što uvijek i stalno igram protiv istih deckova, a wild ne mogu igrat, jer sam dosta toga dissenchanto kad je došao standard, nadajući se da će mi ekstra dust pomoć... brzo se istopio, standard ne mogu pratit, za wild mi uvijek neka karta fali... sve više i više, pritišče me ta ekonomija i uvijek sam ljut, pogotovo kad igram protiv "mostly golden" deckova... rijetki su, ali naleti se na njih i onda si mislim "gubim od tebe jer mi fali koja karta, a ti iako igraš sa pokojom greškicom, uspiješ izvuč pariju na card worth"...

Osim arene... al tamo si ili mage ili gubiš. Ok, paladin isto može super proć, a i sreća pomaže, tj random povremeno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hmm, jel nije da se to pravilo za dupliće samo odnosi na legendary karte ?

Mislim da još uvijek možeš dobit duple common, rare, epic

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina

Koliko sam shvatio SVE karte.

Moram ponovo vidjet... nisam siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vec sam pisao o tome ali RNG ubija ovu igru. Dovoljno je pogledati zadnji mec izmedu Pavela i Thjisa. Tako nesto se ne moze smatrati esportom a kamo nesto vise. 

Diskover mehanika koja je u pocetku bila donekle balansirana i zanimljiva sad je gora od RNG-a a jos jaca. 

Meni se igra pocela gaditi zbog takvih stvari i jedino odradim questove te ponekad turnir.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Vrijedi samo za legendarne karte, a što se tiće ostalih, više ne možeš dobiti više od dvije iste karte u jednom paketu kojeg otvoriš. Ali duplikate ćeš i dalje dobivati za sve ostale vrste karti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.6.2017 19:21 (formula1live).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Vrijedi samo za legendarne karte, a što se tiće ostalih, više ne možeš dobiti više od dvije iste karte u jednom paketu kojeg otvoriš. Ali duplikate ćeš i dalje dobivati za sve ostale vrste karti. 

Da, ono Rhodin -ovo bi bilo predobro da je istina  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan

Neki su pricali da nece biti nerf Quest Rogue ali mnogi od nas su vjerovali u to i evo ga :D 

http://www.hearthpwn.com/news/2943-rogue-quest-nerf-incoming-ungoro-q-a-this-friday

Mexx
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.6.2017 22:29 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Neki su pricali da nece biti nerf Quest Rogue ali mnogi od nas su vjerovali u to i evo ga :D 

mehh loše su to odradili po meni.. ali bar bum dobio dust nazad, i ovak i onak ga više ne igram 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Moram reći da sam šokiran i ni u ludilu nisam očekivao ovo. 

Možda je to neki pokazatelj da će više slušati igrače.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo prilike za grindanje golda ovaj tjedan sa Tavern Brawlom, samo peglajte ili jade idol, ili patches, čim vidite counter deck odmah concede, jučer i danas već došao do 100gold limita

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

ili jade idol

Mrzim te :D

Ima li countera za jade idol? 

16 godina
Chaky kaže...
Stoja kaže...

ili jade idol

Mrzim te :D

Ima li countera za jade idol? 

Patches! :D hahah

Patches tuče jade idol, jade idol tuče većinu patches countera (malestorm portal/iceblock/dirtyrat/deathlord...). Problem zna biti jade idol mirror, pobjedi onaj koji izvuče u prva tri kruga sve jade idole. Patches mirror najbolje igrat sa hunterom, jer hero power lako odnese pobjedu. 

Stoja
16 godina

Trenutno je jaaaaaaaako zanimljivo igrat brawl, točno 2 decka se igraju, jade i patches, od toga patches oko 70%

Sporaično naletim na maelstorm shamana, i/ili neki random deck.

Nemam patches pa je ili mirror jade ili concede odmah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Najava nove ekspanzije sljedeći tjedan :-)

http://www.hearthpwn.com/news/2944-hearthstones-next-expansion-is-being-announced-on

Držim fige za Icecrown Citadel!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1samek kaže...
Držim fige za Icecrown Citadel!

Explore Ice Crown: "Discover a random discover card"

Rhodin kaže...

Trenutno je jaaaaaaaako zanimljivo igrat brawl... 

ja odigrao par komada da skupim taman za jedan pack lol.. užasno dosadno..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2017 22:44 (nine).
14 godina

Za patchesa je counter od priesta karta kad vas napadne minion da heala face za 4, neznam kako se zove karta...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

1 0 hvala 1
14 godina
Novi cardback je "The magic of Dalaran".
Sad je sigurno u kojem smjeru ide nova ekspanzija! Magija i Korin Tor!
Radije bih ICC ekspanziju, ali nahajpan sam svejedno... 😎
BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Slucajno naletjeh na :

https://us.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hct-spring-championship-2017/choose-your-champion

Vidio da neke nagrade dijele. E sada jel' vrijede sto ne bi znao

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Najavljena nova ekspanzija koja izlazi u kolovozu (edit: krivi datum je bio napisan) i koja nam donosi nove mehanike u igru (hero card i lifesteal mechanic). Također biti će dostupne i besplatne single player misije koje će tematski donostiti besplatne nagrade i putovanje prema tronu i Lich King-u.

Više informacija:

https://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/knights-of-the-frozen-throne/

Senior IT Consultant
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 10:12 (GreenDevil).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Izlazi u kolovozu.

17 godina
neaktivan

Dobro su tempirali. Blizu Game Of Thronesu i mozda nam malo ohlade ljeto :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ništa posebno me nije impresioniralo,ni karte ni nova mehanika, opet će jedna ili dvije klase dobiti odličan undead hero power a ostali smeće kao što je bilo i sa questovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prerano je za bilo kakve prognoze, pokazali su ČAK 5 karata i sad suša od 20 dana do predstavljanja novih... heben potez 

Zanimljivo je ovo s herojima, al već viđeno (Jaraxxus). Bilo bi bolje da su uveli novu klasu koju su svi očekivali (DK), a i setting je idealan za to (Icecrown).

Čudno da nema novih questova. Sad će se vrtit ovi jedni te isti barem godinu dana, smiješno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hunter ima spell sto mijenja hero power u +2/+2 na Beast.

Sto je ok, malo je promijenilo prirodu Huntera.

Izgleda mi interesantno Hunterova nova mehanika "craft" Beast. Svaka promjena je dobrodosla.

Mene su nahajpali. 135karata. Taman se "ustabilila" meta, kad evo novih karata.

Lifesteal ce biti fora s buffovima. Djeluje dobar i novi Lifesteal Priest spell. A mozda i Warlock dobije malo vise ljubavi.

Art mi je opet ludnica .

Ne smeta me, ako ne uvedu novog heroja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 14:59 (Chaky).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
1samek kaže...

Prerano je za bilo kakve prognoze, pokazali su ČAK 5 karata i sad suša od 20 dana do predstavljanja novih... heben potez 

Zanimljivo je ovo s herojima, al već viđeno (Jaraxxus). Bilo bi bolje da su uveli novu klasu koju su svi očekivali (DK), a i setting je idealan za to (Icecrown).

Čudno da nema novih questova. Sad će se vrtit ovi jedni te isti barem godinu dana, smiješno...

Hero cards su zamijena za DK, gdje će sad svaka klasa moći postati DK. A normalne da više nema questova, niti ih očekuj. Poanta im je da svaka ekspanzija ima nešto svoje a da se unique stvari ne ponavljaju. A opet da izdaju sada još 9 questova (opet legendarnih) svi bi poludili. A ovako sada ćeš imati deck koji će imati recimo i quest i hero card(DK) i ovisno o novim kartama, svakakve mogućnosti će postati dostupne.

Ono što mene više mući što tu hero kartu treba izvući, a ne dođe uvijek kao quest, što znač veliki inconsistency. Jer đaba onda raditi cijeli deck za jednu kartu koja ti može biti na dnu špila i nikad je ne izvučeš. Možda bi bilo fora kada bi on turn 6 bio garantirani draw, onda bi moglo imati više potencijala.

Al kad se sve uzme, dobit ćemo jednog tog heroja za đaba na kraju singleplayer misija, i dobivamo garantiano legendu u prvih 10 packova, dakle 2 legende imamo garant :D Ja sada na skoro 5k golda tako će biti dosta packova za ekspanziju

Stoja
14 godina
Dok vidim warriora s questom znam na pamet kako partija ide dalje, zato mi je bilo logicno da bude jos questova.

Ja sam trenutno na 4930g, ne pada mi na pamet davati 50ojera za prepurchase :-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čekamo nove deathrattle minione XD, barem su rekli da su posvetili pažnje njima... quest, Kazza priest bu možda donekle onda XD...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se u std izbacuju neke stare karte sa dolaskom novih ?

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice