Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

a u biti nista drugo nego delay po pitanju stavljanja velikih miniona na board i kontrole do zadnje daha. podsjeca me murloc paladina sa everyfin can happen

mene vise interesira ovako nesto:

http://www.hearthpwn.com/decks/54902-shockadin-standard

It's not who you are, it's who you know.
16 godina

Jup, na sličnu foru funkcionira. Prije ekspanzije sam se zabavljo baš sa tim deckom (Murlock pally).

Što se tiće shockadina, ne volim igrat aggro deckove, ja sam više midrange, control guy 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
AmonZero kaže...

Jup, na sličnu foru funkcionira. Prije ekspanzije sam se zabavljo baš sa tim deckom (Murlock pally).

Što se tiće shockadina, ne volim igrat aggro deckove, ja sam više midrange, control guy 

volim ja i jedno i drugo, trenutno igram darwin shamana, sad cu napravit aggro shamana (fali mi doomhammer) i probat ovog rush paladina. igrao sam prije dosta control paladina, pa secret, pa neki mix, tako...

15 godina
neaktivan

u 38 packova 3 legenda, od toga 2 puta y'shaary i 1 mukla tyrant of the vale.

epica je bilo 10-ak..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidim da nas ima puno koji igramo, pa mislim da bi mogli neki turnir organizirati. Vec je prije bio slican pokusaj ali u liga formatu i to je ljudima bila predugo pa smo odustali. 

Ovako bi bio turnir koji zavrsi jedno nedjeljno popodne, ja bi mogao sloziti turnir za 2 tjedna recimo.

Znaci standard mode, 3 decka, pobjednik ide dalje i to je to.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Evo 66. pack drugi legendary

Vinchix#2942
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo i mene ... otvarao na mobu nemam screenshote(bio na terenu).

Otvorio sam prosjecno.. i večinom duplice.. jer sam nakon zavrsetka dokraftao još neke c-thun karte(classic i rare).

Otvarao 2 * 35 pakova..

2 legendary ( SHifter Zerus i Boggeymonster)

7 epic-a i jedno 2-3 golden obične..

Imam 8k dusta... Gledan da si piknem

N'Zotha, Yog sarona, Soggotha, Twin Emperrora, Fendrala i Ragnarosa...

Epici koji mi izgledaju ok Call of the wild, Forbidden flame, Forbidden healing i Renounce Darkness..

Tak da sam zeru kratak... XD

Ovaj novi Healing Pally zgleda super..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 7:14 (Zver).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Evo 2 videa mene i druga kako otvaramo  po 50 WoG  booster packova. Ja fakat nisam imao srece.

0 0 hvala 0
17 godina

Znači tako i meni izgleda otvaranje i nisam jedini koliko vidim po komentarima :P

Koliko sam primjetio adnjih nekoliko dana, igra se WoTG i classic i tek pojedina karta od avantura i TGT... Zanimljivo, ako će i ubuduće ovako izgledat standard meta, ne vidim smisao u tome. Što mora ponuditi slijedeći adventure da se to promijeni!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odigrao par gameova i prezabavno mi je s novim kartama, u 5 packova 6 epica 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SnakeEyes kaže...

Sto mislite?

Cold light oracle ne ide u deck gdje ide card draw, imaš azure drakea i ono što vuče tri karte (sam sebi skačeš u grlo).

Master jouster je isto višak, premalo imaš karti koje imaju veliki casting cost.

Makni 2x oraclea, makni Joustera, možeš i MCT.

Stavi 1xTomb Spider, 1xDefender of Argus, 1xTwilight of Drake (opcionalno), 1xJewel Scarab da pojačaš Brann-a.

Stavi Raven Idol ako ti fali slot.

-edit-

i 2x azure drake je višak, jedan je sasvim dovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 16:11 (HaM).
16 godina

Evo čak sam i duplog dobio u novoj ekspanziji. RIjetko kad dobijem duplog legendary.

I odličan epic, al nije mi hunter primamljiv

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Evo čak sam i duplog dobio u novoj ekspanziji. RIjetko kad dobijem duplog legendary.

I odličan epic, al nije mi hunter primamljiv

Mislim da je moguce da he Call of the wild najbolja karta ove expazije. Top 5 sigurno

12 godina
neaktivan

Htio bih sada nesto jeftino kraftat, 585 dusta. Igram tek mjesec dana: kraftao sam neke basic i preporucene neutral karte kao sto je azute dragon, knige jugler... Igrao sam mage i hunter/beast deck, njih dvoje su mi malo dosadili. Dakle dvoumim se između shamana, paladina,mozda i priesta. Sto od njih izabrat za malo promjene, koji se od njih moze tako jeftino kraftat i da bude donekle ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Htio bih sada nesto jeftino kraftat, 585 dusta. Igram tek mjesec dana: kraftao sam neke basic i preporucene neutral karte kao sto je azute dragon, knige jugler... Igrao sam mage i hunter/beast deck, njih dvoje su mi malo dosadili. Dakle dvoumim se između shamana, paladina,mozda i priesta. Sto od njih izabrat za malo promjene, koji se od njih moze tako jeftino kraftat i da bude donekle ok?

sa toliko dusta malo i nista... jos kako je dosla nova meta pricekaj tjedan, dva pa tek onda gledaj sta ces i kako ces

17 godina

Najgore od svega što mi se desilo, je što sam složio 12k dusta deck i nemrem se maknut sa ranka 17. Pao sam na rank 20 - 0 zvjezdica i dobio poruku "can't lose stars". Znači očajno kakve gameove igram, win, lose, 2 win, lose, win, 2 lose.... Doslovce dobijam, odigram naz'gotha, summona mi tiryona i bloodhoofa i lik baci brawl, te mu ostane 10/4 hellscream na boardu, moje počisti. Ne znam... sreća je k..va, ali kakve partije igram, to je prestrašno. Uvijek 1 turn od pobjede, ili jednu manu/hp...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Rhodin kaže...

Najgore od svega što mi se desilo, je što sam složio 12k dusta deck i nemrem se maknut sa ranka 17. Pao sam na rank 20 - 0 zvjezdica i dobio poruku "can't lose stars". Znači očajno kakve gameove igram, win, lose, 2 win, lose, win, 2 lose.... Doslovce dobijam, odigram naz'gotha, summona mi tiryona i bloodhoofa i lik baci brawl, te mu ostane 10/4 hellscream na boardu, moje počisti. Ne znam... sreća je k..va, ali kakve partije igram, to je prestrašno. Uvijek 1 turn od pobjede, ili jednu manu/hp...

ko ti je kriv kad si los 

9 godina
neaktivan
Ako zelite craftat nekog legendary miniona preporucujem Twin Emperor Vek'lora. Odlican minion i jos je neutralan pa ga mozete koristiti u svim Cthun deckovima. Fakat je savrsen fit u svakom Cthun decku. Jedna od najboljih karti u ovoj ekspanziji.

1 0 hvala 0
17 godina
Momorazor kaže...
Ako zelite craftat nekog legendary miniona preporucujem Twin Emperor Vek'lora. Odlican minion i jos je neutralan pa ga mozete koristiti u svim Cthun deckovima. Fakat je savrsen fit u svakom Cthun decku. Jedna od najboljih karti u ovoj ekspanziji.

to mu je i mana... samo ga mos igrat u c'thun deckovima. ja primjerice igram c'thun deckove bez njega i sve to zavisi o tome tko ima bolji curve/vise srece...

17 godina

Puuuuno pomaže u c'thun deckovima, ali meni su ih micali i kad sam ih castao sa branom, a i ja sam radio isto...

Aggro deckovi ionako pobijede često prije turna 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Momorazor kaže...

to mu je i mana... samo ga mos igrat u c'thun deckovima. ja primjerice igram c'thun deckove bez njega i sve to zavisi o tome tko ima bolji curve/vise srece...

meni doduse sjedaju cthun deckovi.Napokon mogu igrat control bez da me agro majmuni nerviraju xD

I ova karta je  skoro dobra kao Dr boom na 7 mane.

Sa Branom dvojicu summona??

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 0:30 (Momorazor).
17 godina
protjeran

Ne igram standard dok ne potrošim sve golde za arene.

Pootvarati sve boostere na taj način pa vidjeti što mi fali i onda kraftati.

Nije da nemam dusta za bilo što šta poželim al' je stvar principa.

Uostalom, svaki kurac može kraftati i/ili igrati standard / wild i to kad god hoće.

Samo najbolji igraju arene.

Poput mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobim jučer za rank zlatnog master of disguise  totalni win, 800 dusta 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
u areni se ne trosi gold, u areni se zaraduje gold xD
16 godina

sinoć sam s ovim deckom imao 9-0, ali je već bilo pola 1 u noći pa nisam mogao nastaviti igrati.

inače uvijek igram dok ide, dok pobjeđujem, ali sinoć nisam više mogao gledati i ujutro sam išao na posao tak da sad jedva čekam da dođem doma i pokrenem HS. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

sinoć sam s ovim deckom imao 9-0, ali je već bilo pola 1 u noći pa nisam mogao nastaviti igrati.

inače uvijek igram dok ide, dok pobjeđujem, ali sinoć nisam više mogao gledati i ujutro sam išao na posao tak da sad jedva čekam da dođem doma i pokrenem HS. :)

To je novi zoo  warlock.Ima ga dosta u standardu sad i cak i na turnirima se koristi.

17 godina
protjeran

Smijem se ko' manijak, gledam šta se dešava, ne vjerujem.

Ne pikam nikad spellslingera jer me jednom zajebo', neću više nikad.

I danas ga idem draftat, kao +50 score, valjda ljudi znaju?!

LOL

---

Odigram spellslingera jer sa njim imam lethal (3 kreature dole + secret od paladina svima +1/+1 ma početku), protivnik nema NIŠTA na stolu.

LIK SA 10 MANE = ODIGRA BURGLE (dobije od spellslingera) i dobije (odigra ga instant) FLAME STRIKE.

---

Druga partija.

Tučemo se, taman počnem dobivati kontrolu stola, ja imam 3 velika idiota - on male 1/1 2/1 i slična sranja (njih 5) i lik se fino zahvali nakon što odigram spellslingera (par puta) i odigra BLOOD LUST (svim njegovim kreaturama +3/0 do kraja đira) i taman me ubije (bio na 24 HPa).

---

Nemam teksta - samo genijalnu sliku uz ovaj post koja je sve ovo omogućila.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 18:52 (HaM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HaM kaže...

to se zove rng...

12 godina
neaktivan

Koji panjevi danas, jedva me pobjedu a imaju 1000x skuplje deckove od mene. Jucer je bilo dosta pobjeda, premda su protivnici bolje igrali, a samim time i losije deckove imali. Razmisljao da ulozim novca, but no chance for now.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čini mi se da ZOO ima najbolji winrate za sada.

Jučer probao Fandral druida, prvo se zaredalo 5 winova za redom i onda nakon toga 3 poraza pa nisam prezadovoljan s deckom. Control priest me uništio al doslovno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice