Koje nove karte?
Ne znam .. ono sta mos da kupis dobijes par karata se ono otvore ... i dobijes za rogue, shamana ili nekad pise za sve klase da moze i to
Koje nove karte?
Ne znam .. ono sta mos da kupis dobijes par karata se ono otvore ... i dobijes za rogue, shamana ili nekad pise za sve klase da moze i to
To se zove pack, i kao sto vidis covjek je vec skupio sve karte koje se iz toga mogu dobit i ima viska golda zato pita.
Ne kupujem jer mi nema smisla igrat još sad constructed, većinom igram arenu u kojoj dobivam pack a duple karte ću kad tad disen. Imam već dosta karti još mi trebaju 3 core legende (tinkmaster, bloodhoof, sylvana).
Čekam patch jer će tad promjenjene karte davat više dusta. A rađe bi imao viška golda nego da potrošim gold na pack kojeg ću kasnije disent.
Ukratko:
Arena=više(manje) golda, dobiš dust i pack
100 golda pack=manje golda, više dusta
Dust će mi uskoro biti beskoristan kad skupim sve karte, dok gold nikad neznaš za što će se sve koristit u budućnosti...
Dust će mi uskoro biti beskoristan kad skupim sve karte, dok gold nikad neznaš za što će se sve koristit u budućnosti...
Izaće novi setovi karata? Ako da dust nije beskoristan :)
A kad bi mogo taj patch koji ce dat vise dusta za karte? Jel od kad sam to procito stoje mi duple karte i cekaju da budu dischantane.
Neće sve karte davat više dusta samo karte koje će biti promijenjene, barem je tako bilo do sad....
Al nece mjenjat karte vise kolko sam cito jedino u nekim rjetkim situacijama.
Novi Tinkmaster . Ne znam zašto se čudim, ovo je ipak casual igra.
Ma sve te karte sta rade nesto random su glupost nzn sta su tim htjeli postici.
Gotova beta
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13154923
Moj najdraži patch note:
A rekli su neki velki patch na launchu a meni nis :S, samo mi chekiro datoteke.
Prvo ide launch za US, a tek onda za EU
A u mater kako su sje*ali Tinkmastera, pa to se više neće igrati. Još sam prošli tjedan razmišljao hoću li ga craftati i odustanem i craftam Nat Pagle-a ali eto i njega su sredili. Ako ga ne staviš u prvom krugu gotovo sigurno neće dočekati da se aktivira.
Pa nije nužno nurf... BILO KOJEG minona može pretvoriti u 1/1 ili 5/5, znači tvojem murlocu se smiješi 5/5 uz malo RNG sreće
A u mater kako su sje*ali Tinkmastera, pa to se više neće igrati. Još sam prošli tjedan razmišljao hoću li ga craftati i odustanem i craftam Nat Pagle-a ali eto i njega su sredili. Ako ga ne staviš u prvom krugu gotovo sigurno neće dočekati da se aktivira.
Mozda zato sto je ovaj nat pagle bio uzasno prejaka karta. Treba igru izbalansirat al opet previse seru s tim minonima sta rade nesto random. I jos uvijek mi nije jasno kak onog lord jaraxxus nece vise nerfat, pa ta je karta tolko uzasno jaka, dobis onaj wepon i za 2mana ono cudo od miona jos mozes napravit +hp ti dize odma na 15
Koja glupost ovaj update..ne može se tabbati kad si u full-screenu.. prekrasno...
Elementarnu stvar tak usrati..
Pa zasto uopce igras u full screnu? Fino u window modu igras i mozes radit sta oces, ja bi u full screnu poludio dok cekam ove da odigraju potez.
Pa zasto uopce igras u full screnu? Fino u window modu igras i mozes radit sta oces, ja bi u full screnu poludio dok cekam ove da odigraju potez.
Naviknul sam se do sad na to.. smeta mi onak okolo dok si feis i sve ostalo vidim.. sam kaj je do sad alt+tab radil najnormalnije..a sad se pojavi samo win traka donja..žž
Ajd nije loše ovak u prozoru
Jos, ako imas vise monitora
Evo za one koji zele igrati turnire, otvorena su nova 2 online turnira na e-sports.hr/hs, prvi se odrzava u cetvrtak (sutra) u 20h, a drugi u nedjelju u 16h.
3 glavne razlike u odnosu na prosli turnir koji su neki vec igrali:
-prijave pocinju 30 minuta prije pocetka turnira, tako da nema cekanja ljudi koji su se prijavili pa zaboravili
-turnir u cetvrtak ce biti single elimination s formatom bez legendary karata i s max 2 epic karte u decku
-igra se standardni sistem u kojem igraci moraju imati 2 decka (3 ako dodu do finala). Pobjednik prethodnog gamea zadrzava deck, dok gubitnik uzima novi.
sve ostale informacije naravno na
http://www.e-sports.hr/hs/tournaments/novi-online-turniri-cetvrtak-13-03-nedjelja-16-03/
Pa nije nužno nurf... BILO KOJEG minona može pretvoriti u 1/1 ili 5/5, znači tvojem murlocu se smiješi 5/5 uz malo RNG sreće
Naravno da jest. Prije si birao kojeg miniona želiš pretvoriti u 1/1 ili 5/5 sada je i to potpuno random. Previše RNG elemenata ubacuju u igru, ne vidim poantu turnira ili bilo kakve kompetitivne scene.
pa ako je nerf onda ne ubacuju rng elemente nego izbacuju jer im je ocito cilj od tinkmastera napravit nesto u stilu gelbina mekkatorquea tj.fun kartu koja se nece kompetetivno koristit
zapravo obrnuto, ovime pokusavaju wow ekipu natjerat da odigraju barem nekoliko matcheva u HS-u pa da se navuku
a možda obostrano?
pa ako je nerf onda ne ubacuju rng elemente nego izbacuju jer im je ocito cilj od tinkmastera napravit nesto u stilu gelbina mekkatorquea tj.fun kartu koja se nece kompetetivno koristit
Tinkmaster je našao mjesto u mnogim deckovima jer određene klase jednostavno nemaju hard removal spell. Iz te perspektive je karta potpuno uništena i beskorisna.
Usporedi starog i novog Tinkmastera. Kod novog jer biranje miniona random kao i sam efekt (1/1 ili 5/5), kod starog je samo efekt bio random, miniona si birao sam.
zapravo obrnuto, ovime pokusavaju wow ekipu natjerat da odigraju barem nekoliko matcheva u HS-u pa da se navuku
Blizzard je u nezgodnoj situaciji. S jedne strane ,na zahtjev zajednice, ubacuju ranked mode za mjerenje E-penisa dok s druge strane ubacuju dodatni rng da bi "igra bila više fun". Casual i competitive ne idu zajedno.
Ne kuzis me. Ako pricamo o competitive playu onda je potpuno nebitno koliko ima fun rng karata u igri. Recimo gelbin ili elite tauren chieftain su potpuno RNG karte, ali to nema nikakve veze jer su neupotrebljive u competitive playu. Sad im se pridruzuje tinkmaster. Tinkmaster je prije bio u najgorem slucaju silence, u najboljem slucaju ti wina gejm. Sad tog nema, jer ga neces vidjet u top deckovima. Potpuno je nebitno za competitive play sta casual ekipa stavlja u deckove.
Tako da fun i competitive mogu biti u istoj igri, samo sto fun karte ne smiju biti dovoljno jake da budu dobre za competitive igru i toeto.
Majku im milu nesposobnu!! Znači Nat Pagle je totalno beskoristan! Od 5 partija što sam odigrao dva puta sam ga stavio u prvom turnu, dva puta u drugom, jednom u trećem. Niti jednom nisam dočekao da mu se abillity proba aktivirati. Uvijek je bio ubijen ili silence-an u protivničkom krugu! To više nije ni common karta a ne legendary!
Card draw je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) efekt i HS. Zbog toga to ne postoje landovi (kao u MTG), sve karte u decku su nešto s čime možeš okrenit game u svoju korist. Svaka extra karta u tvojim rukama ogromna prednost nad tvojim protivnikom.
Za 2 mane Nat je imao predobre statse i efekt, nerf je bio neizbježan kao i kod Novice engi.
Da ali ovo nije nerf. Ovo je uništavanje karte! Evo opet u drugom ga stavljam i nije dočekao moj red.
Ista stvar sa Tinkmasterom. Ta karta je glupost sada.