Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.165
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

najvise  s warriorom i druidom ja mislim.

16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Sa cim najvise igrate ? 

I ono kad pronalazi player-a za duel, uvijek dode na jedno te isto ? sta je ono ostalo ? 

I kad game izlazi iz bete?

1. Warlock

2. To je samo Blizzardova doza humora.

Treće nemam pojma {#}

EUW: iPLAY Murloc
14 godina

Jučer u rankedu, frajer my Facelessa The Beast, i u sljedećem turnu odigram Mind-Control Techa i dobim ga natrag xD

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina

Kako ja gubim zivce uz ovu igru xd Nisam jos skontao sve kako treba... a sta je najgore nemogu se odluciti za classu :/ koju bi skroz lvl up kolko je moguce... 

Finger Up
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Kako ja gubim zivce uz ovu igru xd Nisam jos skontao sve kako treba... a sta je najgore nemogu se odluciti za classu :/ koju bi skroz lvl up kolko je moguce... 

Lvl iznad lvla 10 ti daje samo golden karte, i to samo basic karte. 

EUW: iPLAY Murloc
17 godina
razermario kaže...

Pa lvlaj sve po malo, nema smisla igrat jednu klasu. Trebas sve igrat tak da znas i protiv njih igrat, a da izaberes jednu koju oces lvlat trebat ce ti uzasno puno vremena da dodes do 60lvla a i nema smisla jel poslje 10og nista ne dobis tj dobis zlatne basic karte ak ti ista znaci.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
13 godina

btw nema nista od toga , sta se igra ? xD nemos nikako napredovati i to ? 

Finger Up
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
razermario kaže...

btw nema nista od toga , sta se igra ? xD nemos nikako napredovati i to ? 

imas ranked...

13 godina

Igram to.. i dobijam neke nove slikice svake 2-3 pobijede i neki broj " 22 " i za sta on sluzi ? i sta bude kad si na dnu toga broja " 1 " ?

Finger Up
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

pa ti ko da prvi puti šta igras di ima ranking sistem :D

slikice -.- predstavljaju tvoj rank,vizualno. kao i broj. što manji broj,bolji ranking imas. kad si 1 onda te uparuje s ostalim 1icima iz tvoje regije pa se makljazite u specijalnoj ligi odredjenoj za to.

basically,što si veci ranking bolje igraš.

od tog nemaš ništa u smislu nagrada ingame. nedobivaš ništa,al ono. kvaliteta gejmova se poboljsa jer igras protiv ljudi koji znaju šta rade. ergo ,zanimljivije je.

rewardove mozes dobivati u areni,al to je vec drafting sistem. ne preporucam pocetnicima

13 godina

Mozes samo igrati protiv frenda nekoga ili neznanca u Friend listi xD 

Dali itko zna dali ce biti neki mod mozda 2v2 ako je to ikako moguce : / 

Finger Up
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 2:28 (razermario).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Moze i nce bit nikakav 2v2 i nemoj vise gluposti pitat, ko da si s marsa opal.

17 godina
sprEEEzy kaže...

Pozdrav,

Upravo smo otvorili Hearthstone sekciju na portalu E-Sports.hr. Cilj sitea je napraviti središnje mjesto za HS community u regiji.

http://www.e-sports.hr/hs/

Na siteu svi mogu pisati i ocjenjivati guideove, deck liste, vijesti i slično tako da se već sada može naći dosta sadržaja.

Prvi turnir je zakazan već za sljedeću nedjelju, 02.03.

Pozivamo sve zainteresirane da se registriraju na site i ukoliko im se svidi da ga preporuče i drugima.

Hvala.

Administracija udruge E-Sports Hrvatska

Evo ja se prijavio al nigjde nisam vidio kad ce parovi bit poznati i kak se rezultati prijavljuju buduci da nema mogucnosti da neko od admina prati mec, sta ce bit dokaz da je neko dobio?

16 godina

Svaki pobjednik matcha mora uzeti screenshot victory screena (trebati ćete ga uploadati samo ukoliko bude nekih nesuglasica oko rezultata). 

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
17 godina

Di je sav taj infro ja ga nidgje nemogu nac, jos sam cito nes da u jednom gamu nemozes mjenjat klasu, a sad citam tam na forumu nes da mozes. Ak si naso di je sve detaljno objasnjeno linkaj tu pls ja nemogu nikako nac.

EDIT:naso al opet mi nije sve bas najjasnije

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 21:37 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan

http://www.e-sports.hr/hs/cups.php?t=3&a=details

tu je link na taj kup, klikom na "prijavi se" se prijavis, a vidis gore tabove "bracket" - tu ce biti bracket koji ce biti generiran kad turnir pocne, i jos je bitan tab "prijavi match", tu ce pobjednik svakog matcha jednostavno prijaviti svoju pobjedu. Pobjednici gameova ce trebati uzeti screenshot victory screena i poslati ga ukoliko se pojavi kakav problem.

Sto se tice mijenjanja klasa. Prije matcha odaberes klasu i nju igras tokom tog matcha, ali mozes ju mijenjati izmedju matcheva. Dakle, mozes protiv prvog protivnika igrati sa npr.mageom, a protiv drugog protivnika sa hunterom, ali ne mozes protiv istog protivnika igrati sa 2 razlicite klase.

ako ima jos kakvih pitanja slobodno postaj tamo u komentarima na njuz/topicu na forumu, jer ovdje slucajno naletim

16 godina

ovo s klasama je meni iskreno glupo... bolja bi bila kombinacija da moraš odabrati npr. 3 decka bilo koje klase i njih ne smiješ mjenjati te deckove. Tako barem rade svi legitimni turniri hearthstonea zasad

1 0 hvala 0
15 godina
acca kaže...

ovo s klasama je meni iskreno glupo... bolja bi bila kombinacija da moraš odabrati npr. 3 decka bilo koje klase i njih ne smiješ mjenjati te deckove. Tako barem rade svi legitimni turniri hearthstonea zasad

Ja sam isto mislio da će svatko odabrat prije meča 3 decka/heroja i onda igra se tko prije 2 pobjede :D

Ako izgubiš, taj deck ne smiješ korisit... Skroz logično...

17 godina

Ovako kak je treba i bit, nemaju svi jos karata za vise deckova. Ja i ono sta sam imo sam pretvorio u dust da si deck napravim.

17 godina
neaktivan

U sluzbenoj vijesti u komentarima pise zasto je ovakav format. Razlog je taj sto je sajt tek pusten u pogon, nema puno ljudi na njemu (doduse ima vec preko 40 prijava za turnir, ali ocekivali smo manje kad su pocele prijave) pa je odluceno da bude format koji svi mogu sto ravnopravije igrati tj.ima dosta ljudi koji su nedavno poceli igrati pa nemaju puno karata i ovime im se omogucava da igraju sto ravnopravnije s 1 klasom.

U buducnosti kad bude dovoljno ljudi cemo turnire dijeliti, npr.u srijedu bude turnir bez epic/legendary karata, a u nedjelju bude normalan format s 3 decka, tako da svatko moze odabrati razinu igre koju zeli.

i btw.tokom matcha je side deck dopusten, dakle u jednom bo3 morate igrati istu klasu, ali ne mora biti isti deck, mozete mijenjati karte u njemu.

0 1 hvala 0
17 godina

A di ce se dogovarat s protivnikom? Dobit cemo njegov battle ID ili?

17 godina
neaktivan

Da, u member listi svima pise njihov battletag.

evo primjer bracketa kakav ce bit i ovdje:

http://www.e-sports.hr/sc2/brackets.php?t=57

klikom na pojedinog igraca se otvara njegov member page i tamo ce pisati battletag, dakle vidite protiv koga igrate i dodate ga na listu u igri.

+sluzbeni chat channel ce bit na ircu #e-sports.hr @ quakenet

0 0 hvala 0
16 godina

Malo mi je bezveze što se tokom bo3 mogu mijenjati karte tj. deck unutar kalse.

17 godina

Jebote ovaj retardirani blizzard, debili su nesposobni bugove popravit. Sad igram constructed tipu ostane 10heltha i nemogu da dovrsit jel se sve zbugalo i nemogu napadat niti zvat minone nista, i jos onaj graficki bug kad se stalno karte preklapaju, ni to jos nisu uspjeli popravit. Stvarno mi dignu zivce kolko su nesposobni.

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jebote ovaj retardirani blizzard, debili su nesposobni bugove popravit. Sad igram constructed tipu ostane 10heltha i nemogu da dovrsit jel se sve zbugalo i nemogu napadat niti zvat minone nista, i jos onaj graficki bug kad se stalno karte preklapaju, ni to jos nisu uspjeli popravit. Stvarno mi dignu zivce kolko su nesposobni.

možda baš zbog toga imaš onaj veliki natpis BETA?

17 godina

Al ti bugovi su vec prijavljeni odavno, pa onaj graficki bug je tamo otkad sam ja to poceo igrat jos prosle godine. I nista nisu napravili u vezi toga, il se prave blesavi ili imaju nesposoban stuff. Pa pun im je forum ljudi koji su kupili gold za arenu i onda ih shebe ovak neki bug, a niko nije dobio nikakav odgovor blizzarda.

13 godina

za graficki bug je istina. postoji od pocetka bete,od closd bete

jos ga nisu popravili. IRITANTNO!

16 godina

Igra je Free2Play i u beti. Ako vas iritiraju bugovi i način na koji ih Blizz popravlja nemojte igrat igru i gotovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

a šta se i ti odma uz*ebo

poanta je da beta traje JAAAKO dugo,i da su pobrali MASU para dosad,MASU.

a nisu popravili isti bug koji cijelu betu se provlači.

mene ne iritira do te mjere da nebi igrao,ali recimo onaj bug di se karte ''slijepe'' jedna na drugu je isto jaaako dugo u igri. nekuzim,ako znaju za problem mjesecima šta koji drek ne rade na tome

14 godina
Rocinante2112 kaže...

mene ne iritira do te mjere da nebi igrao,ali recimo onaj bug di se karte ''slijepe'' jedna na drugu je isto jaaako dugo u igri. nekuzim,ako znaju za problem mjesecima šta koji drek ne rade na tome

Rade nove pozadine za karte, ubiru pare i tak to... tipični Blizzard {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice