A kad gledaš priest još i hila za 2 s tim spellom
ma da to sam htio rec,svi ti board cleanovi imaju neki dodatni effekt,zato i koštaju više. consecrate je onako...straight forward clean s 2 dmg.
ma da to sam htio rec,svi ti board cleanovi imaju neki dodatni effekt,zato i koštaju više. consecrate je onako...straight forward clean s 2 dmg.
Pa onda je sve oke, bez dodatnih efekata 4 mane, za dodatnim efektom 5 mane sto je tu problem?
Nemogu vjerovati.
Tolko sam bio žalostan što nisam dobio key da sam išao u zadnjem pokušaju tražit po otpadu gmail-a da nisam slučajno nešto obrisao od Blizzarda, jer sam spam, promocije i slične pi*darije pregledao valjda milijun puta. I onda nađem mail od 2.12.2013. sa Hearthstone keyom.
U promotions tabu mi je bio prije nego sam ga izbrisao, jer sam ga vratio sad samo da vidim odkud sam ga izbrisao, tak da si pogledajte sve kaj imate na mailu osim ako ne brišete baš istog dana kad vam dođe spam. Ja sam u otpadu imao preko 300 mailova.
Ništa, vrijeme je za skidanje Hearthstone-a :D
Imate kakve savjete, guidove koje da pogledam prije nego počnem igrati?
Neznam, nekako se superiorno osječam kad igram s Priest-om. Paladin
Jeftine karte, odlični efekti.
2 mane, 2/2 + Divine shield na friendly.
3 mane, 3/3 + samnji ATK jednog miniona na 1
.
.
.
Moja najdraža karta je Blessing of Wisdom. Staviš na nekog svog za kojeg si siguran da će napast barem 2 puta prije nego li ga netko riješi ili staviš na protivničkog miniona za kojeg isto misliš da će napasti par puta i samo dobivaš free karte. Neznam koliko puta protivnik neželi napast sa svojim 4/4 minionom samo kako mi nebi dao free kartu.
Pitanje vezano uz ovu kartu, nisam isprobavao, ali kad bi stavio 2 te karte na istog miniona dali bi ona vukao dvije karta za svaki atk ili samo jednu ?
Blessing of Wisdom u kombinaciji s rage-anim Worgenom
Mislim da si malo falija klasu.
Poceo sam igrati prije par dana. Igrica je odlicna.
Dodajte me Beruthz#2700
neki newb tipovi? poceo sam igrat jucer, pohvatao osnove. igram uglavnom s rogueom i mageom.
Neznam, nekako se superiorno osječam kad igram s Priest-om. Paladin
Jeftine karte, odlični efekti.
2 mane, 2/2 + Divine shield na friendly.
3 mane, 3/3 + samnji ATK jednog miniona na 1
.
.
.
Moja najdraža karta je Blessing of Wisdom. Staviš na nekog svog za kojeg si siguran da će napast barem 2 puta prije nego li ga netko riješi ili staviš na protivničkog miniona za kojeg isto misliš da će napasti par puta i samo dobivaš free karte. Neznam koliko puta protivnik neželi napast sa svojim 4/4 minionom samo kako mi nebi dao free kartu.
Pitanje vezano uz ovu kartu, nisam isprobavao, ali kad bi stavio 2 te karte na istog miniona dali bi ona vukao dvije karta za svaki atk ili samo jednu ?
Blessing of Wisdom u kombinaciji s rage-anim Worgenom
IMHO, karta nije ništa posebno.
Za card draw mi je daleko bolji Cult Master.
ja za sad igram s priestom, on mi je na 20lvl-u, ali nekako mi je loš deck..ima ko neki prijedlog karata?
postaj šta imaš paćmo vidit
http://kr.blizzard.com/promo/ko/hearthstone/betakey/form
Here's how to get betakey sent to your mail in 72 hours guaranteed by blizzard Korea that works in all regions. you'll need email and write security code to prove you're not bot, check the small box to agree to receive a key, then press button called '베타 키 신청':
preuzeto sa twitch streamera
Za dobiti key najbolje vam je uplatiti mjesec dane wowa ili kupiti nešto od Blizzarda. Ja sam bez veze uplatio 10 eura za MoP i odmah su mi ponudili da se prijavim za beta key i uskoro ga poslali. (nema džabe ni u stare babe)
Za dobiti key najbolje vam je uplatiti mjesec dane wowa ili kupiti nešto od Blizzarda. Ja sam bez veze uplatio 10 eura za MoP i odmah su mi ponudili da se prijavim za beta key i uskoro ga poslali. (nema džabe ni u stare babe)
Napisali su neki forumaši da imaju sve Bizardove igre i da nisu vidjeli ni k od key-a tak da ti izjava nepije vodu.
Za dobiti key je trebalo biti samo opt in za betu i da si se jednom ulogirao preko battlenet desktop aplikacije,dobiješ keye imao ti igru na svom acc.ili nemao a i ovo gore sto sam stavio sam dobio key isto i dao braticu
ima ko key viška? cura oće isto igrat,zakacila se
Kako igrat protiv ovih sada popularnih deckova s mage i rouge s kojima samo rushaju i miču sve moje minone ?
Mage samo roka spelove, a ovaj Rouge mi ide na jetra više s onim combo.
Zapeo sam sad na tom 13 ranku i ide 1 zvjezda gore jedna dolje.
Moli se Mujo bogu da dobijem na lotu. Kaže bog može. Prođo kolo ono ništa. Moli se Mujo opet. Opet bog kaže može. Prođo kolo opet ništa. Pošandrco sad Mujo i kaže pa daj koji ti je vrag, prvo obećaš da će biti, a onda ništa. Na to će bog pa uplati loto Mujo yebo ga ti.
.
Što želiš da ti deck radi ?
Zamijeni prve 4 karte i Archmage-a s Hijenama.
Izbaci i Raid Leader-a (Jako ranjiva karta).
Nego, vi koji ste kupovali karte novcem, jel moguće to preko pay safe carda?
6668573785560908229124553
Evo jos jedan key sa korejskog sajta
Jel itko kupio onaj 40 card pack, kakve ste karte dobili jel se isplati?
Jel itko kupio onaj 40 card pack, kakve ste karte dobili jel se isplati?
ipak nisi izbrisao? Isplati se ako nemaš skoro ništa karata, kasnije više ne jer sve karte koje pretvoriš u dust a daju 4 puta manju vrijednost
Dobio jutros key preko korejskog battleneta i malo odigrao :D.
Trebalo mi je 2 dana da dodje.
pitanjce, dobio sam 2 ključa, jel to mogu aktivirati samo na korejskom siteu ili može i na europskom?
pošto ove hijeroglife baš ne znam čitati
i evo jedan ključ viška mi:
4021330577553364024997923
Predlazem da rijesite sve hidden questove sa ovog popisa, laganih 800 golda ili cak vise :
http://hearthstone.blizzpro.com/2013/10/22/hidden-hearthstone-quest-list/
ofc da nema smisla skupit sve karte, ali ako vam se da, navalite.
Opt-ins for the closed beta test will end on January 7. We plan to invite everyone who opts in by that date to the closed beta test at some point before the open beta begins.