Meni je igra zakon, bas mi je trebalo nesta poput Ace Combata. Mislim da je bilo vrijeme da nesta tako izadje na PC-u.
Imam piratsku verziju pa me zanima da li se moze igrati online?
Meni je igra zakon, bas mi je trebalo nesta poput Ace Combata. Mislim da je bilo vrijeme da nesta tako izadje na PC-u.
Imam piratsku verziju pa me zanima da li se moze igrati online?
vjerojatno će se moć online preko hamachija, kao i za demo. samo kaj treba pratit taj forum di su izdali patch za demo i vjerojatno će nešto bit
evo završio sam cijelu kampanju. ukupno sam ju prešao za nekih 5 sati, znači da nije posebno teška. došao sam do 19 levela, al sam tek kasnije skužio da ima i dodatnih challenga u misijama koje se treba završit, da se brže digneš na slijedeći level. najbolja misija mi je onaj epilogue na kraju. ne tolko zbog misije već zbog mape, koju bi bilo dobro isprobat u multiplayeru.
jel itko ima nekakvih problema s kontrolama? meni u demu se po misiji dogodi da jedno 10-15 raketa ispali u prazno, bez da sam pristinio.Prvo sam mislio da se to meni prst odkliže slučajno na tipku, pa sam jednom ostavio joystick, nisam ga ni diro i on je opet svako malo ispalio oružje koje je bilo selectirano.Mislio sam, možd je joystick zdrman, pa puca sam od sebe, ali isproban na Wings over Israel i radi ko urica.Onda pomislih, to je valjd bug u demu, ispravit će to u finalnoj verziji, al se ista stvar ponavlja i u gotovoj igri, čak i nakon što mi je onaj autopatch skinio i instaliro patch 1.01
nije da mi smeta što puca u prazno, oružja po misiji ima puno previše, dovoljno da slijepac uništi sve mete, al me nervira kad mi ispali rakete taman prije neg što naciljam i onda kad imam lock ne mogu pucat odma pa moram preletit metu i ić ponovno a i živcira me onaj lik što u punoj igri mi prigovara da trošim oružje bezveze hehe
e, da, joystick je Genius neki za 80 kn kupljen prije godinu, dvje, ništ posebno, al meni dovoljno, zasad u svim igrama dobro radi, osim ovog problema s hawxom
evo igram baš sa trust predator GM-2500 joystickom i mogu samo reći da je totalna uživancija...puno je lakše upravljati nego s tipkovnicom ili gamepadom
Daj malo stavite neke svoje screenshotove da nemoramo gledat samo one sa gamespota i sl.
i ja igram sa logitech extrime 3d pro i lakše je nego sa tipkovnicom
jel itko ima nekakvih problema s kontrolama? meni u demu se po misiji dogodi da jedno 10-15 raketa ispali u prazno, bez da sam pristinio.Prvo sam mislio da se to meni prst odkliže slučajno na tipku, pa sam jednom ostavio joystick, nisam ga ni diro i on je opet svako malo ispalio oružje koje je bilo selectirano.Mislio sam, možd je joystick zdrman, pa puca sam od sebe, ali isproban na Wings over Israel i radi ko urica.Onda pomislih, to je valjd bug u demu, ispravit će to u finalnoj verziji, al se ista stvar ponavlja i u gotovoj igri, čak i nakon što mi je onaj autopatch skinio i instaliro patch 1.01
nije da mi smeta što puca u prazno, oružja po misiji ima puno previše, dovoljno da slijepac uništi sve mete, al me nervira kad mi ispali rakete taman prije neg što naciljam i onda kad imam lock ne mogu pucat odma pa moram preletit metu i ić ponovno a i živcira me onaj lik što u punoj igri mi prigovara da trošim oružje bezveze hehe
e, da, joystick je Genius neki za 80 kn kupljen prije godinu, dvje, ništ posebno, al meni dovoljno, zasad u svim igrama dobro radi, osim ovog problema s hawxom
Igra je stvarno fenomenalna, Vidio sam demo kod frenda, vidi se čak i kako probije zvučni zid...cool
s obzirom da je hawx zasad jedina najsličnija igra ace combatu, onda će je ljudi vjerujem dosta igrat, bez obzira na minuse koje ima.
prošao demo,igra bezveze
prošao demo,igra bezveze
još se skida
grrr.. ljut sam na pirate kaj nema dost seedera
mrzite me al neću bacit pare na nekaj kaj NE SMIJE bit tak skupo
peace
igra je za 5
Evo malo prije sam je instalirao, i odigrao par levela... igra je mrak. Grafika je odlična, priča je ok, način igre je odličan, još nisam probao upravljanje glasom ali i to stignem...
Evo malo prije sam je instalirao, i odigrao par levela... igra je mrak. Grafika je odlična, priča je ok, način igre je odličan, još nisam probao upravljanje glasom ali i to stignem...
šteta što nisu to rješili kao što su u EndWaru!!
ne znam za vas, ali ja sam se navuko na ovo Sad zicam okolo za joystick
evo isprobao voice command, dosta je dobar samo sta malo kasni evo neke komande (SHOOT=pucanje :D, DECOY=flares, DOUBLE=duplo pucanje, ENGAGE-wingman attack mode, RADAR - tacmap or radar modes, WEAPON=mjenja oružje, TARGER=mjenja target, COVER=wingman defend mode, E R S=engaging ers that gates in the sky thing) ako neko jos sta skuzi neka javi ;)
jedva čekam da izađe patch za MP pa čemo se lovit
već je izašao patvh za MP. kad isprobam dal radi, javim
već je izašao patvh za MP. kad isprobam dal radi, javim
spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit
name: HAWX_CRO
pass: HAWX_CRO
spoji se na hamachi mrežu pa ću ti objasnit. treba mi netko s kim ću se probat spojit
isprobao sam patch i MP radi. ja isto nemam original igru al preko hamachija mi radi. za par minuta ću stavit tutorial.
ajd baš čekam tutorial....
1. skinite ovu verziju hamachija (1.0.0.43.) DOWNLOAD
2. ako već imate instaliran hamachi, uninstalirajte ga i instalirajte ovu verziju
3. kad podesite sve u hamachiju joinajte se u ovu sobu (name: HAWX_MP, pass: HAWX_MP). to je soba koju sam ja otvorio. evo još jedna, za slučaj da u ovoj nema nikoga (name: hawxfclub.co.nr_4 , pass: free)
4. kad se joinate u sobu i ako ima nekog online, uđite u igru pod versus/lan i pogledajte jel netko već hosta igru. ako je netko online na hamachiju ne znači da hosta i igru. zato se možete prije dogovorit preko hamachija tko će hostat.
PROBLEMI KOJI SE MOGU DOGODIT:
1. Problemi kod Viste:
- ako vam se javlja problem kod otvaranja ove verzije Hamachija, desni klik na shortcut od hamachija. odite na Go to properties/Compatibility - označite kučicu u Compatibility mode i izaberite Windows XP (SP2). Stisnite Apply i hamachi bi trebao radit
2. Netwok adapter failed at hamachi start (nisam znao kako prevest jer mi se nije dogodio ovaj problem)
- run again hamachi installation. Its not a regular setup, just some update window. When its finished you still have the same old version and everything is ok
3. Kad hostate, ljudi ne vide vaš server
- vjerojatno koristite router i trebate otvorit portove. Otvorite hamachi, odite na Preferences/System. Na dnu označite kućicu pokraj "Magic option" i u polje pokraj upišite 1800. Nakon toga otiđite u Control Panel/Network Connections (Vista: Network and Sharing Center/Manage network connections). Desni klik na hamachi i izaberite Properties. Izaberite Internet Protocol (TCP/IP) (za Vistu: Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)) i izaberite Properties. Stisnite Advanced. U IP Settings tab, maknite oznaku u kućici pokraj Automatic metric, a u polju pokraj upišite 10. Nakon toga trebate otvorit port 1800 na vašem routeru. Taj postupak nije isti za sve routere, pa onda otiđite na OVU stanicu pa vam možda pomogne. Nakon što ste sve napravili zgasite hamachi i ponovo ga upalite i probajte ponovo hostat server.
4. Veza puca usred igre
- može se dogodit ako imate manju brzinu upload-a a joinalo se više igrača. Jedan igrača uzima u prosjeku oko 16 KB/s upload-a. Evo otprilike kako idu omjeri brzine upload-a i broja igrača. Upload možete izmjerit OVDJE
- 32 KB/s - HOST + 1 igrač
- 64 KB/s - HOST + 2 igrača
- 96 KB/s - HOST + 4 igrača
Tutorial preuzet sa www.hawxfclub.co.nr. Na brzinu sam sve prevodio pa možda ima grešaka.