H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

točno to

oni koji su za malo jače hardcore simulaciej će se malo razočarat...lol, al svejedno igrat :)

meni osobno niej bilo dobre vožnje aviona (bilo simulacija il arkada) sve od Ace Combat 2 na PS1... kaj se mene tiče ovo je remake one igre....bez mane...savršen balans arkade i simulacije

SVI će se zabavit...neki će proć i ostavit da skuplja prašinu dok drugi će je peglat jaaako dugo

ja osobno namjeravam ostavit CoD4 radi ovog....samo se nadam da nebude skuplja od 350kn (pa mi možda cura kupi)

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.
DrNasty kaže...
 Da, to je usporedivo. Moze se usporediti i s GRID-om.

Pa ja baš i tražim neku zrakoplovnu zezanciju s misijama u kojima si gotovo uvijek junačina bez mnogo muke, bez 150 gumba i parametara te učitavanja pozicije. Nostalgija me hvata uvijek pri pomisli na F-19 koji je dolazio na disketi. Vrlo ergonomična arkada, fantastičan osjećaj pilota-junaka, od poletanja sa Sicilije, preko presretanja Tupoljeva ili uništavanja radara u Zaljevu do bježanja od potjere i povratka na Siciliju. Sve to popraćeno na malim ekranima lijevo i desno dolje na HUDu. I trajanje misija je od par minuta do pola sata. Izvrsno.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 11:26 (Faerdhur).
17 godina
h51ph kaže...

E, da, usput, jel netko možda zna kak se mijenjaju mete koje ti HUD pokazuje, s onim žutim strijelicama?Živcira me kad mi se nakon što uništim jedno, prebaci na drugu stvar na drugom kraju mape.

Mozes stisnes slovo D, ako igras na tipkovnici.

Zanima me jel koliko lakse igrati na joysticku? ja sam demo presao s misom i tipkovnicom, malo je nezgodno, non stop mi se avion vrti moram mmisom skakati kad se hocu okrenuti u zraku...

Nemam sta reci sto vi niste rekli, igra je odlicna ali ima neke VELIKE nelogicnosti i mane.
Isprva kad sam upalio, bilo je ono WOW, avion ekstra, puca, leti, okrece se, ali malo kasnije, moram prebaciti kameru, okrene me nekako, sa strane gledam avion, skroz nezgodno. Proslo to, mislim se nema veze vozim samo onom kamerom na repu, dolazi avion, pucam u njega cisti pogodak, on i dalje leti, joj onda ga moram gonjati jos jednom raketom. Pomirim se i s tim, letim prema gradu, treba tenk pogoditi, sada mislim ono filmski uletit kroz red zgrada, ispalit raketu i vinut se u zrak, i zaletim se ja kad BUM, pogodi zgradu, ali avionom.
Jbt male zgrade u odnosu na avion, premale. Nema onog uzitka, da vozim okrenut na bok i prodem kroz zgrade. aj i to proslo, sada idem malo u guzvu, ono leti se mis me zeza, ne mogu skrenuti, lete tri rakete prema meni, bum bum bum, nista, samo nastavim letjeti. ali kad sve to prebolim uzivim se i igram i dobro mi :D.
beskonacno oruzja, to je dobro, inace kako bi kupili oruzje.vjerovatno ce to biti puno bolje kad se bude u MP igralo, svi cemo biti isto smotani :D.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

multiplayer ove igre će bit čudo neviđeno dosad

toliko zabavno i zarazno da ću izgubit život u rl

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
h51ph kaže...

E, da, usput, jel netko možda zna kak se mijenjaju mete koje ti HUD pokazuje, s onim žutim strijelicama?Živcira me kad mi se nakon što uništim jedno, prebaci na drugu stvar na drugom kraju mape.

Mozes stisnes slovo D, ako igras na tipkovnici.
  thx, jos da skontam kak to ubacit na joystick jer nema u opcijama, bar ja nisam vidio
ma ionak ni ne igram demo, prošo ga jednom, čekam cijelu igru
potpisujem se
17 godina
H.a.w.x.

Evo limit mi je 3GB mjesecno na ovom sticku od tele 2 (moze i preko, ali se dodatno plaća i to ne malo..) i stavio sam downloadat hawx demo, jer me igrica jako zanima, a i grafika, doživljaj, vec jako dugo nisam igrao nešto sa avionima češće sam u svemiruSmijeh

Javim dojmove za 4h ili sutra...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

sad mi se skida demo, sutra cu igrat Osmijeh

skidam sa firefoxom, e ak mi bude corrupted fajl prelazim na IE iste sekunde!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 21:13 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

ja sam ga skinuo već u nekih 40 minuta....

Al nije bilo vremena za igrat još. Budem probao sa gamepadom pa javim dojmove...

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Sviđa mi se demo, mogla bi biti dobra igra. Demo sam prešao gamepadom, fali malo tipki, ali u kombinaciji s tipkovnicom nije loše ...

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba. EDIT: recimo kalaš :)

0 0 hvala 0
17 godina
H.a.w.x.

evo ga 90% još 20min samo... predugo se skida! Trebao sam naci bolji link.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyshawx/news.html?sid=6205337&mode=previews

evo review od HAWX multiplayera

kako PREDOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kupujem pa makar košta soma kuna

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancyshawx/news.html?sid=6205337&mode=previews

evo review od HAWX multiplayera

kako PREDOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kupujem pa makar košta soma kuna

Kaže komentator:

"don't know about you guys but WarHawk is a good game. i put more than 40 ++++ hours into the game. if you're a good pilot in the game is very enjoyable, especially when there is a dog fight among good- great players."

Ma LOL... netko tko je jednom u životu uzeo palicu u ruke, pa makar i simulatora odvalit će na ovu glupariju od izjave.

Zašto nisu mogli barem kameru napraviti kako treba?! Gdje je k vragu HUD u kokpitu?! Gdje je kokpit uopće?! Rotacija glave?! Cijela bit zračnih borbi je u viualizaciji i prostornom planiranju? Da barem imaju pogled izvan aviona?! Mislim, tko može voditi borbu i gledati sve s krova zgrade?!

Užas ...
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

e da izgledas ko ova s slike zmrdal bi te, lol

Cool

ma...

jesi vidio koji sistem multiplayera ce bit... (tdm)

neki rank sistem ko u cod4...daj si zamisli 10 na 10... mig29 vs. F-22 ... i opleti...

multiplayer će bit dovoljno dobar da prekinem igrat cod4

a kaj se tiče ovih stvari koje si naveo

pa baš me zaboli za okretanje glave i loš kokpit

vozim s kamerom ispred nosa...izbjegavam, projektile s onim ctrl isključenim

u tome je cijela čar igre

NEMA onioh kompliciranja iz hardcore simulacija

to je maksimalno nepotrebno za ovakav tip igre

pa daj si zamisli jbt

15 minuta uzlijećeš da bi te netko skinuo za 2 minute

nepotrebno

za simulacije imate Microsoft Flight Simulator

za zabavu HAWX...

P.S. ovo je samo moj mali review na igru i "nedostatak" simulacijskih elemenata

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...
Kaže komentator:

"don't know about you guys but WarHawk is a good game. i put more than 40 ++++ hours into the game. if you're a good pilot in the game is very enjoyable, especially when there is a dog fight among good- great players."

Ma LOL... netko tko je jednom u životu uzeo palicu u ruke, pa makar i simulatora odvalit će na ovu glupariju od izjave.

Ma ne, taj komentar se odnosi na WarHawk igru s PS3.
A ovaj MP mi djeluje mlako, razni dodaci da onesposobis neprijatelja, kao da su imali na umu 12-godisnjake kad su radili ovo.
I onaj expert mode, avion se isto ponasa kao i na normal kad igram sa assist OFF. U cemu je fazon?
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...
naxeem kaže...
Kaže komentator:

Ma ne, taj komentar se odnosi na WarHawk igru s PS3.
A ovaj MP mi djeluje mlako, razni dodaci da onesposobis neprijatelja, kao da su imali na umu 12-godisnjake kad su radili ovo.
I onaj expert mode, avion se isto ponasa kao i na normal kad igram sa assist OFF. U cemu je fazon?
 e
fora ti je u tome
kad makneš assist
ona se možeš okretat avionom oko svoje osi
a kad je na normal onda skrećeš avionom ko s autom...okrene se na bok i neka jadno skreće...prelimitirano kretanje je tak
malo glupo al na ekspert je lakše vozit nego na normal
a ovi dodaci koje si spomenuo...oni su tu da malo začine igru...produže vijek igranja
jer bez ičeg će ti brzo dosadit
isti avioni i smao bjesomučno rušenje, a ovaj level sistem je fenomenalan
a tek dok modovi se još naprave.....auuu
17 godina
DrNasty kaže...
 E to sam se i ja pitao, isto mi sve ide i kad sam u expert modu i u normal.

Jel vi koristite ono alt za napad tenkovva.
Ja sam ga ustosio bez onoga, letis do mete i vidis na mapi kad ti se preklope meta i avion onda se vines u zrak letis malo gore i onda ponor pod 90, i naciljas palis i gibas dalje.
Jel tko probo ispod mosta proletjeti? uzitak je, probajte ako niste.
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
moderator

Ma ne znam, ima igra zabavnih elemenata, ali meni nije interesantno. Al opet, ja nisam ni COD igrac, vise sam BF i PR (prije).

Ja zelim da s F-15 bacim TV bombu s 20 km, preko MFD-a ubodem SA-10, pa otvorim put za A-10 da malo siluju tenkove s GAU-8. :)

Da li to ovdje ima? Ne? Nista onda. :) Ja sam obrisao demo i povlacim se s teme, ne zelim da budem licemjer jer sam govorio na FC2 temi dragi7 da se makne jer je rekao svoje misljenje a sve ostalo je bilo pljuvanje.

Meni ovo nije losa igra, samo je drugacija, nije to sto sam ocekivao.

Pozz.

17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Letjeti sa assistanceom uključenim je nemoguće i glupo, a jedino se s tim isključenim avion ponaša donekle realno.

Da sam htio vozit brod kupio bih Virtual Sailor.

I onda, ubace donekle realističan letni model, obradujem se, a onda skužim da su totalni kreteni zaključali sve kamere osim one najdebilnije s kojom je nemoguće kontrolirati bilo što, a kamoli avion.

Ne, zbog ove stvari igra nije dobra. Igra je mogla biti dobra, ali nije jer ovo s avionima nema nikakve veze. Da su leteći tanju, još bih progutao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 10:10 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

skužim da su totalni kreteni zaključali sve kamere

Možda samo u demou.
17 godina
protjeran
Bugy kaže...
naxeem kaže...

Možda samo u demou.
 da
vidiš..to se nisam sjetio
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
naxeem kaže...

Možda samo u demou.
Ne. Vrli idioti kažu da smatraju da je ova kamera "najatraktivnija" i da ostaje zaključana, pa sam ja fino svoj preorder otkazao i napisao da mi pošalju newsletter kad poprave tu idiotariju.
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

odigro demo, meni je super.

na prvoj misiji je bila glupa kamera al dobro ajd to je vise kao tutorial,a na drugoj je bila normalna kamera i super je igra, bas napeto jer nemozes od prve pogodit.

stavio sam control type na expert, netreba mi assistance.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 10:32 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
nadimak888 kaže...

odigro demo, meni je super.

na prvoj misiji je bila glupa kamera al dobro ajd to je vise kao tutorial,a na drugoj je bila normalna kamera i super je igra, bas napeto jer nemozes od prve pogodit.

stavio sam control type na expert, netreba mi assistance.

Aaaaa, vuces me za jezik.
Ako ti ne treba assist, znaci da igras glupom kamerom, u tome je bit. Ocigledno nisi skuzio nacin na koji igra zayebava.
Oni normal i expert modovi piju vode samo kad je assistence OFF, pa je logicno za zakljuciti da ga nisi iskljucio jer to onda podrazumjeva glupu kameru.
To sto si ti stavio expert ti ne pije vode jer da bi imao normalnu kameru moras imati assistON, ali tako vozis kamion (ili brod kao naxeem).

Da skratim, igras s assinstON a ne znas da igras jer nisi razumio nacin funkcioniranja igre.

EDIT: Moj buraz koji se ne igra nego visi na facebooku gleda mene idiota experta s onom kamerom u prvoj misiji i kaze: A glupe igre. Sta reci na to? Covjek koji nema 10 sati igre u zivotu takvo nesto zakljuci. Eto igre...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 10:43 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

pa dobro valjda nisam skuzio, poslat cu sreenshot s kojom kamerom igram - meni je tak dobro.

edit: ne radi print screen u hawx - http://cache.kotaku.com/assets/images/kotaku/2008/06/hawx1_01.JPG  <- no, to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 10:52 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

multiplayer mi je predobar jedino što mi se igra svaka 6h sruši :(

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
c0x0x kaže...

multiplayer mi je predobar jedino što mi se igra svaka 6h sruši :(

di igraš multi??? na demou nema
pa igra nije još izašla

17 godina
moderator
nadimak888 kaže...

pa dobro valjda nisam skuzio, poslat cu sreenshot s kojom kamerom igram - meni je tak dobro.

Izvinjavam se ako sam imao ostar post, nije namjenjen tebi nego opcenito sam nezadovoljan takvim stavom developera.
Zelim da kazem da je sve to zbrkano i stvara zabune.
Oni su zakljucili da je to najatraktivnije? Pa nek ostave slobodu izbora kamere, svako ce naci sta je njemu atraktivnije, a ne postavljati takve uslove.
Eto, sad stvarno idem :)
Sorry jos jednom, nadimak888 :)
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

edit: ne radi print screen u hawx - http://cache.kotaku.com/assets/images/kotaku/2008/06/hawx1_01.JPG  <- no, to je to

To je s uključenom pomoći... minimalna brzina 1000kmph, debilne kontrole...
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

1000km/h??  stisnem tipku 1 na tipkovnici i mali ide 1800 i vise :D   (f-16a)

pocne mi se slika trest pa malo usporim da nebi bilo.

tipka 1 - attack

tipka 2 - defense

onu debilnu kameru nikad ne koristim, pa lol stalne se okrece i onda se zbunim :|

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

ona "teatralna" kamera je i više nego korisna kod izbjegavanja raketa ispaljenih na vas....taman vidiš kud ide prema tebi pa se možeš pripremit za manevar

tak da s tom kak vi velite glupom kamerom..kaj se mene tiče, je nadoknađen nedostatak drugih pogleda osim onog na repu  s polukokpitom

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice