H.a.w.x.

poruka: 456
|
čitano: 108.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: H.a.w.x.

Pa ovo nije baš tolika simulacija.

Više je akcijska arkada .

Možeš poštelati ako oćeš da bude teže .

17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

kada izlazi?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko znam 13.3

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
16 godina

Evo što ja dobijem kada pokrenem igru...

Debug Error!

Program: bla bla hawx.exe
Module: C:\Windows\Gm2500\GM2500F32.dll

Run-time check failure #3 - The variable 'lret' is being used without being defined.

Press retry to debug the application.

OS je Vista 64...

Idem probat drivere updateirat...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Prva misija ti je  tutorials(pokazuje ti osnovne kontrole).

Druga misija i zadnja je puna akcije .Dobiš malo bolji avijo(neije loš,ide mislim negdje do  2,8 maha )nakon što prijeđeš tu misiju dobiješ još jedan avion ali je nešto sporijiali zato ima bombe.

Pa ovako o avionoma nemogu puno reći osim  da su lijepi(godina je 2020) ima ih u demou samo 3 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

čekl

budućnost

neki crossoveri aviona???

daj pa nebudu valjda neke hibride pobacali

oću Su29  Mršti se

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
H.a.w.x.

pa moze li se igrat ista drugo osim te dvije misije?

Jer u najavi je bilo da ce u demo-u biti pusten i multi-player, ali jutros nisam vidio (mozda sam bio pospan)!

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ni ja nisam sinoc vidio MP, isto sam bio pospan (i sad sam pospan :)), mislim da nema demo MP.

Da li ima nesto poslije druge misije ne znam, u drugoj sam letio izmedju zgrada i slucajno zavrsio u jednoj od one dvije visoke, jednake :)

Vidim sad da forumasi spominju neke dodatne misije.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina

Ja polazim kuci :d

Jedva cekam, sad kad me radar uhvati. Probat cu prvo s misom, ako bude stekalo idem po joystick!

Javit cu vam kakav je utisak

16 godina
neaktivan
RE: H.a.w.k.s.

eagle one... sječam se toga...  bilo je to davno lol

ove ne liči na loše...

larva??? ma 'nas ko ti je larva... iks de ________________________ war... war never changes...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 15:26 (jojo1909).
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Koliko sam aj vidio ima samo SP i u njemu 2 misije a MP nisam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

sve bi dao da imam ono nešto kao kaj je imao Ace Combat 2 na ps 1

joj.. predobra igra. i ace combat 3 je isto odlican.

16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Odlicna je igra, downloadao sam neki dan. Ali jos ne shvacam neke stvari.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

A kad si je ti to downloadao? Jel punu verziju? De napisi dojmove, kakva je? Neodlučan

16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A kad si je ti to downloadao? Jel punu verziju? De napisi dojmove, kakva je? Neodlučan

ne, demo verziju
Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
17 godina
moderator
Moljac kaže...
ne, demo verziju
 Aha, ok. Neki dan, kazes?
16 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Jucer, na torrentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
H.a.w.x.

Igra je super, mislim demo.

Svakako vrijedno kupnje.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

wuuuhuuuu

igra je prefenomenalna

onaj osjećaj vožnje i gaženja

aaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jako dugo nisam zagrizo za nekaj ovak

mislim da će cod4 ostat u zaboravu kad probam ovo u multiplayeru :P

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Na žalost, previše arkadno za mene. Gdje su vremena 'pravih' avio simulacija kao F16 Falcon ili F/A18 Hornet još na Amigi500 (početkom 90-tih)   to su bila vremena..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Igra je taman za mene, još nisam dostigao nivo simulacija Smijeh

Netko je pitao da li ima dodatnih misija: nema, ali možeš ponoviti drugu misiju (ona koja nije tutorial) sa otključanim avionom.

Kao što je već netko spomenuo malo smeta što su zgrade oštre u odnosu na teren, ali mene još više smeta neproporcionalnost tih zgrada. Kad se spucaš u njih skužiš kako su sitne u odnosu na avion.

Igranje sa gamepadom pomaže ali misim da ću si napokon nabaviti joystick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Evo i moji dojmovi...

Grafika super, bolju grafiku u borbenoj simulaciji nisam dugo vidio, modeli aviona super, zgrade super, čak bi i za drveće reko super jer je ipak ovo simulacija letenja, koje u pravilu imaju loše teksture zemlje i svega što je na njoj, a i radnja se ne bazira toliko na manjim visinama, no i kada si nisko ne primjeti se jer juriš i gledaš kog ćeš prvo skinit, a ne teksture drveća, loše teksture primjete se u animacijama i kad se moj lega koji ne zna igrat sa joystickom spuca u zemlju  Smijeh

Priča...hm...po demo mi se čini da bi mogla bit zanimljiva ako ne pretjeraju pa opet bude neki hladni rat gone wild, al ne mislim da će bit dovoljno dobra da održi zanimanje igrača kroz više od 2-3 prelaza igre.

Igrivost je solidna, moja jedina zamjerka je sto avion ima health status Viče  ok, beskonačno oružje mogu prebolit, ipak bi da je prava simulacija morali ić svake minute na rearm, jer je provtivnika puno, neke mal luđe poteze isto mogu prebolit jer izgledaju odlično i pridodaju zabavi iako nisu baš realni, ali kad me pogodi raketa a ja samo hladno nastavim letit, to me ubije u pojam...po meni bi bilo puno bolje rješenje da je stavljeno mal lakše izbjegavanje raketa (nije da je ovo teško), al da su one shot kill (heh, naviko sam da mi je F-16 u komadićima kad ga mig pogodi)

Eto, to je moje skromno i osobno mišljenje. E, da, usput, jel netko možda zna kak se mijenjaju mete koje ti HUD pokazuje, s onim žutim strijelicama?Živcira me kad mi se nakon što uništim jedno, prebaci na drugu stvar na drugom kraju mape.

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Meni je jednostavno sranje kamera.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

koja kamera

kad stisneš CTRL il ona iza aviona??

ja preferiram u dogfightu kameru s repa

a kad izbjegavam raketu onda stisnem ctrl i opleti¨¨

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
H.a.w.x.

Meni najvise smeta sto avion nosi 200 raketa, mislio sam da je vrhunac gluposti bio F-22 u Novalogic simulacijama gdje si mogao nariktati mega load i ponijeti 32. Tu je F-22 imao i external stores, pravi stealth, nema sta.

I ovaj health status, moram priznati da to nisam vidio jer nisam ni dobio pogodak, ali to je jos jedan minus.

I onaj stall, savjet u igri je da izravnas avion i das gas. Krasno. Mislio sam da je ispravno da pilot zrtvuje visinu da bi dobio na brzini, ali ja nisam pilot... Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Pa, prema ovome što ste napisali (nisam isprobao demo) jednostavno svrstajte tu igru u zabavne arkade i tako igrajte ili ne igrajte. Bila bi katastrofa od teksta da sam ja pljuvao po, recimo, Crimson Skies, i jadikovao kakva je to simulacija. Jedno je Crimson Skies, a sasvim drugo Sturmovik. Jedno je zabavno za one koji vole arkade, a drugo je isto tako zabavno za one koji vole simulacije.

Vjerojatno i taj H.A.W.X. podliježe suvremenim trendovima zabavnosti i komercijalizcije, a ljubitelji realističnih simulacija neka to zaobiđu.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2009 10:19 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
H.a.w.x.

nioje baš arkada

između simulacije i arkade je možeš svrstati

izvrsna stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

nioje baš arkada

između simulacije i arkade je možeš svrstati

Pa OK, to je otprilike to što se tiče suvremenog "zatupljivanja" igara. Ni Fallout 3 nije više samo RPG, tu je još i "arkadni" FPS ukus, te još toga "za svačiji ukus" Osmijeh

Svejedno, nekako mi se čini da baš taj H.A.W.X. odgovara većini nas koji balansiramo između mnogih obveza i trebamo lakšu zabavu. Probat ću. Thnx.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
neaktivan
H.a.w.x.

Ja volim simulacije, ali sam uživao i u polu-arkadnom F-22 Lightning (3?) i baš se dobro zabavio.

Očekivao sam to i od HAWX-a, ali kada odabereš mod BEZ asistencija za letenje i mod u kojem brzina nije limitirana na minimalnih 1000km/h (!), onda ne možeš odabrati niti jednu kameru osim "replay" kamere (tako je ja zovem) gdje ti kao fokusna točka nije avion, nego vektor avion-meta.

To atraktivno izgleda za replay i filmove, ali je apsolutno neupotrebljivo za letenje...

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Pa OK, to je otprilike to što se tiče suvremenog "zatupljivanja" igara. Ni Fallout 3 nije više samo RPG, tu je još i "arkadni" FPS ukus, te još toga "za svačiji ukus" Osmijeh

Da, to je usporedivo. Moze se usporediti i s GRID-om.
Ja sam se nadao necem u stilu jedne misije koja mi je ostala u sjecanju iz proslih igara:
3 borebena aviona su otela komercijalni let i naredili mu da ih prati. Tu su mene zvali :)) i s F-22 letim nisko, koristim stealth i prilazim odozdo. Rušim onog na repu prije nego su skuzili sta se desava. Preostala 2 se pokusavaju prebaciti na rep komercijale ali nemaju vremena, ja sam brži. Tu je malo skriptirano, putnicki pusi pogodak zbog ostatka misije. Nakon crash landinga, dolaze neprijateljski Mi-24, njih 4, a ja imam samo 3 rakete, zadnji je dobio mitraljezom.
Ostajem u zraku i pletem po konvoju punom vojnika koji se uputio na mjesto pada.
Nakon te zabave cekam sea-stallion da pokupi putnike, a po zavrsetku misije sa postao kapetan.

Zato Faerdhur, oprosti mi sto imam suzu u oku ako sam to ocekivao a ovo dobio :)), ostaje mi jedino ovako da se zalim :)
I ja razumijem vas fanove prijasnjih nastavaka fallouta i race drivera :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice