H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 87.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony

Imam 1 account na SOE koji nije povezan s nicim, idem play na steamu upisem taj account i kaze da nemam privilegije za igrat sto je istina, kako ga povezati sa steamom?

www.mmo-balkan.com
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Samo da ponovim radi nove stranice:

Ajmo ovako, svi koji ovdje imaju igru i planiraju igrati skupimo se na EU PVP serveru - BADLANDS (EU)

Moj nick je dream

Eto pa napišite ovdje odmah i nick i vidimo se tamo večeras ili kad već! Slobodno tu napišite kad ulazite na server. Ja čekam u redu sad pa ako stignem odigrati malo popodne se vidimo. Oko 21 sam opet za kompom.

šumski put je bio ravan.
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

I ja sam eto otišao na Badlands, ali to je samo PvP...  nick: Haki88

Trenutačno trebam čekati sat ipo da uđem u igru :)

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 12:53 (TheThing).
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2sl7i2/less_than_5_hours_after_ea_drops_for_h1z1_the/

Nije pay 2 win jel? Komentar developera "If you think it's pay to win don'tplay it". Lik kupi air drop i dobije AR-15, pistolj, municiju, vojnu torbu itd itd to je kao "kozmetika"  

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
D3ViL kaže...

http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/2sl7i2/less_than_5_hours_after_ea_drops_for_h1z1_the/

Nije pay 2 win jel? Komentar developera "If you think it's pay to win don'tplay it". Lik kupi air drop i dobije AR-15, pistolj, municiju, vojnu torbu itd itd to je kao "kozmetika"  

U ovom trenutku po meni, to jest P2W.

Ali, kada bi povećali radijus air-dropa i smanjili količinu oružja, to bi bilo OK, budući da je taj air-drop dosta dobar koncept (kol'ko sam shvatio privlači zombije i kreira world PVP situacije).

Igra je još u early accessu. Stignu oni to sve promijeniti.

Disclaimer: nisam kupio igru, al' pratim šta se događa.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 13:36 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

40:40 no comment.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 13:45 (Mquany).

0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

U ovom trenutku po meni, to jest P2W.

Ali, kada bi povećali radijus air-dropa i smanjili količinu oružja, to bi bilo OK, budući da je taj air-drop dosta dobar koncept (kol'ko sam shvatio privlači zombije i kreira world PVP situacije).

Igra je još u early accessu. Stignu oni to sve promijeniti.

Disclaimer: nisam kupio igru, al' pratim šta se događa.

Povecat ce airdrop radius s 20 metara na 40, ucinit ce da avion leti "sporije" i smanjiti kolicinu oruzja. . . . a ako mislite da je pay 2 win nemojte igrat! To je cista debilana, njima je u cilju wallet warriora odrzat sretnim, ako ce liku koji baca novac na monitor airdrop pasti 4/5 puta da ga netko drugi loot-a sesti put ga nece kupit i oni ne dobijaju $$$. ., u ostlom ako ja i ti s jos 2 druga narucimo airdrop, jel stvarno mislis da itko drugi to moze contestat i uzet od nas? :D
Pogazili su svoje osnovno obecanje da ce airdrop biti cista kozmetika i tu za mene zavrsava sva prica. Ako neki klosar debelog novcanika moze kupiti full gear s 4-5 airdopa nema se tu sta igrat. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

u survival igri air drop je totalni fail

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Sto se tice airdropova, trenutno stanje bi se definitivno moglo kategorizirati kao p2w. Odes na rub mape, pozoves avion, sacekas 2 min i to je to.

Moja iskustva:

- Nije mi se cekalo na EU server pa sam igrao na nekom US, odmah sam upao bez cekanja.

- u 2h igre sreo sam mozda 30ak ljudi, vecina samo prodje, neki napadaju ali samo nastavis trcati pa odustanu...osim ako imaju pistolj i amuniciju naravno, sto se  nije dogodilo.

- loot je ok, bobica ima u sumi koji daju 2 energije i hydration, a i nadje se po kucama dosta konzervi i vode

- oruzja nisam nasao na mapi ali sam pokupio sa nekog lika kojeg sam dotuko(gledao me cudno nisam imao izbora :)), amunicije sam nasao nesto sitno(ne za pistolj)

- ima dosta zivotinja i vrlo ih je lako ubiti jer ne bjeze bas, medvjeda sam vidio ali sam uteko odma. Nakon sto sam ubio nekog jelena nisam mogao nista sa njim, valjda mi treba noz ili nesto...

- zombiji su totalno bezopasni, samo stoje, ako im bas skaces po glavi onda neki pocnu trcati za tobom i ne odustaju

- auto nisam uspio pokreniti, nasao sam jedan kojemu je falila samo baterija ali nju nisam nasao.

- uglavnom zasada zanimljivo, pve bas i nema smisla previse jer su jedina opasnost drugi ljudi, zombiji i divljina su bezopasni

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ako nista igra me dobro nismijala, sretnem prvog lika i derem se fuck, mother itd... i udarim ga 50 puta sjekirom u glavu, lik se isto dere i udara mene, shvatim da nema nista od sjkiranja i kontam wtf, odlogam se i skontam da sam na pve serveru hehe.  Ovaj u autu misli da je pvp server looooool. 

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Nevolim mrak! Skoro ništa ne vidim. Uglavnom dođe lik kaže hey man, i ja pisem u chat da mu se javim, ali chat ne radi (pritisnuo sam enter). Svijetlo po mraku nema baš neke koristi jer se skoro i ne primjeti da svijetlis osim ako se bas priblizis necemu. Tu je i prvi kill koji je nestao u roku 5 sek :)

Još mi se sviđa kada se penješ na brdo ti trčiš, nije kao u dayz da hoda pa ti treba vremena dok dođeš na vrh :)

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 14:55 (TheThing).
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

ja msn uzet igru zanima me jel se moze dobit puske ko na dayz da ih nademo ili moramo te dropove zvat*?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

ja msn uzet igru zanima me jel se moze dobit puske ko na dayz da ih nademo ili moramo te dropove zvat*?

Mozes naci oruzije bez dropa.

11 godina
protjeran

Par stvari:

*Igra ima isti problem kao SMITE, nekoliko puta brzo pritisnete key fps se smanji te naravno igra je usporena, kada vi prestanete tako brzo pritiskat sve se vraca u normalu. Kako će to izgledati kada bude klan vs klana pa brzo mjenjanje oružja, bandage, reload itd neznam.

*Chat ne radi, neznam zašto (može biti jer sam bio na USA serveru pa zbog delaya), kada stavite minimize pa vratite nazad u 1 sek prije nego sto se teksture vrate vidit ce te ako se grad nalazi iza sume.

*Kontrole se ne mogu mjenjati

*GTX 780 jede igru :) Jedva čekam dan :)

Zombi hoda po zraku

www.mmo-balkan.com
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Ice45 kaže...

Mozes naci oruzije bez dropa.

jel tesko ili jel sam sad citao sa IGN pay for win da moramo kupovat oruzja?

11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

-Prezivljavac: Halo, je li to MateAirlans, treba mi jedan drop sa opremom za prezivljavanje.

-MateAirlans: Da, moze drop ali nam je doslo do zabune prilkom ukrcaja u avion pa neznamo sta je u kojem paketu.

-Prezivljavac: Mogu ja narucit vise paketa ako ne dobijem sve sto mi treba?

-MateAirlans: Naravno, zalihe su neogranicene, samo se nadam da kod sebe imas smartphone da mozes online platit, jer nema dropa dok nesjedne lova.

-Prezivljavac: Naravno, evo ide prva narudzba.

-MateAirlans: Ok, vidim i kordinate, ide droop, nece ti bas past na glavu, ali neces se ni uznojit dok dodjes do paketa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 15:24 (Mquany).

2 3 hvala 1
17 godina
Igra je cartoonish arkada nesto kao warz.
Radi glatko ali mi se grafika na kraju dana ne dopada. Nekak je sve zamusano i cartoonish.
Queue je boli glava i ima negdi 50x vise USA nego EU servera.
Crafting i tako to je fora.

Moja preporuka ne platiti 20 eura ako se imate kaj igrat.
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

iskreno, meni je ideja airdropova predobra - to jest, može biti predobra ukoliko ju kvalitetno izbalansiraju, sa što manje elemenata koji će potencijalno "naljutiti" zajednicu.

0 1 hvala 0
13 godina
Kako mozes izbalansirat nesto takvo. Napravili su shemu da placas airdrop...
Zasto nisu slozili random heli crash site koja je odlicna ideja jos iz dayz moda jer dim vidi svatko i puno bolje napravi belu pvp situaciju nego airdrop koji padne 50m od tebe.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

Mogu oni to izbalansirati tako da stave limit da pozoves airdrop  svako 12 sati. Grafika je puno bolja od dayza, još da je malo bolje optimiziraju i bude custom servera, npr samo dan i hrpu igraca i bit ce odlicno :) Zamislite grad gdje je u svakoj zgradi po 1 klan od recimo 5+ ljudi pa to bi igrao cijeli dan :)

www.mmo-balkan.com
14 godina
SimeKZ kaže...
Kako mozes izbalansirat nesto takvo. Napravili su shemu da placas airdrop...
Zasto nisu slozili random heli crash site koja je odlicna ideja jos iz dayz moda jer dim vidi svatko i puno bolje napravi belu pvp situaciju nego airdrop koji padne 50m od tebe.

sve je to divno i krasno, ali činjenica je da živimo u kapitalizmu. nitko ne živi od zraka. igra će biti F2P, a oni očito moraju negdje zaraditi lovu jer ih lova od EA sigurno neće zadovoljiti. žalosno je samo koliko su neki timovi kratkovidni pa sami sebi iskopaju jamu, a znaju koliko gaming zajednica može biti oštra i zla ako se zainati.

moja poanta je da ti airdropovi mogu biti jedno odlično spajanje ugodnog s korisnim - nešto na čemu će Sony zaraditi lovu, a s druge strane igračima pružiti nekakav random event na serveru. ja ih ne planiram koristiti niti kupovati, ali definitivno ću tu i tamo potrčati na jedan ako se desi u blizini. i upravo tu ulazi u priču taj balans - ako ih misle napraviti tako da isti dropa u roku od 30 sekundi i 200m od onoga tko ga je pozvao - onda gasi igru odmah. prema riječima DEV-a, airdropovi će u budućnosti prolaziti kroz masu promjena, pitanje je samo kakvih i hoće li se držati riječi ili će postati s vremenom sve grabežljiviji.

jebiga, nemaju svi takvu komociju kao Rocket da mogu nakon što useru motku pobrat lovu i otići, a da ga pritom brani vojska fanboya.

za kraj - meni ovaj arkadni stil definitivno paše.  molim samo Boga da ne useru motku s tim mikrotransakcijama, jer day one ove igre i DayZ SA su miljama daleko, tako da definitivno ima potencijala u mojim očima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 16:26 (Zvonzi).
16 godina
moderator
Zvonzi kaže...

jebiga, nemaju svi takvu komociju kao Rocket da mogu nakon što useru motku pobrat lovu i otići, a da ga pritom brani vojska fanboya.

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Jao igre hahahahaha omg koji je ovo jad, covjek se nemoze niti ubiti. Mislio sam da je nemoguce da igra bude u gorem stanju od DayZa, ali su uspjeli. Ako bi uzeli nogometnu terminologiju DayZ je Real Madrid, a ovo je HNL treca liga jug NK Junak. Ćorak ahhahahahaahaahhaahahah looooooooooooooooooooool...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 17:20 (Mquany).

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

ja sam uzeo sad igru ali nemogu je skinit pise mi peding jel zna koliko ce to potrajat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

Jao igre hahahahaha omg koji je ovo jad, covjek se nemoze niti ubiti. Mislio sam da je nemoguce da igra bude u gorem stanju od DayZa, ali su uspjeli. Ako bi uzeli nogometnu terminologiju DayZ je Real Madrid, a ovo je HNL treca liga jug NK Junak. Ćorak ahhahahahaahaahhaahahah looooooooooooooooooooool...

usporedba ti je skroz na mjestu. huehuehue

12 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Sramota da je DayZ mod iz Arma 2 bolji nego ovi standalone drekovi kaj danas izlaze. Kud ovaj svijet ide?

3 0 hvala 0
13 godina
Istin dayZ modovi su i dalje miljama ispred ovo dvoje....
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

MA ZASTO NE NAPRAVE ZOMBIJE DA SU OPASNI, OVO JE SMJESNO OVAKO, PA ZAR JE TO TAKO TESKO?!

2 1 hvala 0
14 godina
steelman kaže...

Sramota da je DayZ mod iz Arma 2 bolji nego ovi standalone drekovi kaj danas izlaze. Kud ovaj svijet ide?

mod nisam igrao, ali vjerujem da je.

15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Sve kako izgleda čekati će se gotovo igra jer ne zaslužuje 20 eura ne zato jer je EA nego politika i laži. Budemo vidjetli za par mjeseci kako će oni uspijeti posložiti kada svatko sa par eura ima full gear. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice