H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 87.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
Chosenone1 kaže...

Error ce ti izbacivati,vjerovatno neces moci igrati veceras

Da, Error, platis f2p igru i nemozes igrati hehe, a dobro, dugo je do jutra, valjda ce proraditi hehehehe. 

14 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

naravno da je p2w.

ako ti možeš kupit bilo šta šta ja nemam kao igrač koji imam osnovnu igru i nemam centa na steam walletu ,a ti kao premium korisnik imaš primjer kacigu,

znači u startu imaš nešto što ja nemam.

to šta je onaj trol spomenuo dvije stranice prije, kaže isto kao csgo.

ne nije niti nemože biti isto,

ja krećem sa istom puškom kao i ti(samo drugi skin ali svrha je ista),

a to ovdje krećeš sa evidentnom razlikom jer ipak na kraju krajeva i ta kaciga koliko god ona bila nevažna u cijeloj priči ima neku svrhu unutar igre.

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

naravno da je p2w.

ako ti možeš kupit bilo šta šta ja nemam kao igrač koji imam osnovnu igru i nemam centa na steam walletu ,a ti kao premium korisnik imaš primjer kacigu,

znači u startu imaš nešto što ja nemam.

to šta je onaj trol spomenuo dvije stranice prije, kaže isto kao csgo.

ne nije niti nemože biti isto,

ja krećem sa istom puškom kao i ti(samo drugi skin ali svrha je ista),

a to ovdje krećeš sa evidentnom razlikom jer ipak na kraju krajeva i ta kaciga koliko god ona bila nevažna u cijeloj priči ima neku svrhu unutar igre.

Apsolutno krivo i ne, nisam nikakav trol. 

Ti kad kupiš kacigu ne dobiješ ju za sebe odmah. Ti ju svejedno trebaš pronaći u svijetu i tek onda možeš "craftati" kupljenu kacigu koja ima identičnu zaštitu ali ima drugačiji skin. Znači ti u principu kupuješ recepte i ništa više.  Naravno, kad te netko ubije može uzeti tu tvoju kacigu i koristiti ju dok ne umre ili ju ne baci negdje. Ti kad se respawnaš nemaš kupljenu kacigu, već ćeš opet morati igrati da nađeš običnu kacigu kojoj onda opet možeš promijeniti izgled.

Kako je to molim te P2W?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 1:17 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Kupio igru no nikako se spojit na servere error mi baca. Ako zelite gledat stream preko steam community broadcast covijek igra 200 vieawera a na twitchu top streameri nitko nemoze uci .

Po vidjenom grafika i zvukovi su jako dobro nekako spooky, meni izgleda puno bolje od dayzija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Skinuo sam i ja, sutra ću je zaigrat. Tko je igra neka me doda na steam www.steamcommunity.com/profiles/76561198000164695/

www.mmo-balkan.com
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Znao sam da se neci moci log danas u igru, ali ipak sam se nekako nadao , idem ja spavat, a tako sam htio nekog zatuc sa sjekirom veceras hihihihiihih...

Odlucio sam da poslusam pjesmu pa cu samo napisati nesto jos prije spavanja, ako je ikada napravljena igra da uzme lovu od ljudi onda je to ovaj H1Z1, ali eto ja sam kupio, osjecam se ko budala hehehehe, bit ce lakse kada nekom sjekirom razbijem glavu heehhehehhee... SJEKIRAAAA.....................

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 1:41 (Mquany).

1 0 hvala 0
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Mikrotransakcije ce omoguciti nekakvu prednost ali to nece biti nesto sto ce ostalima pokvariti igru. SOE ima puno iskustva sa ovime u Planetside 2, mozes kupovati kozmetiku ili cak i skupljati xp malo brze u odredjenim eventima. Meni osobno to ne smeta ako je igra f2p, SOE ima jedan od boljih mikrotransakcijskih modela.

btw download je 4.2GB, bilo je nekoliko odgoda danas ali je napokon izasla oko 23h

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Počelo je, konačni pad DayZ-a  http://steamcharts.com/cmp/295110,221100#48h 

0 0 hvala 0
13 godina
Konacni pad... :))))
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
Konacni pad... :))))

Nadam se da ce ovo biti vatra ispod guzice Bohemie da napravi bolju igru 

17 godina

Skida se.

Komentar od frenda je
"
NEW_MAN: is it any good?
NEW_MAN: good day
*****: yes
*****: FORGET DAYZ
*****: DEL IT
*****: del DayZ
*****: and forget about it
*****: it never happend
*****: NO
*****: FUCK DAYZ
"

Nisam ga ni pital za DayZ, niti spomenul niti je DayZ bil tema razgovora zadnjih dva tjedna.

EDIT:

SKinulo se idem pew pew pa se javim s dojmovima!

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 9:25 (NEW_MAN).
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Iako nemam načelno ništa protiv tog sistema air-dropova, moram priznati da su pošteno sinoć usrali motku s time, a pogotovo J. Smedley nakon svog "obraćanja" javnosti - pretpostavljam, nakon dugog i zamornog dana. Sviđa mi se taj koncept server eventova koje mogu triggerat igrači dok je server barem djelomično pun, ali će definitivno morati balansirati to ako ne žele etiketu P2W igre. Što se tiče same igre - upravo palim.

0 0 hvala 0
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Juler su imali problema sa loginom, ali sad gledam malo stream i igra jako glatko ide i na dobrom FPS. Mogu reć da igra izgleda jako dobro. Vidim da su ubacili i agresivne životinje (vukove sam vidio). Sviđa mi se sistem lootanja gdje ti pretražuješ ormariće i razne spremnike po kući. VIdim da se i dijelovi automobila mogu salvage-at. Zasad što sam vidio, vrlo dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tu budem pisal dojmove i stavljal EDIT1 EDIT2 itd.

Trenutno cekam na red Queue mi je sat vremena. Ono LOL
Puno premalo servera i US servera je 10x vise a mozemo se kladit da ljudi iz EU ima isto ili vise.

EDIT1:

Kak sam napisal Queue je ubitacan. Znaci nemojte mislit da ste napametniji i hopat na drugi server misleci da je kraci Q nego gdi udete tu ostanite.

Imal sam Q 40 minuta i reko idem pogledam mora imat krace i ima kita. Vratil sam se tu gdi je bilo 40 minuta da bi me docekalo 1:40.

Izaberite server i drzite se njega. Ja sam na prvom EU po abecedi, pise PVE ali se ekipa ubija samo tako :)

EDIT2:

Igram na Zeddit.

EDIT3:

Igram solo i bez ekipe tak da gasim jer mi je stupidno.

Inace je grafika i sve nekak sterilno. Imam miljardu frejmova i igra ide super glatko ali ako recimo usporedimo s DayZ onda se moze reci da igra izgleda lose. Nekak genericki, ne mogu opisat.

Ima fora crafting koji radi bez greske.

Idem igrat DayZ dok nas se ne skupi dovoljno za H1Z1.

Dajte se skupite svi na jednom serveru da bude lakse igrat.

Mozete se spojit na TeamSpeak

Address:

dow.teamspeak.wtf

Pass:

W3llc0me

tak da se ne trazimo i cekamo satima na odgovor od nekoga s forum.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 12:09 (NEW_MAN).
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ja 35 u redu, stoji 9 minuta, ali ide gore-dolje cijelo vrijeme.

EDIT: još 5 ljudi u redu prije mene. NEW_MAN, krivi si server odabrao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 10:30 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
11 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

plitak

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 6:22 (Dr.Feel).

1 1 hvala 0
17 godina
Gdi ste da se svi spojimo na isti server?
Moj ingame nick je BombtrackM
13 godina
Vele ljudi ovdje da nije p2w... infestation all over...
14 godina
Dr.Feel kaže...

Čitajući komentare na redditu ljudi su ogorčeni što je igra p2w. Potvrđeno sa ss-ovima svaki airdrop sadrži oružje, ammo, med kit i slične gluposti, a prije izlaska igre su jasno rekli da će sadržavati samo "kozmetičke" stvari bez oružja...

Sta ne mozes pobit ekipu okolo i ukrast airdrop?

16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ajde javite server na kojem igrate, popodne frend i ja dolazimo samo da završimo s poslom :) cca. oko 17:00

Gaapster / Teknokyo su nam imena.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minneyar kaže...
Dr.Feel kaže...

Čitajući komentare na redditu ljudi su ogorčeni što je igra p2w. Potvrđeno sa ss-ovima svaki airdrop sadrži oružje, ammo, med kit i slične gluposti, a prije izlaska igre su jasno rekli da će sadržavati samo "kozmetičke" stvari bez oružja...

Sta ne mozes pobit ekipu okolo i ukrast airdrop?

Možeš.

EDIT: Airdrop pada random negdje na mapi, ne mora ti nužno iznad glave pasti :) - Rizik je.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn --- Gaap#2615 --- http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Gaap/simple
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 11:42 (mrsmith).
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

E pa onda to uopce ne zvuci kao p2w - dapace, platis za air drop recimo, i onda ti ga f2p igraci uvijek poberu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Minneyar kaže...

E pa onda to uopce ne zvuci kao p2w - dapace, platis za air drop recimo, i onda ti ga f2p igraci uvijek poberu :D

Tako je =D

Ma previše su ljudi zabrijali na taj p2w. Igra je tipični primjer današnjih igara, ista stvar kao npr. CS:GO ili Heartstone. Shop je isključivo kozmetičke naravi (osim kutija koje kao što rekoh, padaju random kad se aktiviraju).

Osim toga, sve ostalo se može ingame skupiti, uključujući i tickete za evente.

Ako te nije volja farmat tickete (koji služe samo za nekakve specijalne event servere - npr. Battle Royale) kupiš za 0,99$ i igraš odmah.

PVP, PVE, freeroam, zombie headshot itd. je sve dostupno kao f2p. Vjerujem da će biti tih event servera dosta ali to je sve nekakav zabavni dodatak glavnom gameplayu igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 11:56 (mrsmith).
11 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

potok

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 6:23 (Dr.Feel).

0 1 hvala 0
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

hmmm, survival sa airdropom????, aj pozovimo i konjicu nek izbace, i tenkove i ostalo, skoro ko bf4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Postapokalipsa u kojoj lete avioni iznad glave sa airdeopom... koji si ti pozvo... :))))
16 godina
Dr.Feel kaže...

Mr. Smith prije pisanja gluposti mogo bi prije odigrati koju partiju pa da vidiš kako to sve funkcionira. Kada pozoveš airdrop imaš minutu da ti on stigne. Za to vrijeme jasno čuješ, a i vidiš zrakoplov tako da se on ne baca random po mapi nego ti je u najgorem slučaju minutu udaljen od tebe. Tako da otprilike dok on padne na zemlju ti si taman stigao do njega. Čisti pw2...

Ja nisam apsolutno ništa krivo rekao. Nije definirano gdje će pasti. Isto kao što ti čuješ i vidiš, tako i drugi i čuju i vide.

Uostalom, što onda igraš ako ti je to definicija za p2w? Odi igraj nešto drugo...

Kakva ste vi razmažena generacija to je strašno.

17 godina
SimeKZ kaže...
Postapokalipsa u kojoj lete avioni iznad glave sa airdeopom... koji si ti pozvo... :))))

Ofkors :) 

Ima Karitas za pogodene od strane zombija a Croatia osiguranje pokriva sve troskove ljecenja i obnove porusenog LOL

Ovi paketi su posebna klauzula u polici osiguranja.

17 godina
Dajte se skupite svi na jednom serveru da bude lakse igrat.
Mozete se spojit na TeamSpeak
Address:
dow.teamspeak.wtf
Pass:
W3llc0me
tak da se ne trazimo i cekamo satima na odgovor od nekoga s forum.
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ajmo ovako, svi koji ovdje imaju igru i planiraju igrati skupimo se na EU PVP serveru - BADLANDS (EU)

Moj nick je dream

Eto pa napišite ovdje odmah i nick i vidimo se tamo večeras ili kad već! Slobodno tu napišite kad ulazite na server. Ja čekam u redu sad pa ako stignem odigrati malo popodne se vidimo. Oko 21 sam opet za kompom.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice