H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 87.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Poznavajući Sony i njihovu politiku izaći će po mojoj procjeni negdje 2016 godine. U dilemi sam da kupim ili ne, vjerovatno hoću ali čekat ću da vidim što su uspjeli sa ovim buildom {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Tkogod razmislja o kupnji bolje platit sad nego za pola godine - jednako ce kostat, a kraci ce bit EA koji placate.

Ono sto bi eventualno trebalo pricekat je tjedan-dva nakon pocetka EA da se vide komentari ljud, hrpa ingame filmica i slicno.

Takodjer volio bih da definiraju sto ce sve bit obuhvaceno mikrotransakcijama da vidim zelim li se uopce uplitati u sve to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
Rhodin kaže...

Tkogod razmislja o kupnji bolje platit sad nego za pola godine - jednako ce kostat, a kraci ce bit EA koji placate.

Ono sto bi eventualno trebalo pricekat je tjedan-dva nakon pocetka EA da se vide komentari ljud, hrpa ingame filmica i slicno.

Takodjer volio bih da definiraju sto ce sve bit obuhvaceno mikrotransakcijama da vidim zelim li se uopce uplitati u sve to.

Rekli su iskljucivo kozmeticke stvari, e sad...

17 godina
protjeran
H1Z1 Zombie MMO by Sony

ma ja cu kupiti taj early acces,i ako popushim 20 $ nije neki bad ,valjda ce se SONY sjetiti nas koji smo platili macka u vreci i dati nam  neke popuste u cash shopu.Vjerovatno necu ni igrati dok se ne zavrsi, samo se logirati koji put da vidim nasta to lici i imali napredka.

Igra ce biti F2P,znaci financirat ce se kroz cash shop ,ajmo prihvatiti realnost,nista nije free na ovom svijetu bice tu neki oblik P2W za sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 17:22 (Van_Blaster).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

ma ja cu kupiti taj early acces,i ako popushim 20 $ nije neki bad ,valjda ce se SONY sjetiti nas koji smo platili macka u vreci i dati nam  neke popuste u cash shopu.Vjerovatno necu ni igrati dok se ne zavrsi, samo se logirati koji put da vidim nasta to lici i imali napredka.

Igra ce biti F2P,znaci financirat ce se kroz cash shop ,ajmo prihvatiti realnost,nista nije free na ovom svijetu bice tu neki oblik P2W za sigurno.

Planetside 2 je njihova igra, a nije P2W (Pay to win). Ima mnostvo igara koje su besplatne i nisu P2W (Dota 2, LoL, TF2, PS2...).

17 godina
protjeran
H1Z1 Zombie MMO by Sony

pa  ako netko ima  slobodnog vremena  da  moze igrati 8,12, sati dnevno naravno da nije P2W,

ne igram ni jednu od MOBA igara i nemam pojma sto se tamo desava, ne igram  a ne  pratim desavanja  sa mmo shooter-om  Planetside .

Ali ova ce imati P2W elemente sigurno.,naravno ako znas u sta potrositi novac u cash shopu.I taj P2w ako je igra dobra uopce ne smatram nesto sto je negativno , prije par godina cak mi se gadilo ali ,s vremenom se prilagodjavam.Ako u cash shopu bude bila opcija za kupovinu in game valute ili bilo cega slicnog....boosteri ... iventory slotova(mjesta) itd ... zar nije to P2W ?!

0 0 hvala 0
13 godina
P2w se smatra jedino kada se item ne moze dobiti igrajuci vec ga jedino mozes kupiti. Sve sto mozes dobiti u igri ali zahtjeva vremena da se dobije nije p2w
12 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...
P2w se smatra jedino kada se item ne moze dobiti igrajuci vec ga jedino mozes kupiti. Sve sto mozes dobiti u igri ali zahtjeva vremena da se dobije nije p2w

p2w je sve što se može kupiti za stvarne novce a da ti daje neku prednost pred drugim igračima, bez obzira da li se to može na drugi način dobiti u igri ili ne. 

Recimo da ima bolja verzija oružja i da je dostupna za pare i ingame gold. To je pay to win jer oni koji daju pare će biti bolji, makar samo na početu dok ostali ne dobiju to oružje.

Kozmetika itd, to nisu p2w stvari. 

12 godina
g3arv8 kaže...

Bilo kakva prednost ispred drugih igraca je pay2win. Pitanje je dal ce bit totalni pay2win ili malo manji.

16 godina
steelman kaže...
g3arv8 kaže...

Bilo kakva prednost ispred drugih igraca je pay2win. Pitanje je dal ce bit totalni pay2win ili malo manji.

Znači po tvome je LoL p2w

15 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Baš ste ustali na krivu nogu ili niste igrali njihove igre. Jedan od zapravo najboljih model f2p baš ima sony i to govorim iz iskustva. U usporedbi s drugim kompanijama što rade besplatne igre oni su najbliže pojmu "besplatno". Sačekajte da izađe igra pa onda sve svoje frustracije izbacite sa argumentima.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

15.1. dolazi na steam. Jos par dana .

Neizgleda lose .

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 11:23 (Mquany).

1 1 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

Neizgleda lose .

osobno mi se ne čini nešto extra naspram dayz-ja, iako nadam se da nemaju sve alfa bolesti dayz-a, za free igru se čini odlično

14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

jedva čekam. nadam se da me neće razočarati kao DrekZ.

5 1 hvala 0
12 godina
Checola kaže...
Mquany kaže...

Neizgleda lose .

osobno mi se ne čini nešto extra naspram dayz-ja, iako nadam se da nemaju sve alfa bolesti dayz-a, za free igru se čini odlično

Ne kužim kak' jedna korporacija kao što je SOE može napraviti igru s tako lošom grafikom u 2015.g.

Nadam se da će gameplay biti dovoljno dobar da nadomjesti tu lošu stranu.

Hvala na videu.

PSN - DeniZg80
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ja sam neki dan gledao malo live stream i krenio pisat poveći post o igri (bug forumu). Nakon što sam ga napisao slučajno sam kliknio neki drugi bookmark i sve se izbrisalo tak da nisam imo volje ponovo pisat. 

Onak ukratko što sam vidio. 

Gradovi su dosta veliki (za razliku od dayz). Koliko sam primjetio može se u svaku zgradu ući. Na live streamu su išli u policijsku postaju i iznutra izgleda odlično (ima 2 kata, recepciju, oružarnica u podrumu kao i zatvorske čelije). Oružja koaj sam vidio su neki sniper (vjerovatno cz), M14a4 i neki shotgun. Vozila su također ubačena i dosta su dobro izvedena. Mapa je ogromna kako kažu i primat će nekih 200 igrača (tako su rekli).

Uz normalni survival mode imate i Battle royalle kao u Dayz modu. Da bi njega mogli igrat morate imat neki ticket (sad dali će se to moći zaraditi neznam). I možete neke nagrade osvojit unutar njega.

Igru ne planiram kupovat, opeko sam se na Dayz SA koji nakon godinu dana ne pokazuje neki ogroman napredak. Igra će biti free tako da mi se nigdje ne žuri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 12:44 (AmonZero).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina

ticketi će se moći kupiti, ali će dropati i ingame.

11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Sam svjet i nije velik koliko sam ocekivao, 64 kvadratna kilometra, ali najavljuju da ce s vremenom prosiriti mapu. Kada smo vec kod velicine mape, dok sam trazio na netu podatak kiliko je velika mapa u H1Z1 nabasao sam na ovo cudo http://www.outerra.com/, ima besplatan demo za skinuti i ova stvar me tako .ebeno odusevila, probajte, genijalna stvar. Samo sada treba cekati da netko napravi igru/virtualnu stvarnost s ovim alatom. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 14:05 (Mquany).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Što se tiče mapa. Za vrijeme izlaska bude ako se ne varam 8x8 64m2 dok za kraj moguće do 128x128 16384 km2 ( dayz ima oko 15x15 220km2 ).

Pogledao sma par videa ako se ne varam rekli su da neće biti kao kod dayz veliki gradovi nego više manjih gradova zbog fps. Ja mislim da će biti bolja igra samo zbog toga što će ju prije ispolirati i najvaznije neće biti toliko cheatera. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Što se tiče mapa. Za vrijeme izlaska bude ako se ne varam 8x8 64m2 dok za kraj moguće do 128x128 16384 km2 ( dayz ima oko 15x15 220km2 ).

Pogledao sma par videa ako se ne varam rekli su da neće biti kao kod dayz veliki gradovi nego više manjih gradova zbog fps. Ja mislim da će biti bolja igra samo zbog toga što će ju prije ispolirati i najvaznije neće biti toliko cheatera. 

Da, cheateri su postali velik problem u DayZu, znalo se i prije desiti da se naleti na cheatera, ali sada to vec postaje nenormalno,a s obzirom na to da PS2 prakticki nije imao cheatera nadam se da ih nece biti ni u H1Z1.

13 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

da li će igra bit besplatna već 15. ili ne?! ako ne,kolika će joj biti cijena?!

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ako se nevaram kad izadje full igra bit ce f2p. 15tog ce valjda biti 20$
13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...
Ako se nevaram kad izadje full igra bit ce f2p. 15tog ce valjda biti 20$

tako sam i mislio...hvala 

Team32Ipe77
13 godina
Jim Carrey kaže...

Ako nebudu imali kvalitetne servere nista od toga. 200ljudi na 16384 se nikad ne bude pronaslo. Jedva se u DayZu pronades kad je full server na 50 - 100 ljudi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
SimeKZ kaže...

Ako nebudu imali kvalitetne servere nista od toga. 200ljudi na 16384 se nikad ne bude pronaslo. Jedva se u DayZu pronades kad je full server na 50 - 100 ljudi. 

Mislim da to i je poanta u igri koja ima postapokaliptično okruženje.

PSN - DeniZg80
16 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Imate brdo novih EA videa sa nekim poznatim streamerima pa si pogledajte ako hoćete:

https://www.youtube.com/user/h1z1thegame/videos

Moj PC  
4 0 hvala 3
12 godina

Gospon Smedley kaže da će biti 150-200 servera pri izlasku igre.

Negdje sam pročitao da je ideja imati do 500 igrača po serveru max.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Gospon Smedley kaže da će biti 150-200 servera pri izlasku igre.

Negdje sam pročitao da je ideja imati do 500 igrača po serveru max.

nadam se da neće odmah na startu nakrcati servere s tolikim brojem igrača. za početak je mislim čisto dovoljno, uzimajući u obzir veličinu mape, nekih 100-injak +/- igrača.

11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

DayZ mapa je optimalna za 30-35 ljudi, za ovaj tip igre, pogotovo kada dodju helikopteri. Ako ostvare ovu najavu sa velicnom 128kmx128km mape to ce biti extra i neka naprave player cap na 100, onda ces zapravo imati opciju igrati kako zelis, ako zelis da ti igra bude hardcore survival idi u sumu i tamo te nece nitko naci, a za ekipu sta hoce pvpat je lako rijestit, na mapi stavis 3-4 mjesta di se spavna military loot i napravis par choke pointa na mapi, mostova izmedju dijelova mape i eto ga, tko hoce akcije trk tamo i naci ces nekoga svaki put.

1 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da to i je poanta u igri koja ima postapokaliptično okruženje.

Poanta je igrati Post. Apo. igru sa 200 ljudi na serveru, ali nikad ne naici na jednog od njih i solirati cijelo vrijeme. Bit ce da je tako onda.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice