Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Guild Wars 2

Ako ima netko na gandari da igra ili da počinje igrati može me dodati, 13 lvl warrior sam, nick Beshtija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ima mozda netko da zeli prodat GW2 accaount za ISK (eve online)? 
Ako ima zainteresiranih mozete mi se javiti tu u PM ili u EVE online.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

ima li sta pametno u gw-u,nisam igrao 4,5 mjeseci pa me zanima hocu li krenuti opet s igrom ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 18:37 (kexzoR).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
kexzoR kaže...

ima li sta pametno u gw-u,nisam igrao 4,5 mjeseci pa me zanima hocu li krenuti opet s igrom ili ne.

Ako imaš dobar guild je dosta zabavno, ali ovako ništa posebno. Trenutno je taj Wintersday pa ima par fora activity-a. I da, uveden je 'luck' kao zamjena za MF. 

13 godina
protjeran

bio sam ja u croatian maniacsima od prvog dana kada je igra izasla,igrao sam skoro pa godinu dana i igra mi je dosadila :( nisam igrao gw1,a ocekivao sam puno od gw2...

17 godina
Guild Wars 2

danas sam starto prvi puta WvW čisto da vidim malo i sve divno krasno, nešto malo lošije radi nego u Pve, sve do većeg okršaja sa protivničkim igračima gdje fps pada na neigrivih 10...na istim postavkama mi radi u Pve na 40-ak fps, u gradu 25 što mi ne igra neku ulogu, ali u WvW čim je na mapi malo više igrača postaje doslovno neigrivo, kad stavim sve na minimum dobijem nekih 20 fps što je i dalje i više nego loše za PvP igru. Ima li kakvog lijeka za to ili je jednostavno do optimizacije WvW-a? znam da mi komp nije neka mašina ali opet da mi na istim postavkama više nego duplo opadne fps mi nije jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MMO-i su ti večinom gladni procesorske snage jer treba računati što svaki od igrača radi, koje skillove casta, koliko ima heltha, armora, koliko tko kome u borbi skida heltha, koliko oklop apsorbira itd. Možeš imat slabiju i stariju grafičku ali ti treba dobar procesor.

Što se tiče masovnih borbi intel i5 barem sandy bridge ti je minimum za 25+ fps. Znači nešto kao i5 2500k ili i5 3570.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 2:12 (dayvee).
17 godina
Guild Wars 2

igrao sam još neke MMO-e pa nijedan nije toliko štekao, pogtovo nije bilo oscilacija sa 40 fps na 10, ali šta je tu je...izgleda da ću onda morati zaobići WvW i igrati samo Pve i PvP.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisu možda stariji kao WOW, LOTRO i slično, ali kod novijih je procesorska glad prilično velika.

GW 2 ti je još i dobar, mislim da možeš igrat warzone za 16 igrača, dok npr. u SW TOR-u ne možeš ni to iznad 25 fpsa bez intel i5 druge generacije. AMD se pokazao puno lošiji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 11:46 (dayvee).
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo ja sam imao prije dvojezgreni AMD Phenom 3.30 Ghz i isto je bila katastrofa dok je bila veća bitka s više igraća, ali sam uskoro kupio intel i5 4570 3.20 GHz i radi na svim podrucjima savrseno sa vrlo visokim fpsom. ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
M1cKey kaže...

Evo ja sam imao prije dvojezgreni AMD Phenom 3.30 Ghz i isto je bila katastrofa dok je bila veća bitka s više igraća, ali sam uskoro kupio intel i5 4570 3.20 GHz i radi na svim podrucjima savrseno sa vrlo visokim fpsom. ;)

nvm :D Kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 15:56 (acca).
13 godina

ljudi kolko bi gw2 account koštao? jerbo imam acc (ništa na maks lvl) i neigram igru uopće. nije da joj išta fali nego sam skuzio da nisam više tip za MMORPG-e . nemam vremena i zivaca za to,a i nekrecem se u ekipi koja to igra.

a bogami pare za nove bass zice bi dobro dosle. pa ono,150kn?

16 godina
Guild Wars 2

vidio sam account na njuškalu od 50kn i stojao je mjesecima

Guild wars 2 je imao masovan hype i prodao se u milijunima a večina igrača je odustala od igre u prvih mjesec dana pa fakat nema navale na accounte

ljudi prodaju jeftino zbog male potražnje i velike ponude 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

sinoć sam igrao guild wars bez problema, ugasio računalo, danas ga upalim i pokrenem launcher. kad odjednom skida opet svih 271k file. WTF? igra je na hard disku, veličina datoteke se ne mijenja ali sve opet skida. pokušao sam repair ali ništa. zašto se to događa???

Mijenjam Guild Wars 2 account za World of Warcraft account, za detalje upitajte na private poruke
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 13:46 (Skull1989cro).
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
ima neko guild wars 2 account stvarno sam fan igre i mogu ponuditi BF3 Dead Space 3 Burnout Paradise i Heeartstone u zamjenu ako neko ima stvarno bih htio igrati GW fan sam takvih igrica
I dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
rusovan kaže...
ima neko guild wars 2 account stvarno sam fan igre i mogu ponuditi BF3 Dead Space 3 Burnout Paradise i Heeartstone u zamjenu ako neko ima stvarno bih htio igrati GW fan sam takvih igrica

eo specijalac, kao stvoreno za tebe:

http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2

13 godina
Guild Wars 2

Poklanjam GW2 akaunt ako ima interesanata neka mi pošalju pm.

Ošlo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 10:10 (evang).

7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Zelim se zahavlit forumasu evang za poklonjeni gw2 acc

Igrao sam uz wow i gw1 ,a vec duze vrijeme palniram zaigrat gw2.

Hvala jos jednom ,acc je u dobrim rukama,te nikada nece biti prodan(jedino poklonjen ako mi ikada dosadi :) )

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo ja tek sad počinjem igrat, pa ako ima ko kakve savjete s kim da počnem i tako neka slobodno kaže :D

Psn Aurora_Borealis9
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Evo ja tek sad počinjem igrat, pa ako ima ko kakve savjete s kim da počnem i tako neka slobodno kaže :D

Igraj bilo kaj, kaj god vidiš da je lijepo ili ti se sviša samo igraj. Na kraju se igra svodi na to ko ima ljepši gear. Asure su fora, humani imaju ljepši gear, ali to je sve subjektivno. Uglavnom najbolje ti je da samo igraš i polako otkrivaš svijet, ne znam kaj da drugo velim :D

17 godina
atiHD kaže...

isprobaj sve profesije pa tek onda biraj

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

jel ima sta novo u ovoj igri sto bi igru ucinilo zanimljivijom,nisam igrao od 7. mjeseca.sad vrijeme kratim uz diablo i lol :P ocekivao sam puno vise od gw-a..

Mariich#2318
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Guild Wars 2

I ja sam se vratio prije neki dan nakon valjda pola godine i nemam pojma što bi ti rekao. :) I dalje ide taj Living World ( srušili su LA gadovi :) pa sad spašavamo jadne citizens) dok achije za protekle eventove zaboravi. Moj se stari guild raspao jer nema nitko aktivan više :) ali nije problem odmah sam pronašao novi sa balkancima i cool je ekipa pa ima i zabave.

Dalje, prilično sam se iznenadio jer su ubacili u igru potpuno novi ascended set znači sad imaš sve i armor i weapons kao i accessories što je bilo i do sada tako da imam osjećaj da ide lagani veliki farm u igri mada me guildies uvjeravaju da nije tako.

To sve craftingom dobijaš jer su ga sada digli na 500 a skinova ima koliko želiš sada.

Ljudi i dalje farmaju CoF i Fractale :) grupe se rade sada preko LFG tool-a, za PvP neznam jer nisam još ni bio u WvW i arenama od kada sam se vratio u igru.

Pa možda sam nešto zaboravio ali to je uglavnom sve.

Napravio sam iz zabave Guardiana ( četvrti char do sada koji dižem na 80 :) ) čisto da krenem od početka i iskreno nakon dosta MMO što sam isprobao proteklih mjeseci naravno f2p :) (Rift, Tera, i jos neke ) opet sam se vratio na GW 2.

Možda meni odgovara jer imam jako puno obaveza pa mi je GW2 za casual style odlican i dalje.

E da, imam osjećaj da su malo ispolirali igru jer sada u nekim zonama imam dosta veći fps i primjetio sam jako puno likova sa legendary itemima što nije bilo kada sam quit.

Eto nadam sa da sam te bar malo informirao :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 12:29 (Logyyy).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

hvala puno na odgovoru,ma ja igram lol diablo 3 i sad ne znam da krenem gw2,imam maturu ove godine,planiram fer pa imam pun k ucenja :(

Mariich#2318
12 godina
neaktivan

Stari, preporučam da se probaš ostavit igara bar na ta tri mjeseca. Vjeruj mi, za svoje dobro. Znam da je teško i da je dosadno učiti, ali jebiga. Upiši faks pa halaj po ljetu kolko hoćeš ;)

13 godina
protjeran

ma za maturu nije problem ucit,problem je sto moram ucit 100 sranja u skoli koja mi nikad nece trebat..

Mariich#2318
16 godina

za razliku od achivmenta u diablu i GW koji će ti sigurno dobro doći u životu

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Dali ko znam mogu li gdje free play makar 1 dan da vidim samo jeli mi komp moze tj vjerovatno moze pokrenuti gw2 , ali zanima me oce li lagavat i stekat , ako mi nebude planiram kupiti igricu , hvala :)

+ako se neko hoce mijenjati nudi diablo 3 acc za gw2 (likovi meni na accu nisu nista strasno) pa zato ni netrazim da vasi budu moze i prazan acc

EDIT: prodano

Suba
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2014 9:50 (Save).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Gdje mogu najjeftinije kupit gw2 kljuc ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

može netko objasniti ugrubo što je dodano , novo ( igrao sam mjesec dana nakon releasea ) i prestao.  ili neki link za info , hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice