Zato jer je nostalgija zahebana stvar,ljudi očekuju od svake nove mmorpg igre da im bude novi WoW/GW1/umetni ime ,ali je činjenica da taj žanr danas bi se trebao zvati online roleplaying games jerbo se sve toliko pojednostavljuje i poglupljuje da stvarno nema više smisla,ja npr. nalazim još uvijek dovoljno zabave u WvW-u da se ulogiram skoro pa svaki dan ali ako sam se ja zgrupao 20 puta od kad je igra izašla puno sam rekao.
Ali opet imam osjećaj da Arnanet neke stvari radi dosta nepromišljeno,nešto ukenjaju onda to pokušavaju popravit nerf patchevima,konkretno rankovi WvW-u, izrazito je glupo da više dobiješ ako opališ jedan aoe skill u zerg fajtu i pobjegneš nego kad solo kokneš nekog,server hopanje ne kužim zašto su to u startu uopće dopuštali,glupo je da je jednostavnije pustit da neprijatelj uzme tower i onda ga ponovo uzet nego da se taj tower/fort/camp/štogod brani.
Moje je mišljenje da su WvW trebali vezat baš usko za servere sa nekakvim konkretnim utjecajem(koliko god to debilno bilo u potpuno instanciranoj igri) npr. da se otvori neki dungeon ako držiš određen dio mape,ili da se dobije nekakv buff ili tako nešto,a od sPvPa su trebali napravit to esport ligaško natjecanje- pa tko voli nek izvoli.
Da, ovo s towerima je totalna debilana. Jedni drugima puštaju towere da bi ih opet mogli zauzet i dobit WXP.
Arenanet bi trebali nešto napravit s tim. Možda nagrađivat sa više WXP za obranu ili tako nešto jer ovo trenutno
je bezveze.