Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.301.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...
AmonZero kaže...

{#}{#}{#}

OMG <3 molten <3 orrian, dizajn je odlican, samo ne znam kakve ce statse imati ^^

Nisam prije stigo pogledat ovaj filmic...

Obi Wan, pogledaj ovdje 2H swordove... zanima me tvoj komentar na njih, meni se cine jedan vecim od drugoga... Gotovo svi, uz pokoju iznimku, mogu se pohvaliti da bi mogli sluziti ko vrata negdje {#}

Mislim i dalje vecina izgleda badass, ali vidio sam puuuuno boljih i umjerenijih dizajna 2H swordova u igri, nisam bas siguran da cu se trudit ove farmat.

17 godina
Rhodin kaže...

Obi Wan, pogledaj ovdje 2H swordove... zanima me tvoj komentar na njih, meni se cine jedan vecim od drugoga... Gotovo svi, uz pokoju iznimku, mogu se pohvaliti da bi mogli sluziti ko vrata negdje {#}

pogleda sam prva 4, prvi i drugi su cak ok, treci i cetvri (cetvrti pogotovo) je ajmeee gadosti. mislim da su ostali jos gadniji, takav sam bar dojam stekao... :D nije mi se vise dalo gledat.

minimalizam je moj style :D

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Guild Wars 2!

Upravo to, prva 2-3 su ok, onda krecu gadosti... ima jos koji ok... ali takodjer volim jednostavnije linije i izgled sjeciva, a ne vrata sa drskom

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...

moze li mi tko ovako ukratko opisati guardiana, tj. traitove i mehaniku klase i slicno?

Nesto slicno paladinu iz WoW-a.

Nisam bas nesta uziva igrajuci ga.

Eto, ne moze kraci opis od ovoga {#}

15 godina
Guild Wars 2!

gledam bas jucer malo dizajn armora u gw1, heavy armors su mi posebno lijepi, ima stvarno svakavih dragulja. nisam skuzio kako to da su svi razliciti, ne vjerujem da sam uopce sredo dva lika koji isto izgledaju a bome sam 2 sata proveo u lions arch? u cemu je stos?

http://www.g4tv.com/videos/60077/guild-wars-2-hands-on-preview/?quality=hd

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 8:50 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
Guild Wars 2!

Koliko se sjecam u GW1 je samo u prophecies (prva igra) bilo oko 3-4 max lvl obicna armora, oko 3-4 elite armora i obsidian armor (kind of super elite armor koji i danas kosta preko 1000 platine kad ga stvarno gro ljudi farma).

Kasnije se dodalo jos barem toliko armora u svakom addonu.

Takodjer imaj na umu da su tamo armori bili jos raznovrsniji jer je bilo 10 klasa i svaka ima svoje zasebne armore, dok ce u GW2 biti "samo" 3 tipa armora - light, mid, heavy, bez obzira na klasu. Dakle u GW2 warrior i guardian dijele isti skin heavy armora, dok u GW1 to nije bio slucaj.

Mislim da je to glavni razlog zasto ti se cine svi razliciti {#} - stvarno ima JAKO puno skinova.

Za razliku od GW1, ovdje se i drugacije dolazi do armora, ovdje ih mozes craftat, dobit ko dungeon reward, pvp reward, kupit sa karmorm, cak i goldom itd... Dok se u GW1 iskljucivo craftao kod armorsmithova koje si trazio po svijetu. Donio si im materijale i pare i uzeo svoj komad armora.

na zalost ne vidim ga :( - dobijem samo defaultnu stranicu za thiefa

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 12:35 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jes pribacija na traits, jer utility skillovi su vise-manje kako se nades u kojoj situaciji...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 12:52 (Obi Wan).
17 godina
Guild Wars 2!

OK mi se cini. Makar pojedini bonusi su mi upitne isplativosti, recimo onaj critical haste - svakih 30 sekundi imas 10% sanse da na crit dobijes 2 sekunde quicness... Ne znam, ja bih radije 7% crit sanse tokom flanknja, ili 50% crit sanse ad napadas iz steltha.

Mislim, treba se igrat i gledat sto je isplativije valja, li generalno mi se cini ok build

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

OK mi se cini. Makar pojedini bonusi su mi upitne isplativosti, recimo onaj critical haste - svakih 30 sekundi imas 10% sanse da na crit dobijes 2 sekunde quicness... Ne znam, ja bih radije 7% crit sanse tokom flanknja, ili 50% crit sanse ad napadas iz steltha.

Mislim, treba se igrat i gledat sto je isplativije valja, li generalno mi se cini ok build

a isa sam na to da koristim recimo dual pistols, pa kad imas unload velika je sansa da se desi haste...

a stealth-a nema previse... ono 3 sec najvise al to nije stealth koji sam ja zamislio...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:32 (Obi Wan).
17 godina
Guild Wars 2!

Ma da, kuzim kaj hoces reci, ali velim, to je teoretski 2 sekunde svakih 30 sekundi... mislim da je veci efekt od neceg drugog. Nisam puno eksperimentirao sa thiefom, isto nekih 10ak levela, tako da nisam imao puno traitsa, tesko je sad govorit sto je bolje.

Ja sam doduse kombinirao neki sword/dagger sa shortbow, iako i pistoli su mi bili super, ali nisam ih toliko koristio. Njih sam vise manje koristio dok nisam otkljucao sve skillove sa njima :D

Mislim da nema pogresnih buildova, svaki je odlican ako ga znas koristit, tj. maksimalno iskoristavat bonuse koje nudi. Mislim da ce ovo biti jedna od rijetkih igara gdje ce biti buildova skoro ko igraca... iako ce se asnije isprofilirati neki best buildovi, ali nadam se iskreno da ce se ljudi iak vise drzat oruzja/buildova koji ce njima odgovarat, a ne sto ce wiki reci da ima veci dmg potencijal ili nesto slicno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Svima koje eventualno zanimaju ovakve stvari, evo jedne dirljive price iz GW2 svijeta... Uzivajte!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Upravo kupljena Warrior majica {#}

Steta sta nema broja za dicu mi {#}

17 godina
Virty kaže...

boga ti 160kn majica... to od zlata nesto?

15 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

potpisujem. obicna pamucna majica s logom iz igre...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2!

Nemojte zaboravit učiti kada GW izađe i kada počne faks/škola xD

0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

Primjerena cijena za ljubitelja igara {#}

Pa ionako nemos majicu kupit ispod 100kn da valja.

17 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...
Virty kaže...

potpisujem. obicna pamucna majica s logom iz igre...

Nema boljih majici od pamucnih, potpisujem! {#}

17 godina
Guild Wars 2!

Iskreno? Pamucna majica kratkih rukava cca 50KN (obicna bijela)

Logo po zelji na obicnu bijelu pamucnu majicu - cca 35-40 kn

(Radio sam djetetu onu Human lvl 1 majicu :D )

Cini mi se skoro 2 za 1? Istina, ne pise koliko je dostava, ali siguran sam kad se uracuna da je 2 za 1. Doduse, nije origigi od njihovog partnera, ali mislim da se isplati.

Hehe, isao sam provjerit, ovo je isteklo, dakle bilo je sve u paketu za 50kn OVDJE - dakle skoro 3-4 za 1

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 18:51 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Cini mi se skoro 2 za 1? Istina, ne pise koliko je dostava, ali siguran sam kad se uracuna da je 2 za 1. Doduse, nije origigi od njihovog partnera, ali mislim da se isplati.

Hehe, isao sam provjerit, ovo je isteklo, dakle bilo je sve u paketu za 50kn OVDJE - dakle skoro 3-4 za 1

Iako je cijena malo visoka, ima jedna bitna stavka 200g/cm2, ovo sta ti kupujes za print je cca 90g/cm2.

nemoj gledat cijene krpi za pod u H&M, odi pogledaj u neki army shop kvalitetne majice od 150 g/cm2 na vise koliko dodju!

17 godina
Guild Wars 2!

Ha cuj, krpe za pod ili ne, nosim ih cijeli zivot, traju godinama i iskreno uvijek se odusevim koliko usparam nosec takve krpe za pod iz vise razloga. Zgledam pristojno u njima, nije mi hladno, ne raspadnu se nakon pranja, a ostane mi lova za pametnije stvari.

Nemoj me krivo shatit, radije bih nosio vrhunsku robu vrhunskih marki, vozio BMW-a i krstario svijetom ljeti, na svoju zalost tata mi nema privat firmu, nisam saborski zastupnik, jesam doduse dipl. ing. , ali i dalje radim za svoju placu, te ponekad uz vlastite prohtjeve, djecu, zenu i slicno, moram negdje rezat troskove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Ja bi si uzeo crnu s GW2 logom, ali puno mi je para za tako "jednostavnu" majicu. Budem našo neku trgovinu u Os koja će mi na običnu crnu majicu samo isprintat logo.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Nebi da je majica 1000kn, vec 160kn.

Tko nema, ok, nema se, al da su to neke pare velike i nisu.

Iz mog iskustva kupovine robe, svaka koja je bila ispod cca 100kn i nije dugo trajala.

Ili se nakon par mjeseci uvukla u sebe ili rasirila ili nesto trece.

Na kraju krajeva, kupili ste igru za 400kn, mogli ste za to kupit 8 majici po 50kn {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Meni je lakse a virujem i kvalitetnije kupit gotovu majicu sa slikom koju zelim.

Posto mi 160kn ne predstavlja problem, kupim je.

Sta bi tek reka za ljude koji kupuju mobitele od par tisuca kuna, da odu kupit neki od 100kn?

Tako mozes umjesto murtadele sa maslinama kupit mali parizer, ustedit ces {#}

Bez uvrede, ofc {#}

17 godina
Guild Wars 2!

Ne vredjam se nis na tebe Virty, svak ima svoje. Meni nije da si ju nemrem priustit, niti mobitel poput Galaxy S3, ali ne vidim potrebe u tome da to radim, snadjem se sa jeftinijim varijantama koje su u skladu sa mojim potrebama. To mi sa druge strane omogucuje da sam proputoval sa zenom vecinu Europe, sjevernu Afriku i dio Azije dok smo bili mladji. Trenutno mi je draze imat ok komp, siguran auto i upisivat djecu na plivanja i razno razne druge aktivnosti sto smatram korisnim za njih, ili uzivaju u njima, ali nemos sve... ili mozes, na hrvatski nacin - sve kartice zmaksane, platit ce se kad dodje bolje sutra.

Sto se tice ove majice koju si kupil Virty, ona nije losa stvar, i nisam mislio reci da je glupa, samo da postoje i jeftinije varijante za snalazljive ili ove poput mene, jadnike, koji se snalaze sa krpama za pod. Ja se odlucujem na njih iz 2 razloga, prvi jeftinije su, drugi sam biram kako ce izgledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Ne vredjam se nis na tebe Virty, svak ima svoje. Meni nije da si ju nemrem priustit, niti mobitel poput Galaxy S3, ali ne vidim potrebe u tome da to radim, snadjem se sa jeftinijim varijantama koje su u skladu sa mojim potrebama. To mi sa druge strane omogucuje da sam proputoval sa zenom vecinu Europe, sjevernu Afriku i dio Azije dok smo bili mladji. Trenutno mi je draze imat ok komp, siguran auto i upisivat djecu na plivanja i razno razne druge aktivnosti sto smatram korisnim za njih, ili uzivaju u njima, ali nemos sve... ili mozes, na hrvatski nacin - sve kartice zmaksane, platit ce se kad dodje bolje sutra.

Sto se tice ove majice koju si kupil Virty, ona nije losa stvar, i nisam mislio reci da je glupa, samo da postoje i jeftinije varijante za snalazljive ili ove poput mene, jadnike, koji se snalaze sa krpama za pod. Ja se odlucujem na njih iz 2 razloga, prvi jeftinije su, drugi sam biram kako ce izgledat.

Pa i ja biram kako ce mi majica izgledat, u ponudi ima vise majica, izabra sam onu koja mi se svidja {#}

Nego, nije tebi ni lose cim si proputova vecinu Evrope, sjevernu Afriku i dio Azije, imas siguran auto.....ja neznam nikoga od mojih prijatelja/poznanika (osim jednog ali taj ima novaca) koji si to moze priustiti, ma koliko spara da spara na svakodnevnima sitnicama/potrepstinama. Damn, dobio sam krivi dojam iz postove gore u kojima si spominja tate, BMW-e, krstarenja i ostalo. {#}

Drago meni radi tebe, ali daj Boze da i mi ostali na ovom forumu a koji nisu, proputuju koliko i ti, meni je tesko iz moje zupanije izaci, a kamoli nesto trece! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.7.2012 6:31 (Virty).
17 godina
Guild Wars 2!

Dosta ljudi se zalilo po forumima kako ne mogu izlevelat likove dovoljno brzo radeci samo srceka. Ja nisam imao taj problem, ali ja sam, doduse, radio i personal story, evente, crafting... Mislim da je Anet koncipirao igru malo drugacije nego neki ocekuju... Nece biti dovoljno ici od srceka do srceka i samo trcat po njima kroz igru jer cete zapet vec na prvoj mapi. Gledajte igru kao jedno veliko podrucje za istrazivati - sakupljajte ono sve na mapi da dobijete 100% map completin - daje hrpu expa, novca i chest sa nagradom.

Radite personal story.

Radite crafting, osim kaj je usput, ne trazi previse vremena, ne kosta previse, ima tona expa u tome.

Istrazujte, imate vremena doci do lvl 80, nemojte propusti bas sve jumping puzzlove, vecinu evenata itd. trcec do max lvl

A sad, u strahu da dodatno zabrazdim u offtopic...

Svakom svoje, kako sam i reko - ja i dalje imam Sony Erricsson k530i mobitel, osim sluzbenog nisam imao android/ios smartphone.

Ne izlazimo navecer (u smislu otic na party i zdrobit 200-300kn na cugu po osobi - ode se ponekad u kino/kazaliste), ne pijemo, ne pusimo, ne nosimo (uglavnom) dizajnersku odjecu, ne trosimo na gluposti (uvjetno receno)...

400+ kn cigareta mjescno (koje ni ona ni ja nismo trosili), 200-300kn (nekad i tjedno koliko sam vidio kod frendova - koje ni ona ni ja nismo trosili) na izlaske, 200-300kn racuna na mobitel (prosjek mi je i dalje oko 65kn, njoj i manje), odjeca, gadgeti... zacas ustedis 2-3k kunica, sasvim dovoljno za otic na put, cak i avionom je nekad bilo moguce. Europu smo uglavnom proputovali busom/vlakom, spavali u hostelima, 2-3 zvjezdice hotelima... Turska, Tunis, Egipat, Maroko... sve last minute, bracno malo dalje itd...

Danas je druga situacija, imam posao, nemrem se sjetit da idem nekam za tjedan dana kad uleti prilika, uz to imamo i dodatnih troskova - sami placamo stan, auto, dosla djeca. Nekad se dalo, danas ne znam kak, ali docicemo i do toga ponovo.

Ja isto svima zelim da putuju, ali znam po sebi da sam se dosta toga morao odreci.

Ipak... najteze mi je sto hodam okolo u krpama za pod... vec me smetaju konstantni pogledi ljudi... Tek kad izvadim mobistel na stol... strah me da me ne zaskoci policija da sam ga ukro iz muzeja nekog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Svakom svoje, kako sam i reko - ja i dalje imam Sony Erricsson k530i mobitel, osim sluzbenog nisam imao android/ios smartphone.

Ne izlazimo navecer (u smislu otic na party i zdrobit 200-300kn na cugu po osobi - ode se ponekad u kino/kazaliste), ne pijemo, ne pusimo, ne nosimo (uglavnom) dizajnersku odjecu, ne trosimo na gluposti (uvjetno receno)...

400+ kn cigareta mjescno (koje ni ona ni ja nismo trosili), 200-300kn (nekad i tjedno koliko sam vidio kod frendova - koje ni ona ni ja nismo trosili) na izlaske, 200-300kn racuna na mobitel (prosjek mi je i dalje oko 65kn, njoj i manje), odjeca, gadgeti... zacas ustedis 2-3k kunica, sasvim dovoljno za otic na put, cak i avionom je nekad bilo moguce. Europu smo uglavnom proputovali busom/vlakom, spavali u hostelima, 2-3 zvjezdice hotelima... Turska, Tunis, Egipat, Maroko... sve last minute, bracno malo dalje itd...

Danas je druga situacija, imam posao, nemrem se sjetit da idem nekam za tjedan dana kad uleti prilika, uz to imamo i dodatnih troskova - sami placamo stan, auto, dosla djeca. Nekad se dalo, danas ne znam kak, ali docicemo i do toga ponovo.

Ja isto svima zelim da putuju, ali znam po sebi da sam se dosta toga morao odreci.

Ipak... najteze mi je sto hodam okolo u krpama za pod... vec me smetaju konstantni pogledi ljudi... Tek kad izvadim mobistel na stol... strah me da me ne zaskoci policija da sam ga ukro iz muzeja nekog.

Nikavi problem u tome, moj prika svakodnevno na stol u kaficu stavi Nokiju staru barem desetljece, a bas ga briga ko sta misli {#}

To mu je inace jedini mobitel.

Sve u svemu, da neznam kako stedim, a vise-manje stedljiv sam covjek, ja si ne mogu priustiti putovanja kontinentima osim ako ne uzmem kredit ili ne udjem u minus a to mi i nije bas neka opcija.

Budi sretan i zadovoljan, nije tebi lose {#}

17 godina
Rhodin kaže...

Dosta ljudi se zalilo po forumima kako ne mogu izlevelat likove dovoljno brzo radeci samo srceka. Ja nisam imao taj problem, ali ja sam, doduse, radio i personal story, evente, crafting... Mislim da je Anet koncipirao igru malo drugacije nego neki ocekuju... Nece biti dovoljno ici od srceka do srceka i samo trcat po njima kroz igru jer cete zapet vec na prvoj mapi. Gledajte igru kao jedno veliko podrucje za istrazivati - sakupljajte ono sve na mapi da dobijete 100% map completin - daje hrpu expa, novca i chest sa nagradom.

Radite personal story.

Radite crafting, osim kaj je usput, ne trazi previse vremena, ne kosta previse, ima tona expa u tome.

Istrazujte, imate vremena doci do lvl 80, nemojte propusti bas sve jumping puzzlove, vecinu evenata itd. trcec do max lvl

meni se cak i sviđa sto ne mozes sa svim srcima u nekoj zoni dostici lvl koji zelis jer onda te igra natjera da odes u drugi kraj svijeta i vidis sta se tamo dogada. to mi je bas baza.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice