Drop je bio onak ok, barem do 31lv.a do kojeg sam stigao. Ali tesko usporediv s opremom koju sam kupio uz pomoc karme + JC koji mi je dodatno podigao lika.
Iako mi je prvotni plan bio da karmu uopce ne diram nego da ju cuvam do 80tog lv.a nesto mi je upalo u oko sto bi moglo debelo promijeniti tu odluku.
Naime armor za karmu na 20-25 lv.u je bio oko 300-500 po armor itemu. sto uglavnom nije nikada bio problem jer sam karme imao taman koliko bi mi trebalo. ali otvorio sam jednog npc.a koji trguje karmom na 30+ levelu i primjetio sam da itemu kostaju po 10x vise. znaci bili su po 4-5k po komadu. cak sam vidio i neke po 10 000 po komadu. pretpostavljam da ako su to stvarne cijene i tako scale.a do 80lv.a da ce na 80lv.u jedan armor kostati 400 000 karme, naravno da za zavrseni event neces vise dobiti 240 karme nego 34 000. ako je tako u igri onda se stednja karme za 80.lv uopce ne isplati, jer sam ja ako se ne varam do 30lv.a skupio nesto oko 15k karme, na 80lv.u s ovim sustavom koji sam gore napisao bi to bila obicna sitnica. Moze li netko potvrditi da su cijene itema za karlu rasle iznad 30tog levela? ili sam ja samo nasao nekakvog posebnog npc.a koji je imao nekakve posebne iteme?
Ja sam najvise nasao iteme za 240 000 karme (tu negdje) u gl gradu Asura.