Što mislite da se nađemo na ts-u tijekom bwe3? (I naravno kada izađe igra)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što mislite da se nađemo na ts-u tijekom bwe3? (I naravno kada izađe igra)
CM je na C3
Ljudi možete mi malo opisati kakve su mehanike u GW2 u odnosu na WoW?
Vi iz bete.
Jos 32k fileova i spreman :)
Na kojem srveru planirate igrati?
Opet ponavljam. Mi s CM-a smo na Riversideu na ovom BWE-u
ja ne znam ko da je server ono jednom izaberes i tocka. dal vi mozda znate da se server moze i prominit?
ja ne znam ko da je server ono jednom izaberes i tocka. dal vi mozda znate da se server moze i prominit?
A i dritoo to !!!!
Guild [ Acid Overlords ] igra na Vabbi serveru, pa ako nam se neko hoce pridruzit ili treba pomoć neka se javi :D
Wisp: [Hanzlo] ili [Shadar]
Do sutra 6pm PST imas free server transfer kolko puta zelis.
U 9 pocinje ?
Da !
Pročitaj koji post prije !
U 9 pocinje ?
Da...
Ja sam u igri i radim lika.
Sretno, vidimo se online!
Ev ga, počelo, asura se probava!
Server: Riverside, nick: Marooned tko hoce nek zove...
meni pise unable to connect to login server
Kakav je ovo patch sada!? 40k fajlova? Đizs!
nema veze proradilo je, ja sam to patcho jos prije 2 dana mislim
Kaj su likovi wipani?
Kaj su likovi wipani?
Da, sve je resetirano. Nisi vidio obavjest?
Nisam skužio da se to odnosi na BW3, 10 minuta panično se selim sa servera na serve :D
e kaj je ovo ja i frend napravili likove i jedni ne vidimo druge u igri a ista smo rasa na istom smo mjestu
e kaj je ovo ja i frend napravili likove i jedni ne vidimo druge u igri a ista smo rasa na istom smo mjestu
To je zato sto je taj dio instanciran i otvara se nova instanca svakih 2-3 minute, ako niste upali u istu, zavrsite tutorial i onda idete u open world
ideeeeeeeeeeeeeeeee... bye bye
Na poslu sam... jel igra bolje optimizirana sada???
Zasto mi izbacuje crash report?
jel se moze duelat?
Igra je dosta jadno optimizirana na max sa sjenama na low fps pada ispod 30 pre često a grafika je niš posebno...
evo prvi mmo igran nakon 3 godine kada sam prestao wowom. Napravio sam Norn Guardiana i moram reći da sam razočaran. Tek sam koj lvl 4 no čini mi se da je jedina ono nova stvar da netrebaš uzimati queste kod npca nego direktno uđeš u zonu gdje se obavlja quest... neznam jednostavno nisu mmoi za mene izgleda
Igra je dosta jadno optimizirana na max sa sjenama na low fps pada ispod 30 pre često a grafika je niš posebno...
Jako lose.. bez sjena je dosta bolje.. al opet katastrofa..