Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2!
borna666 kaže...

Kako se prijaviti za betu?

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Beta_key_hunt

hahaha...meni neradi =(

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
13 godina
neaktivan

Dude, read better.... Pogledaj u kojoj je kategoriji, (APRIL FOOLS DAY)!! hihi

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Kao stari igrač WoW-a zbilja se veselim ovoj igri, samo se nadam da ne zaseru sa ovim DLC. Ipak se nadam da neće jer sto vise inteviewa gledam sve mi se više čini da su iskreni u vezi ovoga  "gledamo na igrace i prilagođavamo se njihovim zahtjevima"

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Ima netko informaciju kada izlazi? ili je još uvijek "when its done"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

Ima netko informaciju kada izlazi? ili je još uvijek "when its done"?

Nema još uvijek datuma izlaska

BF3:crna_bandera
15 godina
Guild Wars 2!

Vidim pričalo se o mogučnosti DLC.a u obliku dodatnih instanci (jedna od ideja), ako naprave jedan cijeli novi raid tipa 10novih bossova po DLC.u ti isti bossovi će morati dropati nešto, pretpostavimo da žele da ekipa kupuje DLC zbog novog seta, igrači koji neće uzimati DLC će ipak na kraju biti zakinuti, uglavnom meni bi osobno bilo draža da pređu na mjesečnu pretplatu i to je to, ovako već vidim probleme u guildu kada izađe nova instanca a 30% ljudi nema para ili ne želi kupiti taj DLC..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Vidim pričalo se o mogučnosti DLC.a u obliku dodatnih instanci (jedna od ideja), ako naprave jedan cijeli novi raid tipa 10novih bossova po DLC.u ti isti bossovi će morati dropati nešto, pretpostavimo da žele da ekipa kupuje DLC zbog novog seta, igrači koji neće uzimati DLC će ipak na kraju biti zakinuti, uglavnom meni bi osobno bilo draža da pređu na mjesečnu pretplatu i to je to, ovako već vidim probleme u guildu kada izađe nova instanca a 30% ljudi nema para ili ne želi kupiti taj DLC..

Sve će biti okej ukoliko je ta nova oprema koju bossevi dropaju samo kozmetički različita od ostatka opreme. Bude li se razlikovala po statsima, imat ćemo WoW i Diablo, a ne Guild Wars.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Promotri malo GW1, tamo je lvl cap bio 20 i nakon orginalne igre izašle su još 3 ekspanzije s novom opremom. Međutim ta oprema je imala samo estetske razlike a ne i razlike u armoru/statovima.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ne slažem se da bi trebalo biti preplate jer ce ovako dobiti puno više igraća,

i npr. ako igraš i dosadi ti te uzmeš pauzu od 10-15 dana

nemoraš mislit o 100 kuna koji su ti ošli za niš.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

budemo vidjeli, nadam se da bude sve ok jer mi se cini da stvarno slusaju comunity, ali moraju nekako i zaraditi to im uopce ne zamjeram. samo da ne bude kupovanje posebnom armora i boost bonusa. nemam nisat protiv da svaka 2-3 mjeseca izadje nova instanca ili neko novo podrucje i stave 15ak dolara cijenu. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Leaknula zadnja profesija, (kao sto sam i ocekivao) Mesmer {#}

Potvrdio CM Martin Kerstien na twitteru @GuildWars2 :

Yes, Mesmer is the final profession. Seems like someone jumped the gun. Official reveal will be on Wednesday, stay tuned. ~MK

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Leaknula zadnja profesija, (kao sto sam i ocekivao) Mesmer {#}

Potvrdio CM Martin Kerstien na twitteru @GuildWars2 :

Yes, Mesmer is the final profession. Seems like someone jumped the gun. Official reveal will be on Wednesday, stay tuned. ~MK

Potvrdila i Regina na FB-u prije 4h. Hell yeah!

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Daj skuži mač koji ima onaj zadnji lik iz videa - kao da ga je popalio iz Final Fantasya. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Langsdorff kaže...

Daj skuži mač koji ima onaj zadnji lik iz videa - kao da ga je popalio iz Final Fantasya. {#}

Taman gledamo kolega i ja na poslu i imali smo dojam da gledamo manga crtani :(

A mac od 2 metra taman iz FF-a :)

15 godina
Guild Wars 2!

ne svidja mi se, ustavari dosta profesija mi je onak nedefinirano, drzati cu se starog dobrog wara s neke 2 ogromne sjekire :) moj stil :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Da, svi two-handed macevi koje sam dosad vidio iz GW2 su takvi. Lose :( (btw mesmer sa two-handed macem? weird)

Treci skill po redu, ona trebica sa staffom.. {#}

15 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Dal ima neko link da se prijavimo za betu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...

ne svidja mi se, ustavari dosta profesija mi je onak nedefinirano, drzati cu se starog dobrog wara s neke 2 ogromne sjekire :) moj stil :)

Prvi char u svakom MMOu mi je glupi i jaki warr :)

13 godina
protjeran
dretva kaže...
Treci skill po redu, ona trebica sa staffom.. {#}

Samo zbog nje bum prvo napravil mesmericu. {#}

16 godina
Guild Wars 2!

http://www.guildwars2.com/en/

Kako dobar homepage :DDD

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

http://www.guildwars2.com/en/

Kako dobar homepage :DDD

Da, bas me iznenadilo :D

Ugodno :)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
14 godina
protjeran

mislim da ce tera biti bolja 10k puta :p

17 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

mislim da ce tera biti bolja 10k puta :p

15 godina
Guild Wars 2!

Evo ga Mesmer, official stranica. 

http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/mesmer/  

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

stranica je epic, lala hmm  hahaha

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Eto krenuli opet sa info, nakon official predstavljanja mesmera odradili su AMA (Ask Me Anything) na redditu i IRC chat na gw2guru.

Tko nema pametnijeg posla nek se baci na citanje, ima tu vrlo zanimljivih stvari.

edit: samo Anet odgovori na pitanja ekipe sa reddita, bez ostalih komentara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 1:20 (dretva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sve o novoj profesiji mesmer, a i ostale vijesti mozete pratiti na našoj redizajniranoj stranici i djeliti vaša mišljenja na našem forumu.

http://gw2.com.hr/profesije/mesmer.html

http://gw2.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

GW2 Year End Development Update

I like to say that GW2 controls like an MMO and has abilities like a MOBA (tools that you can use in diverse ways to adapt to changing situations), but its physical interactions are like an FPS (dodging projectiles, attacking from out of range, etc.).

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice