Kako se prijaviti za betu?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Beta_key_hunt
hahaha...meni neradi =(
Kako se prijaviti za betu?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Beta_key_hunt
hahaha...meni neradi =(
Dude, read better.... Pogledaj u kojoj je kategoriji, (APRIL FOOLS DAY)!! hihi
Kao stari igrač WoW-a zbilja se veselim ovoj igri, samo se nadam da ne zaseru sa ovim DLC. Ipak se nadam da neće jer sto vise inteviewa gledam sve mi se više čini da su iskreni u vezi ovoga "gledamo na igrace i prilagođavamo se njihovim zahtjevima"
Ima netko informaciju kada izlazi? ili je još uvijek "when its done"?
Ima netko informaciju kada izlazi? ili je još uvijek "when its done"?
Nema još uvijek datuma izlaska
Vidim pričalo se o mogučnosti DLC.a u obliku dodatnih instanci (jedna od ideja), ako naprave jedan cijeli novi raid tipa 10novih bossova po DLC.u ti isti bossovi će morati dropati nešto, pretpostavimo da žele da ekipa kupuje DLC zbog novog seta, igrači koji neće uzimati DLC će ipak na kraju biti zakinuti, uglavnom meni bi osobno bilo draža da pređu na mjesečnu pretplatu i to je to, ovako već vidim probleme u guildu kada izađe nova instanca a 30% ljudi nema para ili ne želi kupiti taj DLC..
Vidim pričalo se o mogučnosti DLC.a u obliku dodatnih instanci (jedna od ideja), ako naprave jedan cijeli novi raid tipa 10novih bossova po DLC.u ti isti bossovi će morati dropati nešto, pretpostavimo da žele da ekipa kupuje DLC zbog novog seta, igrači koji neće uzimati DLC će ipak na kraju biti zakinuti, uglavnom meni bi osobno bilo draža da pređu na mjesečnu pretplatu i to je to, ovako već vidim probleme u guildu kada izađe nova instanca a 30% ljudi nema para ili ne želi kupiti taj DLC..
Sve će biti okej ukoliko je ta nova oprema koju bossevi dropaju samo kozmetički različita od ostatka opreme. Bude li se razlikovala po statsima, imat ćemo WoW i Diablo, a ne Guild Wars.
Promotri malo GW1, tamo je lvl cap bio 20 i nakon orginalne igre izašle su još 3 ekspanzije s novom opremom. Međutim ta oprema je imala samo estetske razlike a ne i razlike u armoru/statovima.
Ne slažem se da bi trebalo biti preplate jer ce ovako dobiti puno više igraća,
i npr. ako igraš i dosadi ti te uzmeš pauzu od 10-15 dana
nemoraš mislit o 100 kuna koji su ti ošli za niš.
budemo vidjeli, nadam se da bude sve ok jer mi se cini da stvarno slusaju comunity, ali moraju nekako i zaraditi to im uopce ne zamjeram. samo da ne bude kupovanje posebnom armora i boost bonusa. nemam nisat protiv da svaka 2-3 mjeseca izadje nova instanca ili neko novo podrucje i stave 15ak dolara cijenu. :)
Potvrdila i Regina na FB-u prije 4h. Hell yeah!
Daj skuži mač koji ima onaj zadnji lik iz videa - kao da ga je popalio iz Final Fantasya.
Daj skuži mač koji ima onaj zadnji lik iz videa - kao da ga je popalio iz Final Fantasya.
Taman gledamo kolega i ja na poslu i imali smo dojam da gledamo manga crtani :(
A mac od 2 metra taman iz FF-a :)
ne svidja mi se, ustavari dosta profesija mi je onak nedefinirano, drzati cu se starog dobrog wara s neke 2 ogromne sjekire :) moj stil :)
Da, svi two-handed macevi koje sam dosad vidio iz GW2 su takvi. Lose :( (btw mesmer sa two-handed macem? weird)
Treci skill po redu, ona trebica sa staffom..
Dal ima neko link da se prijavimo za betu?
ne svidja mi se, ustavari dosta profesija mi je onak nedefinirano, drzati cu se starog dobrog wara s neke 2 ogromne sjekire :) moj stil :)
Prvi char u svakom MMOu mi je glupi i jaki warr :)
Samo zbog nje bum prvo napravil mesmericu.
Da, bas me iznenadilo :D
Ugodno :)
mislim da ce tera biti bolja 10k puta :p
Evo ga Mesmer, official stranica.
http://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/mesmer/
stranica je epic, lala hmm hahaha
Eto krenuli opet sa info, nakon official predstavljanja mesmera odradili su AMA (Ask Me Anything) na redditu i IRC chat na gw2guru.
Tko nema pametnijeg posla nek se baci na citanje, ima tu vrlo zanimljivih stvari.
edit: samo Anet odgovori na pitanja ekipe sa reddita, bez ostalih komentara.
Sve o novoj profesiji mesmer, a i ostale vijesti mozete pratiti na našoj redizajniranoj stranici i djeliti vaša mišljenja na našem forumu.
http://gw2.com.hr/profesije/mesmer.html
GW2 Year End Development Update
I like to say that GW2 controls like an MMO and has abilities like a MOBA (tools that you can use in diverse ways to adapt to changing situations), but its physical interactions are like an FPS (dodging projectiles, attacking from out of range, etc.).