Ima li koji patch napravljen da radi na windows 7? jer citam po netu, pise na par mjesta ali mi ne radi, sve napravim po uputama i nista... nece i nece...
Ima li koji patch napravljen da radi na windows 7? jer citam po netu, pise na par mjesta ali mi ne radi, sve napravim po uputama i nista... nece i nece...
prezadovoljan sam ovim patchem... dobio sam boost od 5-10FPS , teksture ljepse izgledaju, kamera dok vozim auto sljedi auto, ima vise opcija za podesit grafiku u igri... uglavnom vidi se napredak...
Moze li se ovaj patch ikako skinuti???
Moze li se ovaj patch ikako skinuti???
Nisi me razumio ili sam se ja pogrešno izrazio.. Skinuo sam ga i instalirao i imam problem s njim ne mogu u internet cafe zato ga zelim maknuti, kuzis?
Nisi me razumio ili sam se ja pogrešno izrazio.. Skinuo sam ga i instalirao i imam problem s njim ne mogu u internet cafe zato ga zelim maknuti, kuzis?
Patch instaliran...
...međutim imam problema sa sjenama...da li je to do drivera(smeće od catalysta 9.1) ili možda potencijalni problem s mojom grafom.
svako ko tek instalira ne patchovani gta iv na racunar igra ce imati ruzne sjene, bila to najjaca ili GeForce 8800!!!!!!!!!!!
Kakvu misiju spominjete sa internetom,ja sam presao igricu a cd mi je dao rodjak koji mi je isto govorio da ce bit problema sa nekom misijom i internetom a uopste nije,,,,,o kakvoj se misiji radi???
ja isto imam problema sa internetom u igrici. kad odem u internet caffe ne zeli otic na net a ko budala pritiscem E i nista. ma morat cu stavit ovaj prvi patch i gotovo
JEL KO PROBO OVAJ NAJNOVIJI PATCH 1.0.3? ja sam ga stavio ali nema valjda jos crack za njega pa nemogu nista!
svako ko tek instalira ne patchovani gta iv na racunar igra ce imati ruzne sjene, bila to najjaca ili GeForce 8800!!!!!!!!!!!
ma nekuzim onaj link gore
šta treba upisati
Ima li koji patch napravljen da radi na windows 7?
Ima li koji patch napravljen da radi na windows 7?
Svi patchevi rade na Windowsu 7.
Ako ih nisi u mogućnosti instalirati, pokreni instalaciju preko compatibility mode-a za Windows XP - SP3.