GTA IV - ign.com review

poruka: 66
|
čitano: 15.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Nadam se da će GTAIV izaći i za PC, kasnije, kao skoro i svi ostali GTA-ovi.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV - ign.com review
Ige kaže...

Nema tih para da bi ja igro kao da sam srbin...

Ako je bil koje druge nacionalnosti npr. bjelokošćanin onda je OK

Ma da, baš me zanima kad izađe igica kako nečeš igrati. uostalom ti si osmi razred, ti znaš šta je srbin. de se malo skuliraj. sorry za offtopic
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Ma naravno da ću igrati ali bez da im platim za to, hehehehehe..   da je neki naš dečko kupio bi original u Algoritmu Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joj dajte,ko da je bitno jel srbin,novozelandanin,lik je lik,vjerojatno ste igrali i SAMP pa kad ste birali lika sigurno niste govorili,uf ovaj je englez njega cu,ovaj je kinez,njega cu...uostalom nisam neki ni rasist ni nacist,al za ove ,,mrzitelje srbina,, ,kolko znam helikopterom se mozes popet na veliku visinu i onda skocit,il neznam,uzet bombe pa se ubijat il slicno,al to uopce nije bitno,bitna je igrivost,grafika,prica i to...a ne kakve je nacionalnosti,zanimljivo je kad oni pricaju a Niko kaze nes na srpskom,onak,prvi put kad sam to cuo,gle,pa on prica hrvatski,dok nisam malo preslusao sta kaze,al igra je super,efekti,ufffBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 13:52 (james13).
17 godina
neaktivan
james13 kaže...

Niko kaze nes na srpskom,onak,prvi put kad sam to cuo,gle,pa on prica hrvatski,dok nisam malo preslusao sta kaze

Moguce da si pobrkao jer ruski je slićan kao HR, SR, BIH i da ne nabrajam.... A ovo za igranje sto se tice nacionalnosti jedino nebi igrao da je četnik... a za ostalo mi svejedno... ali nije rasprava o nacionalnosti nego o igrici...
Igra je za 10!!!!!   Zato svi nabavljajte za PS3, koji ga imaju... a mi ostali cekamo dok ne docekamo Smijeh
25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

za sve zabrinute hoće li gta 4 doći na pc

https://www.youtube.com/watch?v=L4qO1ZsRGfI&feature=related

a kolko sam ja proguglao neki "leak" je rakao da je release date 30.11.2008. što bi moglo biti približno točno jer toliko im je otprilike trabalo da objave i GTA:SA za PC (točnije oko 9 mjeseci), a i paše im što dolazi Božić

http://news.softpedia.com/news/GTA-IV-for-PC-Release-Date-Leaked-84459.shtml

http://www.citydisc.ch/games/detail.cfm?art_nr=9483014&lang=d&section=pc&cat=

no ja osobno ne vjerujem ni jednom ni drugom baš previše

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice