GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 576.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
Re: GTA 4
JankoG kaže...

ps3 ima 3 jezgre sa 3.2 GHz

What? Xbox ima 3 jezgre, a PS3 ima 7 jezgri, i još jednu koju koristi za nešto drugo.
16 godina
lovac82 kaže...
antimadridista kaže...
lovac82 kaže...

Imate li vi problema sa zadnjom msijom: "Out of Commission"...... naime, dok sam imao stari komp (ati x1950, e2180, 2gb ram itd) nisam imao problema, sada na novom kompu imam problem, ne mogu uci u helic kada treba brzo pritiskati space (default postavke)

Kako vidim po netu, neki kazu da je to vjerojatno zbog toga sto xbox verzija radi na 30 FPS-a a posto je verzija za PC portana izgleda da taj dio nisu fixali, a meni na sadasnjem kompu na tom dijelu igra leti na oko 60 FPS-a sto znaci da moram duplo brze pritiskati.... hell no :S, kazu da buga nema ako igra radi na oko 30 FPS-a (takve sam performanse imao na starom kompu). Sada imam pitanje, kako FPS-e smanjiti na 30 FPS-a? postavke bas i ne pomazu, znate li kakav macro program pomocu kojeg cu brzinski "pritiskati" space tipku kada sam na tom problematicnom dijelu misije? postoji li ikakav program pomocu kojeg bi mogao smanjiti FPS-e odnosno limitirati ih na 30 FPS-a ili nesto slicno?

uključi vsync u grafičkim postavkama ako već nije uključen,mislim da bi ti to trebalo spustiti fps,iako neznam što je tu problem,ja imam skoro istu grafičku i vjerojatno nam igra radi na sličnom fps-u,a ja sam ju prošao bez problema.

To nece pomoci.... prvo, zato sto mi je vec ukljucen (ukljucen mi je u svim igrama iz razloga sto onda nemam screen tearing probleme), drugo, vsync je usko povezan s refresh rate-om monitora i nema nikakav utjecaj na performanse, pa ako mi je 60 Hz refresh rate monitora s ukljucenim vsync to znaci da mi je maximalni FPS limitiran na 60 FPS-a.

Samo da javim, rijesio sam problem ali na cudan nacin.......

Otvorio sam FRAPS, otisao na karticu "Movies" i pod "Video Capture Settings" sam stavio da se snima na 30 FPS-a odnosno da avi file bude na 30 FPS-a. To znaci da mi se tokom snimanja u igri igra vrtila na max 30 FPS-a (kao lock) i dovoljno je samo da ukljucim snimanje na tom dijelu kada treba uci u helic i svaki put uspijem, a ako su mi FPS-i preko 30 ne mogu preci misiju, nevjerojatno.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
GTA 4

zanimljiva situacija :D http://www.xfire.com/video/447a81/

Give me some chiken!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

1.7 patch mice social club meni ga je sa instalacijom obrisao.

edit: nemoras vijerovat ko zna odakle si skinuo patch. Meni je RGSC maknut sa 1.7 patchu neznam zasto bi to bila laz.

točno to, meni je patch 1.7 obrisao rockstar games social club, ali sam ga poslije patcha ponovo instalirao jer mi treba za multiplayer.

GamesForWindowsLive: phAnt0m K1LL3r
14 godina
neaktivan
dturko kaže...
JankoG kaže...

ps3 ima 3 jezgre sa 3.2 GHz

What? Xbox ima 3 jezgre, a PS3 ima 7 jezgri, i još jednu koju koristi za nešto drugo.

Nemozes uspoređivati cell procesor(koristi ga PS3) i PC procesor.Evo pa se malo informiraj.KLIK

ivek
14 godina
neaktivan
GTA 4

e ovako imam problem sa save games ima greska na misiji late checkout pa ne mogu da prodjem tu misiju pa hocu da skinem save games i da ubacim u igru skino sam xlive.dll i prebacio fajlove u savegames i kad hocu da ih ucitam pise mi load failed check your hard drive and try again jel moze neko da mi objasni sta treba da uradim.Hvala unaprijed :)

veca

0 0 hvala 0
14 godina
CodMW3 kaže...
Kewin kaže...

1.7 patch mice social club meni ga je sa instalacijom obrisao.

edit: nemoras vijerovat ko zna odakle si skinuo patch. Meni je RGSC maknut sa 1.7 patchu neznam zasto bi to bila laz.

točno to, meni je patch 1.7 obrisao rockstar games social club, ali sam ga poslije patcha ponovo instalirao jer mi treba za multiplayer.

Lol pa da ti treba za multiplayer, ne bi ga službeni patch uklonio.

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV
13 godina
neaktivan
Re: GTA 4 za PC?
jel ja mogu igrat GTA 4 ?? :/

Intel Celeron Dual Core 2*2.6 ghz

2 GB ddr3 1333 mhz RAM

Intel x4550

?
kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
jel ja mogu igrat GTA 4 ?? :/

Možeš uz 1.7 patch i pri nižoj rezoluciji/detaljima.

13 godina
neaktivan
aaa patch 1.7 pomaze da ti bolje ide igra ??

znam da je OFFTOPIC...al na kojim detaljima sa ovom konfom mogu igrat CoD 4 ?? :S
13 godina
neaktivan
GTA 4
evo jos jedno pitanje sto sam vidio da vi pravite a ja neznam kako....npr. neko vas pita za neki link il patch....i vi njemu napisete npr. "KLIKNI OVDJE" i to je plavo i kad kliknes odvede te na link....kako to napisat ?? :OO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
evo jos jedno pitanje sto sam vidio da vi pravite a ja neznam kako....npr. neko vas pita za neki link il patch....i vi njemu napisete npr. "KLIKNI OVDJE" i to je plavo i kad kliknes odvede te na link....kako to napisat ?? :OO

Samo označi riječi neku ( ono da "zaplavi" ), i ovdje gore gdje je glava od smajlija imaš dva mijesta ulijevo nekakav lanac, tu zalijepi link i to je to.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
aaa patch 1.7 pomaze da ti bolje ide igra ??

Pomaže, dosta.

- a cod 4 bi trebao ići medium/high.

14 godina
neaktivan
GTA 4
e ovako imam problem sa save games ima greska na misiji late checkout pa ne mogu da prodjem tu misiju pa hocu da skinem save games i da ubacim u igru skino sam xlive.dll i prebacio fajlove u savegames i kad hocu da ih ucitam pise mi load failed check your hard drive and try again jel moze neko da mi objasni sta treba da uradim.Hvala unaprijed :)
veca

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

malo off topic mozda i sigurno se vec pricalo o tome.Zanima me dali patch poboljsa malo igricu,odnosno dali manje steka.

0 0 hvala 0
15 godina
cale kaže...

malo off topic mozda i sigurno se vec pricalo o tome.Zanima me dali patch poboljsa malo igricu,odnosno dali manje steka.

zašto off-topic? poboljša drastično,ne samo da poboljša perfomanse,nego ispravi grafičke bugove u igri (nestajanje tekstura npr.) itd. Igra je bez patcha neigriva na bilo kojoj konfiguraciji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
cale kaže...

zašto off-topic? poboljša drastično,ne samo da poboljša perfomanse,nego ispravi grafičke bugove u igri (nestajanje tekstura npr.) itd. Igra je bez patcha neigriva na bilo kojoj konfiguraciji.

ma mislio sam na to da se vec pricalo o tome,pa sam na brzinu napiso off topic,da mi ne dodu njih par pametnih imas vec temu o tome,sam si nadi itd....

13 godina
odjavljen
GTA 4

Nabavih GTA 4... Hteo sam da pokrenem novu temu nego vidjeh da vec postoji... Imam veliki problem prilikom instalacije, znate ono kad se zaglavite na neki error i ne znate sto vam je ciniti. Ovako: Imam 4 cd-a, prva dva se extractuju a treci i cetvrti cd sam samo kopirao na desktop. Instalirao sam neki Rockstar Games Social Club i sad treba igru. Preko deamon toolsa pokrecem instalaciju i instalira se negdje do pola i tada izbaci sledece: Please insert disc 2 that contains the file data3.cab i ima opcija Browse. Jedan drugar mi je rekao da deamon toolsom mountujem treci cd jer se na njemu nalazi taj data3. Mountujem ga na BD-ROM Drive (F), i u browse postavim tu lokaciju i kliknem OK i instalacija se nastavlja. Ostane jos cetvrtina ali da stvar bude jos gora meni izbacuje mali prozorcic ,,Feature transfer error" i u njemu ovi podaci:

Feature:      Grand Theft Auto IV

Component:   GTAIV_Dynamic

File:         F:/GTAIV/data3.cab

Error:        Incorrect function.

Ispod toga ima i opcija OK (koja ako kliknem prekida instalaciju). Davno je igra izasla i mislim da se neko sigurno nasao sa ovim problemom. Mislim da ovoliko objasnjavanje nije protiv pravila foruma {#} a vi pomagajte ako boga znate. Hvala...

0 2 hvala 0
13 godina
GTA 4

brisao sa win i sada idem ispočetka gta igrat i dođem do misije na počeku kad trebaš ići u kuglanu sa michelle dođem unutra izaberem da ću igrat i nema onih žutih mjesta za naći mjesto. patch je zadnji. kako da to rješim??

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Remzi kaže...

brisao sa win i sada idem ispočetka gta igrat i dođem do misije na počeku kad trebaš ići u kuglanu sa michelle dođem unutra izaberem da ću igrat i nema onih žutih mjesta za naći mjesto. patch je zadnji. kako da to rješim??

Pričekaj dok dođeš na red za kuglanje XD

Šalim se, ako imaš kakvih modova snimljenih, obriši igru i ponovo ju snimi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:56 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Remzi kaže...

koji jogurt imas? onaj sto svira ili onaj sto cuti :)?

Give me some chiken!!!
16 godina
neaktivan
GTA 4

To je poznat problem, drugi crack ubaci i to je to.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

GTA4 jel ima ko iskustva s ovom stranicom?

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 21:21 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

GTA4 jel ima ko iskustva s ovom stranicom?

Kakva bi iskustva? Nije da nešto prodaju.

15 godina
neaktivan
GTA 4

haha ma ne, lol inače nešto frend laprdo o nekakvim virusima... ma ludjak :)

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

laprdo o nekakvim virusima

Stranica je ok, nema nikakvih virusa.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja
13 godina
Praetorian1 kaže...
Remzi kaže...

Pričekaj dok dođeš na red za kuglanje XD

Šalim se, ako imaš kakvih modova snimljenih, obriši igru i ponovo ju snimi.

imam modove za aute ,handling i simple native trainer 6.4

R3MZ1
15 godina
neaktivan
GTA 4

još nisi odgovorio kakav jogurt imaš? što svira ili onaj što se samo prikaze slika?

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kewin kaže...

još nisi odgovorio kakav jogurt imaš? što svira ili onaj što se samo prikaze slika?

??

R3MZ1
16 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Kewin kaže...

??

To ti je interna na bugu, mada je debilna.

Misli na crack.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice