GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 576.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
Re: GTA 4
Kewin kaže...

znaci da nisi dobro upisao email i pasword..... kolko znam mozes social club izabrat offline da igras........ druga varijanta je instalirati patch 1.7 on mice taj social club jel on je i ovak bezveze. 

Ne miče ga, to je laž. Ja imam original GTA IV i na njemu je patch 1.0.7 i kad pokrenem igru prvo mi se pokrene RGSC i onda se na njemu ulogiram (ili offline idem, nebitno), i onda mi uđe u igru.

16 godina
GTA 4

da u pravu si ne mice ga, ali vise nije onakav kakav je bio ako se sjetite kad je tek izaso gta iv, neznam sto je netko dobio tim mjenjanjem al eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

1.7 patch mice social club meni ga je sa instalacijom obrisao.

edit: nemoras vijerovat ko zna odakle si skinuo patch. Meni je RGSC maknut sa 1.7 patchu neznam zasto bi to bila laz.

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 14:48 (Kewin).
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
GTA 4
Na piratskoj verziji se RGSC izbriše sa zadnjim patchem,a na original Steam verziji ostaje jer je nužan za Multiplayer igranje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Jučer sam instalirao GTA 4, instalirao patch 1.0.7. ali GTA i dalje lagga. Pomoć molim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
JankoG kaže...

Jučer sam instalirao GTA 4, instalirao patch 1.0.7. ali GTA i dalje lagga. Pomoć molim!

jesi smanjio grafičke postavke? iako mislim da neće puno pomoći jer ti je grafička loša za igru,a ni procesor nije nešto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:19 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
GTA 4

imao sam tu graficku prije  nije nesto previse za gta4 dobijes fpsa jedno 10 ako stavis na 800x600 i ogranici dubinu vidnoga polja na 1

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

znam da mi je grafička slaba.jel bi mi mogo preporučiti neku bolju grafičku da si nabavim?

13 godina
neaktivan

stavio sam rezoluciju na 1024x768, a ovo ostalo nisam dirao i već dobro radi

16 godina
GTA 4

Imate li vi problema sa zadnjom msijom: "Out of Commission"...... naime, dok sam imao stari komp (ati x1950, e2180, 2gb ram itd) nisam imao problema, sada na novom kompu imam problem, ne mogu uci u helic kada treba brzo pritiskati space (default postavke)

Kako vidim po netu, neki kazu da je to vjerojatno zbog toga sto xbox verzija radi na 30 FPS-a a posto je verzija za PC portana izgleda da taj dio nisu fixali, a meni na sadasnjem kompu na tom dijelu igra leti na oko 60 FPS-a sto znaci da moram duplo brze pritiskati.... hell no :S, kazu da buga nema ako igra radi na oko 30 FPS-a (takve sam performanse imao na starom kompu). Sada imam pitanje, kako FPS-e smanjiti na 30 FPS-a? postavke bas i ne pomazu, znate li kakav macro program pomocu kojeg cu brzinski "pritiskati" space tipku kada sam na tom problematicnom dijelu misije? postoji li ikakav program pomocu kojeg bi mogao smanjiti FPS-e odnosno limitirati ih na 30 FPS-a ili nesto slicno?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 0:37 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Imate li vi problema sa zadnjom msijom: "Out of Commission"...... naime, dok sam imao stari komp (ati x1950, e2180, 2gb ram itd) nisam imao problema, sada na novom kompu imam problem, ne mogu uci u helic kada treba brzo pritiskati space (default postavke)

Kako vidim po netu, neki kazu da je to vjerojatno zbog toga sto xbox verzija radi na 30 FPS-a a posto je verzija za PC portana izgleda da taj dio nisu fixali, a meni na sadasnjem kompu na tom dijelu igra leti na oko 60 FPS-a sto znaci da moram duplo brze pritiskati.... hell no :S, kazu da buga nema ako igra radi na oko 30 FPS-a (takve sam performanse imao na starom kompu). Sada imam pitanje, kako FPS-e smanjiti na 30 FPS-a? postavke bas i ne pomazu, znate li kakav macro program pomocu kojeg cu brzinski "pritiskati" space tipku kada sam na tom problematicnom dijelu misije? postoji li ikakav program pomocu kojeg bi mogao smanjiti FPS-e odnosno limitirati ih na 30 FPS-a ili nesto slicno?

uključi vsync u grafičkim postavkama ako već nije uključen,mislim da bi ti to trebalo spustiti fps,iako neznam što je tu problem,ja imam skoro istu grafičku i vjerojatno nam igra radi na sličnom fps-u,a ja sam ju prošao bez problema.

15 godina
neaktivan
JankoG kaže...

znam da mi je grafička slaba.jel bi mi mogo preporučiti neku bolju grafičku da si nabavim?

Gta4 zahtjeva takodjer jak procesor :) tak da ako ces imati jacu graficku neces vidjeti preveliki pomak.

EDIT: bil sa quad corom i ovom grafom http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-asus-amd-radeon-hd-7970-3gb-ddr5-hdmi-dvi-2xdp-hdtv&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.795

mogo vrtit gta4 na medium?

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 14:40 (Kewin).
13 godina
neaktivan

Sumnjam{#}

15 godina

mogao bi vrtit i na high.

16 godina
antimadridista kaže...
lovac82 kaže...

uključi vsync u grafičkim postavkama ako već nije uključen,mislim da bi ti to trebalo spustiti fps,iako neznam što je tu problem,ja imam skoro istu grafičku i vjerojatno nam igra radi na sličnom fps-u,a ja sam ju prošao bez problema.

To nece pomoci.... prvo, zato sto mi je vec ukljucen (ukljucen mi je u svim igrama iz razloga sto onda nemam screen tearing probleme), drugo, vsync je usko povezan s refresh rate-om monitora i nema nikakav utjecaj na performanse, pa ako mi je 60 Hz refresh rate monitora s ukljucenim vsync to znaci da mi je maximalni FPS limitiran na 60 FPS-a.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
GTA 4

ja sam u igri stavio sve na very high i iskljičio shadows i igra se vrti na 40+ fps

R3MZ1
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

da istina gta4 ima jako zahtjevne sijene 

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

I zbog toga treba imat dobar procesor. Srecom, ja u PS3-u imam dovoljno jak procesor(7 jezgri na 3.2 GHz, cini mi se), tako da mi GTA 4 radi fluidno.

15 godina
neaktivan
GTA 4

kako to da ima ps3 7 jezgri?

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 22:17 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dturko kaže...
Kewin kaže...

I zbog toga treba imat dobar procesor. Srecom, ja u PS3-u imam dovoljno jak procesor(7 jezgri na 3.2 GHz, cini mi se), tako da mi GTA 4 radi fluidno.

A što još neću pročitati na ovom forumu {#}

ti uspoređuješ PS3 procesor sa PC proceesorima? 

igra ti radi fluidno isključivo zbog toga što je rađena za konzole i na konzolama je grafika dosta lošija nego na PC-u.

15 godina
neaktivan
GTA 4

da texture i sjenčanje i specijalni efekti su bolji na pc-u

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

Jel zna netko gdje mogu "kupiti" GTA:IV Episodes From Liberty City ? Prešao sam GTA:IV, a nemam kaj drugo igrat.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

prije je bilo skinut sada kupit :D pametnije ti je ovo drugo ugl preko steama ti je najbolje.

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kewin kaže...

kako to da ima ps3 7 jezgri?

Ima 7 jezgri na 3.2 GHz koje su određene za igranje, i ima još jednu koja služi za nešto drugo.
16 godina
GTA 4

taj procesor se nemoze uspoređivat s pc procesorima. i da grafika na ps3-u je dosta losija od one na pc-u. ja vrtim sve na najvisim postavkama i neusporedivo je grafika bolja od konzola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4
To jest istina, ali na PS3-u je veći "gušt" igrat. A usporedit grafiku nisam mogao jer mi kompjuter nije u stanju vrtjet MW2 iznad 30 fps na low, a kamoli GTA IV.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

lol na ps3 veci gust dobar ti je vic {#}

Give me some chiken!!!
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
GTA 4
Sandbox + konzole = Veci gust
Ne bih rekao, kao i sto sam kazes, nisi mogao manje zahtjevne igre na svom kompu vrtiti na pristojnom fps-u a kako ces tek gta 4. Zato ti i jest veci gust igrati na PS3-ci
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Ja vrtim na svom laptopu sve na high,reza 1366x768,oko 30ak fps-a :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ps3 ima 3 jezgre sa 3.2 GHz

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice