Gta 4 problem zaključana tema

poruka: 226
|
čitano: 87.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gta 4 problem
Raving Rabbid kaže...
damian123 kaže...

a je problem ak imam ih dva patcha jer sad trenutno imam 1.0.1.0

neće bit problema. samo moraš pronaći dobar crack da nebi imao nekakve nus pojave tijekom igre tipa da ne možeš u caffe ili tako nešto

ah sjeb* sam sve trebo sam deinstalirat igru i sad sam je ponovo instaliro samo moram sad neke stvarcice napravit jer mi je doslo error kad sam stavio 1.4 patch da fali pola toga neznam ni ja.... al je dobro sto sam se u zadnji cas sjetio da ne izbrisem saved game tako da nece bit problema... thx svejedno ja cu probat malo po forumima drugim i po GTA 4 forumu potrazit... thx svejedno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
oo7 kaže...

meni šteka nakon sat 2 i stvarno neznam u cemu je problem trazim pomoc

Zbog pregrijavanja...tak i meni nakon 3h jako se grafa grije i onda pocne trzati ili se zakoci i slicno....

16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
oo7 kaže...

meni šteka nakon sat 2 i stvarno neznam u cemu je problem trazim pomoc

Zbog pregrijavanja...tak i meni nakon 3h jako se grafa grije i onda pocne trzati ili se zakoci i slicno....

nije do grafe, več do memory leak-a, skini program memturbo 4, pokreni ga i probaj igrati, pa javi rezultate.

evo tu upute http://hotfilms.org/games/rs-com-gta-iv-memory-leak-fixed-patch-crack-1-1-a-230336.html

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
damian123 kaže...
oo7 kaže...

meni isto zašteka za negde 2 1 sat a imam 2 gigabajta rama

pa koje su ti ostale komponente proc i grafa?

i na kojim postavkama igras?

Sa patchem 1.0.2.0 i 1.0.3.0 se dodaju te nove opcije grafike. Ako ih stavis 2 il vise, nista ti nece smetat, ali ce ucinak biti isti kao da si stavio samo najnoviji.

15 godina
neaktivan

brate pomagaj ako si rijesio taj problem kod igre gta 4 jer se i meni isto desava igram 20 min, i pocne da mi steka a imam ovu konfiguraciju. amd athlon x2 5000+ radi na 2.6 ghz 3 gb rama grafa mi je isto kao kod tebe sapphire ati radeon 3870 gddr4 512 mb. pomozi mi ako mozes molim te.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 18:47 (grecy).
15 godina
neaktivan
greska

ljudi pa ja imam tu grafu sapphire ati dareon hd3870 512 mb i ona jeste gdd3 memorija i imam isti problem kao taj gore momak. pomozite i usput, kupio sami cooler da mi hladi graficku i opet isto a temperatura mi je 58 kad ne igram nista sta da radim........??????????

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

I ja imam ovaj problem sa GTA IV. Igram lijepo bez ikakvih problema, i onda nakon 20-30 minuta počne igra trzat, to trzanje traje kratko, i onda kad trzanje prestane igram možda još 5 minuta i onda se pojavi "Application Error" i izbaci me iz igre.

Sad sam instalirao ovaj Memturbo 4, napravio sve kao što piše pa ćemo vidjeti da li će taj program pomoći.

www.prisonbreaker.bloger.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Kao što sam i pretpostavljao, dotični program mi nije pomogao. Tako da sam opet na početku, pa ako netko zna kako riješiti taj problem, bilo bi poželjno da nam kaže. Kod mene konkretno, nakon cca pola sata igranja izbaci iz igre, i pojavi se "Application Error" - "The memory could not be read". A prije nego me izbaci iz igre, kao što sam napisao u postu iznad, krenu trzanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta 4 problem

odlicna igra ali pre zahtjevna

sandbox i mafijaške igrice
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao sto si vidio i ja imam taj problem ali ga nazalost jos nisam rijesio,cim rijesim dobices upute od mene. Da te pitam jos, imam li i ti graficku kartu ati radeon 3870 sapphire. ako imas tu graficku onda je sigurno do nje nesto. cak mislim da je ta sitava serija grafickih u kur**. nisu ih dobro napravili imaju gresku ali samo za ovu igru.pozzz

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Ne znam je li ovaj post meni namjenjen?

Dok čekam odgovor na ovo pitanje, da ti napišem da ni ja nisam još riješio taj problem (opet kažem, ako se meni obraćaš), ali sam malo čitao po netu i većina koja je imali taj problem a imala 2 GB RAM-a u kompu, kupila je još 1 GB RAM-a, i kažu da sada sa 3 GB RAM-a nemaju nikakvih problema. Ali jbg, ošta mi je to sada da kupujem 1 GB RAM-a zbog GTA IV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

meni radi bez problema sa 2gb RAM-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 22:59 (Brzi97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Koji patch imas instaliran?

15 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
Brzi97 kaže...

da Prison Breaker tebi sam se obratio. ja imam sada 2 gb rama u compu ali prije sam imao 3 i opet se isto desavalo. ne znam probacvu taj 1 gb vratiti pa ponovo probati.nema vise sta nisam probavao, poludicu. cak sam probavao podici vistu pa na nju instalirati gta 4 ali onda mi se pojavi eror neki WS10 tako nesto i nece ni da udje u igru.pozzzzzz

15 godina
neaktivan
Gta 4 problem

E ljudi slusajte molim vas pomozite mi molim vas

Instalirao sam igricu i sve stavio patch i  ostalo igrica radi ali.....kad udem u igru i onda prva misija kamera se pocne mrdati kao da je neko pijan i auto vozi sam neznam sta je molim vas pomozite mi

Kontaktirajte me na MSN:marko151@live.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bushido kaže...

E ljudi slusajte molim vas pomozite mi molim vas

Instalirao sam igricu i sve stavio patch i  ostalo igrica radi ali.....kad udem u igru i onda prva misija kamera se pocne mrdati kao da je neko pijan i auto vozi sam neznam sta je molim vas pomozite mi

Kontaktirajte me na MSN:marko151@live.com

To ti je zbog lošeg cracka. Ili skini novi, ili kupi original igru.

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

igrica ti je pirat

na netu imas milijun tema o tom problemu, prosurfaj malo pa nadi cr**k koji ce to ispraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Uglavnom, ako imaš vremena možeš pročitati cijeli topic. Naći ćeš brdo posetva u kojima piše isto pitanje koje si ti postavio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mateo12345 kaže...

heheheheh ljudi moji vrate se problem i je u igriSmijeh

a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
Brzi97 kaže...

Nijedan.

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Probajte ovo:

izgasite sve programe kao što su steam i xfire prije nego što uđete u igricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta 4 problem

E slusaj skines ''Razor 1911 + patch 1.0.4.0 '' crack i igra ce ti raditi OK ! Sada igram sa 30-40 FPS na high detaljima !

4core
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

PROBAJ DA MALO SAMNJIS DETALJE ,ILI PROBAJ DE-INSTALIRATI PA INSTALIRAT OPET :)

15 godina
neaktivan

evo ovako moj problem je sljedeci...! :-D igra radi skrou ok...ali kada hocu napraviti save...trazi me da sign in na windows live....i ja to kao napravim a onda me trazi product key...kojeg eto nemam ...a neznam sta da napravim...da bez tohg windows live sign in...mogu sejvat igru... :-D molio bi pomoc.!!!

16 godina
neaktivan
daggy12 kaže...

evo ovako moj problem je sljedeci...! :-D igra radi skrou ok...ali kada hocu napraviti save...trazi me da sign in na windows live....i ja to kao napravim a onda me trazi product key...kojeg eto nemam ...a neznam sta da napravim...da bez tohg windows live sign in...mogu sejvat igru... :-D molio bi pomoc.!!!

Jooj, još jedan pirat...

shvati malo, guglaj, ovako samo možeš suspenziju i karton dobiti!

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Svi vi koji imate problema kupite original i sredite taj kompjuter malo i rijesen problem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta 4 problem

jel bi meni radilo na ovoj konfi : amd athlon x2 2.5 ghz dual core

2 gb ram

windows xp sp3

nvidia 9600 gt 512 mb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Bi, ali ne baš bajno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gta 4 problem

jel bi štekalo ili bi išlo na low???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gta4freak2 kaže...

jel bi meni radilo na ovoj konfi : amd athlon x2 2.5 ghz dual core

2 gb ram

windows xp sp3

nvidia 9600 gt 512 mb

ja imam te konfe, samo naravno quad procesor q6600 i radi mi na srednjim postavkama recimo u prosjeku oko 35fps...

Dompa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice