Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Modern kaže...

ne mogu vjerovati kaj mi se danas dogodilo..dode neki lik sa citom na server i porta se do mene i pocne mi davat lovu..vrece s lovom padaju s nebaa ja kao hvala kazem..odem sa servera na dorucak i kroz nekih sat vremena se vracam na server i BAN..dobio sam ban 1 mjesec..i sad jel to pošteno? Kupio orginal igru i ja koji posteno igram dobijem ban..a nisam mogao izbjec te vrece s lovom kad su padale direkt na mene..pisem rockstaru i nema odgovora..

Nasao sam se u identicnoj situaciji kao i velik broj drugih ljudi ali nitko zbog toga nije dobivao ban ukoliko je odmah kontaktirao Rockstar u vezi problema, tada bi taj novac jednostavno bio uklonjen iz inventory-ja bez ikakvih sankcija za igraca. Ukoliko si nastavio igrati i kupovao stvari s tim parama tada si svjesno varao sto logicno rezultira banom, a Rockstaru si se obratio tek nakon bana umjesto odmah kada se to desilo.

I possess a skill to google.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja sam isto dobio vrece s novcem, brze bolje sam kupio par najskupljih kuca i auta i nitko me nije pitao od kud mi lova, ni rockstar ni porezna xD 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel moguce staviti live web radio da bude pod User music ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minoza kaže...
Modern kaže...

ne mogu vjerovati kaj mi se danas dogodilo..dode neki lik sa citom na server i porta se do mene i pocne mi davat lovu..vrece s lovom padaju s nebaa ja kao hvala kazem..odem sa servera na dorucak i kroz nekih sat vremena se vracam na server i BAN..dobio sam ban 1 mjesec..i sad jel to pošteno? Kupio orginal igru i ja koji posteno igram dobijem ban..a nisam mogao izbjec te vrece s lovom kad su padale direkt na mene..pisem rockstaru i nema odgovora..

Nasao sam se u identicnoj situaciji kao i velik broj drugih ljudi ali nitko zbog toga nije dobivao ban ukoliko je odmah kontaktirao Rockstar u vezi problema, tada bi taj novac jednostavno bio uklonjen iz inventory-ja bez ikakvih sankcija za igraca. Ukoliko si nastavio igrati i kupovao stvari s tim parama tada si svjesno varao sto logicno rezultira banom, a Rockstaru si se obratio tek nakon bana umjesto odmah kada se to desilo.

nisam ništa kupovao tim novcem jer kad su mi padale vrece sam otisao sa servera na dorucak..dakle poslao mi je nekih cca. 400k..i ja sam otisao..kad sam se vratio nisam vise mogao uci na server..odma sam ih kontaktirao na mail ali evo ni sad nema odgovora...a jbg..pricekat cu do 2. mjeseca..

14 godina
Bili mi neko moga pomoć kupija sam gta 5 preko steama i nakon dva dana sam ga napokon upalija i usa bi normalno počinje onaj rockestar logo i the game stop working i bootam u safe modu i na najmanjoj rezoluciji mi radi normalno ali nemogu igrat tako i povecam na srednju rezoluciju i radi ali ako stavim na veću nekad mi dođe game stop working i usput ako neko zeli igrat socialclub :CroPunkBlitz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Probaj u safe modu preći jednu misiju, tako sam ja sebi sredio problem izbacivanja iz igre.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kupili smo dečkima gta 5 za PC, instalirali ju ali se nikako nemožemo registrirati, dolazi poruka: We're sorry! Based on the information you have submitted to us, you are not eligible to register for zhe Social Club. Please see our Privacy Policy . If you feel that this is an error, you can contact Rockstar Games Support.
Privacy Polici ne mogu otvoriti...u čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo poruke...
9 godina
neaktivan
Evo poruke...
14 godina
Jesili proba napravit novi acc ili pokusaj uc u social club na internetu pokusaj novi instalirat social club
13 godina
neaktivan
Modern kaže...
Minoza kaže...
Modern kaže...

nisam ništa kupovao tim novcem jer kad su mi padale vrece sam otisao sa servera na dorucak..dakle poslao mi je nekih cca. 400k..i ja sam otisao..kad sam se vratio nisam vise mogao uci na server..odma sam ih kontaktirao na mail ali evo ni sad nema odgovora...a jbg..pricekat cu do 2. mjeseca..

Dugo vremena igram GTA Online, moram priznati da je čudno što si dobio ban, jer u pravilu NITKO ne dobije ban za dobivanje para (dakle, ako ti modder stvara vreće s novcem). Ni ja ni ohoho frendova s kojim igram nisu dobili ban zbog dobivanja para (imam 70M), i to na PS3 konzoli i na kompu. Napiši im tzv. ticket na onom support forumu, morali bi ti maknut ban! 

Ovo gore minoza baljezga gluposti, ti da si i kupovao stvari s tim parama ne bi dobio ban. Eventualno bi ti možda napravili money wipe ako baš imaš preko 100 milijuna, al sve kaj si kupio ti ostane.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 19:11 (AngryBird).
16 godina
Grand Theft Auto V PC

gdje mogu naci sniper and stunters? gledam po youtube da se tu moze uzeti puno para

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

gdje mogu naci sniper and stunters? gledam po youtube da se tu moze uzeti puno para

odes na social club, gta online i nađeš taj job u advanced search-u.

16 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
..

Ovo gore minoza baljezga gluposti, ti da si i kupovao stvari s tim parama ne bi dobio ban. Eventualno bi ti možda napravili money wipe ako baš imaš preko 100 milijuna, al sve kaj si kupio ti ostane.

Kako sve slabije s godinama mogu popiti, linearno manje i baljezgam.

Dakle, gore boldano je jednostavno pogresno, Rocsktarovo sluzbeno objasnjenje te demantira:

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/201142806-Clarification-about-being-banned-for-gifting-receiving-modded-money

If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.

Kupovanje stvari sa haxanim parama se direktno kosi s ovime i daje opravdanje Rockstaru da ti udijeli ban, a hoce li ti ga oni zalijepiti ili nece, to je na njima, vecina ocito prode nekaznjeno. Razlog tomu mogu samo naslutiti ali tvrditi da Rockstar tolerira i ne kaznjava ovakav oblik varanja je ravno baljezganju za koje si mene prozvao.

Samo preletom sam nasao 3 threada gdje su korisnici banani zbog iste stvari, a takvih threadova ima jos:

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/206632718-I-was-banned-by-mistake-

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/206603838-Why-was-I-banned-PC-

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/206630988-I-took-ban-without-being-my-fault

To sto ste ti i tvoji prijatelji prosli ispod radara, to ne znaci da trebas kolegu poticati da to radi jer time svakako riskira ban. Postupak iz mog dobronamjernog savjeta osigurava da igrac u takvoj situaciji ne dobije ban, a s druge strane ti ga svojim komentarom ohrabrujes da vara i eventualno (opet) pobere ban - sto vise reci na ovo?

Mozda ovaj post bude nekome koristan, a ako ne, jbga, ima i beskorisnijih postova na ovom forumu pa smo prezivjeli.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 3:14 (Minoza).
14 godina
Ima li neko ko igra online da bacimo partiju imam jos zadnji heist pric ali nikako nemogu samo mi smotani ljudi ulaze zato ako ima neko tko želi nek da ime da ga dodam ili nek mene doda CroPunkBlitz

1 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Mozda imaju mogucnost pregledavanja snimki/logova cheatanja, tj netko je prijavio cheatera, pogledali su i ti si dobio ban. Iako neznam koliko je to tehnicki moguce s obzirom na broj cheatera i prijava.

Ne moze doslovce proci pola sata da netko na serveru ne trazi novce u chatu. Mozda da si se pravio mutav i sutio nebi dobio ban. Napravi si makro: "I do not condone cheating and Rokstar is the best company in the world" i svaki put kada ti bacaju novce skaci u zrak i spamaj chat sa time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Ekipa, napokon novi video, uživajte :)

GTA V ONLINE - Tenkovi, jahte i cuga [Executives and other criminals DLC]

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav svima!

Imam jedan problem s GTA V. Kada uđem lijepo se učitava i onda se ovo pojavi.

Molim vas , pomozite!

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Infilted345 kaže...

Pozdrav svima!

Molim vas , pomozite!

Ne znam, pitaj na psihijatriji. Mozda oni znaju u cemu je problem.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
9 godina
neaktivan
Infilted345 kaže...

Pozdrav svima!

Molim vas , pomozite!

Zato jer imaš piratsku verziju.

Imaš jednu datoteku .ini i tako promijeni language, postavi na ENGLISH i save (replace).

15 godina
Infilted345 kaže...

Pozdrav svima!

Molim vas , pomozite!

brb. Samo da naučim kineski.

Prema mojoj procijeni, neka greška sa piratskom verzijom. Moja preporuka ti je da kupiš igru, nećeš požaliti.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 12:29 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hoće li izaći Liberty City za GTA V?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Wut?

Misliš neki DLC poput Episodes from LC?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
krokodil kaže...

Moguće da.

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Puno je leak-ova bilo u zadnje vrijeme na tu temu. Rockstar nije ništa objavio u vezi toga, ali su prije rekli u par navrata da će se svijet GTA Online-a širiti i da nemaju nikakvih limitacija. 

Ja mislim da će Liberty City doć kao proširenje mape za Online, a vrlo vjerojatno će to također biti i DLC za Singleplayer s novim misijama, tko zna. 

Jedno je sigurno, vremenski i financijski im je puno lakše to napravit, nego izrađivat potpuno novi grad jer Liberty City postoji u RAGE i Euphoria engine-u, samo trebaju doradit teksture, ubacit garaže, apartmane, i sve ostalo što se već nalazi u GTA Online-u. Možda i prošire originalnu mapu pa nadodaju neki countryside, to bi sve bilo jeebeno.

I ako će izać, izać će samo za current gen konzole i PC. Last gen su već otpisali.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 21:27 (AngryBird).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Tek poceo igrati online, pa svi koji igraju neka dodaju steam: gabee23 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pomagajte...da li je moguće da je kod tek kupljene, otvorene i instalieane igrice VEĆ KORIŠTEN?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nije moguće.

9 godina
neaktivan
kada utipkamo kod daje poruku da je isti već u upotrebi...što učiniti?
9 godina
neaktivan

Gdje si kod nabavio? Obrati se trgovcu ili rockstar supportu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice