Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
GuciGuc kaže...

Prepostavka je bila da ste u studentskom domu jer su to jedina mjesta u Hrvatskoj gdje se mogu postici tolike brzine download-a. Nema potrebe za takvim sarkazmom ali OK. Nekim "Svicarcima" ipak fali pristojnosti. Pozz i vama

ja bih na vasem mjestu, malo otisao na moj profil, prije nego ga komentirao, i pogledao lokaciju gdje se nalazim, pa bih onda zakljucio. aha tamo zivi i sigurno ima takav net. a ne tu neke domove spominjati i sad na kraju ja nemam pristojnost. pozz

11 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...
GuciGuc kaže...

Prepostavka je bila da ste u studentskom domu jer su to jedina mjesta u Hrvatskoj gdje se mogu postici tolike brzine download-a. Nema potrebe za takvim sarkazmom ali OK. Nekim "Svicarcima" ipak fali pristojnosti. Pozz i vama

ja bih na vasem mjestu, malo otisao na moj profil, prije nego ga komentirao, i pogledao lokaciju gdje se nalazim, pa bih onda zakljucio. aha tamo zivi i sigurno ima takav net. a ne tu neke domove spominjati i sad na kraju ja nemam pristojnost. pozz

Zasto bi ja prckao po vasem profilu? Pristojno je ne zavirivati u tude profile pa makar bili donekle javni kao ovi na forumu. I zasto degradirate studentske domove?

P.S. Kad ste vec inzistirali, na vasem profilu stoji i Osijek kao lokacija. Odlucite se gdje vam je draze jer tako zbunjivate ljude na forumu.

Pozz

Nick na BL: [CRO] Pegasus_HR
11 godina
neaktivan
izvone kaže...
GuciGuc kaže...

Vjerojatno je na optici od 1gbps u studentskom domu.

Znam jer sam i ja u domu. :D

koji je to dom da ga malo posjetim 

U Splitu :D

Nick na BL: [CRO] Pegasus_HR
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali ima tko volje pomoć s misijama i heistovima u online?

0 0 hvala 0
10 godina

Dodaj Magibagi, igramo skoro svaku večer kontakt misije, zajebavamo se i padne koji heist kad nas se skupi, također snimam skoro sve pa slažem video.

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Znači haker dođe u session i napravi kaos, meni dropa 9 milijuna ,frendu 15. Uglavnom čekirajte video, imam sreće da sam snimo haha. 

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Drustvo imam jedno pitanje u vezi uzimanje keya sa nuuvema, sad je 15 eura tamo a pise mi da je region locked na Brazil, da li to znaci da je moram samo aktivirati preko VPNa ili cu je takodjer morati i igrati preko VPNa?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jesu li konačno popravili da se GTA V može normalno igrati i na laptopu s aktivnom grafičkom karticom (ako laptop ima diskretnu i aktivnu grafičku?

Ako su popravili odmah se uzima na Steamu na popustu (i kroz cirka 2 dana se kreće u akciju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

prvo pa musko :D danas 1. put odigrao online...u sutu 7h...igra je prezarazna...pacific job igrali jedno 2 sata, haha...pa misije, jobovi, trke, killanje po mapi i na kraju cilaona na jahti od frenda...

5+ !!!!!!!!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...

Drustvo imam jedno pitanje u vezi uzimanje keya sa nuuvema, sad je 15 eura tamo a pise mi da je region locked na Brazil, da li to znaci da je moram samo aktivirati preko VPNa ili cu je takodjer morati i igrati preko VPNa?

Aktivacija mora 100% mora ići preko VPN-a, dok za igranje nakon toga ne bih znao. Ne bih se zezao s tim, imaš na g2a za 30$ Social club verziju, Global verzija, sigurnija opcija :) .

11 godina
Grand Theft Auto V PC

evo pitanje,ako uzimam verziju ne za steam nego za R social club moze li na jednom acc igrati dvoje ljudi(ne mislim u isto vrijeme)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

moze preporuka postavki za moj PC da igra ide glatko? trenutno kasljuca vise nego manje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blade18 kaže...

moze preporuka postavki za moj PC da igra ide glatko? trenutno kasljuca vise nego manje :D 

Grass Quality na normal,shader normal,sjene isto i eto velik fps boost.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Što dovodi do toga da mi se friend teleportira? njega pratim kao suvozać i to je bolesno teleport ljevo desno gore dole... Lag do servera ili je njemu komp banana? surfajuči netom naletio u večini slucajeva ljudi tvrde da je ipak do servera...  

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 23:12 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Desync. probajte na drugom serveru, ako je na drugom serveru isto onda nek si provjeri net/ping

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz imam jedno pitanje samo u vezi requirementsa...znaci zanima me dali bi mi komp mogao pokrenuti gta 5,konfiguracija

Procesor:Intel Pentium g2030 3,0 ghz

Graficka:nVIDIA geforce gtx 650 2gb

RAM:4 GB

mislim vec samo pitao na game debate-u dali mogu pokrenuti...reko je covijek da da..ali me zanima na koliko fps-a i na kakvoj grafici?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Ferrarista kaže...

Pozz imam jedno pitanje samo u vezi requirementsa...znaci zanima me dali bi mi komp mogao pokrenuti gta 5,konfiguracija

mislim vec samo pitao na game debate-u dali mogu pokrenuti...reko je covijek da da..ali me zanima na koliko fps-a i na kakvoj grafici?

sto manja rezolucija, sto nizi detalji imaces nekih 20 do 50fps uz konstantan stuttering

11 godina
neaktivan
Xpider kaže...
Ferrarista kaže...

sto manja rezolucija, sto nizi detalji imaces nekih 20 do 50fps uz konstantan stuttering

Hvala na odg...bio je covjek napisao tipu prije mene...znaci isti procesor isti ram...ali samo druga graficka a to je r7 250 1gb....i covjek mu je reko da moze pokrenuti na medium cak i sa 35+fpsom....ja se nadam da ja mogu tako jer je sve isto samo graficka..za koju iskreno mislim da je moja malo bolje od ove...ali su tu negdje

16 godina
Grand Theft Auto V PC

evo i ja razmisljam da kupim key 26 eura najjeftinije sto sam nasao na instantgaming stranici ako je pouzdana naravno? Ali me interesuje jel zanimljivo i sam igrati online ako nemas crew? Ili je bez crew-a online bzvz?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 17:59 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mogu li igrati sto mislite
intel i5 3570k
ddr3 8 gb kingston
radeon r7 200 series

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

https://www.youtube.com/channel/UClJ0ch4mwpD-OsxZWPGycSQ

Evo ekipa subscribajte za redovito dobre videe iz GTA: Onlinea. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

evo moj nick Adnan3003 pa me dodajte novi sam u online modu :) igram preko social club-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

ne mogu vjerovati kaj mi se danas dogodilo..dode neki lik sa citom na server i porta se do mene i pocne mi davat lovu..vrece s lovom padaju s nebaa ja kao hvala kazem..odem sa servera na dorucak i kroz nekih sat vremena se vracam na server i BAN..dobio sam ban 1 mjesec..i sad jel to pošteno? Kupio orginal igru i ja koji posteno igram dobijem ban..a nisam mogao izbjec te vrece s lovom kad su padale direkt na mene..pisem rockstaru i nema odgovora..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Modern kaže...

ne mogu vjerovati kaj mi se danas dogodilo..dode neki lik sa citom na server i porta se do mene i pocne mi davat lovu..vrece s lovom padaju s nebaa ja kao hvala kazem..odem sa servera na dorucak i kroz nekih sat vremena se vracam na server i BAN..dobio sam ban 1 mjesec..i sad jel to pošteno? Kupio orginal igru i ja koji posteno igram dobijem ban..a nisam mogao izbjec te vrece s lovom kad su padale direkt na mene..pisem rockstaru i nema odgovora..

Fino nađeš novi session.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Jučer mi se spawnalo jedno 30 vozila policije u online.... vozio sam se mrno i najedamput 2 zvjezdice i tridesetak auti me ganja... svašta...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Kako pronaci heist misije? Ako moze neko da mi pomogne :)

EDIT: sad citam da moram biti lvl 12 da bih mogao igrati heist ili to nije tacno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 14:28 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DangerousB kaže...

EDIT: sad citam da moram biti lvl 12 da bih mogao igrati heist ili to nije tacno?

Level 12 moraš biti da bi mogao pokrenut svoj hesit, odnosno da budeš lider. Ako još nisi lvl 12 možeš se joinat na heist koji pokrene neki drugi igrač. Pokaže ti se notifikacija/invite zelene boje, to su heistovi.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 14:57 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
DangerousB kaže...

Level 12 moraš biti da bi mogao pokrenut svoj hesit, odnosno da budeš lider. Ako još nisi lvl 12 možeš se joinat na heist koji pokrene neki drugi igrač. Pokaže ti se notifikacija/invite zelene boje, to su heistovi.

skuzio sam to sada :) upravo samo igrao heist prison break i ja otisao na pogresnu lokaciju :/ sta se desi ako izadjem samo iz igre dok heist traje?

15 godina
DangerousB kaže...

sta se desi ako izadjem samo iz igre dok heist traje?

Prekineš heist svima s kojima si igrao taj heist. Nemoj bit seronja i to radit :P

SVEMOGUĆI
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
DangerousB kaže...

sta se desi ako izadjem samo iz igre dok heist traje?

Prekineš heist svima s kojima si igrao taj heist. Nemoj bit seronja i to radit :P

uradio sam do sad jednom :/ prvi put kada sam igrao heist... bas ono noob ali dok malo skontat kako sta ide :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice