Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Kakav vam je ovaj novi freemode update?

Za sada sam igrao mod gdje moras preci sto veci put u rikverc bez sudara (3 min se igra) i mod gdje se mjeri koji igrac duze zadrzi briefcase dok ga drugi love po mapi i pokusavaju preuzet briefcase.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

jučer sam počeo igrat ovo online

ja sam mislio da mapa vrvi od igrača

a jedva da ikoga sretnem, i to ono svi u nekom svom filmu, nimalo zainteresirani za druženje

nekad sam igrao gta sa (samp), to je bilo zakon, 200 igrača na serveru, poznato mjesto gdje smo se okupljali i milijon načina za zezanciju.. mislio sam da bude tako i ovdje, kad ono banana

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
b00 kaže...

jučer sam počeo igrat ovo online

ja sam mislio da mapa vrvi od igrača

a jedva da ikoga sretnem, i to ono svi u nekom svom filmu, nimalo zainteresirani za druženje

nekad sam igrao gta sa (samp), to je bilo zakon, 200 igrača na serveru, poznato mjesto gdje smo se okupljali i milijon načina za zezanciju.. mislio sam da bude tako i ovdje, kad ono banana

Da ovdje imaš 200 igrača svi bi se samo ubijali... Ipak je SA:MP community drukčiji.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

multi je najveći minus ove igre. ok je osmišljen, al ako nemaš svoju ekipu, brzo dosadi

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

2 0 hvala 0
12 godina
Apachy kaže...

multi je najveći minus ove igre. ok je osmišljen, al ako nemaš svoju ekipu, brzo dosadi

A kaj ne postoji nikakva alternativa? Nekakav mod napravljen od strane communitya kao samp?

za ovo piše da treba doć u 2015 https://gta-mp.net/

kaj je sa http://fivem.net/

Osim tog multiplayera ja igri nemrem nać grešku, stvarno je odlična

14 godina
Grand Theft Auto V PC

sve je to u dolasku... drago mi je da se radi i da ima ekipe koja ne odustaje, ali mislim da nećemo dobiti neki mp mod SAMP kalibra

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo zanimljivog podatka. Imao sam win 8.1 normalno gta je stucao samo tako, imao je tzv stuttering ili kako se vec kaze. Pre neki dan vratim se na win 7, gta radi bez ikakvog stucanja i nema taj stuttering, neverovatno, osim onih normalnih fps dropova ali ono to je i ocekivano za moju konfu....i dalje sam pod utiskom....konfa iz potpisa, full hd rezolucija, sve na normal osim shadera on je na high zbog izgleda puteva i tome slicno... I evo nesto najbolje iz ovog Gta

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 2:09 (animal4444).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Evo zanimljivog podatka. Imao sam win 8.1 normalno gta je stucao samo tako, imao je tzv stuttering ili kako se vec kaze. Pre neki dan vratim se na win 7, gta radi bez ikakvog stucanja i nema taj stuttering, neverovatno, osim onih normalnih fps dropova ali ono to je i ocekivano za moju konfu....i dalje sam pod utiskom....konfa iz potpisa, full hd rezolucija, sve na normal osim shadera on je na high zbog izgleda puteva i tome slicno... I evo nesto najbolje iz ovog Gta

Općenito bi GTA trebao bolje raditi na Win 8.1, možda je razlika u driverima koje si nanovo instalirao. Već sam u ovoj temi naveo - dugo me mučio stuttering, FPS je na 60 npr., a igra nekako zastajkuje. Nisam to mogao riješiti ni nakon dana guglanja i testiranja svega i svačeg.

Jedan dan sam instaliravao Windowse na jedan laptop i koristio sam Driver Booster 2, free alat za skeniranje i update drivera. (inače ih mrzim da, ali mi se ovaj driver booster pokazao pouzdanim i nisam uopće imao problema s njim za razliku od sličnih alata)

Reko idem probat to na svom kompu, nisam drivere osim za GPU gledao jako jako dugo - kad ono imam za PCI bus i neke još stvari na matičnoj driver iz 2006. generički od Microsofta (valjda je u nekom WIndows Updateu to pokupljeno) i kad sam to updateao s Driver boosterom stuttering je prestao. Igra ne radi savršeno glatko, ali nije taj besmisleni stuttering kojeg nebi trebalo biti više prisutan.

BTW, meni je najbolji radio ovaj koji su dodali tek kad je PC verzija izašla - Fly Lo FM.

Jako mi fali pošten Rock radio, pjesme koje su na ovom mi se sviđaju, ali sve je nekako premekano i previše je progresivnog rocka. Najviše od svega je loš voditelj. Kad usporedim s Iggy Popom i K-DST-om to je nebo i zemlja.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 10:28 (zv'jer2).
16 godina
neaktivan
b00 kaže...
Apachy kaže...

A kaj ne postoji nikakva alternativa? Nekakav mod napravljen od strane communitya kao samp?

za ovo piše da treba doć u 2015 https://gta-mp.net/

kaj je sa http://fivem.net/

Osim tog multiplayera ja igri nemrem nać grešku, stvarno je odlična

Apachy kaže...

sve je to u dolasku... drago mi je da se radi i da ima ekipe koja ne odustaje, ali mislim da nećemo dobiti neki mp mod SAMP kalibra

Baniranje moddera FiveM-a je prilicno jasna poruka:

http://www.pcgamer.com/rockstar-responds-to-grand-theft-auto-mod-ban-complaint/

Rockstar direktno zaraduje od Online komponente te je malo vjerojatno da ce dopustiti "konkurenciju" u tom smislu. Razvoj moda poput SA:MP se u ovom slucaju direktno kosi sa pravilima/uvjetima koje je Rockstar postavio. Ostaje za vidjeti hoce li Rockstar mijenjati uvjete (u sto sumnjam) ili ce modderi pronaci nacin da zaobidu RSC pa ce ekipa igrati u ilegali. Either way, situacija nije bas bajna.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 12:56 (Minoza).
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel normalna temperatura grafe,proca,CPU i to 71-75 stupnja dok se igra gta,kolko vama bude ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IveNV kaže...

jel normalna temperatura grafe,proca,CPU i to 71-75 stupnja dok se igra gta,kolko vama bude ?

koji procesor?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz svima..Razmisljam o kupnji igre pa me zanima gdje je najjeftinije? Gledao sam na G2A steam key bi me izasao oko 370 kn.Dali je to jeftino ili? Nisam do sada pratio kako se krecu cijene pa sam se odlucio tu javit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

Pozz svima..Razmisljam o kupnji igre pa me zanima gdje je najjeftinije? Gledao sam na G2A steam key bi me izasao oko 370 kn.Dali je to jeftino ili? Nisam do sada pratio kako se krecu cijene pa sam se odlucio tu javit..

steam verziju jeftinije nećeš nać

rockastar verziju možeš nać za oko 100kn manje

12 godina
neaktivan
Znaci isplati se kupit? Onda vjerovatno navecer kupujem.
12 godina
Grand Theft Auto V PC

po mom mišljenju se ne isplati

uzmeš gta 5 rockstar verziju i za preostalih 100 kn još jednu igru

ja sam uzeo rockstar verziju

jedina mana rockastar verzije je kaj ponekad padne brzina downloada ili skroz stane pa moraš kliknut "retry" da nastaviš skidat

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
A koja je ta rockstar verzija? Dal se moze kupit preko PSC?
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ekipa može preporuka igara,nebitno koje su bitno da se igra.

Konfa

Pentium 4 1800

1024mb ddr400 rama

MX400 grafika

MODOVI BRIŠITE POST!
Nisam ni gledo budala di stavljam :/

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 19:57 (kruskar).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li rjesenja crashanju mrtvome ?

Iz cista mira mi krenulo crashati prije tjedan,instaliram "drugu" verziju,ucitam 100 % save da vidim da li radi i igram normalno eto do danas.
Krene ucitavati i samo crni ekran i crash,izludujem vise.

Saveovi nisu corruptani,prije mi je Grass Quality uzrokovao crash sad vise nije to.

i3 2120,8 gb rama,r7 265

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kruskar kaže...

Ekipa može preporuka igara,nebitno koje su bitno da se igra.

Konfa

Pentium 4 1800

1024mb ddr400 rama

MX400 grafika

MODOVI BRIŠITE POST!
Nisam ni gledo budala di stavljam :/

Pentium 4... ah good old times 

SVEMOGUĆI
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima netko problema sa smrzavanjem igre u Online-u ?

Dakle, nije crash, nego smrzavanje kao što je bio slučaj na PS3 konzoli, sve stane, i onda moram u task manageru zatvorit igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li netko takav problem?

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Decki danas mi ne moze uci u igru, pise retry i safe mode. U pitanju je steam verzija. I usput jos da pitam, je li se moze igrati gta sa vloanom ?

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Decki danas mi ne moze uci u igru, pise retry i safe mode. U pitanju je steam verzija. I usput jos da pitam, je li se moze igrati gta sa vloanom ?

negdje sam vidio frajera da igra sa volanom, izgleda super

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

pozz,

eto tko hoce neka me doda, pa da nekad malo odigramo skupa neki heist ili surirval ili tako nesto. 

nick je apollo.64

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Gdje je najjeftinije uzeti STEAM key?

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Trenutno je GTA V na akciji za 32.63 € LINK ako upotrijebite kupon U3LNOQ-I8LT5F-JPIRL6 

eto nadam se da će nekome dobro doći ;)

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
gogo17792 kaže...

Trenutno je GTA V na akciji za 32.63 € LINK ako upotrijebite kupon U3LNOQ-I8LT5F-JPIRL6 

eto nadam se da će nekome dobro doći ;)

Krivo!

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne. Pročitaj ponovo

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
gogo17792 kaže...

Ne. Pročitaj ponovo

Isprike u tom slučaju.

13 godina
protjeran
pqweasdyxc kaže...

Ima li netko takav problem?

ima moj frend i nismo uspjeli rijesiti, nakon updejta otislo sve kvragu...konstantno se ponavlja ista situacija skine neki updejt od 400+mb i izbaci tu poruku

DarkoKwon kaže...

po defaultu nemoze...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice