Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.405.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Minoza kaže...

Nekako su ti zblurane teksture s ozbirom na postavke. Za usporedbu, isto mjesto kod mene; texture > very high, AF > X16.

sad mi je palo na pamet, tu sam scr na frapsu stisnuo na velikoj brzini vožnje, da nije do toga?

DarkoKwon kaže...

Slika izgleda kao da je igrano na PS3

pa rekao sam da je 1280x1024 monitor, jbga i to ćemo uskoro promijeniti

14 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Minoza kaže...

Nekako su ti zblurane teksture s ozbirom na postavke. Za usporedbu, isto mjesto kod mene; texture > very high, AF > X16.

sad mi je palo na pamet, tu sam scr na frapsu stisnuo na velikoj brzini vožnje, da nije do toga?

DarkoKwon kaže...

Ista ti je slika na 1920 i 1280, samo sto je na 1920 veca slika, ali grafika je ista. Ti nesto nisi ukljucio u opcijama, mozda terrarian quality ili nesto slicno tome.

Darko
11 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Minoza kaže...

DarkoKwon kaže...

Problem je što Anisotropic Filtering (AF X16) opcija u igri ne radi (nije radila kad sam ja igrao, ne znam da li je popravljena), zato ti tlo izgleda zblurano na slikama, isključi AF u igrinim opcijama i namjesti ga preko nVidia Control Panela.

12 godina
DarkoKwon kaže...

Ista ti je slika na 1920 i 1280, samo sto je na 1920 veca slika, ali grafika je ista. Ti nesto nisi ukljucio u opcijama, mozda terrarian quality ili nesto slicno tome.

sve opcije se vide na screenshotsima, one napredne nisam ni dirao i kakvog smisla bi bilo sa gtx550ti

Raoul kaže...

Problem je što Anisotropic Filtering (AF X16) opcija u igri ne radi (nije radila kad sam ja igrao, ne znam da li je popravljena), zato ti tlo izgleda zblurano na slikama, isključi AF u igrinim opcijama i namjesti ga preko nVidia Control Panela.

moguće da je do toga, ali ne da mi se zahebavat s tim kad sam prešao misije, a nisam baš za grupnjake u ničemu, pa ni igrama

sada stoji instaliran uglavnom radi nećaka da pegla kad dođe povremeno

no zanimljivo je da eto gta mogu igrat sasvim solidno s dosta opcija high/medium, a istovremeno witcheru ne mogu ni prismrditi, jer kad tamo stavim sve čak i na najnižu razinu - igra mi trzucka i svako malo pada ispod 30 fps-a

15 godina
RuskeGTT kaže...

da li se tko susreo kad sa tim problemom eksplodirajucih auta u zadnjem heistu?

ponavljam pitanje, posto me situacija iritira zesce...

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav svima.

Uskoro nabavljam buđet gpu r7 260x oc sa 1gb vram memorije koja će zamijeniti staru 9800gt 512mb. Uz to, imam instaliranih 4gb 1333Mhz dd3 rama i dosta stari q8400 core2quad intelov chip.

Prilikom igranja na 9800gt prvih 5-10 minuta gameplaya (nakon 1. i 2. misije) igrivost je bila iznenađujuće fluidna (30-45 fps naravno na low) ako uzmemo u obzir 7 godina stari gpu, no nakon 10 minuta igranja, fps pada sa 30 na ispod 10 i tak svakih par sekundi što čini igru neigrivom. S obzirom da mi trenutni gpu ima tek 512mb vrama, mislim da ostatak potrebne vram memorije igra čupa iz ram-a koji je dosta sporiji, a time povećava i usage ram-a što uzrokuje fps drop. Nadam se da će taj problem biti riješen sa novom r7 260 grafom i da neću pored ovog troška morati pljunuti još 300kn za još jednu pločicu od 4gb ram-a. Što vi mislite?

I može li netko tko ima grafu od 1gb i 4gb ram-a napisati svoje iskustvo sa gta 5?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Covinho kaže...

Pozdrav svima.

Uskoro nabavljam buđet gpu r7 260x oc sa 1gb vram memorije koja će zamijeniti staru 9800gt 512mb. Uz to, imam instaliranih 4gb 1333Mhz dd3 rama i dosta stari q8400 core2quad intelov chip.

Prilikom igranja na 9800gt prvih 5-10 minuta gameplaya (nakon 1. i 2. misije) igrivost je bila iznenađujuće fluidna (30-45 fps naravno na low) ako uzmemo u obzir 7 godina stari gpu, no nakon 10 minuta igranja, fps pada sa 30 na ispod 10 i tak svakih par sekundi što čini igru neigrivom. S obzirom da mi trenutni gpu ima tek 512mb vrama, mislim da ostatak potrebne vram memorije igra čupa iz ram-a koji je dosta sporiji, a time povećava i usage ram-a što uzrokuje fps drop. Nadam se da će taj problem biti riješen sa novom r7 260 grafom i da neću pored ovog troška morati pljunuti još 300kn za još jednu pločicu od 4gb ram-a. Što vi mislite?

I može li netko tko ima grafu od 1gb i 4gb ram-a napisati svoje iskustvo sa gta 5?

Hvala unaprijed.

frend ima hd 7770, pentium g2020 & 4GB rama i GTA V je igriv, ali ima puno frame dropova 20-50fps no kad doda još 4GB FPS bude puno stabilniji jer igra kod njega koristi nešto više od 4GB rama kad ubaci 8GB. ZAto sa njegvih 4GB kad dođu neke intezivnije scene FPS naravno pada. Ako možeš svako uzmi još 4gb dobro dođe kod novih igra + sad je cjena pala na cca 220kn klik ovisi koji uzmeš, ali najbolje isti proizvođač s istim latencijama.

...My life, My game, My rules...
10 godina
neaktivan

Hvala.

Isprobat ću igru sa 4gb rama i novom grafom. Po svemu sudeći, trebalo bi raditi bez zamrzavanja prilikom fps dropa.

LP

14 godina
odjavljen
Covinho kaže...

Pozdrav svima.

Hvala unaprijed.

Imao sam istu konfiguraciju kao ti, imao sam r7 260x 2GB (ako mozes uzeti od 2GB verziju toplo ti preporucujem, 1GB je jako malo, a cijena je ja mislim skoro pa ista). Samo moja r7 260x nije bila kompatibilna sa maticnom pa sam je zamjenio za gtx750ti. Dakle igra ce ti raditi fluidno na low, tj. na normal, moces poneke opcije staviti I na high ako si lud za grafikom. Problem ce ti praviti samo RAM, neces moci raditi multitasking, i kada budes izlazio iz GTA trebace nekih 5-10 min dok racunar dodje sebi sto je jako frustrirajuce, ja sam odmah otisao u shop i kupio jos 4gb rama, ako to mozes kupiti, preporucujem ti, spasice te zivaca. Sam gta na low zauzima preko 4gb rama (zajedno sa windowsom). Cak ces i 10fps-a dobiti. Sto duze budes igrao vise ce ti rama traziti i onda ce ti padati FPS vremenom. 8GB rama ti toplo preporucujem. Sto se tice graficke radice ti, samo ne znam hoce li kao kod mene, jer tvoja verzija je od 1GB sto je jako malo za danasnje igre. Ako mozes da narucis istu graficku od 2GB bilo bi odlicno, a ne vjerujem da im je cijena mnogo drugacija.

Imao sam isti problem kao i ti sa 9800gt, istu sam graficku imao kao i ti. Dao sam 60 eura na steam verziju i to pre-ordao, mnogo se razocarao kada sam vidio da mi ne moze igra, sutra sam odmah uzeo novu graficku i napojnu samo da bih igrao gta xD. Prvih 10 minuta sam igrao normalno igru, tek kasnije kada je palo na 5-10 fps-a razocarao sam se. 

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 17:29 (DarkoKwon).
12 godina
SoynTech kaže...

frend ima hd 7770, pentium g2020& 4GB rama i GTA V je igriv, ali ima puno frame dropova 20-50fps ....

mislim da je tu veliki problem i taj dvojezgreni pentium, jer je gta v poprilično ovisan o procesoru 

11 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
SoynTech kaže...

frend ima hd 7770, pentium g2020& 4GB rama i GTA V je igriv, ali ima puno frame dropova 20-50fps ....

mislim da je tu veliki problem i taj dvojezgreni pentium, jer je gta v poprilično ovisan o procesoru 

istina je da i tu leži problem oko dropova, ali nije ni njegov q8400 puno jači iako je quad core no ipak bi trebalo bolje raditi na njegvoj konfiguraciji jer je ipak ovisna o procesoru i dodatne jezgre dosta znače po pitanju stabilnosti FPS-a.

No svakako bih on trebao uzeti dodatnih 4GB RAMa jer igri je realno potrebno barem 6GB jer kako se duže igre ona počinje gutati sve više i više RAMa.

Ja na svojoj konfiguraciji imam više manje stabilnih 45FPS-a sa lockom na 55FPS-a.

I igrao sam na svom Pentiumu od novijih naslova AC Unity FC4 Dying Light sve sa prihvatljivim FPS-om (samo poslje nekoliko patcheva)

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 19:09 (SoynTech).
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zahvaljujem svima na odgovorima.

Upravo sam provjerio na Game Debate recenziju sa GTX 650 1GB, FX 4100 i 4GB ram-a. Uglavnom, zamrzavanje slike nastaje ako se u postavkama uvelike prijeđe vram limit kojeg standardni ram ne može pokriti. I to je to. Na medium texturama pri 1440*900 rezoluciji i još nekim malo podignutim postavkama trebao bih biti unutar 1024 MB vram-a uz malo odstupanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel igrate Online?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igram prizon brejk finale, čekam ljude na praži sa helikopterom jedan nuber sa padobranom, facom poljubi pjesak, sjebao lik misiju popizdio sam.
Be Water My Friend
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Dns srušio winse i nemam više zvuka u igri, instalirao sam directx ali i dalje isto. Winsi su 8.1 64bit

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...
RuskeGTT kaže...

da li se tko susreo kad sa tim problemom eksplodirajucih auta u zadnjem heistu?

ponavljam pitanje, posto me situacija iritira zesce...

ponovio misiju ispocetka, prosao iz prve, bez eksplodiranja auta i icega...dosao do zadnje misije gdje se biraju zavrseci...izabrao C...

nakon zadnjeg updejta cini mi se da je rijesen problem freezanja, iako jos uvijek se fila memorija, ali malo pocistis memcleanerom i idemo dalje...do sad nije freeznuo...

nego pitanje, ako zavrsim ovu zadnju misiju, dal mi ostaju za obaviti one koje nisam (zadnji assasination i jedna sa dominicom, mozda jos koja) ili se brisu, sta si proso si proso? jer vise ih ne vidim na radaru (nisam zavrsio zadnju misiju jos)

13 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Igram prizon brejk finale, čekam ljude na praži sa helikopterom jedan nuber sa padobranom, facom poljubi pjesak, sjebao lik misiju popizdio sam.

Daj nije to nista, ovih par dana samo to radim (Zaradio sam nekih 4-5M ukupno) I ima nekih bisera koji neznaju gdje je ulaz

u avion ide okolo njega i zalete se u propeler.  

Svacega se nagledas, ali kada imas dobru ekipu lagano je, pogotovo kada ufuras Kurumu u zatvor i nemogu ti nista :P

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 15:34 (Marcuskac).
15 godina
bruslii kaže...

Pa ja sam sa heličem čekao na plaži i jedan lik sa padaobranom direkt u elisu... fino ga je odbacilo nema šta....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Problem sa zvukom sam rijesio tako sto sam instalirao DX11 i DX9

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...
bruslii kaže...

Daj nije to nista, ovih par dana samo to radim (Zaradio sam nekih 4-5M ukupno) I ima nekih bisera koji neznaju gdje je ulaz

u avion ide okolo njega i zalete se u propeler.  

Svacega se nagledas, ali kada imas dobru ekipu lagano je, pogotovo kada ufuras Kurumu u zatvor i nemogu ti nista :P

De objasni kako to sredim?

13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Marcuskac kaže...
bruslii kaže...

De objasni kako to sredim?

Tricky je mozda samo preko one pocetne ograde proc, ja se samo zaletim i vecinu puta prodjem iz prve.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 16:51 (Marcuskac).
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ovako dali gta5 podrzava volane????? kad odem u igru i tamo kakti idem kalibrirati nista ne reagira?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

probao sam sa g25, nije ga prepoznalo. a baš sam mislil neki tour de san andreas iz prvog lica al poslužil je i xbone kontroler

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

koja retardacija, pa na svim nastavcima prije sam vozio na volanu, jel zna jos netko nesto o tome? mod neki ili updejt bilo kaj...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji auti su na saleu, ima neka lista?   Found it

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2015 23:28 (KiCo77).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Stigao update, performanse vraćene na staro

Nadam se da im se to neće ponoviti.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 23:41 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Apachy kaže...

probao sam sa g25, nije ga prepoznalo. a baš sam mislil neki tour de san andreas iz prvog lica al poslužil je i xbone kontroler

Stjepanj kaže...

koja retardacija, pa na svim nastavcima prije sam vozio na volanu, jel zna jos netko nesto o tome? mod neki ili updejt bilo kaj...

Klik

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ljudi gledajte OVO!!!

LIK JE DOSLOVNO USPIO POKRENUTI SA P4 640 CPU,2GB RAM I GT210!!!

Ovo je video na istoj konfi od istog čovjeka samo što su isključene preko .xml file sjene i refleksije

2 Fake
7 Moguće
1 Samo sreća i dobra optimizacij
Tominitutorijali
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav svima, evo ovako, imam jedan bug u igrici, točnije u Franklinovoj garaži (na brdu). Naime kad hoću otvorim garažu pojave mi se četiri kotača od automobila ali automobila nema, ne mogu nikako ući u auto i isparkirati ga, probao sam baciti bombu na njega i uništiti ga da se više ne pojavi, ali ni to ne pomaže. Zna li netko kako da riješim to. Molim vas za pomoć 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Probaj uzeti tow truck pa ga s njim odvući.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice