Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav,igram već nekoliko dana GTA V i imam problem u prvoj misiji "Strangers and freaks".U koje god doba dana da dođem nema na toj lokaciji nikoga,vjerojatno se radi o bugu,da li netko ima sličan problem i da li bi netko mogao ustupiti svoj save game da preskočim nekako tu misiju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
doktor1 kaže...
1BIT kaže...

Kako vi sa slabijim konfiguracijama vrtite igru, radi se o sljedećem:

q6600 OC 3.2Ghz

Gigabyte x48-DS4

8Gb DDR2 800Mhz

Sapphire 5770 Vapor-x 1Gb GDDR5 (ona je u rangu sa ati 4870...)

Windows 7 service pack 1 64Bit

Uf, 5770 je jednostavno preslaba!

Pa vidi samo razliku između nje i kartice od 700 kuna - R7 250X, (7770)

To šta oni predlažu nekek 9800 kartice u minimlanim konfiguracijama je pizdarija!

Nećeš se naigrat sa time!

Meni je radilo na 9600gt dok nova nije došla. 1080p normal 20-40 fps. Veći je problem da ljudi s tako starim karticama obično nemaju i5/i7 procesore. Igra treba dosta jak procesor.

GTA5: DominatorGT
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Kako vi sa slabijim konfiguracijama vrtite igru, vidio sam da je netko stavio svoje iskustvo sa q8200 ili q9400, nisam sad siguran, ali nemogu naći post, uglavnom instalirao sam igru na drugi komp, ne ovaj iz potpisa, radi se o sljedećem:

q6600 OC 3.2Ghz

Gigabyte x48-DS4

8Gb DDR2 800Mhz

Sapphire 5770 Vapor-x 1Gb GDDR5 (ona je u rangu sa ati 4870...)

Windows 7 service pack 1 64Bit

To bi trebalo ići kao minimum iz system requirements-a za gta V, ali igra je jedva igriva, u zatvorenom prostoru imam oko 40-ak fps-a, na otvorenom dok vozim auto užasno šteka, fps varira od 21-32, postavke su sve na off i normal (najmanje) dx10, rezolucija 1920x1080, ali probao sam stavit i na 800x600 i ista stvar, čak je i fps isti, stavio sam zadnje AMD driver-e 15.4, malo su poboljšale stvar, ali i dalje šteka, defragmentirao sam disk, ne pomaže, jel bi taj fps trebao biti tako niski ili me nešto muči sa kompom, pa zato pitam ako netko ima sličan procesor, kako mu radi, koliko fps-a dobiva ?

Ja imam 4GB,Nvidia GT 630 i Q9400,na manjim rezolucijama igrica radi dosta solidno,tu i tamo koje štekanje u brzoj vožnji no ništa pretjerano,u grafici je sve na off i normal te su smanjeni densitiji(ono population itd...)

15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Jack Sparrow kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Igram već dva dana igru bez ikakvih problema i onda mi se počelo događat ovo. Kako zašto zbog čega?

Si možda ugasio limiter za ram i prekoračio? 
Meni se to desi rijetko, ali samo tek od kad sam prekoračio količinu rama.

Jesam, ali već od samoga početka igranja. I tek mi se danas to počelo dešavat. Probao sam smanjit no isto je, tak da to nije problem.

El ima možda kakve veze sa hardom? Jer dok mi nestaju te texture, vidim da mi hard radi na 100%.

probaj staviti vsync na half... meni se to dogadalo jako cesto al s ovim ne dogada uopće ili skroz rijetko

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
casualgamer88 kaže...

Pozdrav,igram već nekoliko dana GTA V i imam problem u prvoj misiji "Strangers and freaks".U koje god doba dana da dođem nema na toj lokaciji nikoga,vjerojatno se radi o bugu,da li netko ima sličan problem i da li bi netko mogao ustupiti svoj save game da preskočim nekako tu misiju?

Si siguran da s pravim likom dolaziš?

Završio sam kampanju, savjet za sve: nemojte obavljati assassination misije s Franklinom prije zadnjeg Heista, puno više love se da zaradit ako ih obavite poslije.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
doktor1 kaže...
mar123 kaže...

kolko % ste do sad prosli u single modu? ja sam bas zavrsio sa sto posto, od kad je igra dosla pa do jucer navecer

Kad prije?!

Ja sam na 28% sa kakvih 20 sati...

u petak sam krenuo igrat i negdje oko 4 ujutro u nedjelju sam zavrsio glavnu pricu, nakon toga cijelu nedjelju i ponedjeljak igrao ostalo. htio sam sto prije proc 100% kao sto sam imo na konzoli tako da mogu onda kasnije uzivat, ali imam ja jos dosta onih stvari na koje naides na mapi, jer treba ti samo 14 za 100% a ima ih 57 ja mislim, tako da cu sad jos ic se zabavljat s tim, to mi je najbolji dio igre, kad vidis na sto sve mos naic.

15 godina
Djozaa kaže...

jel tko primjetio da GTA5 launcher stvara memory leak, i to gadno, prvo sam mislio da je igra, no sve je ok sa igrom , zauzima nekih 1.5-2gb memory al mi memory ussage raste ko lud, onda skuzim da launcher puni memorju. 4gb mi se napuni i onda se pali pagefile i sve pocne stekat. kvragu i 4gb memorije.

ako se ide killat launcher u process manager igra ce se zagarantirano srusit u roku 5minuta.

primjetio sam to, nakon sat i pol i vise igranja (van grada budem), kad se vratim u grad, igra mi pocinje trzati, neznam da li je radi toga ili nesto drugo...a 8GB rama imam

....

nego imam pitanje za sve vas, svaki put kad mi updejta igru, mi nakon min dve crkne veza, nemam wifija na kompu ni na mobu, a tv uredno radi (sve preko iskona)...da li to ima veze sa iskonom ili sa R* serverima? nemogu nikako naci neku poveznicu...jedino sta je dobro da igra svaki put kad stavim retry da skida update, ne krece iz nule, nego nastavi tamo gdje je stao, evo stao sam na 160mb, pa na 260, sad ce valjda doc do kraja prije nego opet pukne veza -.-

ima li tko slicnih problema?

win 7x64, original igra, komp pod moj pc

UPDATE: skinuo mi nakon ukupno 3 reseta rutera, GTA is ready to play...ali svejedno uzas, i tako svaki put cim mi dode update

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 21:00 (RuskeGTT).
15 godina
maxy0 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Jack Sparrow kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Igram već dva dana igru bez ikakvih problema i onda mi se počelo događat ovo. Kako zašto zbog čega?

Si možda ugasio limiter za ram i prekoračio? 
Meni se to desi rijetko, ali samo tek od kad sam prekoračio količinu rama.

Jesam, ali već od samoga početka igranja. I tek mi se danas to počelo dešavat. Probao sam smanjit no isto je, tak da to nije problem.

El ima možda kakve veze sa hardom? Jer dok mi nestaju te texture, vidim da mi hard radi na 100%.

probaj staviti vsync na half... meni se to dogadalo jako cesto al s ovim ne dogada uopće ili skroz rijetko

Igra mi nekak čudno radi dok je vsync na half tak da to nije solucija. Ili mora biti uključen ili isključen.

Baš je nešto uvezi harda jer dok počnu ti problemi hard je zakucan na 100% a nebi trebao.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 21:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Po kojoj najjeftinijoj cijeni se može nabaviti igrica?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ovako imam problema sa gta 5 znaci igram ga sa kompom po "moj pc" i sad okvirno mogu sve normal (nema low) bez vsync i sa 1920x1080 i radi na jedno 55-60+ fps ali imam problem sa objektima na daljinu npr planinama evo slika

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav

Konfiguracija iz profila (3570K stock, 2x R9 270 OC, 32GB RAM, SSD). Radi radi jako dobro na 1080p 60 FPS. Pošto je grass na very high padne na cca 50-ak u šumovitim predjelima.

U gradu su sve 4 jezgre na 90-100 % a grafičke se odmaraju na 50-70. Kad dođem u prirodu sa puno trave proc je na 60-ak a grafičke na 98-99%. 

No imam problem sa objektima koji ili svijetle u mraku (ljudi, životinje) ili su rubovi presjajni (svi auti po noći). Ne treba nikakav vanjski izvor svjetla te je problem vidljiv usred šume. Već par dana se igram sa postavkama i testiranjem dok čekam orginal iz Zavvi-ja pa da krenem sa pričom  no tek danas sam primjetio ovaj problem. 

Što je auto tamniji jače su izraženi rubovi no ne samo rubovi već sve izbočine na limariji. Crni auti izgledaju kad da su cell shaded. 

Vjerujem da to nije normalno pa me zanima da li netko ima rješenje.

Hvala.

Franklin i puma svijetle u mraku Franklin i puma svijetle u mraku
Policajci u šumi svjetle u mraku Policajci u šumi svjetle u mraku
Rubovi auta Rubovi auta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
casualgamer88 kaže...

The Unforgiven kaže...
casualgamer88 kaže...

Si siguran da s pravim likom dolaziš?

C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks

Ako u toj mapi nemate "mppatchesng" fajl, skinite ga. Ako ga već ima, onda reinstalirajte igru.

10 godina
neaktivan
casualgamer88 kaže...

Skinuo si traljavi repack s obrisanim fajlovima koji su nužni.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo jos jedna slika problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 22:31 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

S trevorom one prikolice, nakon što završim to i napokon krenem u los santos crasha igra..

www.mmo-balkan.com
15 godina
TheThing kaže...

S trevorom one prikolice, nakon što završim to i napokon krenem u los santos crasha igra..

Dok kreneš prema Los Santosu nemoj stisnut desni klik i pucat okolo.

SVEMOGUĆI
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Eh kolega pokušava pobječi od murije.... nije mu baš uspjelo 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

skinuo sam upravo 3. update, stavio ga i sad mogu pucat iz auta bez da mi se crasha, doduse nisam isprobo na misiji, al cu replayat neku misiju pa probat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Eh kolega pokušava pobječi od murije.... nije mu baš uspjelo 

Hahaha predobro, gle kolone..

Nego, jel to čudo iz shopa il je maznuo negdje usput?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
cardadule kaže...

P4 = Pentium 4 ne PS4

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako imam problema sa gta 5 znaci igram ga sa kompom po "moj pc" i sad okvirno mogu sve normal (nema low) bez vsync i sa 1920x1080 i radi na jedno 55-60+ fps ali imam problem sa objektima na daljinu npr planinama evo slika

Problem ti stvara premala VRAM memorija grafičke. Rezolucija ti "pojede" memoriju, provjeri u postavkama i obrati pozornost na zauzeće memorije prilikom promjene rezolucije pa ćeš vidjeti o čemu govorim.

12 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
cardadule kaže...

P4 = Pentium 4 ne PS4

Hahahah kralju

15 godina
GreenLife kaže...
Encyanix kaže...

Problem ti stvara premala VRAM memorija grafičke. Rezolucija ti "pojede" memoriju, provjeri u postavkama i obrati pozornost na zauzeće memorije prilikom promjene rezolucije pa ćeš vidjeti o čemu govorim.

Volim uvjek imat rezoluciju do kraja..  a sve ostale stvari smanjit.. treutno kad mi je sve na minimum sa max rezolucijom ode mi oko 1021mb od 1028mb.. probat cu s manjom rezolucijom pa vidit

11 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
TheThing kaže...

Dok kreneš prema Los Santosu nemoj stisnut desni klik i pucat okolo.

Ok, pokušat ću sutra.

Za ostale uradite analizu harda na kojoj je igra da vidite jeli treba defrag, meni je u 3 dana narasla s 0 na 12%.

www.mmo-balkan.com
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja nista od tih linkove nemogu otvorit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Onaj osjećaj kad bježiš od policije, i uspiješ im pobjeći u šumu gdje te pojede lav (ili koja god to zvjer već bila), to su čari ove igre 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice