Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
1BIT kaže...
Ivanjino96 kaže...

Izgleda da je jogurt verzija posrnula. Jutros najnormalnije igrao i sad upalim pojavi mi se activation required

Riješenje problema:

If you get Activation Required and dont want to wait till 3dm v3 crack then role back your Pc clock to the 16th April and game will work again : 

Ista stvar kod mene, samo šta sam ja prije sat vremena skinuo igru, taman ju išao isprobati, već sam mislio da ne radi, a 4 dana i 9 sati sam ju skidao, komp upaljen 0/24, već sam napravio uninstal, sad čekam da se ponovno instalira...

Dovoljno je samo pomaknut par sati unazad vrijeme i to je to

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Ivanjino96 kaže...

Izgleda da je jogurt verzija posrnula. Jutros najnormalnije igrao i sad upalim pojavi mi se activation required

Riješenje problema:

If you get Activation Required and dont want to wait till 3dm v3 crack then role back your Pc clock to the 16th April and game will work again : 

jbr ja vec poceo prekopiravat fajlove i jogurt ponovno 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...
TheThing kaže...

Kako riješiti prvu misiju strangers and freaks? Stojim kraj nekih tipova ništa ne kontam

Kad su jogurtaši brisali nepotrebne multiplayer fajlove obrisali su sve "mp" datoteke, a jedna od njih je bila Strangers and Freaks tako da sada imaš samo ikonu na mapi. Uglavnom moraš skinuti te mp mape.

Odakle skinuti? Imaš neke upute?

www.mmo-balkan.com
14 godina
dani20 kaže...
KiCo77 kaže...

Kakvih hendikepa imaju u ovom onlineu to je strašno.. Idem igrat setup da zaradim neš para u 15 minuta, ista 2 lika crknu 10 puta zaredom dok nisam pop*zdio i leavo.

Idem tražit drugi setup, vidim Prison Break - Bus, reko dobro to je kratko. K*rac moj kratko dođemo do busa i dva lika crknu, pogledam imena, opet isti. Nisam mogao vjerovat.

Išli smo restart i evo već 15 minuta na vrhu planine čitam Kanta i gledam njih kako nemogu pobjec od murje. Level 20.

Zato ljepo igras sa ekipom sa teamspeaka,nevrijedi se patit sa nekim random likovima koji ne da nemaju voice nego ni na chat nepisu.

Ma ovo je ono zavaravanje kao trebao bi učit odigrat ću samo pol sta za gušt pa neću palit ts ni niš da me ne zadrži :p

vidimo se u srijedu navečer, još mi je ostalo finale prison breaka.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
mersimh kaže...

e ljudi evo jogurt verzija vise ne radi pise da je potrebna aktivacija,sta treba uradit(a ne kupovat logicno) xD

Ako se promijeni datum, onda se automatski izgubi save game od prijasnjih dana.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako izbrisati u igri poruke na smartphonu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GMG + Hola s brazilskom ip adresom + SAVE20-APRILD-EALSON voucherom, GTA 5 izađe 32$

Nuuvem kaže da keyeve očekuju unutar naredna 2 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 21:48 (xG4M3).
Moj PC  
3 0 hvala 2
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Koliko ima misija do otvorenog svijeta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodge_167 kaže...
mersimh kaže...

e ljudi evo jogurt verzija vise ne radi pise da je potrebna aktivacija,sta treba uradit(a ne kupovat logicno) xD

Ako se promijeni datum, onda se automatski izgubi save game od prijasnjih dana.

Može li netko to potvrditi ?

14 godina
pqweasdyxc kaže...

Koliko ima misija do otvorenog svijeta?

1, uvodna

xG4M3 kaže...

GMG + Hola s brazilskom ip adresom + SAVE20-APRILD-EALSON voucherom, GTA 5 izađe 32$

To će bit ko i kod infomarka koji je rekao da 2. tura stiže krajem mjeseca, 29. ako se ne varam

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 22:00 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
xG4M3 kaže...

Hoce trajat i sutra voucher? Pošto vidim da je za 420..

15 godina
Grand Theft Auto V PC

sa 50fps-a na 15FPS jebenih na gtx 970 OC tokom misije : " by the book" jel neko imao sličnih problema?
sve je na very high

MSAA 8x

reflection MSAA 8x i antistropic filtering 8x 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

BTW

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
xG4M3 kaže...

Produženo je do 24.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni su fps otprilike stabilni na 60ak, ali kad odem u onu podmornicu i upalim svjetla na njoj da vidim gdje ronim, užas, fps zaroni na 15-20. Ima još neko s tim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

i decki nisam bas pri parama al ajd se splati kupiti?

mislim tih par prvih misija mi se dopalo i perfomanse su jako dobre al šljaka taj online ima li potencijal za dugi lifespan

mislim ono igra je dosta skupa kad je triple a naslov

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

i decki nisam bas pri parama al ajd se splati kupiti?

mislim tih par prvih misija mi se dopalo i perfomanse su jako dobre al šljaka taj online ima li potencijal za dugi lifespan

mislim ono igra je dosta skupa kad je triple a naslov

S tvojom konfiguracijom ima da leti i izgleda prekrasno. Nades ga vec za 200 i sicu kn tako da obavezno :) naravno rockstar social club izdanje,

ali ne vidim potrebu za nacim "boljim"

mojpismonosa
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Instalirao igru, iznenađujuće dobro optimizirana. U vožnji po gradu oko 80fps-a, na nogama u zatvorenom na 144hz locku :)... Iako ne preporučuju vhigh teksture, stavio sam ih i nema štucanja na 2gb.

I evo jedan balkanski SS - prvo uletih u strip bar, a ono na meniju KEBAB 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xG4M3 kaže...
Hrvek1909 kaže...
xG4M3 kaže...

Produženo je do 24.

Hm, kad pokušam ubaciti voucher kaže "unable to add voucher"

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo malo slika:

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
10 0 hvala 2
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Vi koji ste instalirali prek DVD-a, koliko dugo vam je otprilike trajala instalacija?

Dobre slike Dirt

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 22:39 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
St0ka kaže...

Meni su fps otprilike stabilni na 60ak, ali kad odem u onu podmornicu i upalim svjetla na njoj da vidim gdje ronim, užas, fps zaroni na 15-20. Ima još neko s tim problemom?

Isto, tada mi je konstatno 20 FPSa

15 godina
neaktivan
xG4M3 kaže...

Ne radi ni meni kupon, probao sam 5+ puta sa Brazilskim VPN-om i kombinacijom isključivanja prije primjene.

11 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

shvatite, igra je fenomenalno optimizirana i nema kaj tu ne radit osim ak se igraš na digitronu. 

Oh da ... optimatizacije radi gledam u onaj blesavi loading po 2 minute ... znam da imam nejak stroj ali svejedno ... i onda onaj mehanizam joininga u setup ili job ... kliknes, loadira, kaze da je puno i onda te opet po 2-3 minute vraca u online svijet ... optimizirano do bola!

to je vezano za server i nema veze sa optimizacijom.

i na ps3 je isto 

i na ps4 je isto

i na običnom hardu je isto

i na ssdu je isto

predugo učitava ,ali igra kao igra je predobro optimizirana.

Za te 2 minute koliko minimalno traje loading moja 60Mbps linija povuce 800 megabajta. Sama igra je 61 Gb i nema teroije da svaki put mora povuci 800mb da loadira level. Pretpostavljam da se samo loadaju kojekakve sinkronizacije medju igracima ...

Dakle loading od 2 minute je cisti bullshit a ne optimatizacija.

Znas sto znaci optimizirano? E ovo nije, bar ne cjelovito. O grafickoj optimatizaciji ne mogu puno reci jer bi bilo cudno da na mojoj grafi ne radi ok ...

Mos ti imat vezu i od 1 TB/s ako je sever u banani i pusta samo 300-500 kb....   sto opet po 100ti put NEMA veze sa optimizacijom igre... 

https://www.g2a.com/r/mmarko
11 godina
xG4M3 kaže...

ne kuzim zasto je me meni valuta u eurima a ne u dolarima

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jesu se pohvalili iz Rockstara koliko je PC kopija prodano?

Pot piss

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
psihoroba kaže...

sa 50fps-a na 15FPS jebenih na gtx 970 OC tokom misije : " by the book" jel neko imao sličnih problema?
sve je na very high

MSAA 8x

reflection MSAA 8x i antistropic filtering 8x 

Mogao si stavit još MSAA u NV control panelu...šta će ti samo x8 ?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
xG4M3 kaže...

Sad pokušavam, nemogu kupiti, dobivam ovaj error "Oops, there was an error. Please stay logged in and select your product again. Sorry for any inconvenience."   

14 godina
Grand Theft Auto V PC

upravo prešao misiju caida libre bez crashanja, nakon jedno 12 pokušaja , ipak je do rockstara bilo a ne do v1 i v2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 23:38 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

netko je pitao za instalaciju sa dvd-ima, racunaj da sam svakih 10-15min stavljao 1 dvd, plus poslije 5gb jos skidanja + 1st day update 350mb...sve skupa 2h kad bi serveri radili kako spada, posto nisu, tih 5gb mi skidalo par sati, a ovih 352mb mi skidalo sat vremena...

netko je stavio slike kise: ja ju nisam nikad vidio, o cemu ovisi? prosao sam sigurno 5-6 dana u igri...

nego, pitanje za ifruit: idem chopa malo hraniti, i to...samo trosim kredite na one opcije na 1. ekranu, kad odem u park se setati, ne uspjem nikad dobiti dovoljno ljubavi od one kuje, zatvori mi igru i vrati na pocetni screen bez icega zaradenoga, neznam kako cu moc tako ga istrenirati, postoji li neki laksi nacin zaradivati credite ili se moram poboljsati u parku i kod tjeranja balla?

Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice