Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
xG4M3 kaže...

Jbm, Nuuvem nikako da nabavi keyeve -.-

Neće nit' nabavit. Oni su dobili te key-eve zbog brazilskog lošeg standarda, a mi ko stoka brže-bolje pokupili sve  Ako i nabave, vjerovatno ćeš trebat' dati neke informacije da stvarno živiš u Brazil-u.

11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Mac1981 kaže...

mogo bi naucit i vadit...

Preksinoć jesam - sad moramo krečiti spavaću...

Opet krivo...nakon vadjenja brzo nazad u drugu rupu..ili trecu...a ne da si bezveze posla radis...

https://www.g2a.com/r/mmarko
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi, znate mozda kako izvesti slike sa mobitela iz igre u racunar, tj. dokumente? Ocekivo sam ih pronaci u my documents no nista.

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
...

Imam troje djece - očito sam dobar u guranju...

Po tom su onda kriteriju Romi svetski šampioni.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
odjavljen
pr0n_addict kaže...
Friday kaže...
...

Imam troje djece - očito sam dobar u guranju...

Po tom su onda kriteriju Romi svetski šampioni.

Misliš svecki šampioni?

Freak Show Inc.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

nemaju internete pa se ne brojedu

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...
Cryogenic kaže...
doktor1 kaže...
TheThing kaže...

Wtf? Settings je takav da koristi skoro duplo više rama nego što ti grafička ima? Grafička će ti crknut vjeruj mi.

ko pušta ovak malu djecu sa ovakvim provalama na bug forum, "grafa će ti crknut, vjeruj mi", pa onda "ljudi defragmentirajte disk iskočit će gta 5 sa diska kroz prozor od milion fps'a", "kupio sam ssd i više nema stutteringa i dobio 800 fps'a", tužno i jadno tvrditi nešto bez nekih osnovnih temelja informatike. Evo molim TheThing'a i Gremlina da mi objasne relaciju procesa izmedju hard diska (ssd), procesora memorije i grafičke, odnosno šta se točno dešava kad klikneš 2x na gta5.exe.

Ako neko nije u pravu i ne zna sta prica, ti nemas pravo da nekog ismijavas, vec ako nesto znas, probaj da objasnis nekom zbog cega on nije u pravu i kako ta stvar o kojoj se raspravljas treba da radi. Ljudi kao ti su najgori sloj ljudi, dizes ego na tudjem ne znanju i jos najnize sto neko moze napisati "djeca", mozda covjek nije dijete, a sta i da jeste, moze nesto novo da nauci, ali ti ga sputavas svojim debilnim egom.

Nije stvar u neznanju ili znanju, pun k ljudi ima svoje mišljenje temeljeno na neinformiranosti, koje može financijski štetit drugim ljudima, recimo Gremlin je rekao da ide kupit ssd da ima bolje performanse, i još kaže da čim ga je kpio da je gta 5 poletio, i sad neko to pročita i taj isto baci 500-600 kn na ssd i nedobije nikakav performans, pa ti meni reci darkwon ko je tu lud.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 11:36 (Cryogenic).
14 godina
dzelo kaže...

Ljudi, znate mozda kako izvesti slike sa mobitela iz igre u racunar, tj. dokumente? Ocekivo sam ih pronaci u my documents no nista.

na ESC bi negdje trebao pronaci galeriju i od tamo možeš uploadat slike na R* Social Club i onda odes na RSC i kliknes na Snapmatic i nađeš slikice

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo za sve s slabijim grafama - meni GTA radi sasvim dobro, cak vise nego dobro - sve je fluidno, glatko, nema stutteringa, zastajkivanja ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ok gdje mogu key nabavit? steam je preskup, na nuuvemu nema... ima jos kakva stranica?

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

SSD daje bolje performanse! Ali kakve, pitanje je sad. SSD ima brze citanje/pisanje/pristup podacima od mehanickog HDD-a pa se igre brze ucitavaju. Zakaj neko predlaze defragmentaciju obicnog HDD-a? Zato jer cemo defragmentacijom dobiti da se podaci "posloze" u jednu "liniju", umjesto da budu razbacani po disku. Igra poput GTA ima ogromnu kolicinu podataka i baratanje potonjom  je muka za HDD di glava skace ko... nvm. Kuzite kaj mislim. U samoj igri nece doci do pada FPS-a zbog toga, ali ce se desavati frizevi, jaka trzanja i slicno. Kak bi se to mainstream reklo "stuttering". Ista shema ce se desavati ako nemate dovoljno rama, pisat ce se po disku koji je nekoliko puta sporiji i zbog toga ce stekati. Da se razmemo, ssd nece podici fps, ali u GTA slucaju ce znaciti stabilnost i brzinu ucitavanja. Evo. Ide ko na pivu? 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 11:50 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Evo za sve s slabijim grafama - meni GTA radi sasvim dobro, cak vise nego dobro - sve je fluidno, glatko, nema stutteringa, zastajkivanja ...

No, pusti sad priču o tom R9 290, reci ti nama radije kako ide na 7850

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ja igram na 1050p - sve na normal, mislim da ima nešto na off. Nešto možda i na high, nemam pojma. 80-120 fps...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Ja igram na 1050p - sve na normal, mislim da ima nešto na off. Nešto možda i na high, nemam pojma. 80-120 fps...

Nemas razlike u fpsu izmedju normal i veryhaj textura, a zgleda lepse. Pogotovo u strip clubu. 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
Friday kaže...

Uvijek sve moraš pokvarit :(

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

Uvijek sve moraš pokvarit :(

Ovo mi je prvi koristan post ove godine i opet netko nezadovoljan...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ja sam isprobao jogurt. Igra mi se sviđa i radi mi zadovoljavajuće dobro. Sad se samo nećkam da li da uzmem box ili digitalnu verziju? S obzirom na svojih 10 mbps mislim da mi je možda box bolja solucija. Jel ima nešto u svezi sa box verzijom što bih trebao znati - nekakva dodatna zajebancija, ili nešto?

Ako uzemš box verziju imaš ju potrebe update-at.

Ukupno oko 6GB patch-eva, e sad oćeš čeakti update od 6GB (cca. 3h download) ili 60GB (cca. 2 do 3 dana) sve ovisi o njihovim serverima.

A druga opcija ti je da:

1. obrišeš jogurt verziju, sve registry-e od igre i RSC-a, i ostalo njihovo smeće, 

2. kupiš Key preko nekog webstore-a,

3. ubaciš ga u RSC web stranicu,

4. skineš insltalaciju RSC-a pokreneš njihov download igre, na cca 2% ga zaustaviš i prekineš,

5. nakon toga kopiraš sve rpf. file-ove od a do w.

6. kopiraš update i x64 folder, (ove dll i exe file-ove ne kopirati)

7. pokreneš RSC i on provjeri file-ove doda exe i dll napravi verify i igra radi.

Ja sam tako napravio jer mi je kolega skinio jogurt verziju (mora biti unlocked ili retail verzija torrenta)

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
ukay1000 kaže...

SSD daje bolje performanse! Ali kakve, pitanje je sad. SSD ima brze citanje/pisanje/pristup podacima od mehanickog HDD-a pa se igre brze ucitavaju. Zakaj neko predlaze defragmentaciju obicnog HDD-a? Zato jer cemo defragmentacijom dobiti da se podaci "posloze" u jednu "liniju", umjesto da budu razbacani po disku. Igra poput GTA ima ogromnu kolicinu podataka i baratanje potonjom  je muka za HDD di glava skace ko... nvm. Kuzite kaj mislim. U samo igri nece doci do pada FPS-a zbog toga, ali ce se desavati frizevi, jaka trzanja i slicno. Kak bi se to mainstream reklo "stuttering". Ista shema ce se desavati ako nemate dovoljno rama, pisat ce se po disku koji je nekoliko puta sporiji i zbog toga ce stekati. Da se razmemo, ssd nece podici fps, ali u GTA slucaju ce znaciti stabilnost i brzinu ucitavanja. Evo. Ide ko na pivu? 

Nisam defragmentiro disk sigurno dva mjeseca i nisam imo nikakav stuttering...

Ubiit jesam, ali sam kasnije zaključio da mi to radi x360ce emulator; micanjem njegovih datoteka iz igrinog foldera stuttering je nesto.

A nakon šta sam zaključo FPS nemam više stutteringa ni sa emulatorom, (a i skinuo sam drugu verziju x360ce progama pša je možda do toga)!

A reko bi da do stutteringa dođe radi toga šta mnogi imaju uključenu opciju da se dozvole postavke koje prelaze dozvoljenu količinu VRAMa i kada se napuni sva video memorija nastane kaos...

Iako mi prelazi za cca 400 MBa nisam imao problema sa time!

A stvar je šta se tu šire ogromne dezinfomracije tipa:

"Imaš kompjuter za igrat na minimalnim postavkama, ali defragmentiraj disk pa ćeš moći na većim sa istim performansama"

"Kupi SSD i igra će poletit"

Onaj tko ima npr GTX 460 karticu FPS će povećat odlaskom u dućan ili naručivanjem nove kertice preko interneta, a ne vražijom defragmentacijom kako se tu preporuča sve u šesnaest.

Pazi za povećat performase se samo preporučuju SSD diskovi i defragmantaciju, a ne možda: "digni taktove grafičke kartice/procesora ako nisi"

Ako na mojoj konfiguraciji igra radi kako treba preporuke da se kupuje SSD koji nije jeftin radi boljih performasni su suludo glupe!

Jer korisnik GTX 460 kartice će i kupnjom obične GTX 750 kartice imati veći boost u performansama nego šta bi imo kupnjom SSDa - a cjenom su tu negdje; proda sa neku siću GTX 460 i umjesto 700 kuna potrošenih na SSD doda još 200 i uzme bolju karticu!

Onaj tko ima problema sa performansama sigurno ima budget PC, a ne top end hawrdware; sigurno mu je primarno stavljanje SSD diska!!

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni nije radila igrica na Win 32 bit-nim dok nisam defragmentirao disk.

Sad je mogu igrat i sve  leti na 90 FPS-a.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja mislim da bi i minjanje paste pomoglo...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Kao što sam već napisao par stranica prije - razlika u loading performansama GTA 5 kod mehaničkog diska i SSD-a nije toliko strašna koliko mislite. Osobno sam isprobao i razlika je samo 20-ak sekundi ako usporedimo učitavanje Online moda koji traje otprilike 2 minute (više, manje).

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 12:12 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Na disku ili?

16 godina
doktor1 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Na disku ili?

Za zube..

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo ako nekog zanima kako igra radi na i3 i HD7850(oc1000/1300) u full HD-u napravio sam par screenshotova. Fps se krece od 30-60. Postavke su na slikama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja mislim da bi ova tema mogla pod Hardware podforum!

Samo neznam dali pod Tvrdi i optički diskovi ili Razni hardverski problemi

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

a baš brate mili samo priče o piratskim verzijama i komponentima.

idem pročitat kaj ste napisali u temi ,a ono more piratluka koji pričaju samo o tome kak im radi.

whogivesafuck kako vam radi.

shvatite, igra je fenomenalno optimizirana i nema kaj tu ne radit osim ak se igraš na digitronu.

ja eto čekam da dođem s posla da idem sa svojima riješit zadnji heist (baš heist,sve setupe smo riješili jučer) da uzmem neke pare jer nemam za žvaku u dućanu,

ostalo mi je 240$ 

glavno da imam 3 stana , hrpu auta/motora nabrijanih do bola i sve oružje kaj se dalo kupit 

zasad sam lvl 30 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možda nema nikakve veze sa GTA 5, ne znam da li je možda neko već postavio, ali meni je sigurno zanimljivo vidjeti, a i drugima sigurno, šta su mislili u Bug-u prije 15 godina za GTA. Nije više radnja tako neorginalna i dosadna :))
http://i62.tinypic.com/rtky8o.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 12:32 (AdisTM87).
Moj PC  
12 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Naručio sam igru s mondo.hr-a. Zna neko koliko se otprilike čeka na dostavu kod njih?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

shvatite, igra je fenomenalno optimizirana i nema kaj tu ne radit osim ak se igraš na digitronu. 

Oh da ... optimatizacije radi gledam u onaj blesavi loading po 2 minute ... znam da imam nejak stroj ali svejedno ... i onda onaj mehanizam joininga u setup ili job ... kliknes, loadira, kaze da je puno i onda te opet po 2-3 minute vraca u online svijet ... optimizirano do bola!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Oh da ... optimatizacije radi gledam u onaj blesavi loading po 2 minute ... znam da imam nejak stroj ali svejedno ... i onda onaj mehanizam joininga u setup ili job ... kliknes, loadira, kaze da je puno i onda te opet po 2-3 minute vraca u online svijet ... optimizirano do bola!

to je vezano za server i nema veze sa optimizacijom.

i na ps3 je isto 

i na ps4 je isto

i na običnom hardu je isto

i na ssdu je isto

predugo učitava ,ali igra kao igra je predobro optimizirana.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice