Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja imam 1200/2000 iskorestno rama grafe... a jedva dobivam na normal/high postavkama 35-40fpsa... znam da se radi o laptopu al opet...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Zylvio kaže...

Da li da uzmem AMD R9 270X 2GB i da ju uparim sa Intel Core 2 Quad Q9400 @2.66GHz (tj da li će raditi oke) ili da skupim neke novce i također uzmem procesor i matičnu (AMD FX-6300 sam imao u planu)? :/

Taj q9400 je teski bottleneck za 270x, fx6300 je taman za tu grafu

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
10 godina
neaktivan

Treba ti jos 4 gb rama , jer igra strasno vuce rama pogodotovo na tim postavkama , malo je to 4 gb 

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

da vas pitam..skinuo sam jogurt verziju..repack..imam r9 290,i7 4820k i 4gb rama(trenutno 4) i uzasno mi lagga igra, sad sumnjam da je zbog postavki koje su na high, jer realno moj pc bi bez problema trebao vrtit igru na ulta..sad me zanima do cega bi ovo moglo biti, neke ideje? postavke nisam nista dirao, na stock su

Hmm, izbrisi drivere sa DDU, pa reinstall, pa vidi kako ce se igra ponasat. Da, bilo bi pozeljno malo vise od 4gb ram-a, al i to je sasvim ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dali je netko imao problem da mu se igra ucitava ali se nezeli ucitati,odnosno pokrenem igru prijavi se na rockstar i igra se dalje ucitava ali nikako da pocne misija? Probao sam.izbrisati save ali nista, ima.tko kakvo rjesenje ?? Hvala
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
13 godina
hawkhawk kaže...

Treba ti jos 4 gb rama , jer igra strasno vuce rama pogodotovo na tim postavkama , malo je to 4 gb 

Meni igra jedva da uzima 2 gb rama...

http://i.imgur.com/r1caZmN.jpg

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

hm..al uvodna misija je prosla bez ikakvog trzanja il sl.al kad je dosla misija sa franklinom i lamarom pocelo je..pogledat cu bas koliko mi uzima rama pa javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Reedy kaže...
chutac kaže...

Mene Grass quality ubija.

Inače radi na 55-75 FPS, a u travi kad sam radi na 25-35.

Također, bio sam prisiljen da ga stavim na normal da se mogu dalje igrat u 60fpsa

Malo me fps brine, kada usporedim sa vama koji imate slicne konfe Dakle i5 i 280x... 

Sa svim postavkama na high ili very high, vsync on, dobivam izmedu 40 i 60 fpsa, ali uglavnom se nalazi oko 50. Brine me sto cesto padne na 40-45. Kada zgasim vsync vrlo rjetko ide preko 60, 65 ali je ond apristaun tearing.

Isto tako kada msa stavim na x2, igra je puno ljepsa, ali cesce pada na 40-45

Probat cu ovo sa grass mozda pomogne. Kakve su vam postavke u application settingsu?, ili gpu tweaku?

11 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

hm..al uvodna misija je prosla bez ikakvog trzanja il sl.al kad je dosla misija sa franklinom i lamarom pocelo je..pogledat cu bas koliko mi uzima rama pa javim

imas 4gb rama uz konfu sa r9 290 , 8gb je u danasnje vrijeme optimum za gaming

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
15 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
Tolike odgode,optimizacije i na kraju sve puno bugova i crashanja.60€ me ne žulja trenutno dok to sve ne poprave kroz još 3-4 patcha.

O kojim bugovima i krešanjima pričaš?

Imam original i sve je u najboljem redu.

MiR
11 godina
neaktivan
alien20 kaže...
tonix8 kaže...

Mislim da je zato naglaseno trenutno.I sam imam 4gb sa r9 280x i znam da je malo. Ali kad sam adio upgrejd znao sam da je najlakse rame uzeti tako da sam njih izostavio da olaksam budzet :D

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

https://www.youtube.com/watch?v=s3F66pxsjLw 

imal li iko ovaj problem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja imam 1200/2000 iskorestno rama grafe... a jedva dobivam na normal/high postavkama 35-40fpsa... znam da se radi o laptopu al opet...

stavi si texture na very high

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Par slika i od mene, najveće postavke + sweetfx.

http://imgur.com/a/hU1ap

Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina
protjeran

gle svatko moze napraviti rendere kao ove ,svatko

ja stavio sve max dobio 1fpm ali za slike super

daj napravi video gdje se u tim postavkama i kreces

13 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...
alien20 kaže...
tonix8 kaže...

Mislim da je zato naglaseno trenutno.I sam imam 4gb sa r9 280x i znam da je malo. Ali kad sam adio upgrejd znao sam da je najlakse rame uzeti tako da sam njih izostavio da olaksam budzet :D

da, trenutno imam 4...naravno da cu uskoro uzeti jos 4, nisam bezveze rekao ''trenutno''

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

MOLIM VLASNIKE ORIGINALNE VERZIJE(ne piratske) DA SE JAVE I KAZU KAKO IM IGRA RADI TJ DALI IMA PROBLEMA S CRASHANJEM ITD?JER ZELIM IGRU KUPITI A NEZNAM STA JE ISTINA A STA NE JBTE

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 18:14 (Stjepanj).
Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...

MOLIM VLASNIKE ORIGINALNE VERZIJE(ne piratske) DA SE JAVE I KAZU KAKO IM IGRA RADI TJ DALI IMA PROBLEMA S CRASHANJEM ITD?JER ZELIM IGRU KUPITI A NEZNAM STA JE ISTINA A STA NE JBTE

Ja nisam imao niti jedan crash ili što već, a imam već kojih 10ak sati.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
20 sati i niti jedan problem.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Oduševio se onim vilama majko mila već vidim drugu igru nesto kao gta: economy  radis posao, ulazes lovu, dizes kredite, kupujes vile, namjestaj,aute, ozenis se ajmeeee

ps: Sa svim settingsom na max troši 3gb memorije? Čini se da sam trebao kupiti 4gb karticu^^

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam imao "kreš" kad sam stiskao desni na misu i to dok sam vozio, al samo u odredjenim trenucima. Dakle, igra je "pala" 5 puta cirka, original naravno.

Pot piss

0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne igram se bas cesto, ali me ovaj GTA povukao. Nazalost ne radi mi bas dobro.

Steka dosta, u mirovanju je FPS 20-30, a kada se vozim 5-15. Uglavnom nije igrivo.

Sve je low i 800x600 rezolucija.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600

GeForce GTX 280

4 GB RAM

Da li je tko imao bolja iskustva sa starijim komponentama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 18:46 (PovremeniKorisnik).

0 3 hvala 0
13 godina
Izba Gun kaže...

Ja sam imao "kreš" kad sam stiskao desni na misu i to dok sam vozio, al samo u odredjenim trenucima. Dakle, igra je "pala" 5 puta cirka, original naravno.

vidis, interesantno, meni se to nikad nije dogodilo, a isto imam original 

10 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
Izba Gun kaže...

Neznam, 2 put je pala na onoj misiji gdje bjezis s motorima pa predjes na M u onom kamionu/kombiju, jednom se desilo u nekoj drugoj misiji i jos jednom nakon patch-a, ali nisam siguran sta sam tocno radio.

Edit: Igra je iz Nuuvema, ali mene vise zanima dali su ti kresevi prisutni samo kod nas koji smo downloadali ili i kod onih sta su uzeli na dvd-ima...jer sinoc sam nasao da su 2 ona file-a sta su nekima znala stekat pri downloadu bila nekompletna... jutros nisam imao padova a igrao sam 4 sata.  Vidit cu veceras dali ce biti ista, mozda je bilo do tih glupih datoteka.

Pot piss
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 18:56 (Izba Gun).
16 godina
hawkhawk kaže...

Imam problem sa travom , svaki put kad prolazim pored zelene povrsine trava nestaje ? 

Prijeđi na rakiju ... 

... there is no spoon ...
12 godina
Izba Gun kaže...

Koju graficku koristis?

10 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Izba Gun kaže...

Koju graficku koristis?

XFX R9 280@933/1275, 3GB.

Pot piss
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Nikakav crash do sada

13 godina
Izba Gun kaže...
kicmabrajker kaže...
Izba Gun kaže...

Neznam, 2 put je pala na onoj misiji gdje bjezis s motorima pa predjes na M u onom kamionu/kombiju, jednom se desilo u nekoj drugoj misiji i jos jednom nakon patch-a, ali nisam siguran sta sam tocno radio.

Edit: Igra je iz Nuuvema, ali mene vise zanima dali su ti kresevi prisutni samo kod nas koji smo downloadali ili i kod onih sta su uzeli na dvd-ima...jer sinoc sam nasao da su 2 ona file-a sta su nekima znala stekat pri downloadu bila nekompletna... jutros nisam imao padova a igrao sam 4 sata.  Vidit cu veceras dali ce biti ista, mozda je bilo do tih glupih datoteka.

hmm, ja sam uzeo box izdanje i sve mi super sljaka, nemam ama bas nikakvih problema, jedino sam bio vidio mislim mozda greska ili kaj vec, ne znam, da prilikom misije one di trevor vozi helikopter da mi je sjena helikoptera na cesti bila kvadratnog oblika, ali nisam se previse s time zamarao

15 godina
Grand Theft Auto V PC

nikakvi crash sve suppppppppppppppppppp

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice