Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Probam preko nuuvem kupiti igru ali nestalo kejeva. Da li se znakada će ih opet biti?

Može savjet gdje i kako  trenutno najjeftinije kupiti igru?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Iskljucim onaj limiter za gpu memoriju stavim teksture na high i radi i dalje na 50-60 fps, jel bi  moglo riknut nest na kompu tako haha

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da li se igra jos nekome crasha na onoj misiji gdje franklin i onaj drugi pljackaju draguljarnicu? Meni se crasha uvijek kad izadjem iz tunela pa se sa onim kombijem trebam rijesiti policije :/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni piše 1900/1024.. niš posebno, nekad zna zaštekat kad se zaletim ko budala na autocesti :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Grand Theft Auto V PC

@naPerk777

Nemoj stiskat desni klik

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 14:19 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
MRSKI kaže...

Probam preko nuuvem kupiti igru ali nestalo kejeva. Da li se znakada će ih opet biti?

Može savjet gdje i kako  trenutno najjeftinije kupiti igru?

Hvala

I ja tražim po svuda već tjedan dana i svuda suša. Lagano gubim volju, a nemam 350kn za igru. Mislim da mi se neće kasnije dati zaj**avati sa kretanje ispočetka na original verziji.

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Jeste primijetili ako sa Michaleom kojem je najdraza glazba rock,i ako slusate tu stanicu sa michaelom malo glavom zadaje neke dance pokrete ako su me pjesma svidi :))),isto sam sa Franklinom primjetio kada slusam Westwood classics.

4 0 hvala 0
10 godina
Vuk15 kaže...

Svaki put kada pokrecem igru pri LOADING SAVE GAME izbaci me i pise GTA 5 has stop working, ima ko kakvo rijesenje?

Jbt jesi lijepo u detalje problem objasnio .....

11 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

@naPerk777

Nemoj stiskat desni klik

Hvala sad bas procitao po njihovim forumima.

Skidam zadnji patch sad i izgleda da bi to trebalo biti ispravljeno :)

15 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA V Graphics Comparison (PC/PS4/X1)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Komparacija svih grafičkih postavki. Odličan video!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 14:40 (kenan.M).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Iskljucim onaj limiter za gpu memoriju stavim teksture na high i radi i dalje na 50-60 fps, jel bi  moglo riknut nest na kompu tako haha

ne moze nista biti lol

naPerk777 kaže...

Da li se igra jos nekome crasha na onoj misiji gdje franklin i onaj drugi pljackaju draguljarnicu? Meni se crasha uvijek kad izadjem iz tunela pa se sa onim kombijem trebam rijesiti policije :/

igra se crasha kada stisnes desni klik i zelis pucati iz auta, mislim da to zadnji patch rjesava

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako ukljuciti svjetiljku na pistolju/puski?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ima neko od vas amd fx 8320/i5 4460 i gtx 760 da znam koji je proc bolji za gta

11 godina
neaktivan
krokodil kaže...

kako ukljuciti svjetiljku na pistolju/puski?

Moras aimat i stisnuti E

11 godina
neaktivan
leoncropro kaže...

Jel ima neko od vas amd fx 8320/i5 4460 i gtx 760 da znam koji je proc bolji za gta

Ja imam r9 270x OC koja je tu negdje sa stock gtx 760, proc je fx 6300, avg 50-60 fps an high, u nekim dijelovima grada dropa na 40-50, ali sve u svemu, super.

Ako imas para idi na i5, ugl, igra je dobro optimizirana tako da nije previse cpu intensive, fx6, fx8 ili bilo koji i5 ce ju dobro drzati s tom grafom, sve ovisi koliko para imas

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 15:02 (alien20).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo postavki na kojima igram na ugodnih 50-70 FPS. Trava i sjene su na high jer ako su na very high u šumi imam oko 35 FPS, a ovako imam 47-50 FPS. Iako mi postavke zauzimaju više vRAMa nego što imam do sada u 5h nisam primjetio niti jedan lag. Napredne postavke su sve isključene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Dal možda još netko ima sličan problem sa ovim drugim update-om? Naime, svaki put kad pokrenem igru ponovno mi ide skidat i instalirat update.

BTW. Sad skidam update sa torrent-a pa da vidim dal će se kad sada instaliram ista stvar dešavati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 15:08 (Viksan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alien20 kaže...
macgyver 53 kaže...

ne moze nista biti lol

naPerk777 kaže...

igra se crasha kada stisnes desni klik i zelis pucati iz auta, mislim da to zadnji patch rjesava

Zadnji patch , ista stvar se dogadja -.-

10 godina
neaktivan
Viksan kaže...

Dal možda još netko ima sličan problem sa ovim drugim update-om? Naime, svaki put kad pokrenem igru ponovno mi ide skidat i instalirat update.

BTW. Sad skidam update sa torrent-a pa da vidim dal će se kad sada instaliram ista stvar dešavati.

Meni je update-ao 6 puta, taj sesti je bio presudan, za razliku od drugih dwld-a nisam rucno pauziro pa rikonektao kad bi padala brzina...

Pot piss
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se nekome dogodilo OVO (pogledajte tjela od likova) ili je to kod mene samo ili je neki bug? Likovi s kojima igram izgledaju super ali na par npc-ova sam primjetio da im modeli nisu baš kako treba biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
headshot kaže...

Jel se nekome dogodilo OVO (pogledajte tjela od likova) ili je to kod mene samo ili je neki bug? Likovi s kojima igram izgledaju super ali na par npc-ova sam primjetio da im modeli nisu baš kako treba biti.

Ma ima igra sitnih musica sto se tice grafike, npr tockasta trava i sl. Nista znacajno, valjda ce fixat.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
12 godina
neaktivan
alien20 kaže...
headshot kaže...

Ma ima igra sitnih musica sto se tice grafike, npr tockasta trava i sl. Nista znacajno, valjda ce fixat.

U tebe likovi izgledaju ko da su sivani s tim crticama a ovom liku ko da je netko izvrnuo ruku  

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi, nemojte koristit extended shadows distance (najbolje stavit na 0)...taj feature je zbuggan, kad se stavi na max, sjene još gore izgledaju...provjereno

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 15:56 (AngryBird).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi imam jedno pitanje za GTA V , ocigledno haha . Imam cpu G3220 al me strasno zeza u igri , Grafa je R7 250 i stavljo sam je u jaci komp sa boljim cpu i ide na 99% al na mom gdje je g3220 grafa ide od 45-55% , cpu je bottlenecka, jel ima kakav fix za to , mislim ako je neko upoznat , pratim ovu temu dugo al se ne javljam al ovaj moj cpu me nervira pa reko da vidim s vama dal ko sta zna il je jedini lijek da kupim i5 :(  .. pozz ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tolike odgode,optimizacije i na kraju sve puno bugova i crashanja.60€ me ne žulja trenutno dok to sve ne poprave kroz još 3-4 patcha.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
12 godina
protjeran
headshot kaže...

MEni je trava i zgrade , semafori , lampe budu tockaste kad im se priiblizavam onda se prociste ..

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dal je ovo posljedica slabog pc-a ili loseg jogurta ili mozda neceg drugog? Uglavnom mi se dogada dok se brzo vozim autom, valjda se ne stigne sve ucitati zbog lose konfe? Inace guram na ovim postavkama oko 40fps

normalna normalna
http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 16:50 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem sa travom , svaki put kad prolazim pored zelene povrsine trava nestaje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li da uzmem AMD R9 270X 2GB i da ju uparim sa Intel Core 2 Quad Q9400 @2.66GHz (tj da li će raditi oke) ili da skupim neke novce i također uzmem procesor i matičnu (AMD FX-6300 sam imao u planu)? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice