Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.407.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Diazz72 kaže...

To me fakat cudi, kaj nisu najvaljivali da ce koristiti AMD-ov Mantle ( a ako koristi mantle onda bi trebalo biti bolje optimizirano za AMD ).

Kako god, ja sam uvijek vjeran nVidi...sa AMD grafama ( i CPUom ) sam uvijek imao probleme.

Ne znam za Mantle i GTA V ali on je sve manje aktualan u zadnje vrijeme zbog nadolazećeg DX12, koliko sam uspio pohvatati vijesti.

---Life is ours, we live it our way---
16 godina
Jim Carrey kaže...
acarnoje kaže...

Evo gotovo. Sad cekanje do 14-og.

ajde obriši pa opet skini probaj skinuti peak preko 10 MB/s 

Nije ni sad islo preko 9.5 MB/s....

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
10 godina

kad se prek nuuvema kupiš. jel se to ubaci u steam il sve ide prek tog rockstar cluba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 21:39 (guzda22).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam jedno pitanje! Ako se više puta pauzira download, da li će krenuti ispočetka? Ne znam kako je na steamu, ali znam da na originu ako više puta ponovno pokreneš krene ispočetka, a to ne bi volio 

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Imam jedno pitanje! Ako se više puta pauzira download, da li će krenuti ispočetka? Ne znam kako je na steamu, ali znam da na originu ako više puta ponovno pokreneš krene ispočetka, a to ne bi volio 

Najnormalnije će se nastavit skidat neovisno koliko puta pauzirao download.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Najnormalnije će se nastavit skidat neovisno koliko puta pauzirao download.

Olakšao si mi dušu, hvala! :D

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
neaktivan
guzda22 kaže...

kad se prek nuuvema kupiš. jel se to ubaci u steam il sve ide prek tog rockstar cluba?

Dobijes key i reedemas igru na rockstar social clubu.

15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

da nisi ni slučajno ugasio kroz noć treba poduprijeti hrvatsku ekonomiju tj. uhljebe khm HEP 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 21:53 (Jim Carrey).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Dobro pa jel moguce da su vec uspijeli krekirat ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sumnjam da je rockstar u preload uključio i .executable potreban za pokretanje igre.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Sumnjam da je rockstar u preload uključio i .executable potreban za pokretanje igre.

Slazem se ali me buni ovo "full unlocked" i "crack" u opisu.

EDIT: A opet s druge strane i PS3 verzija je bila na torentima cak tjedan dana prije ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 22:21 (Killuminati).
11 godina
kenan.M kaže...

Izgleda da je unutra...vec ima video o paljenju igre na pcu...

Battlelog: Ratkapa16
12 godina
Killuminati kaže...
kenan.M kaže...

Slazem se ali me buni ovo "full unlocked" i "crack" u opisu.

EDIT: A opet s druge strane i PS3 verzija je bila na torentima cak tjedan dana prije ako se ne varam.

Po ovome izgleda da je rockstar stavio i exe file, tako da lako moguce.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

tolko o tome da crack nece doc dugo i da imaju neke neznam kakve zastite.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koje su  sreće, crack će biti vani već sutra. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 22:28 (FanBoy).

0 0 hvala 0
12 godina
Gago4 kaže...
kenan.M kaže...

Moze link za video?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

FML, kupio igru i prije će ju zaigrat oni koji nisu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Gago4 kaže...
kenan.M kaže...

Je malo sutra. U preloadu ili fale određeni dijelovi bez kojih nema ni pokretanja, ili su fileovi kriptirani, pa se kad "izađe" igra dekriptiraju da bi se igra mogla igrati. Ovi svi torrenti i videi su fake. 

Ne očekujte piratsku igru barem tjedan dana nakon izlaska, a možda i više.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
mar123 kaže...

tolko o tome da crack nece doc dugo i da imaju neke neznam kakve zastite.

Ha cuj GTA V...jedna od naj popularnijih igra...sigurno sada sve release grupe pokusavaju crackati igru i proslaviti se.

Nijedna zastita nije BOG tako da sve se da probiti, nekim igrama treba duze jer nema tolike zainteresiranosti...ali za GTA se znac da ce se .

13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Gago4 kaže...
kenan.M kaže...

Je malo sutra. U preloadu ili fale određeni dijelovi bez kojih nema ni pokretanja, ili su fileovi kriptirani, pa se kad "izađe" igra dekriptiraju da bi se igra mogla igrati. Ovi svi torrenti i videi su fake. 

Mozda,ali ovo nije bilo koji uploader,ipak je ovo Skidrow i Reloaded. Medju poznatijim,ako ne i najpoznatija "crack" ekipa sto se tice igara.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Never let a computer know you are in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 22:33 (IVOX).

0 1 hvala 0
12 godina
chutac kaže...

FML, kupio igru i prije će ju zaigrat oni koji nisu.

Ha jbga, to ti je danasnja politika.

Meni prvo nije jasnog zasto ako je igra spremna odmah ne napraviti release nego odugovlaciti.

Drugo, nedam pare na steam i sl. servise, cekam da igra dodje u ducan i kupim box, jer jednostavno ne podnosim kad cijena neceg digitalnog iznosi koliko i box.

12 godina
IVOX kaže...

FAKE, pre losa rezolucija sto upucuje na montazu pa je uradjena losa kvaliteta da se sakre znakovi montaze, druga stvar nema game menija so upucuje na snimku sa xbox-a/ps-a.

16 godina
Killuminati kaže...
mind_challenge kaže...
Gago4 kaže...
kenan.M kaže...

Mozda,ali ovo nije bilo koji uploader,ipak je ovo Skidrow i Reloaded. Medju poznatijim,ako ne i najpoznatija "crack" ekipa sto se tice igara.

Je, ali Skidrow i Reloaded ne objavljuju na tim stranicama, koje btw. nisu njihove. Kad dođe bit će na torrentima, a ne ovako. Ako mi ne vjerujete skidajte pa se i sami uvjerite.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
IVOX kaže...

FAKE, pre losa rezolucija sto upucuje na montazu pa je uradjena losa kvaliteta da se sakre znakovi montaze, druga stvar nema game menija so upucuje na snimku sa xbox-a/ps-a.

Takodjer lik u komentarima je dao link za download koji je naravno fejk. Fejk stranica.

14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
IVOX kaže...

U potpunosti se slazem da je fake, stavio sam jer je netko trazio video...

Nije R* tvrtka koja prvi put izdaje igru. Sigurno nece dopustiti preload svih podataka potrebnih za rad.

Never let a computer know you are in a hurry.
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Je, ali Skidrow i Reloaded ne objavljuju na tim stranicama, koje btw. nisu njihove. Kad dođe bit će na torrentima, a ne ovako. Ako mi ne vjerujete skidajte pa se i sami uvjerite.

To je njihova stranica. Isto kao sto Yify ima svoju web stranicu ima i profil na torrent stranicama.

11 godina
Diazz72 kaže...
Gago4 kaže...
kenan.M kaže...

Moze link za video?

http://www.3dmgame.com/news/201504/3478508.html

Po svemu sudeći,čini se da video nije fake...no ko zna

Battlelog: Ratkapa16
12 godina
IVOX kaže...
Diazz72 kaže...
IVOX kaže...

U potpunosti se slazem da je fake, stavio sam jer je netko trazio video...

Nije R* tvrtka koja prvi put izdaje igru. Sigurno nece dopustiti preload svih podataka potrebnih za rad.

Ja sam trazio jer me cisto zanimalo.

To dali je rockstar stavio sve fajlove ili ne...ha ono moguce je da je.

Jer mi je fakat cudno da se jedan ( ozbiljna ) release grupa tako sali,a li opet me cudi DL. link sa njihove stranice koij ima 5x2GB sto opet upucuje na fake.

Ne znam eto tesko je rec, vidijeti cemo sa vremenom.

Meni se nigdje ne zuri ako smo mogli cekati do danas mozemo jos 7 dana.

14 godina
Killuminati kaže...

To je njihova stranica. Isto kao sto Yify ima svoju web stranicu ima i profil na torrent stranicama.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice